Νίκο Αντωνιάδη, άκου μια ιατρική συμβουλή πολύ σημαντική για τον αγώνα σου.

Νίκο Αντωνιάδη, άκου μια ιατρική συμβουλή πολύ σημαντική για τον αγώνα σου.

4 Δεκεμβρίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,648
Μοίρασέ το

 

“Αν συλλέξετε πληροφορίες ως οι πιο κάτω θα έχετε εμμέσως πλην σαφώς και τον τρόπο με τον οποίο “θανατώνουν” τους θετικούς από κορωνοϊό με υποκείμενα νοσήματα.”

Τον θυμάστε τον “ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟ” στις αρχαίες τραγωδίες που διδασκόμασταν στο σχολείο;

Έχω γράψει πολλές φορές πως υπάρχουν κάποια πρόσωπα, που μπαίνουν στη ζωή μας ως “οι από μηχανής Θεοί”.

Το σχόλιο που ακολουθεί, γράφτηκε πιθανότατα από ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΧΩΡΟ και παρέχει με τις γνώσεις του χείρα βοήθειας στον κ. Νίκο Αντωνιάδη, που ζητεί την βοήθεια του κόσμου, προκειμένου να αποκαλύψει ΠΩΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟ … ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

Μια σημαντική βοήθεια στον τρόπο που πρέπει να προχωρήσει την έρευνά του ο κ. Αντωνιάδης και τις βάσεις που μπορεί να στηριχθεί ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα.

Ελπίζω πως ο κ. Αντωνιάδης, θα λάβει σοβαρά υπόψη του το παρακάτω διαφωτιστικό κείμενο.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αγαπητέ κ. Αντωνιάδη,

Δυστυχώς αυτό που ζητάτε δεν αποδεικνύεται.

Τα υγειονομικά εγκλήματα ονομάζονται “ιατρική αμέλεια” που σε πιο οργανωμένες χώρες μέχρι την εποχή του κορωνοϊού τιμωρούνταν μέσω των επαγγελματικών συλλόγων με ανάλογες ποινές εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων που πήγαιναν στα δικαστήρια.

Στην Ελλάδα κάτι τέτοιο είναι όνειρο αιθρίας νυκτός!

Στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι κυρίως η μεγάλη αδιαφορία, η έλλειψη επαγγελματικής συνείδησης και δυστυχώς τα φακελάκια.

Οι υπερήλικες ήταν καταδικασμένοι αν ήταν άτυχοι και δεν είχαν οικογενειακή υποστήριξη, αλλά ακόμη και τότε πολλά πράγματα που έπρεπε να γίνουν δεν γίνονταν για να τους βοηθήσουν.

Τώρα όψιμα τους θυμήθηκαν διότι οι θάνατοι τους εξυπηρετούν το σύστημα.

Για αυτό μπορείτε εσείς και συνάδελφοί σας να συνεργαστείτε και να πάρετε με εισαγγελική εντολή την άδεια να διερευνηθούν τα πιο κάτω σημαντικά θέματα.

Τότε (με την εντολή) θα βρεθούν πιστεύω άνθρωποι να βοηθήσουν με ειλικρίνεια το έργο σας.

Αν συλλέξετε πληροφορίες ως οι πιο κάτω θα έχετε εμμέσως πλην σαφώς και τον τρόπο με τον οποίο “θανατώνουν” τους θετικούς από κορωνοϊό με υποκείμενα νοσήματα.

Όσα ακολουθούν σας τα είχα αναρτήσει σε άλλο θέμα σας και τα αντιγράφω και εδώ!

Επειδή ο κόσμος πιστεύει στις «εκατόμβες» νεκρών που είναι «σε σακούλες» στα νοσοκομεία αναφοράς covid-19 πρέπει να σας διευκρινίσουν,

1. Πόσοι είναι οι νεκροί γενικώς μηνιαία για τα έτη 2018, 2019 και 2020 που πέθαναν σε κάθε νοσοκομείο της χώρας ξεχωριστά και ονομαστικά το νοσοκομείο!! Όχι σύνολο!!

2. Πόσοι είναι μηνιαίως οι νεκροί που πεθαίνουν κατά το έτος 2020 σε κάθε νοσοκομείο της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των νοσοκομείων αναφοράς ξεχωριστά και ονομαστικά το νοσοκομείο!! Όχι σύνολο!!

3. Πόσοι υπερήλικες πέθαιναν τα προηγούμενα χρόνια σε κάθε νοσοκομείο της χώρας και στο πιστοποιητικό θανάτου έγραφαν «πνευμονία» ή αναπνευστικά προβλήματα ή ανακοπή και πόσοι πεθαίνουν το 2020 με τα ίδια ή με covid-19 ξεχωριστά και ονομαστικά το νοσοκομείο!! Όχι σύνολο!!

4. Πόσοι με υποκείμενα νοσήματα πέθαιναν τα προηγούμενα χρόνια από το υποκείμενο νόσημα και πόσοι πέθαναν το 2020 από το υποκείμενο νόσημα ξεχωριστά και ονομαστικά το νοσοκομείο!! Όχι σύνολο!!

5. Πόσοι εισάγονται καθημερινά το 2020 στα νοσοκομεία της χώρας συμπεριλαμβανομένων των νοσοκομείων αναφοράς covid-19 και να διευκρινίσουν τις αιτίες εισαγωγής σε κάθε είδος νοσοκομείου ξεχωριστά και ονομαστικά το νοσοκομείο!! Όχι σύνολο!!

6. Πόσοι μέχρι το τέλος του 2019 επισκέπτονταν κέντρα υγείας, καταγράφονταν ως με συμπτώματα αναπνευστικής ίωσης ή γρίπης, τους έδιναν κάποια αγωγή και τους έστελναν στο σπίτι τους για ανάρρωση και πόσους καταγράφουν στα κέντρα υγείας με τα ίδια συμπτώματα το 2020 και η οδηγία είναι να πάνε στο σπίτι τους! Κάθε κέντρο υγείας ξεχωριστά και ονομαστικά!

7. Πόσοι με υποκείμενα νοσήματα ή και πάνω από 70 ετών πέθαιναν μέχρι το 2019 το χειμώνα με ιώσεις του αναπνευστικού και πεπτικού (ιώσεις όχι βακτηριδιάσεις!!) και πόσοι πέθαναν με αυτές τις γενικές καταγραφές αιτίου θανάτου το 2020

Υπάρχουν και άλλες πολλές ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν, ώστε στατιστικά να πούμε μετά βεβαιότητας αν έπρεπε να επέλθει οικονομική καταστροφή και υποχρεωτικός εμβολιασμός, προς χάριν της «Μεγάλης Επανεκκίνησης»!!!

Τα ανωτέρω έχουν να κάνουν με δύο κυρίως θέματα.

Το ένα είναι ότι πρέπει σε όλα τα πιστοποιητικά θανάτων να γράφεται κάποια αιτία θανάτου, ανεξάρτητα ηλικίας και χώρου θανάτου.

Η αδελφή μου που πέθανε στην Ευρωκλινική και ήταν καρκινοπαθής, αν και ξαφνικά σε κώμα 24 ωρών πέθανε από «καρκίνο», διότι δεν υπήρχε λόγος να ψάξουν αν το ξαφνικό κώμα και θάνατος ήταν πράγματι από τον καρκίνο ή πχ κάτι που λόγω ευπάθειας είχε περάσει στον εγκέφαλο και την έριξε σε κώμα!!

Σήμερα θα είχε πεθάνει από κορωνοϊό και εγώ ίσως το είχα δεχτεί γιατί δεν θα μπορούσα στη θλίψη μου να αντιδράσω.

Επίσης δύο εμπειρίες το 2019.

Θεία μου 100 ετών πέθανε στο σπίτι και έφερα το ιατρό για επιβεβαίωση θανάτου.

Πριν πεθάνει έκανε αιματηρό εμετό.

Ο ιατρός που έπρεπε να δικαιολογήσει το θάνατο κοίταξε μέσω ΕΟΠΥ τα φάρμακα που έπαιρνε, και αν και δεν έπαιρνε τίποτε για καρκίνο, επειδή έκανε μακροχρόνια αγωγή για γαστρίτιδα έγραψε ως αιτία θανάτου «καρκίνος στομάχου»!

Πέθανε πράγματι από καρκίνο στομάχου;

Αν πέθαινε τώρα τι θα έγραφε;

Μάλλον «οξύ αναπνευστικό σύνδρομο», δηλαδή covid-19 που της στέρησε το οξυγόνο (δηλαδή θα είχε πνιγεί από έλλειψη οξυγόνου!!)

Στην αρχή του 2020 πεθαίνει γειτόνισσα μου 104 χρόνων στο σπίτι (αιτία τα χρόνια της)!

Τι έγραψε ως όφειλε ο ιατρός ως αιτία; «Ανακοπή» και ορθώς διότι η καρδούλα γέρασε!!

Τι μπορεί να έγραφε τώρα με τον ιό; Μάλλον, «οξύ αναπνευστικό σύνδρομο»!

Κάτι ακόμη,
Όταν αποφασίζεις ότι έχεις ένα παθογόνο (μικροοργανισμό) που έχει υψηλή μεταδοτικότητα και θνησιμότητα, ορίζεις τα νοσοκομεία που πρέπει να πάνε οι μολυσμένοι, ώστε πρώτον να τους παραχθούν όλα τα μέσα και δεύτερον και κυριότερο να περιορίσεις τη διασπορά.

Δηλαδή φτιάχνεις τα λεγόμενα «νοσοκομεία αναφοράς»!!

Εκεί θα στείλουν οι ιατροί όλους όσους θεωρούν ότι πιθανώς ή αποδεδειγμένα έχουν μολυνθεί από το παθογόνο.

Αυτό, λοιπόν, έγινε με την covid-19 και ας πούμε ορθώς.

Άρα, όποιος είχε πυρετό, πολλοί τον ανέβαζαν με απλό συνάχι σε συνδυασμό με φόβο, έπαιρναν τηλέφωνο είτε στο κέντρο υγείας, είτε στο τοπικό νοσοκομείο είτε στον ιατρό ιδιώτη, περιέγραφαν τα συμπτώματα, την ηλικία και τα υποκείμενα νοσήματα, από εκεί έπαιρναν και την οδηγία να επικοινωνήσουν με τον ΕΟΔΥ, σε κάποιες περιπτώσεις τους συμβούλευαν να περιμένουν, αλλά επειδή ο φόβος ήταν στο κόκκινο, αυτοί χειροτέρευαν και ξανά έπαιρναν τον ΕΟΔΥ και τους συμβούλευε να καλέσουν ασθενοφόρο.

Σε άλλες περιπτώσεις λόγω υψηλού πυρετού καλούσαν το ασθενοφόρο χωρίς ΕΟΔΥ, έρχονταν οι «αστροναύτες» με τις «χάρτινες» προστατευτικές στολές, φοβόταν όλη η γειτονιά, μετέφεραν τον ασθενή, πραγματικό ή κατά φαντασία, στο νοσοκομείο αναφοράς, του κάνανε το rapid, τον βρίσκανε θετικό, ώστε να αιτιολογηθεί και η εισαγωγή, και βέβαια όσοι την γλίτωναν ήταν απλώς κρούσματα συνωστισμένα σε θαλάμους “θανάτου”, όπου ούτω ή άλλως και στο παρελθόν θα πέθαιναν λόγω αδιαφορίας.

Τι άλλαξε τώρα: Τίποτα εκτός ότι τώρα οι θάνατοι βολεύουν την πολιτεία και οι συγγενείς αδυνατούν να βοηθήσουν τους οικείους τους. .

Όσοι πέθαναν γιατί δεν είχαν την αγωγή που έπρεπε και στο χρόνο που έπρεπε στο υποκείμενο νόσημα ή λόγω ηλικίας πέθαναν στην αυξημένης φροντίδας ή την εντατική, που ούτως ή άλλως και υπό φυσιολογικές συνθήκες (εκτός εποχής κορωνοϊού) το 40-50% των εισαχθέντων θα πεθάνει από ενδονοσοκομειακές μολύνσεις.

Άρα, εκεί που θα έβγαιναν οι πεθαμένοι από 100 νοσοκομεία πριν το 2020, τώρα βγαίνουν από 10!

Άρα τι θα δούμε;

Μαζικά φέρετρα να εξέρχονται των νοσοκομείων αναφοράς!

Λογικό είναι!!!

Επομένως οι όγδοη (8), ένατη (9) κτλ ερώτηση που πρέπει να κάνετε κ. Αντωνιάδη είναι,

8. Πόσοι είναι στις μονάδες αυξημένης φροντίδας και την εντατική που δεν είναι ορισμένες για την covid-19 και ποια τα αίτια εισαγωγής τους καθώς και πόσοι εξ αυτών πεθαίνουν

9. Πόσοι είναι στις μονάδες αυξημένης φροντίδας και την εντατική που είναι ορισμένες για την covid-19, αλλά έχουν και υποκείμενα νοσήματα ή γεράματα και πόσοι πεθαίνουν.

Η τελευταία και ουσιαστικότερη είναι

10. Πόσα από τα κρούσματα που ανακοινώνουν καθημερινά ανήκουν στο ίδιο άτομο, διότι κρούσμα είναι το άτομο και όχι το θετικό τεστ.

Άρα, αν σε ένα άτομο έχουν γίνει τρία επαναληπτικά και ήταν και τα τρία θετικά, αυτά δεν είναι τρία κρούσματα αλλά ΈΝΑ!!!

Θα τα ανακοινώσουν ως τρία ή ως ένα;

Έχετε υπόψη σας ότι αυτοί που εισάγονται με την μόλυνση εξετάζονται διαγνωστικά κάθε 4-5 ημέρες, άρα είναι πολλά τα θετικά από το ίδιο άτομο!!!!

 

Scorpion

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 2,648


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα