Οι... “δημοσιογράφοι” της τρομοκρατίας και της κατάλυσης του Συντάγματος.

Οι... “δημοσιογράφοι” της τρομοκρατίας και της κατάλυσης του Συντάγματος.

6 Φεβρουαρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:657
Μοίρασέ το

Δημοσιογράφος: «Να λύεται η σύμβαση εργασίας» σε όσους γιατρούς και νοσηλευτές δεν εμβολιάζονται.

 

 

 

Προτείνω, οι “δημοσιογραφικές πόρνες”, να απολύονται από τηλεοπτικά κανάλια, ραδιόφωνα και έντυπο τύπο.

Πρωτοσάλτε, για κοίτα πουλάκι μου εδώ, τι λέει το Συμβούλιο της Ευρώπης για τους εμβολιασμούς και τα … πιστοποιητικά… και άντε στα τσακίδια… ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Όλους εσάς τους πληρωμένους παραπληροφορητές, τρομοκράτες και προπαγανδιστές του εμβολίου, θα σας… γλεντήσει σε λίγο, ο Ελληνικός λαός… να είστε βέβαιοι γι αυτό…

Η ΖΩΗ, ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ. 

Δήλωση σοκ!!!

Το υγειονομικό προσωπικό, που από την αρχή του κορωνοϊού, υπερβάλει εαυτόν, ακούν τα μύρια όσια από ΜΜΕ και όχι μόνο, επειδή σημαντικό κομμάτι του αρνείται, δεν θέλει ακόμα ή δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί, εκφράζοντας ενδεχομένως επιφυλάξεις για ένα εμβόλιο, το οποίο, εκ των πραγμάτων, δεν έχει εξεταστεί επαρκώς.

Όπως μεταδίδεται, μεγάλος αριθμός νοσηλευτών στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα αρνήθηκαν να εμβολιαστούν, με δημοσιογράφους να τους αποδίδουν «αμέλεια» αναφορικά με τον εμβολιασμό τους, να τους χρεώνουν την διασπορά του κορωνοϊού και να τους χαρακτηρίζουν «αρνητές».

Αρχικά η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου έκανε λόγο για ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Στην συνέχεια, την σκυτάλη πήρε, μεταξύ των άλλων, γνωστός δημοσιογράφος, φτάνοντας στο σημείο να ζητά την απόλυση του προσωπικού που αρνήθηκε (κατά τον ίδιο) να εμβολιαστεί.

«Όταν το ιατρικό κ νοσηλευτικό προσωπικό Κρατικού Νοσοκομείου εντός ΕΣΥ αρνείται εμβολιασμό για κορωνοϊό, Τότε, η Κεντρική Διοίκηση οφείλει να ρωτήσει άλλη μία φορά τους αρνητές. Κι αν η απάντηση παραμένει αρνητική λύεται η σύμβαση εργασίας. Μετά, απολαμβάνουν την ελευθερία τους» έγραψε στο twitter.

 

 

 

Πηγή

Διαβάστε και κάποιες απαντήσεις που έδωσαν οι χρήστες στον “δημοσιογράφο”.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

Προβολές : 657


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα