Οι ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ.  Η ευτυχία του Μητσοτάκη για την πολυπολιτισμικότητα...

Οι ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ. Η ευτυχία του Μητσοτάκη για την πολυπολιτισμικότητα...

16 Οκτωβρίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:507
Μοίρασέ το

Σε εστία υπερμετάδοσης εξελίσσονται οι αλλοδαποί πληθυσμοί στην Ελλάδα και πλέον ποσοστιαία είναι η βασικότερη αιτία διάδοσης του κορωνοϊού στον ελληνικό πληθυσμό, καθώς ενώ είναι το 15% επί του συνόλου των κατοίκων της χώρας, έχουν ποσοστό κρουσμάτων που κυμαίνεται από 40-50% επί του συνόλου των κρουσμάτων στην Αττική, αλλά και στις περιοχές που φιλοξενούν ΚΥΤ.

Οι αλλοδαποί πληθυσμοί σέρνουν την Αττική σε lockdown στα πρότυπα της Κοζάνης

 

Και κανείς από την κυβερνητική και ιατρική συμμορία, δεν τολμά να μιλήσει γι αυτό..

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.

Κι ένας λαός, που παρακολουθεί σαν ΜΑΛΑΚΑΣ ΧΑΝΟΣ την πορεία προς τον θάνατό του, χωρίς να αντιδρά…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αυτό το “ξεφτιλισμένο γιατρουδάκι των επιδοτήσεων και των χρηματισμών από τις φαρμακευτικές εταιρείας”, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

Πλιώτα, μπορείς να μας απαντήσεις, ή μόνο το δάχτυλο ξέρεις να κουνάς και να εκδίδεις αντισυνταγματικές εγκυκλίους, επειδή έχεις μια θέση εξουσίας;

Mετά την Κοζάνη που είναι η πρώτη περιφέρεια της χώρας στην οποία επιβλήθηκε τοπικό lockdown και τέθηκε σε επίπεδο συναγερμού 4 («Αυξημένου Κινδύνου»), τώρα υπάρχει φόβος για την Αττική όπου σε καθημερινή βάση εντοπίζονται τουλάχιστον τα μισά από τα κρούσματα του κορωνοϊού, καθώς στην Αθήνα υπάρχουν πολλές περιοχές στις οποίες κυκλοφορούν χιλιάδες παράνομοι μετανάστες οι οποίοι δεν τηρούν κανέναν υγειονομικό κανόνα.

Αυτά που εφαρμόζονται στην Κοζάνη είναι πρόβα και για την Αττική. Η καταγραφή των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα δεν είναι αληθής καθώς τα μισά από αυτά είναι αλλοδαποί.

Σε εστία υπερμετάδοσης εξελίσσονται οι αλλοδαποί πληθυσμοί στην Ελλάδα και πλέον ποσοστιαία είναι η βασικότερη αιτία διάδοσης του κορωνοϊού στον ελληνικό πληθυσμό, καθώς ενώ είναι το 15% επί του συνόλου των κατοίκων της χώρας, έχουν ποσοστό κρουσμάτων που κυμαίνεται από 40-50% επί του συνόλου των κρουσμάτων στην Αττική, αλλά και στις περιοχές που φιλοξενούν ΚΥΤ.

Σχεδόν τα μισά από τα καταγεγραμμένα κρούσματα και τις περιπτώσεις νοσηλείας λόγω κορωνοϊού στην Αττική, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, την Πελοπόννησο και άλλες περιοχές με ισχυρή παρουσία παράνομων μεταναστών τα κρούσματα είναι ξένοι.

Τις δε εικόνες συνωστισμού στον Ευαγγελισμό, στην Αθήνα, τις προκαλούν οι αλλοδαποί.

Ο ελληνικός λαός πληρώνει ήδη σε αίμα και οικονομική καταστροφή το ότι έφεραν και εγκατέστησαν στην Αττική ένα εκατομμύριο παράνομους μετανάστες.

Η ελληνική οικονομία καταστρέφεται επειδή από το 2010 και μετά έβαλαν μια «νάρκη» παράνομων μεταναστών στα θεμέλια της, η οποία τώρα σκάει.

Χθες, καταγράφηκαν 207 από τα 453 κρούσματα στην Αττική, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίπεδο 3 του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας, με το καμπανάκι του αυξημένου κινδύνου -δηλαδή το επίπεδο 4- να την απειλεί.

Oι Έλληνες πολίτες μια χαρά τήρησαν κανόνες ασφαλείας και αποστάσεις. Άλλωστε δεν ζουν αυτοί στοιβαγμένοι (ακόμα τουλάχιστον γιατί με την φτωχοποίηση κανείς δεν ξέρει το μέλλον) 10 άτομα σε ένα δωμάτιο…

Οι ένοχοι είναι αλλού και είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να δοκιμαστεί το μοντέλο της Μαδρίτης. Να αποκλειστούν όλες αυτές οι περιοχές Κυψέλη,  Πατήσια Άγιος Νικόλας, Σεπόλια, Κολωνός, Αχαρνών, Πατησίων  γύρω από την Ομόνοια  κ.λ.π.

Να κλείσουν συνοικίες αν θέλουμε να έχουμε αποτέλεσμα.

Την δική τους ανεπάρκεια θα την πληρώσει ο ελληνικός λαός και η ελληνική οικονομία.

Σε ότι αφορά την Κοζάνη όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, η απόφαση των ειδικών ήρθε καθώς τις τελευταίες 14 ημέρες εντοπίστηκαν στην περιοχή 227 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού.

Tο «112» έστειλε μήνυμα στους κατοίκους της Κοζάνης με αφορμή το επίπεδο συναγερμού κατηγορίας 4 (Αυξημένου Κινδύνου), το οποίο τίθεται σε εφαρμογή από το πρωί της Παρασκευής στη συγκεκριμένη περιφερειακή ενότητα.

«Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα, κρατάτε αποστάσεις, πλένετε τα χέρια σας», αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα του «112».

Τα μέτρα στην Κοζάνη

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, για το έκτακτο lockdown που επιβλήθηκε στην πόλη της βορείου Ελλάδας.

Αν και ο υψηλός αριθμός των κρουσμάτων των τελευταίων ημερών είχε προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της Κοζάνης, όλοι αιφνιδιάστηκαν από την απόφαση για τοπική καραντίνα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, το μεγάλος μέρος των κρουσμάτων προέρχεται από νεαρές ηλικίες.

Τα έκτακτα μέτρα θα ισχύουν από τις 6 το πρωί της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου έως τις 29 του μήνα.

Στο Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 – Αυξημένου Κινδύνου, προβλέπεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους εργασίας και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους, η αναστολή όλων των συναθροίσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, καθώς και η απαγόρευση μετακίνησης εκτός της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Επίσης, αναστέλλεται η λειτουργία των κάτωθι:

Δικαστήρια, Εισαγγελίες, Υποθηκοφυλακεία, πάσης φύσεως Κτηματολογικά Γραφεία και Υποκαταστήματα του φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο»
Αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, σπήλαια
Ζωντανά θεάματα και ακροάματα, λοιπές παραστατικές τέχνες
Κινηματογραφικές προβολές
Πρόβες, τηλεοπτικά και κινηματογραφικά γυρίσματα: Αναστολή κινηματογραφικών και τηλεοπτικών γυρισμάτων – Πρόβες μέσω τηλεδιάσκεψης
Κέντρα διασκέδασης συμπεριλαμβανομένων χώρων δεξιώσεων, catering, μπαρ
Μουσικές σκηνές
Εστίαση (επιτρέπεται η λειτουργία μόνο υπηρεσιών παροχής προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take away), διανομής προϊόντων (delivery) και drive-through)
Παιδότοποι
Κάθε είδος αγώνων και προπονήσεων [επιτρέπεται μόνο η ατομική άθληση]
Γυμναστήρια
Εμποροπανηγύρεις-Κυριακάτικες αγορές και άλλες αγορές του άρθρου 2 του ν. 4497/2017 (Α’ 171)
Λιανεμπόριο
Κομμωτήρια, υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής κ.λπ.
Συνέδρια / Εκθέσεις
Υπηρεσίες πάρκων ψυχαγωγίας και θεματικών πάρκων

Ζήτημα έχει δημιουργηθεί με το ζήτημα της λειτουργίας των σχολείων, καθώς όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΓΓΠΠ αυτά θα μείνουν ανοιχτά κανονικά με υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού. Αντίθετα, για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.) θα ισχύει μόνο η τηλε-εκπαίδευση. 

 

Σε σχέση με τη λειτουργία των ακολούθων: Δημόσιες Υπηρεσίες, Ιδιωτικές Επιχειρήσεις, Μεταφορές, Καταστήματα τροφίμων (π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία), Λαϊκές Αγορές, Χώροι Λατρείας/Θρησκευτικές Τελετές, Νοσοκομεία, Ιατρεία, Διαγνωστικά Κέντρα, Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, κέντρα χρονίως πασχόντων, δομές και ξενώνες φιλοξενίας ευπαθών ομάδων, ξενώνες μεταβατικής φιλοξενίας αστέγων, κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας (υπνωτήρια, κέντρα ημέρας, κοινωνικά παντοπωλεία, κοινωνικά φαρμακεία, συσσίτια), δομές παιδικής προστασίας και κέντρα κοινότητας, στρατόπεδα, Δραστηριότητες Εκπαίδευσης Οδηγών και Υπηρεσίες Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων, ισχύουν τα προβλεπόμενα στο ΦΕΚ, Τεύχος Β, 4484/11-10-2020.

 

Πηγή

Προβολές : 507


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα