Νίκος Αντωνιάδης: “Το “εθνικό λάθος” (και πολλά άλλα που έλεγε τότε ο μακεδονομάχος Μητσοτάκης), έγινε “ιστορική συμφωνία” !!”

Νίκος Αντωνιάδης: “Το “εθνικό λάθος” (και πολλά άλλα που έλεγε τότε ο μακεδονομάχος Μητσοτάκης), έγινε “ιστορική συμφωνία” !!”

28 Σεπτεμβρίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:425
Μοίρασέ το

Η ανακοίνωση της ντροπής από το ΥΠΕΞ: Ιστορική η συμφωνία των Πρεσπών!

 

2018 και έγραφα στις αναρτήσεις μου, με θέμα το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ: “ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΟΝΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (πλην της χρυσής αυγής, που ο ρόλος της ήταν να γαυγίζει και να το παίζει …. μπατριωτικό κόμμα… ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ).

ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (25-1-2018), Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ, ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ … ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”.

Στην προεκλογική περίοδο του 2019, θύμιζα σε κάθε ευκαιρία τον ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, καλώντας τους πολίτες να μην την ψηφίσουν. ΚΑΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ… 

ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΗΤΑΝ, ΩΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΜΑΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΡΑΣ.

ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η… ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… και πάμε για την τέταρτη… αλλά Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΓΙΑΣ, κοιτάζει μόνον την πάρτη του.

ΛΥΠΑΜΑΙ… ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΠΑΡΤΑΚΙΑ, ΡΑΓΙΑ, ΒΟΛΕΨΑΚΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ.

Ναι … θα τον ξαναψηφίσουν κάποιοι τον Μητσοτάκη… και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… όπως θα ξαναψηφίσουν και τον Τσίπρα και το ΠΑΣΟΚ και όλο τον πολιτικό συρφετό…

ΚΑΙ ΣΤ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.

ΤΟ 80% ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΩΛΟΛΑΟΥ, ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΙΖΩΜΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, το φωτογραφικό υλικό, είναι η απόδειξη πως ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

 

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών στα Αγγλικά, μετά τη συνάντηση Δένδια με τον ομόλογό του των Η.Π.Α.:

«The United States and Greece reiterate their support for the integration of all the countries of the Western Balkans into European and transatlantic institutions according to the choice of their citizens. They highlighted Greece’s efforts to this end, noting the continued relevance of the historic Prespes Agreement and North Macedonia’s subsequent accession to NATO, while underscoring the importance of its consistent implementation in good faith.»

Η φράση της ντροπής και της προδοσίας είναι εδώ:

“…the historic Prespes Agreement”:

“..η ιστορική συμφωνία των Πρεσπών”!!

Να θυμηθούμε τι έλεγε ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή στις 24 Ιανουαρίου 2019;

Το “εθνικό λάθος” (και πολλά άλλα που έλεγε τότε ο μακεδονομάχος Μητσοτάκης), έγινε “ιστορική συμφωνία”.

Προδοσία της Ελλάδας.

Προδοσία των ψηφοφόρων του.

Και όμως, θα τον ψηφίσουν ξανά…

 

Πηγή

 

 

 

 

Προβολές : 425


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα