Νίκο Αντωνιάδη, θα σύρεις έναν ΗΡΩΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ, στο... κακουργημάτων;;; Γιατί;

Νίκο Αντωνιάδη, θα σύρεις έναν ΗΡΩΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ, στο... κακουργημάτων;;; Γιατί;

13 Μαΐου, 2021 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,833
Μοίρασέ το

Αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ, αυτόν το θαρραλέο ΕΛΛΗΝΑ, στέλνει στο …Πλημμελημάτων ή στο ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ο Νίκος Αντωνιάδης, όπως ο ίδιος δηλώνει;;;

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο Θανάσης Τσακάλης, θαρρώ πως δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς ανήκει σ’ αυτό το είδος των ΕΛΛΗΝΩΝ, που έχει δώσει αμέτρητους αγώνες για την Πατρίδα μας, την Πίστη μας και για την διαφάνεια.

Για τους μη γνωρίζοντες όμως και γι αυτούς που βαριούνται να ψάξουν, θα κάνω ένα μικρό αφιέρωμα στον ΗΡΩΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΚΑΛΗ.

Χιλιάδες ιστολόγια, ανάμεσά τους και τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, είχαν αναφερθεί στην απόταξη του Θανάση Τσακάλη.

Κρίμα που δεν υπάρχουν τα παλιά ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, με τα αφιερώματά τους στον κ. Τσακάλη.

Παραθέτω όμως το βίντεο από προηγούμενη της απόταξής του δίκης στο Στρατοδικείο, στο οποίο ΑΘΩΩΘΗΚΕ και στην οποία τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ήταν παρόντα, μαζί με φίλους και αναγνώστες τους, μια γροθιά ενωμένη με τους συμπαραστάτες και φίλους του Θανάση Τσακάλη.

ΑΘΩΟΣ Ο ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ TOY Π.Ν ΑΘ. ΤΣΑΚΑΛΗΣ 16/4/2013

 

 

Διαβάστε και στην  ιστοσελίδα ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΟΣ, για τον αγώνα του.

24 Απριλίου 2012, η δίκη του Σημαιοφόρου Αθ. Τσακάλη. (Προσπαθούν να του κλείσουν το στόμα με μια δίκη – παρωδία.. Αρνήθηκαν μέχρι και να παραστούν μάρτυρες υπερασπίσεως…)

Ρίξτε  και μια ματιά στις παρακάτω αναρτήσεις.

Είναι από τις ελάχιστες που αλίευσα από το διαδίκτυο, στην πληθώρα των εκατοντάδων που υπάρχουν αναφορές για τους ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ αγώνες του.

 

Διαβάστε το θέμα εδώ

 

ΑΠΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ κο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΣΑΚΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ…ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

 

Ακόμα και τα κουμμούνια  (ΚΚΕ και Λιάνα Κανέλλη) τον κυνήγησαν.. εδώ, όταν ως σημαιοφόρος του πολεμικου ναυτικού, ο  Αθανάσιος Τσακάλης επέλεξε να μην κρατήσει το στόμα του κλειστό και τόλμησε να αγνοήσει τους “άγραφους νόμους” της Υπηρεσίας του καταγγέλοντας μεγάλες υπερκοστολογήσεις για έργα και αγορά υλικών στο Ν.Ο. Σκαραμαγκά.

Συγκεκριμένα, κατήγγειλε δημοσίως ότι στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων γινόταν έργο στο οποίο το μπετό χρεωνόταν προς 850 ευρώ αντί για 140 ευρώ που είχε στην αγορά! Αντί να του δώσουν τα εύσημα για τις αποκαλύψεις που έκανε, ο Α. Τσακάλης μπήκε στη μαύρη λίστα!

Το γεγονός, αντί να ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους για όσα γίνονταν μέσα στους κόλπους του Ναυτικού, είχε σαν συνέπεια να καθίσει ο Θανάσης Τσακάλης στο εδώλιο του Ναυτοδικείου, επειδή βγήκε και τα είπε στην τηλεόραση!

Όταν δε στο facebook έγραψε τη λέξη «γυψωμένος Σύνδεσμος», το κατηγορητήριο “δέθηκε”, δεδομένου ότι του απήγγειλαν την κατηγορία ότι με την λέξη «γυψωμένος» έκανε… αναφορά στη χούντα!

Έτσι του έριξαν 4 μήνες φυλακή! Περισσότερα : http://www.ribandsea.com/main/index.p…

Αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ, αυτόν το θαρραλέο ΕΛΛΗΝΑ, στέλνει στο …ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ο Νίκος Αντωνιάδης, όπως ο ίδιος δηλώνει,  επειδή ο Θανάσης Τσακάλης, τόλμησε να κάνει στην προσωπική του σελίδα, την παρακάτω ανάρτηση;;;

Μια ανάρτηση χωρίς καν δικό του σχολιασμό, αλλά λέξεις τις οποίες ο ίδιος ο κ. Αντωνιάδης είχε γράψει στην προσωπική του σελίδα στις 17 Μαρτίου του 2020, λίγες μόλις μέρες μετά την πρώτη φυλάκισή μας στα σπίτια μας από την κυβερνητική χούντα, γιατί ενέσκυψε τάχα μου ο κοροϊδοϊός.

Δεν θα ασχοληθώ με το τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα ο Νίκος Αντωνιάδης, και τους διθυράμβους προς τον Μητσοτάκη… δικαίωμά του να είναι υπερασπιστής του πιο σατανικού, του πιο διεφθαρμένου, του πιο διεστραμμένου πρωθυπουργού που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα.

Δικαίωμά του να εύχεται την μακροζωϊα του στην πρωθυπουργία για τα επόμενα είκοσι (20) χρόνια… (Θεέ μου, τι διαβάζω και είναι μακρυά το φαρμακείο, για να αδειάσω τα ράφια με τα ηρεμιστικά;;;;)

Την απάντησή του όμως στην σελίδα του Θανάση Τσακάλη, και τα όσα γράφει, την στιγμή που ο ίδιος όπως ισχυρίζεται δεν προλαβαίνει να κοιμηθεί από τον αγώνα που δίνει για να σώσει ζωές και για να ετοιμάσει την μεγάλη μήνυση που έχει υποσχεθεί από τις αρχές του φθινοπώρου, κατά της απάτης του κορονοϊού, θα πρέπει να την παραθέσω, μαζί με όλα τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Θανάση Τσακάλη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δηλαδή, Νίκο Αντωνιάδη, θα παραπέμψεις σε δίκη τον κύριο Θανάση Τσακάλη, επειδή φωτογράφισε μια παλιά σου δήλωση από την σελίδα σου, και επειδή διατύπωσε επιφυλάξεις για το πρόσωπό σου, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ή στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων;;;

Ποιό ήταν το … “έγκλημά του”;;;

Η αμφισβήτησή σου;;;

Και μιλάς και για … “πρακτοριλίκι”;;;

Ο Θανάσης, “πράκτορας”;;;

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, που υπερασπίστηκε όσο ελάχιστοι εμπράκτως την Πατρίδα του, “πράκτορας”;;;

Τι άλλο θα διαβάσω, Θεέ μου;;;

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ, Νίκο Αντωνιάδη;;; Κι εσύ που δηλώνεις πως δεν έχεις χρόνο ούτε για να κοιμηθείς, έχεις χρόνο να σχολιάζεις στις σελίδες όσων σε αμφισβητούν και να τους απειλείς με παραπομπή σε δίκη;;;

Σκέπτομαι να διαρρήξω όλα τα φαρμακεία της περιοχής μου, και να αδειάσω όλα τα ράφια τους από τα πιο βαριά ηρεμιστικά, μήπως και στανιάρω…

Ελπίζω πως δεν θα θεωρήσεις αληθινό το χιούμορ που κάνω, αποκαλώντας με και ψυχασθενή… αν και απ’ αυτά που είδα πως γράφεις στην ανάρτησή σου για μένα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ανέφερες πως έχουμε (η Λένα Θεολόγου, ο Θανάσης Κολυβάς και όσοι αναφερόμαστε σ’ εσένα με επιφύλαξη, ως έχοντες… “υπαρξιακά προβλήματα”.

Δεν θ’ ασχοληθώ προς το παρόν με όσα γράφεις σε βάρος μου και σε βάρος της κ. Έλενας Θεολόγου και του Θανάση Κολυβά.

Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ προς  το παρόν με όλη αυτή την απαράδεκτη επιεικώς ανάρτηση.

Θα σου μιλήσω για τον Θανάση Τσακάλη, (τους άλλους δεν τους γνωρίζω προσωπικά) τον οποίον γνωρίζω τουλάχιστον δέκα χρόνια και έχουμε βρεθεί μαζί σε μεγάλους αγώνες, για την Πατρίδα και την Πίστη μας, όταν εσύ δικηγορούσες και ήσουν άγνωστος στο ευρύ κοινό.

Φάγαμε και οι δυο, τόνους χημικά και ξύλο, όταν εσύ … δικηγορούσες και ήσουν άγνωστος στην συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού…ή τουλάχιστον δεν ήσουν Κούγιας, βρε παιδάκι μου, που κάνει και σαματά ως δικηγόρος…

Όταν εσύ έδινες τους νομικούς σου αγώνες, και πολύ καλά έκανες, γιατί αυτή είναι η δουλειά σου,  εμείς δίναμε αγώνες σώμα με σώμα με τους ΜΑΤατζήδες και γεμίζαμε πληγές.

Όταν εσύ έδινες τους νομικούς σου αγώνες, γιατί αυτή ήταν η δουλειά σου, εμείς κοντέψαμε να χάσουμε τις ζωές μας από τα δακρυγόνα και το ξύλο, στις διαδηλώσεις.

Και θα σου πρότεινα, να ψάξεις στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ, εκείνες τις μαύρες μέρες των αγώνων μας στους δρόμους, που προσωπικά, έδινα σε απευθείας σύνδεση με τον σταθμό, το ξύλο που τρώγαμε, την βία που δεχόμασταν, τα χημικά που σταματούσαν τις ανάσες μας και πολλές φορές, νομίσαμε πως θα χάναμε και τη ζωή μας.

Λυπάμαι Νίκο Αντωνιάδη… λυπάμαι, αλλά τα υπαρξιακά προβλήματα σε λάθος ανθρώπους τα ρίχνεις…

Ας σε κρίνουν όσοι διαβάζουν αυτές τις αναρτήσεις που αφιέρωσα σ’ εσένα, κι ο Θεός.

Μήπως να κάνεις κι εσύ την αυτοκριτική σου και να γυρίσεις στα παιδικά σου χρόνια, και να θυμηθείς μήπως και είχες διαβάσει το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν “Ο βασιλιάς είναι γυμνός”;;;

Μήπως να το ξανασκεφθείς;;;

Γιατί θα βρεθούμε πολλοί στο δικαστήριο, πλημμελημάτων ή κακουργημάτων, που απειλούσες να στείλεις τον Θανάση Τσακάλη, για να στηρίξουμε τον Θανάση Τσακάλη για το ΗΘΟΣ και για την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ, αλλά και για το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ να εκφράζεται και να συλλογάται ελεύθερα.

Το δικαίωμα που έχουμε ΟΛΟΙ.

Κι όταν γράφω ΟΛΟΙ, εννοώ ΟΛΟΙ… μηδέ εσού εξαιρουμένου.

ΑΛΛΑ, ΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ…ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ… 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ

ΠΕΡΙ Κ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΔΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

https://attikanea.info/tag/νικοσ-αντωνιαδησ

======================
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Αθανάσιος Κολυβάς VS Νίκου Αντωνιάδη: “Ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη, σούπερ ντούπερ δικηγόρε” (βίντεο)

https://attikanea.info/αθανάσιος-κολυβάς-vs-νίκο-αντωνιάδη-ξύ

Σ’ αυτή την ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, κύριε Αντωνιάδη, μπορείτε να απαντήσετε δημόσια;

https://attikanea.info/σ-αυτή-την-ανοιχτη-επιστολη-κύριε-αντ

Κύριε Αντωνιάδη, έχετε κάτι να πείτε δημόσια, γι αυτή την αρνητική … αναφορά στο όνομά σας;;; “Δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης. Δον Κιχώτης ή άλλος ένας λαγός του συστήματος;” ΜΕΡΟΣ 1ο

https://attikanea.info/κύριε-αντωνιάδη-έχετε-κάτι-να-πείτε-δη

Κύριε Νίκο Αντωνιάδη, έχετε κάτι να πείτε γι αυτό;;; ΜΕΡΟΣ 2ο

https://attikanea.info/κύριε-νίκο-αντωνιάδη-έχετε-κάτι-να-πεί

Κύριε Αντωνιάδη, το γκρεμίσατε ή όχι το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ; Μπορείτε να απαντήσετε;;; ΜΕΡΟΣ 3ο

https://attikanea.info/κύριε-αντωνιάδη-το-γκρεμίσατε-ή-όχι-το

Θα απαντήσετε σ’ αυτά τα ερωτήματα, για τους ΑΜΕΑ, κύριε Αντωνιάδη; (ΜΕΡΟΣ 4ο)

https://attikanea.info/θα-απαντήσετε-σ-αυτά-τα-ερωτήματα-αμεα

 

Προβολές : 1,833


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα