Μ.Φουρθιώτης για Μαξίμου: «Είχαν σχέσεις μαζί μου – Με αυτά που έχω θα στείλω πολιτικούς στη φυλακή»!

Μ.Φουρθιώτης για Μαξίμου: «Είχαν σχέσεις μαζί μου – Με αυτά που έχω θα στείλω πολιτικούς στη φυλακή»!

1 Μαΐου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:632
Μοίρασέ το

«Δεν ξέρω αν έχει σχέση το Μαξίμου, αν έχει συγκεκριμένο άνθρωπο στο Μαξίμου. Ναι, αυτοί είχαν πάντως σχέση μαζί μου. Αυτό σε παρακαλώ μην το πεις γιατί θα βρεθώ όντως δολοφονημένος…».

Τι αναφέρει για Γεραπετρίτη, Σκέρτσο & Χατζηδάκη

 

ΔΙΑΦΘΟΡΑ…ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ…  ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ.

Ένας κόσμος νοσηρός, που δυστυχώς κυβερνά αυτή την χώρα και την οδηγεί στην άβυσσο.

Κράτος και παρακράτος, σε σφικτούς εναγκαλισμούς… κι ο ένας κρατάει τον άλλον με διαστροφές.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ή που θα τον … “αυτοκτονήσουν”, ή που η ποινή θα είναι “χάδι”.

Σε αποκαλύψεις-σοκ προχώρησε ο Μένιος Φουρθιώτης λίγο πριν συλληφθεί, σε συνέντευξη στον Στέφανο Χίο που βγήκε τώρα στη δημοσιότητα, στην οποία αποκαλύπτει πως έχει σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου, επιβεβαιώνοντας έτσι τις υποψίες για επαφές με κυβερνητικά στελέχη, ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως θα στείλει πολιτικά πρόσωπα στη φυλακή με τα στοιχεία που διαθέτει!

Μάλιστα αναφέρει πως είχε σχέσεις με τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Γεραπετρίτη, Σκέρτσο και Χατζηδάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, στην οποία ο Φουρθιώτης αρνείται τα πάντα, ενώ υποστηρίζει πως υπάρχει… συμβόλαιο θανάτου εναντίον του.

Εκεί ο κ.Χίος τον ρωτάει «Έχει σχέση και το Μαξίμου δηλαδή;» 

Και ο παρουσιαστής απαντάει: «Δεν ξέρω αν έχει σχέση το Μαξίμου, αν έχει συγκεκριμένο άνθρωπο στο Μαξίμου. Ναι, αυτοί είχαν πάντως σχέση μαζί μου. Αυτό σε παρακαλώ μην το πεις γιατί θα βρεθώ όντως δολοφονημένος…».

Ενώ σε άλλο σημείο προσθέτει: «Και εκεί είναι και άλλοι. Εκεί είναι ο Γεραπετρίτης και ο Σκέρτσος».

(Σ.Χ): Με τον Χατζηδάκη μιλάς;

(Μ.Φ): Μíλαγα και που μίλαγα; Κατά αρχήν δεν μίλαγα εγώ, μίλαγε ο δικηγόρος.

Παράλληλα ο κ.Φουρθιώτης δήλωσε πως έχει στοιχεία που θα στείλουν πολιτικά πρόσωπα στη φυλακή:

«Tην έχω, όλο τον φάκελο τον έχω, πρέπει να τα πάρεις όλα για να έχεις μία άποψη. Στέφανε, άμα σου δώσω τα μηνύματα ποιος εκβίαzε ποιον, γιατί θα πάω κάποια στιγμή στην δικαιοσύνη από πολιτικά πρόσωπα, νομίζω θα πάνε φυλακή, γιατί είναι γραπτά μηνύματα, και τηλεφωνήματα. Όχι υποκλοπές».

Χίος: «Και τι λέγανε»;

Φουρθιώτης: «Παίξε αυτό μην παίξεις εκείνο, κάνε αυτό μην κάνεις εκείνο͵ μην παίξεις αυτόν, μην βγάλεις αυτόν, μην κάνεις εκείνο. Αυτά είναι όλα γραπτά. Και για να μην πάθω και τίποτα τα έχουν πάρει όλοι οι δικηγόροι και είναι και συμβολαιογράφο, τα έχω όλα, με τα τηλέφωνά τους με τα πάντα». 

Δείτε το βίντεο https://rumble.com/embed/vdo3bv/?pub=4

 

Πηγή

Προβολές : 632


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα