Οι γυναίκες που έχασαν το έμβρυο τους αφότου εμβολιάστηκαν για Covid αυξήθηκαν κατά 366% σε μόλις έξι εβδομάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Οι γυναίκες που έχασαν το έμβρυο τους αφότου εμβολιάστηκαν για Covid αυξήθηκαν κατά 366% σε μόλις έξι εβδομάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο!

29 Μαρτίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:594
Μοίρασέ το

Μόλις έξι εβδομάδες χωρίζουν την πρώτη από την έβδομη έκθεση και η συγκλονιστική αύξηση του αριθμού των γυναικών που έχασαν το αγέννητο και το νεογέννητο παιδί τους αυτή την περίοδο λόγω του ότι είχαν κάνει είτε το εμβόλιο Pfizer είτε το AstraZeneca Covid είναι κάτι το τρομακτικό.

 

 

 

 

 

Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Ο Ι

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο αριθμός των γυναικών που έχασαν το έμβρυο τους αφότου εμβολιάστηκαν για Covid αυξήθηκε κατά 366% σε μόλις έξι εβδομάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η κυβέρνηση δημοσίευσε εβδομαδιαίες εκθέσεις σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες στα πειραματικά εμβόλια Covid-19, η α΄από τις οποίες κάλυψε δεδομένα που εισήχθησαν στο MHRA Yellow Card Scheme από τις 9 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 24 Ιανουαρίου 2021.

Η τελευταία τους έκθεση (βρείτε εδώ) , η οποία είναι η έβδομη που θα αναδιατυπωθεί καλύπτει δεδομένα που εισήχθησαν στο MHRA Yellow Card Scheme από τις 9 Δεκεμβρίου 2020 έως και τις 7 Μαρτίου 2021.

Μόλις έξι εβδομάδες χωρίζουν την πρώτη από την έβδομη έκθεση και η συγκλονιστική αύξηση του αριθμού των γυναικών που έχασαν το αγέννητο και το νεογέννητο παιδί τους αυτή την περίοδο λόγω του ότι είχαν κάνει είτε το εμβόλιο Pfizer είτε το AstraZeneca Covid είναι κάτι το τρομακτικό.

Για γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία, η εγκυμοσύνη πρέπει να αποκλείεται πριν από τον εμβολιασμό.

Επιπλέον, οι γυναίκες σε φάση τεκνοποίησης θα πρέπει να συμβουλεύονται να αποφεύγουν την εγκυμοσύνη για τουλάχιστον 2 μήνες μετά τη δεύτερη δόση τους.

Οι συμβουλές των κυβερνήσεων περιλάμβαναν επίσης σχόλια σχετικά με το θηλασμό και τη γονιμότητα που είχαν ως εξής

Θηλασμός
Δεν είναι γνωστό εάν το COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 απεκκρίνεται στο ανθρώπινο γάλα. Ένας κίνδυνος για τα νεογέννητα / βρέφη δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Το εμβόλιο COVID-19 mRNA BNT162b2 δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του θηλασμού.

Γονιμότητα
Δεν είναι γνωστό εάν το εμβόλιο COVID-19 mRNA BNT162b2 έχει αντίκτυπο στη γονιμότητα. »

Λόγω αυτής της συμβουλής που κυκλοφόρησε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, είμαστε τόσο σοκαρισμένοι που βλέπουμε στην πρώτη δημοσιευμένη έκθεση για ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια Covid, χρησιμοποιώντας δεδομένα που εισήχθησαν στο MHRA Yellow Card Scheme έως τις 24 Ιανουαρίου 2021 να είναι συνολικά 4 οι γυναίκες που είχαν υποστεί αποβολή ως αποτέλεσμα του εμβολίου Pfizer / BioNTech.

Καθώς και συνολικά 2 γυναίκες έχασαν το αγέννητο παιδί τους ως αποτέλεσμα του εμβολίου Oxford / AstraZeneca.

Δεν μπορούμε ακόμη να απαντήσουμε γιατί δόθηκε σε αυτές τις γυναίκες ένα από τα εμβόλια Covid παρά της οδηγίες των κυβερνόντων.

Αλλά αυτό που είναι πραγματικά συγκλονιστικό είναι πόσο έχει αυξηθεί αυτός ο αριθμός τις 6 εβδομάδες που έχουν εκτυλιχθεί από τότε.

Σύμφωνα με την έβδομη έκθεση που εξέδωσε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια Covid, χρησιμοποιώντας δεδομένα που εισήχθησαν στο MHRA Yellow Card Scheme έως τις 7 Μαρτίου 2021, σημειώθηκε αύξηση 475% από τις 24 Ιανουαρίου στον αριθμό των γυναικών που έχουν χάσει το αγέννητο παιδί τους μετά το εμβόλιο Pfizer, φτάνοντας το σύνολο στο 23.

Αυτό είναι καταστροφικό.

Δυστυχώς, υπάρχει επίσης 1 αναφορά για ένα πρόωρο μωρό που πεθαίνει δυστυχώς αφού η μητέρα πήρε το εμβόλιο Pfizer.

Αναφορικά με το AstraZeneca από τις 7 Μαρτίου σημειώθηκε αύξηση 150% από τις 24 Ιανουαρίου στον αριθμό των γυναικών που υπέστησαν αποβολή, αυξάνοντας το σύνολο σε 5.

Είναι τραγικό ότι έχει επίσης μεταφερθεί 1 ακόμη νεογέννητο που αναφέρθηκε στο MHRA Yellow Card Scheme αφότου η μητέρα του εμβολιάστηκε με AstraZeneca, αλλά το σοκαριστικό είναι ότι αυτό δεν έχει χαρακτηριστεί ως θάνατος.

Το ερώτημα είναι γιατί βλέπουμε αυτούς τους αριθμούς όταν οι κυβερνήσεις συμβουλεύουν ότι οι έγκυες γυναίκες δεν πρέπει να λάβουν το εμβόλιο;

..Αυτό είναι εγκληματικό! Φοβόμαστε να σκεφτούμε τι είδους από αυτά τα γεγονότα θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες.

Η συγκατάθεση ύστερα από ενημέρωση είναι σημαντική, δεν πιστεύουμε ότι αυτές οι γυναίκες ενημερώθηκαν στο ελάχιστο και τώρα θα πρέπει να υποστούν τον αιώνιο πόνο από την απώλεια του αγέννητου ή του νεογέννητου παιδιού τους.

 

dailyexpose.co.uk 21/3/21

 

 

Πηγή

Προβολές : 594


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα