Να μιλήσουμε και γι αυτόν; Τω αγνώστω μπαμπά.

Να μιλήσουμε και γι αυτόν; Τω αγνώστω μπαμπά.

23 Ιουνίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:226
Μοίρασέ το

Η αγάπη δεν μετριέται από τον αν κάποιος  θυμήθηκε να σας ευχηθεί για κάτι που ενδεχομένως αγνοεί και την ύπαρξη της γιορτής.

Με τις “παγκόσμιες ημέρες” ως γνωστόν,  δεν τα πάω καλά, κι έτσι άφησα να περάσει η … “παγκόσμια ημέρα του πατέρα”, για να καταλάβουμε πως κάθε μέρα είσαι γονιός και Πατέρας κι όχι όπως θέλουν οι νεοταξίτες παγκοσμιοποιητές – σιωνιστές, μια μέρα τον χρόνο…

Και αφού συμφωνήσω με τα γραφέντα του Λύκαστρου, να συμπληρώσω και την δική μου ματιά, ως γυναίκα και ως μητέρα…

Κύριοι πατεράδες, αν αγαπάτε τα παιδιά σας, να δείχνετε καθημερινά με κάθε τρόπο την αγάπη σας για την μητέρα τους…

Τι πιο όμορφος τρόπος απόδειξης της ιερότητας της πατρότητάς σας, απ’ αυτόν;;;

 

Καλλιόπη

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τω αγνώστω μπαμπά.

Γιορτή του πατέρα σήμερα ….χρόνια πολλά σε όλους τους πατεράδες.

Σήμερα είναι και όχι στις 6 Σεπτεμβρίου που λένε κάποιοι.

Θα πρέπει κάποτε να παραδεχτούμε ότι κουμάντο στην ζωή του άντρα κάνουν οι γυναίκες του ( κόρες-μανάδες-γυναίκες-σύντροφοι) .

Άλλοι το παίζουν γατοξεσκίστρες.

Και η αγάπη δεν μετριέται από τον αν κάποιος  θυμήθηκε να σας ευχηθεί για κάτι που ενδεχομένως αγνοεί και την ύπαρξη της γιορτής.

Καλά να περνάτε όλοι οι πατεράδες σήμερα….

 

2 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε…

Πατρότης και μητρότης η μεγαλυτέρα και ιεροτέρα ίσως ηθική αξία, ηθικόν κεφάλαιον και καταξιωτικός της ανθρωπίνης ζωής βαθμός μετά την πατρίδα, και κατά το ηθικοπνευματικόν σύστημα του ελληνικού ανθρωπιστικού πολιτισμού.

(ΩΔΑΡΧΗΣ)

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε…

Πολύ σωστά…πολύ σωστά φίλε ΑΡΡ και Ωδάρχη μου…δεν υπάρχει ιερότερο πράγμα από την πατρίδα την μητρότητα και την πατρότητα.

Μία κοινωνία που λυσσαλέα (αρχής γενομένης από την αρχηγό του κράτους) εξεγείρεται κατά της μητρότητας, αλλά και της πατρότητος μία κοινωνία που έβαλε στην θέση της Μάνας μία αγχωμένη και τελικά δυστυχισμένη καρριερίστα που δεν έχει κάν χρόνο για προσωπική ζωή, σε μία-δύο γενιές θα εξαλειφθεί βιολογικά και θα αντικατασταθεί από γειτονικές πατριαρχικές κοινωνίες με πολυμελείς οικογένειες.

Χτυπάνε δηλαδή ότι έχουμε πιο ιερό.!! Διότι το ζήτημα δεν είναι να υποστηρίξει το κράτος έμπρακτα την ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑ (και μέσα από αυτήν την μητρότητα και πατρότητα). Η Τεκνογονία δεν έπεσε σε ΟΛΗ την Ευρώπη στο 1.3 λόγω φτώχειας…έπεσε διότι είναι ένα φαινόμενο της μεγαλοπολιτικής εποχής.

Η Ευρώπη έπεσε κάτω του 1.3 (μέσα σε αυτήν και η Ελλάδα)καθώς υιοθέτησε τα πρότυπα ζωής της καπιταλιστικής κοινωνίας και κυρίως τον ατομοκεντρισμο . Τελικά αποδείχτηκε ότι ο καπιταλισμός δεν είναι βιώσιμο σύστημα.

χα χα χα και μια που είναι η Γιορτή του πατερούλη σήμερα
Πως θα μπορούσαμε να παραλείψουμε ένα στιχάκι

Στον Περισσό έχει γιορτή
κεράσματα μοιράζουν
για τον πατέρα Ιωσήφ
που άλλοι δεν του μοιάζουν.

χαχαχαχα εε να μην σε πειράξω και εγώ λιγάκι;;;

 

Πηγή

Προβολές : 226


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα