ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥ. (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥ. (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

26 Φεβρουαρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:716
Μοίρασέ το

Αν δεν γίνει άμεσα αντιληπτή αυτή η εωσφορικής συλλήψεως δολοφονία εκ προμελέτης τόσων εκατομμυρίων ανθρώπων, η πάταξη των νεοναζί του 21ου αιώνα μπορεί να πάρει δεκαετίες.

Μας οδηγούν στην κόλαση, και ουσιαστική αντίδραση, καμία…

Ένας λαός μουδιασμένος, σιωπηρά οργισμένος, δεν πρόκειται ποτέ να αντισταθεί, και οδηγείται ως πρόβατο επί σφαγή, στην κόλαση…

Εκτός αν αποφασίσει να πάρει την ζωή του και την Πατρίδα, στα χέρια του.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Όσοι πιστεύουν ότι η κανονικότητα στην Ελλάδα θα επιστρέψει μόλις εμβολιαστούν οι περισσότεροι, απατώνται οικτρά.
Έρχονται άλλες, πιο άγριες καταστάσεις.
Ιδού γιατί:
Όλη η Δύση υφίσταται επίθεση από τους μεγιστάνες του Φόρουμ του Νταβός, αλλά ειδικά η Ελλάδα (και η Κύπρος) τη χειρότερη:
Από τη πέμπτη φάλαγγα των ελληνόφωνων -αλλά όχι Ελλήνων- που δρα προδοτικά εντός της πατρίδας μας, τη κυβέρνηση Ερντογάν, τη Γερμανία, το βαθύ αμερικανικό και βρετανικό κράτος, αλλά και τους μετα-σιωνιστές που βλέπουν την Ελλάδα ως ιδανικό “χώρο” εγκατάστασης και δράσης τους.
Όλοι αυτοί επιδιώκουν λυσσωδώς να αντικατασταθεί ο ελληνικός λαός από ακίνδυνους για τα συμφέροντά τους βάρβαρους πληθυσμούς που θα γίνουν υπάκουοι δούλοι τους, και να υφαρπάξουν τον τεράστιο δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο της χώρας μας.
Αυτήν ακριβώς την πολλαπλή επίθεση έρχονται ακόμα μια φορά να καλύψουν οι αποκαλύψεις για εγκλήματα βιασμών και παιδεραστίας που βγαίνουν ξαφνικά στη φόρα ΤΩΡΑ…
Γιατί όχι πέρισυ; Γιατί όχι πριν από χρόνια, εφόσον είναι γνωστά στην ΕΥΠ;
Διότι ανέκαθεν όταν οι κυβερνήσεις στριμώχνονταν, εφάρμοζαν ΨΕΠ (Ψυχολογικές Επιχειρήσεις Πολέμου), στις οποίες κυρίαρχη θέση είχαν τα σεξουαλικά εγκλήματα, ενώ οι υπηρεσίες πληροφοριών και η αστυνομία τα γνώριζαν όλα εξ αρχής.
Οι ΨΕΠ της εξουσίας είναι πάντα καλά στημένες. Τα ίδια συνέβησαν πρόσφατα στη Γαλλία επειδή πολλοί γιατροί της αμφισβητούν το κρατικό αφήγημα του εμβολιασμού, οργανώνονται μεταξύ τους και προτείνουν φαρμακευτική θεραπεία του κορωνοϊού, και επειδή τα ποσοστά εμβολιασμού των πολιτών είναι από τα χαμηλότερα στον κόσμο.
Πόσο συμπτωματικό είναι ότι πρόσφατα δημόσια πρόσωπα καταγγέλθηκαν ως βιαστές και παιδεραστές στη Γαλλία; https://www.20minutes.fr/…/2945491-20210105-affaire…
Καθόλου.
Σας βάζουν να βλέπετε το δέντρο για να μη δείτε το δάσος.
Ποιο είναι το δέντρο και ποιο το δάσος;
Tο δέντρο είναι τα ΔΗΘΕΝ αυξημένα κρούσματα που ωστόσο σε σχέση με τα πραγματοποιούμενα τεστ, παραμένουν πάντα στα ίδια, ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, που δεν δικαιολογούν τη δικτατορική διακυβέρνηση και τη δολοφονία των περισσότερων ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Tο δέντρο είναι ότι όσα δημόσια πρόσωπα κατηγορούνται για ειδεχθή εγκλήματα βιασμού και παιδεραστίας το πιθανότερο είναι ότι τελικά θα απαλλαγούν από κάθε κατηγορία, εν ανάγκη ίσως συμβεί και καμμιά …εικονική αυτοκτονία.
Το δέντρο είναι ότι όλα αυτά αποσπούν τη προσοχή των λαών ενώ κάθε μέρα ψηφίζονται άθλιοι νόμοι-εκτρώματα που περνούν απαρατήρητοι και διαπράττονται ένα σωρό ανομήματα που σε φυσιολογικές συνθήκες ήταν αδύνατον να γίνουν ανεκτά.
Το δάσος όμως είναι τελείως διαφορετικό και ιδιαζόντως αποτρόπαιο:
Το δάσος είναι η προσχεδιασμένη δολοφονία της μεσαίας τάξης της Δύσης.
Αυτός είναι ο στόχος των υπέρ-ελίτ που αντιπροσωπεύουν μόλις το 0,01% του παγκόσμιου πληθυσμού και εκπροσωπούνται από το Φόρουμ του Νταβός.
Αυτός είναι ο στόχος των ιερατείων της εξουσίας προκειμένου να αποφύγουν την ανατροπή τους.
Το δάσος στην Ελλάδα είναι και η αρπαγή της μισής χώρας, και όχι μόνο από την Τουρκία.
Ακόμα κι αν χάσουμε τη μισή χώρα, δεν θα ξεμπερδέψουμε με τις αρρωστημένες επιδιώξεις του Φόρουμ του Νταβός και της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ.
Η τρομοκρατία πρέπει να είναι διαρκής: Ακόμα και αν ανοίξουν τον τουρισμό ή το λιανεμπόριο, σε λίγο θα τα ξανακλείσουν με μια ΝΕΑ δικαιολογία.
Σύντομα λοιπόν έρχονται τα καινούργια αφηγήματα, και μόλις πάψουν κι αυτά να λειτουργούν, θα τεθούν σε εφαρμογή τα επόμενα:
Επισιτιστική κρίση, κυβερνοεπιθέσεις, κλιματικοί πρόσφυγες, ακόμα και ανύπαρκτοι εξωγήινοι μπορεί να προβληθούν ως ολογράμματα στους ουρανούς, προκειμένου να λουφάξουν οι δυτικοί λαοί που μένουν μαζικά άνεργοι, ενώ η τεχνολογική δικτατορία κινεζικού τύπου τους κάθεται στο σβέρκο σαν βδέλλα.
Δεν πρέπει να προλάβουν να καταλάβουν τι συμβαίνει πραγματικά, διότι τότε θα απαιτήσουν την απεξάρτησή τους από τα δεσμά των οργανισμών της παγκοσμιοποίησης, οι δε ευρωπαϊκοί λαοί τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχει μετατραπεί στον χειρότερο εχθρό τους, και την τιμωρία των υπευθύνων.
Αν λοιπόν η υπό εξόντωση μεσαία τάξη δεν αντιληφθεί ότι αποτελεί στόχο στυγνής δολοφονίας εκ μέρους του 0,01% του πληθυσμού, μη περιμένετε επιστροφή στην κανονικότητα.
Όσοι γνωρίζετε κόσμο που παρακολουθεί ακόμα καθεστωτικά ΜΜΕ, πείστε τον να πάψει να το κάνει, γιατί παρασέρνει και όλους τους άλλους στον όλεθρο.
Αν δεν γίνει άμεσα αντιληπτή αυτή η εωσφορικής συλλήψεως δολοφονία εκ προμελέτης τόσων εκατομμυρίων ανθρώπων, η πάταξη των νεοναζί του 21ου αιώνα μπορεί να πάρει δεκαετίες.
Έρχονται δύσκολες μέρες.
Διαδώστε και κυρίως στους νέους.
Μόνο έτσι θα σταματήσει αυτή η πολυεπίπεδη επίθεση, και όχι μέσω εκλογών.
Ποτέ οι δικτατορίες δεν έπεσαν με εκλογές, αλλά με επαναστάσεις.
Χρυσούλα Μπουκουβάλα
25.2.2021

 

Πηγή

Προβολές : 716


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα