Οι ΗΠΑ, έπεσαν στον λάκκο που έσκαψαν σ’ όλη την υφήλιο. Η φυσική εξέλιξη της εγκατάλειψης του ονείρου

Οι ΗΠΑ, έπεσαν στον λάκκο που έσκαψαν σ’ όλη την υφήλιο. Η φυσική εξέλιξη της εγκατάλειψης του ονείρου

3 Δεκεμβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:399
Μοίρασέ το

Τώρα έπεσε στο λάκκο που έσκαψε σε όλη την υφήλιο και έπεσε μέσα γιατί επί δεκάδες χρόνια, στο όνομα της ευημερίας, άρα της δημοκρατίας, βοηθούσε τους καπιταλιστές της, εκμεταλλευόμενη την φτώχεια της Κίνας, αλλά και άλλων λαών ενισχύοντας επίσης τους διεφθαρμένους πολιτικούς τους και άλλους.

Θύμα της και η Ελλάδα, αλλά και ο Ελληνικός πολιτισμός διότι και η Γερμανία παιδί των ΗΠΑ είναι, όπως και η Ιαπωνία.

Τα δύο τελευταία δείχνουν ποιοι και γιατί οργάνωσαν τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, αλλά και ποιοι θα οργανώσουν τον Γ’!

 

 

Οι ΗΠΑ, έπεσαν στον λάκκο που τους έσκαβαν  οι εβραίοι σιωνιστές που την κυβερνούσαν.

Την λεηλάτησαν επί εκατονταετίες και τώρα θα παραδώσουν στους αμερικανούς, ένα άταφο πτώμα.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια εποχή που θα ανατραπούν οι ζωές όλων μας… όλης της ανθρωπότητας και τίποτα δεν θα είναι όπως και πριν…

Οι άνθρωποι, θέλουν να πιαστούν από μια ελπίδα πως τυχόν εκλογή του Τράμπ, θα σταματήσει την ξέφρενη κούρσα των ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.

Δεν το πιστεύω.

Αντιθέτως πιστεύω πως έτσι όπως δομήθηκε η παγκόσμια κοινότητα από τα ερπετά του σιωνισμού, που ήταν οι γεννήτορες και του κουμμουνισμού και του φασισμού, και κυρίως του καπιταλισμού, έχουν όλα τα όπλα στα χέρια τους για να συνθλίψουν την ανθρωπότητα.

Η μόνη σωτηρία θα έρθει, αν έρθει, από τον Θεό.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Πρώτον Θεός και καπιταλισμός δεν πάνε παρέα!

Άρα, οι ΗΠΑ (λάθος η έκφραση Αμερική = ήπειρος Αμερική) για τον καπιταλισμό σκότωνε παντού χωρίς έλεος και δυστυχώς με proxy πολέμους, άρα μπορούσε να κοροϊδεύει με την δήθεν προστασία της δημοκρατίας.

Τώρα έπεσε στο λάκκο που έσκαψε σε όλη την υφήλιο και έπεσε μέσα γιατί επί δεκάδες χρόνια, στο όνομα της ευημερίας, άρα της δημοκρατίας, βοηθούσε τους καπιταλιστές της, εκμεταλλευόμενη την φτώχεια της Κίνας, αλλά και άλλων λαών ενισχύοντας επίσης τους διεφθαρμένους πολιτικούς τους και άλλους.

Θύμα της και η Ελλάδα, αλλά και ο Ελληνικός πολιτισμός διότι και η Γερμανία παιδί των ΗΠΑ είναι, όπως και η Ιαπωνία.

Τα δύο τελευταία δείχνουν ποιοι και γιατί οργάνωσαν τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, αλλά και ποιοι θα οργανώσουν τον Γ’!

 

«Μέσα σε αυτή τη σπουδαία παράδοση, η ψηφοφορία είναι ένα ιερό καθήκον στο οποίο κάθε πολίτης μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για το ποιος κυβερνά»…

Ποια σπουδαία παράδοση!!

Σε αυτές τις εκλογές και λόγω κορωνοϊού και άρνησης του Τραμπ να εφαρμόσει αυτά που του έλεγαν τα κοράκια των φαρμακοβιομηχανιών, κινητοποιήθηκαν οι έχοντες συμφέροντα και ψήφισαν ρεκόρ αμερικανών, κυρίως με πλαστές επιστολικές!

Μέχρι αυτές τις εκλογές Πρόεδρο έβγαζε περίπου το 15-20% των αμερικανών διότι η συμμετοχή ποτέ δεν ήταν πάνω από 40% (το 50% βγάζει Πρόεδρο)!!!

Δημοκρατία να σου πετύχει!

Και ψήφιζαν τόσο λίγοι γιατί οι εκλογές γίνονται καθημερινή και αν θέλει ο εργοδότης σου δίνει άδεια εκείνη την ημέρα, η δε επιστολική ήταν μόνο για όσους ζούσαν εκτός.

Φαντάσου δημοκρατία, να βρίσκει έμμεσους τρόπους οι φτωχοί να μην πάνε να ψηφίσουν!!

«Καταστρέφει (εννοεί ο κουμμουνισμός) αδίστακτα ό,τι είναι παραδοσιακό, συμπεριλαμβάνοντας την πίστη, την θρησκεία, την ηθική, τον πολιτισμό, την οικογένεια, την τέχνη, την εκπαίδευση, τον νόμο κ.ο.κ. και οδηγεί τους ανθρώπους σε ηθική εξαχρείωση.»…..

ΝΑΙ, σωστά δυστυχώς τα κάνει όλα αυτά γιατί ο άκρατος καπιταλισμός, και η ιδεολογία του Laissez-faire συγκεντρώνουν τον πλούτο στα χέρια των ολίγων, τελικά εξαθλιώνοντας τους πολλούς.

Είναι δηλαδή η άλλη όψη του κουμμουνισμού.

Αλλά μη ξεχνάμε επίσης, ότι τα αίσχη της καθολικής εκκλησίας, των αιρέσεων κτλ ως προς την πίστη και τη θρησκεία ξεκίνησαν και γιγαντώθηκαν στη ηθική, των πολιτισμό κτλ των ΗΠΑ.
«….που κατάφερε (εννοεί ο κουμμουνισμός) να καταστρέψει 5.000 χρόνια πολιτισμού στην Κίνα, όπου οι άνθρωποι στράφηκαν από την πίστη στο θείο σε μια αφοσίωση στο κράτος.

Είναι η συστηματική καταστροφή όλων όσων είναι καλά για την ανθρωπότητα.

Είναι διαμετρικά αντίθετο με την καλοσύνη, τη δικαιοσύνη, την αλήθεια και τη συμπόνια…..»


Πότε στον πολιτισμό της Κίνας των 5.000 χρόνων υπήρξε δικαιοσύνη, αλήθεια και συμπόνια;

Με τη σπάθα τότε με τη σπάθα και τώρα!!!

Και τότε τους εκμεταλλεύονταν (ο πολιτισμός που βλέπουμε είναι τα πλούτη των ολίγων) και τώρα το ίδιο, αλλά τώρα ίσως οι περισσότεροι να ζουν λίγο καλύτερα από τότε που η ζωή δεν είχε καμία αξία αν δεν ήσουν πλούσιος.

Ο λαός, όπως και ο άνθρωπος, εκδηλώνουν τον καταγραμμένο στο κοινωνικό DNA τους πολιτισμό τους (κουλτούρα τους), δυστυχώς και αυτό δεν αλλάζει εύκολα.


Και καλά να μην τα λέμε, τόσο ωραία όσο μας τα έλεγαν οι έλληνες μετανάστες μέχρι το 1980, που μάζευαν μονοδόλλαρα για 10 χρόνια και έρχονταν στο Ελλάντα να τα πετούν στα πανηγύρια για να πείσουν τους συγχωριανούς τους ότι πλούτισαν και ας πέθαναν πλένοντας πιάτα.

Τα είδα, τα έζησα και δεν πείθομαι με το «όνειρο της Αμερικής», διότι και το γνώρισα και το μελέτησα και ξέρω ότι το 30% του πληθυσμού της μετά τη δεκαετία του 70, ήταν στα ή κάτω από τα όρια της φτώχειας, αν και η πρώτη χώρα σε πλούτο στον κόσμο.

Αυτή ήταν η καταστροφή της.

Ότι άφησε τους πλούσιους να γίνουν πλουσιότεροι εις βάρος του απλού ανθρώπου!

Τώρα επαναστατούν αυτοί που ζούσαν στην απόγνωση και τη βία.

Ήταν η φυσική εξέλιξη της εγκατάλειψης του ονείρου, άρα και η τελική απογοήτευση ότι πράγματι υπάρχει ένα καλύτερο αύριο για όλους μέσα στον καπιταλισμό!

Δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ειρήνη αν το 1% του πλανήτη που κατέχει το 70% του πλούτου του δεν εγκαταλείψει αυτόν τον πλούτο.

Όμως, όπως βλέπετε με τον κορωνοϊό γίνεται το εντελώς αντίθετο.

Αυτές οι «κουμμουνιστικές» υποσχέσεις σκοπό έχουν οι καπιταλιστές να γίνουν πλουσιότεροι.


Μήπως, λοιπόν, ο κουμμουνισμός είναι η άλλη όψη του καπιταλισμού; (Αυτή η σειρά κάποτε (30 χρόνια πριν) παρ’ ολίγον να μου στοιχίσει το μεταπτυχιακό μου στις ΗΠΑ!!!!!

Τότε όσα έγραψα στη διπλωματική μου, όπως άλλωστε και εγώ, ήταν και ήμουν, «επικίνδυνα για τον καπιταλισμό και τη δημοκρατία»!!

Έτσι έγραψε στην πρώτη σελίδα του κειμένου μου ο Δ/ντης του μεταπτυχιακού πριν υποχρεωθεί από τους δικηγόρους της Ομοσπονδιακής Αρχής Επίβλεψης της Ανωτάτης Παιδείας» να μου δώσει το πτυχίο μου!!)

scorpion

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 399


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα