Νίκος Αντωνιάδης: Η τελική ευθεία για τη νίκη – Για την Ελλάδα !!

Νίκος Αντωνιάδης: Η τελική ευθεία για τη νίκη – Για την Ελλάδα !!

27 Σεπτεμβρίου, 2020 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:821
Μοίρασέ το

Νίκος Αντωνιάδης: Τα παρακρατικά Hoaxes, κολλημένα στον τοίχο με το τελεσίγραφο που τους έστειλα να ανεβάσουν σε 30 λεπτά την χρονολογία της ακτινογραφίας, πάνω στην ακτινογραφία, και να αποδείξουν ότι είναι του 2020, αντί να ανεβάσουν την ακτινογραφία, κατέβασαν εμένα.

 

 

Η Αξία ενός ανθρώπου, μετριέται με το πόση αλήθεια μπορεί να σηκώσει.

Και τα παρακρατικά HOAXES που έκλεισαν όχι μόνον την σελίδα του Νίκου Αντωνιάδη, αλλά και την δική μου και χιλιάδες άλλες σελίδες όσων αντιστεκόμαστε στον εθνομηδενισμό αυτών των “λαμόγιων ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES”, ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ και αυτοί και τ’ αφεντικά τους…

Γιατί ο Νίκος Αντωνιάδης, άνοιξε την δική του ιστοσελίδα πριν λίγες ώρες  με τον καλλίτερο χάκερ τον Γεράσιμο Μπαρχαμπά και … ήδη μετράει χιλιάδες επισκέπτες.

“Μάγκες” κι εσείς και η κυβέρνηση του Μητσοτάκουλα, την πατήσατε…

Τώρα ξεκινάει το πάρτυ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

Και στο πάρτυ των ΕΛΛΗΝΩΝ,  δεν είστε προσκεκλημένοι, οπότε θα κοιτάζετε από την κλειδαρότρυπα και ότι αποφάγια ξεμείνουν, θα σας τα πετάξουμε … φυλάξτε τα, γιατί σε λίγο δεν θα έχετε τους σιωνιστές “νταβατζήδες σας” να σας πληρώνουν και θα μείνετε ΑΝΕΡΓΟΙ… και τότε θα αρχίσει το … δεύτερο πάρτυ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Τους έδωσα 30 λεπτά να αποδείξουν ότι δεν είναι κοινοί απατεώνες και ελεεινοί ψεύτες και συκοφάντες.

Όμως, και μέχρι το τέλος του χρόνου να τους έδινα διορία, δεν μπορούσαν να αποδείξουν τίποτα.

Γιατί ΕΙΝΑΙ ψεύτες.

ΕΙΝΑΙ συκοφάντες.

Ψεύτες και συκοφάντες που έπρεπε να γράψουν  οτιδήποτε, προκειμένου για να ζητήσουν από την Facebook να μπλοκάρει την διάδοση της απάτης.

Να την μπλοκάρουν σε όλο το διαδίκτυο.

Λίγο μετά το κακό που τους έκανα με την μήνυση που κατέθεσα κατά του Ευαγγελάτου και το σήμα που δόθηκε σε όλες τις αστυνομικές μονάδες για τη σύλληψή του, μέχρι που ο εισαγγελέας Αντωναράκος εξαίρεσε σκανδαλωδώς τον Ευαγγελάτο και τους γιατρούς από την αυτόφωρη διαδικασία.

Και έγραψαν για την αρχική χρήστρια, την νοσηλεύτρια του βρετανικού συστήματος υγείας, που κάνει αναρτήσεις στα Ελληνικά, που δεν μας λένε ποια είναι, γιατί ήθελε, μας λένε, να κρατήσει την ανωνυμία της, και η οποία τους διαβεβαίωσε ότι η ακτινογραφία είναι του 2020 και όχι του 2015.

Και τους έδωσε, λέει, την καθαρή ακτινογραφία, και αυτοί, οι ψεύτες, μας υποδείκνυαν μετά την ημερομηνία που δημιούργησε την “παρεξήγηση”, που ήταν από το ιστορικό του ασθενή, και που ήταν η ημερομηνία μίας αξονικής του 2015 και όχι της ακτινογραφίας, αλλά που αριστερά και δεξιά από αυτήν υπάρχουν άλλες έξι ημερομηνίες πάλι του 2015 και η χρονολογία της ίδιας αυτής της ακτινογραφίας δεν υπάρχει πουθενά.

Καθώς, ως γνωστόν, όταν βγάζεις ακτινογραφία, το σύστημα σου βγάζει τυπωμένο το ιστορικό σου αλλά την χρονολογία της ίδιας αυτής της ακτινογραφίας σου την κρατάει κρυφή.

Τους προκάλεσα λοιπόν να ανεβάσουν την χρονολογία του 2020 πάνω στην ακτινογραφία.

Και κρύφτηκαν στα λαγούμια τους, και με την προσωρινή εξουσία που τους έχει δώσει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων και την συνεργασία τους με την αμαρτωλή Facebook, κατέβασαν τη σελίδα μου στο Facebook.

Ο κορυφαίος χάκερ όμως, ο Γεράσιμος Μπαρχαμπάς, την ώρα που τα φασιστάκια αποφάσιζαν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση με μένα και φίμωνε την φωνή μου, ολοκλήρωνε την κατασκευή της ιστοσελίδας αυτής.

Δημιουργήθηκε και το κανάλι στο Youtube, το οποίο βρίσκεται εντός του site.

Προσωρινή η επιλογή του Youtube.

Εξετάζουμε και άλλες λύσεις.

Οπότε, σήμερα, από εδώ, αρχίζει η τελική ευθεία στη δύσκολη και επικίνδυνη αυτή διαδρομή για την αποκατάσταση της νομιμότητας, της αλήθειας και τη λογική στη χώρα μας.

Στην Ελλάδα!

Την ένδοξη πατρίδα μας!

Πάμε!

 

Υ.Γ. Και όπως έγραψα στο απαγορευμένο προφίλ μου, δια της δημοσίευσης της Μαριάννας στο χρονολόγιό μου, η φωτογραφία μου εδώ είναι συμβολική:

Όλους αυτούς που με κυνηγάνε, και κανονικά δεν θα ήθελα να τους πιάνω στο στόμα μου (εξού και η κίνηση με τα χέρια στο πουκάμισο), κοιτάζω για να τους βρω κάτω. Χαμηλά.

Αλλά δεν τους βλέπω.

Είναι πολύ μικροί για μένα.

 

Πηγή

Προβολές : 821


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα