ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES !!! ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES, ΔΙΕΔΩΣΑΝ FAKE NEWS !!!

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES !!! ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES, ΔΙΕΔΩΣΑΝ FAKE NEWS !!!

19 Ιουνίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:501
Μοίρασέ το

Νίκος Αντωνιάδης (δικηγόρος): ΤΩΡΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES !!!

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΑΣ !!!

Και να ήταν η πρώτη φορά που αναγκάζονται να παραδεχθούν πως ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ενώ παράλληλα ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ…

Εκτός αυτού, παρατηρούμε πολλοί, να πέφτει κάποιο “δίχτυ” στις αναρτήσεις μας στο face book, που δεν επιτρέπει στους φίλους να τις δουν.

Και είμαστε πολλοί οι… “τιμωρημένοι” και μπλοκαρισμένοι, από τα χρηματοδοτούμενα πιόνι των Ρότσιλντ και Σόρος, γιατί αποκαλύπτουμε ότι και όσα ενοχλούν τους χρηματοδότες τους.

Στο τέλος της ανάρτησης, μερικά “ζουμερά” για το ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ… ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ…

ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ, ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, ΚΑΘ΄ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ… Ο ΣΟΡΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ… ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.

Popi Soufli Νίκος Αντωνιάδης Κύριε Αντωνιάδη, ως έγκριτος νομικός, ετοιμάστε αγωγή, να σας στείλουμε όσοι έχουμε λογοκριθεί από τα χρηματοδοτούμενα από τον Ρότσιλντ και τον Σόρος ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΟΑΧΕΣ, και παράλληλα με την κατάθεση της αγωγής, το σχετικό έγγραφο να σταλεί και στο Γραφείο Τύπου του Προέδρου της Αμερικής, που ζητεί να του στέλνουν όλοι στοιχεία για τον ρόλο του FACE BOOK και των συνεργατών τους. Νομίζω πως θα είναι μια πολύ καλή πρωτοβουλία.

 

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES !!!

YΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ FAKE NEWS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !!!

ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES, ΔΙΕΔΩΣΑΝ FAKE NEWS !!!

ΟΙ ΨΕΥΔΟΤΙΜΩΡΟΙ ΤΩΝ FAKE NEWS ΔΙΕΔΩΣΑΝ FAKE NEWS !!!

FAKE NEWS ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΣΗΡΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ !!!

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ !!!

ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΤO ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙ FAKE NEWS ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK !!!

ΤΩΡΑ !!!

ΤΩΡΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES !!!

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΑΣ !!!

ΩΣ ΕΔΩ !!!

 

Πηγή

 

 

 

Προβολές : 501


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα