Μ’ εκβιασμούς κυβερνιέται η νύχτα κι όχι οι δημοκρατίες….

Μ’ εκβιασμούς κυβερνιέται η νύχτα κι όχι οι δημοκρατίες….

13 Ιουλίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:317
Μοίρασέ το

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑ

Αποφασίζουμε και διατάζουμε.

Η Ελλάδα 2 ταχυτήτων είναι ανθελληνισμός!

Με λευκό πουκάμισο να παραπέμπει στη λευκή μπλούζα για να προσδώσει ιατρικοφανές κύρος στο λίβελο. ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.. Επέβαλε υποχρεωτικό εμβολιασμό ή στ΄αζήτητα στους ήρωες πρώτης γραμμής!!!

Αυτή η χώρα δεν είναι φέουδο μιας οικογενειοκρατίας ούτε πολλών ούτε λίγων.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι σε ποσοστώσεις Ελλήνων σε καταπιεστές και καταπιεζόμενους Ελλάδα δυο ταχυτήτων είναι ανθελληνισμός.

 

 

 

 

 

 

“Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα”

Όταν επιτέλους συνειδητοποιήσουμε πως αυτά τα τρία προτάγματα, ήταν ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ και όχι μόνον, τότε θα αντιληφθούμε πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ.

Γι αυτό και έχουμε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ.

ΑΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους εργαζόμενους σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και υγειονομικούς σε του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο απογευματινό του διάγγελμα για την πανδημία.

Με λευκό πουκάμισο να παραπέμπει στη λευκή μπλούζα για να προσδώσει ιατρικοφανές κύρος στο λίβελο για τα δημοκρατικά ιδεώδη κι ανθρώπινα δικαιώματα για το Σύνταγμα…

Διάγγελμα διάγγελμα διάγγελμα διάγγελμα κάτι μας θυμίζει αυτό….Από το πολιτικά ορθό στο ιατρικό ορθό νέο δόγμα πολιτικής διαχείρισης…

«Η χώρα δεν θα ξανακλείσει από τη στάση ορισμένων. Θα δώσει ελευθερία στους πολλούς. (σσΗ Ελλάδα 2 ταχυτήτων είναι ανθελληνισμός!) Και προστασία σε όλους. Γιατί δεν κινδυνεύει η Ελλάδα, αλλά οι ανεμβολίαστοι Έλληνες» δήλωσε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, το 99% των νοσηλευομένων είναι ανεμβολίαστοι. 

 

Φαίνεται στην Ελλάδα πηγαίνουν στις ΜΕΘ οι ανεμβολίαστοι ενώ στο Ισραήλ και στην Αγγλία οι εμβολιασμένοι….

 

Εδώ διαφαίνεται ένας λάθροθρησκευτικός οίστρος. Ο ρόλος του επίδοξου Σωτήρα έχει καταγγελθεί τελεσίδικα…

Ο πρωθυπουργος ανακοίνωσε δέσμη τεσσάρων μέτρων:

Πρώτον, καθίσταται υποχρεωτικός ο άμεσος εμβολιασμός των εργαζόμενων σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, που είναι και η πιο ευπαθής κατηγορία. 

Όσοι δεν το πράξουν θα τεθούν σε αναστολή εργασίας από την 16η Αυγούστου και μετά. ( σσ Γιατί δεν είπε 4η Αυγούστου θα ήταν πιο συμβατό).

«Γιατί δεν γίνεται αυτοί οι οποίοι  υποτίθεται ότι προστατεύουν εκείνους που κινδυνεύουν περισσότερο, να είναι οι ίδιοι πιθανοί φορείς αυτού του κινδύνου.»

Δεύτερον, από την 1η Σεπτεμβρίου, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα ισχύσει και για τους υγειονομικούς, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

«Είναι αδιανόητο, για παράδειγμα, ένας ανεμβολίαστος νοσηλευτής να φροντίζει έναν ανοσοκατεσταλμένο καρκινοπαθή ασθενή.

Είμαι σίγουρος ότι με αυτήν την απόφαση συμφωνεί το μεγάλο μέρος της κοινωνίας.(σσ από που το συμπεραίνει από τις δοτές δημoσκοπήσεις; αποδεδειγμένα τον μεταδίδει κι ο εμβολιασμένος.. )»…..

Τρίτον, ειδική πρόνοια λαμβάνεται για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Στο εξής, μόνιμοι και στρατεύσιμοι θα έχουν τη δυνατότητα, αλλά και κίνητρα, να εμβολιάζονται μέσα στις μονάδες τους. «Όποτε το θελήσουν οι πρώτοι και με τη στράτευσή τους οι δεύτεροι. Κι αυτό γιατί η ζωή στο στράτευμα είναι από τη φύση της ομαδική και συνεπώς ο συγχρωτισμός είναι αναπόφευκτος.»( δημιουργεί κύμα από αντιρρησίες συνείδησης σε μια κρίσιμη περίοδο. Ετοιμαστείτε να δώσετε εναλλακτική θητεία. )

Τέταρτον, από την Παρασκευή και μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όλοι οι κλειστοί χώροι, κέντρα διασκέδασης και μπαρ, σινεμά και θέατρα, θα λειτουργούν αποκλειστικά για εμβολιασμένους.

( Σοβέτο, υγειονομικό απαρτχάιντ, γκέτο) Και με αυξημένο, αλλά προκαθορισμένο, αριθμό επισκεπτών. Τότε θα λειτουργεί και η ψηφιακή εφαρμογή που θα πιστοποιεί εύκολα αν ο πολίτης έχει εμβολιαστεί.(σσ ψηφιακός ολοκληρωτισμός)

Είναι μία πρακτική που ακολουθούν ήδη χώρες όπως η Δανία, η Γερμανία, η Αυστρία και το Λουξεμβούργο.

Χώρες που γέννησαν το ναζισμό Αυστρία Γερμανία)

 

Αναλυτικά το διάγγελμα του πρωθυπουργού:

 

Δεκαοκτώ μήνες από την πρώτη επίθεση της πανδημίας, η χώρα μας διαθέτει πλέον εμβόλια άμεσα διαθέσιμα σε κάθε πολίτη και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά τους ( 18.000 κι 1.600.000 τραυματίες πολλοί με ανήκεστο βλάβη μετεμεβολιακά μόνο στην ΕΕ) έχει ήδη αποδειχθεί περίτρανα ( vaccine pride) από τα δισεκατομμύρια δόσεις που έχουν γίνει σε ολόκληρο τον κόσμο. Και η Επιχείρηση «Ελευθερία» ( σσ. από πότε η Ελευθερία είναι προϊόν Εκβιαμού;) απλώνεται στην επικράτεια, φέρνοντας πιο κοντά τον στόχο ( σσ. στόχος είναι οι γιατροί νοσηλευτές και τα στρατευμένα νιάτα) μέσα στο καλοκαίρι να έχει εμβολιαστεί τουλάχιστον το 70% του ενήλικου πληθυσμού μας).

Δύο σκιές, (σσ σκιές πολλές στη Δημοκρατία) ωστόσο, εμποδίζουν τη γρήγορη και οριστική έξοδό μας από τη δοκιμασία: η εμφάνιση της επιθετικής (σσ πολιτικής κατά μερίδας πληθυσμού με κριτήρια καθαρά ρατσιστικά και διακρίσεων;;) μετάλλαξης Δέλτα του κορονοϊού και ένα ποσοστό πολιτών που ακόμη διστάζουν να εμβολιαστούν.

Είναι μία διπλή απειλή που σήμερα απασχολεί όλες τις χώρες, αναγκάζοντας, μάλιστα, κάποιες από αυτές να επιστρέψουν στους αυστηρούς περιορισμούς.

Ακόμη και οι Ολυμπιακοί Αγώνες για πρώτη φορά θα γίνουν χωρίς θεατές και με καραντίνα για τους λιγοστούς επισκέπτες.

Αυτό δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί στον τόπο μας!

Καθώς οι επιστήμονες (σσ άλλοι επιστήμονες ως και νομπελίστες προειδοποιούν για μη εμβολιασμό για πειραματικά εμβόλια για γενετικά εμβόλια γονιδιακές θεραπείες με άγνωστα αποτελέσματα που μπορούν να μας κάνουν ινδικά χοιρίδια και τροποποιημένες γενετικά ντομάτες. Από πότε η μια αλήθεια είναι συμβατή με την επιστήμη) προειδοποιούν ότι σε λίγο όλοι ή θα εμβολιαστούμε ή θα νοσήσουμε, η λύση είναι μία: αυτό το τέλος να έρθει χωρίς άλλον πόνο.

Την υποδεικνύουν, άλλωστε, και όσοι σήμερα δίνουν τον αγώνα τους στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, που κατά 99% είναι ανεμβολίαστοι. Συνεπώς, τον δρόμο δεν δείχνει ο πανικός, αλλά ο εμβολιασμός.( σσ πανικός είναι ο υποχρεωτικός πανεμβολιασμός την ώρα που υπάρχουν τόσες ενστάσεις από την ιατρική ακαδημαϊκή κοινότητα διεθνώς)

Η χώρα δεν θα ξανακλείσει από τη στάση ορισμένων. Θα δώσει ελευθερία στους πολλούς. ( αυτή η χώρα δεν είναι φέουδο μιας οικογενειοκρατίας ούτε πολλών ούτε λίγων η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι σε ποσοστώσεις Ελλήνων σε καταπιεστές και καταπιεζόμενους Ελλάδα δυο ταχυτήτων είναι ανθελληνισμός )

Και προστασία σε όλους. Γιατί δεν κινδυνεύει η Ελλάδα, αλλά οι ανεμβολίαστοι Έλληνες. ( σσ από τις πολιτικές αυτές που θα τους αφήσουν στο δρόμο θα τους γκετοποιήσουν σε σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης)

Ύστερα από ενάμιση χρόνο κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πια ότι δεν ξέρει για τον κορωνοϊό. (σσ και κανείς δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι δεν ξέρει για τις επιπτώσεις συνέπειες παρενέργειες πρωτοφανείς σύμφωνα με ιατρική κοινότητα αυτών των νανοεμβολίων)

Γι’ αυτό και σήμερα βρισκόμαστε σε μία πολύ καλύτερη αφετηρία: στο υγειονομικό πεδίο, 3 στους 4 Έλληνες άνω των 60, δύο στους 3 άνω των 45 και 1 στους 2 άνω των 30 ετών έχουν επιλέξει το εμβόλιο. ( εμβολιασμοί κατά συνείδηση ή προϊόν εκβιασμού).

Κατά συνέπεια θέλω να είμαι σαφής: έχοντας, όσοι δεν εμβολιάζονται, αυτό το δικαίωμα, δεν θα οδηγήσουν τον τόπο σε καθολικές απαγορεύσεις.

Ας ακούσουν τους νέους, που αξιοποιούν το Freedom Pass.

Από μεθαύριο, μάλιστα, αρχίζουν να εμβολιάζονται και οι ηλικίες 15 με 17.

Ας ακούσουν την Εκκλησία,(σσ παπάς αστυνομικός και δάσκαλος τα ζήσαμε ξανά) που απομονώνει τις λιγοστές φωνές εναντίον του πλησίον…

Ας ακούσουν τους επαγγελματικούς φορείς, που ζητούν να επανέλθουν οι δουλειές σε κανονικούς ρυθμούς. Αλλά ας ακούσουν και τα εκατομμύρια γυναίκες και άντρες που θέλουν να ζήσουν με υγεία και ελευθερία.(σσ προς το παρόν ακούγεται μόνο αυτή η φωνή από το σκοτεινό παρελθόν.. Μανιχαισμός κέλευσμα για εθνικό διχασμό. Ο λαός θ΄απομονώσει το κάλεσμα μίσους…)

Ο Εκβιασμός γίνεται κι επίσημα, μέσω διακυβέρνησης.

Με εκβιασμούς κυβερνιέται η νύχτα κι όχι οι δημοκρατίες….

Ο νόμος της νύχτας δεν μπορεί να γίνει νόμος του κράτους….

Εικόνα

Υποχρεωτικότητα για ένα προϊόν που διατέθηκε στην αγορά με τον μη προβλεπόμενο τρόπο;;;;

Yποχρεωτικότητα για ένα προϊόν που είναι στη γ΄φάση κλινικών δοκιμών επομένως σε πειραματική φάση;

Οι γιατροί κι υγειονομικοί νοσηλευτές φροντιστές που επιλέγουν να είναι άνθρωποι και όχι πειραματόζωα εκτός από τ’ ότι παραμένουν άνθρωποι είναι και οι μεγάλοι Ανθρωπιστές.

Ο Μακρόν ζήλεψε το τέλος της Αντουανέτας: υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών.Όσοι αρνηθούν δεν θα μπορούν ούτε ν΄εργαστούν ούτε να πληρωθούν. ΘΗΡΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

Λευκό Πραξικόπημα. Η Γαλλία μπήκε σε μια δικτατορία σχολιάζει υγειονομικός λογαριασμός.” κι όχι μόνο η Γαλλία..Και στη χούντα υπήρχε κοινοβούλιο και πρωθυπουργός αλλά υπήρχε και πολιτειακή εκτροπή. Χωρίς ισονομία ισοπολιτεία δεν υπάρχει Δημοκρατία…

Κι επειδή σερβιρίστηκε αλά γαλλικά σήμερα η λυπητερή στους μη επίορκους Έλληνες γιατρούς και νοσηλευτές από έναν πολιτικό γόνο επιστρέφουμε στη γαλλική το συμπέρασμα της βραδιάς από έναν μεγάλο Γάλλο δημοσιογράφο που δεν είναι σκλάβος του συστήματος.

Aπευθύνεται στο Μακρόν και κατ΄επέκταση στην ”επιρροή” του:Ποια σχέση έχετε @EmmanuelMacron μ’ Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα; Θέλετε να επιβάλλετε ένα εμβόλιο που είναι ακόμη πειραματικό. θα δημιουργήσετε διακρίσεις ακόμη και μεταξύ των χρηστών των μπιστρό. Πρόκειται να διαιρέσετε την κοινωνία μεταξύ των αγνών και των ακάθαρτων!”

ΑΝ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ

Μελέτη Πανεπιστημίων Oxford, Baltimore, Maryland: ”No Jab, No Job? Ηθικά ζητήματα στον Υποχρεωτικό COVID-19 εμβολιασμό Προσωπικού Υγείας”: μη επίσπευση επιβολής συμμόρφωσης προσωπικού χωρίς στάθμισμα ηθικών προβλημάτων. Σεβασμός στον κατανοητό σκεπτικισμό του λόγω εμπειρίας του στην α΄γραμμή της πανδημίας.”

 

Πηγή

Προβολές : 317


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα