Οι λογοκριτές του διαδικτύου, τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES, έστειλαν εξώδικο στον δημοσιογράφο Τηλέμαχο Χορμοβίτη, επειδή τους έθιξε την... “τιμή και την υπόληψή τους”!

Οι λογοκριτές του διαδικτύου, τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES, έστειλαν εξώδικο στον δημοσιογράφο Τηλέμαχο Χορμοβίτη, επειδή τους έθιξε την... “τιμή και την υπόληψή τους”!

26 Νοεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:768
Μοίρασέ το

Τηλέμαχος Χορμοβίτης: Στο εξώδικο, οι επίσημοι λογοκριτές του διαδικτύου γράφουν ότι τους έθιξα την τιμή και την υπόληψη επειδή τους αποκάλεσα “εχθρούς της ελευθερίας του λόγου”.

ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ, ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ! που έλεγε και ο γελωτοποιός της αριστεράς και της… “Α-προόδου”!

Γηράσκω αεί διδασκόμενη, γιατί τώρα μαθαίνω πως έχουν “τιμή και υπόληψη” οι ” πληρωμένοι μπάτσοι” του διαδικτύου.

Οι λογοκριτές της  φίμωσης κάθε ελεύθερης φωνής, που αντιστέκεται στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… Η “ΣΥΜΜΟΡΙΑ” ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΡΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΜΕ ΑΓΩΓΗ Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ, ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ…

Πάντως θα έχει πλάκα, γιατί αν υλοποιήσουν την απειλή τους, στο δικαστήριο ο εκλεκτός συνάδελφος Τηλέμαχος Χορμοβίτης, θα έχει χιλιάδες υποστηρικτές, που είναι θύματα της “συμμορίας των νεοταξιτών”.

Συνάδελφε, βάλε με μάρτυρα υπεράσπισής σου.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μου ήρθε στη σκέψη, μια σοφή λαϊκη παροιμία: “ΕΒΓΑΛΕ Η ΜΥΓΑ… Κ@ΛΟ ΚΑΙ Ε@#ΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ”… Μήπως τους ταιριάζει γάντι;;;

Πριν από λίγο ήρθε στο γραφείο μου εξώδικο από την κομπανία των “Eλληνικών Hoaxes” επειδή, όπως λένε, στην προχθεσινή μου ανάρτηση αναφέρθηκα στην αστική τους εταιρεία με εξυβριστικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς.
 
Το επίμαχο απόσπασμα ήταν το παρακάτω : “…τα “Eλληνικά Hoaxes” και οι λοιποί fact-checkers του facebook δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα μάτσο απατεώνες που, κάτω από τον μανδύα της δήθεν αντικειμενικότητας και αμεροληψίας, προπαγανδίζουν ξεδιάντροπα τη φιλελεφτ ατζέντα (κορωνο-υστερία, πολιτική ορθότητα, “Refugees Welcome”, “Πατρίδα μας η Ευρώπη” κτλ) και φιμώνουν κάθε διαφορετική άποψη.
 
Aυτοί οι αδίστακτοι και επικίνδυνοι hi-tech Ιεροεξεταστές είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί της ελευθερίας του λόγου στις μέρες μας.”
 
Τα “Eλληνικά Hoaxes” απαιτούν να τους ζητήσω ταπεινά συγγνώμη και να ανεβάσω επανορθωτικό κείμενο στο προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook, διαφορετικά θα προχωρήσουν σε κατάθεση αγωγής.
 
Εντύπωση μου έκανε πως ο δικηγόρος που υπογράφει το εξώδικο είναι ο κ. Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος πλασάρεται ως διαπρύσιος υπερασπιστής της ελευθερίας του λόγου, υπήρξε συνήγορος της Σώτης Τριανταφύλλου και του Χάινς Ρίχτερ στις δίκες που έγιναν με τον αντιρατσιστικό νόμο και θεωρητικά δηλώνει υπέρμαχος της φιλελευθεροποίησης ή και κατάργησης των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα που αφορούν την εξύβριση, την δυσφήμιση κοκ (επομένως τα μέχρι τώρα άρθρα του και οι αναρτήσεις του θα μου είναι πολύ χρήσιμες στη δίκη που σκοπεύει να ξεκινήσει εναντίον μου).
 
Είναι ξεκάθαρο από την ανάρτηση μου πως η κριτική που έκανα στα “Ελληνικά Hoaxes” είναι πολιτική.
 
Τους απέδωσα τον χαρακτηρισμό “απατεώνες” γιατί προσποιούνται κάτι άλλο από αυτό που είναι : προσποιούνται τους αμερόληπτους και αντικειμενικούς fact-checkers όταν στην πραγματικότητα προωθούν μια συγκεκριμένη ιδεολογική ατζέντα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα θέματα τα οποία επιλέγουν να λογοκρίνουν.
 
Μια ματιά στη σελίδα τους αρκεί.
 
Αυτά δεν τα λέω μόνο εγώ, αλλά σε όλον τον κόσμο έχει ανοίξει μια τεράστια συζήτηση για τα bias των εταιρειών κοινωνικής δικτύωσης και των fact-checkers τους.
 
Αλλά προφανώς, τα Ελληνικά Hoaxes δεν θέλουν να ανοίξει μια τέτοια συζήτηση στην Ελλάδα και απειλούν με δικαστήρια.
 
Πιστεύουν ότι έχουν δικαίωμα να κρίνουν τους πάντες αλλά ότι τους ίδιους δεν πρέπει να τους κρίνει κανένας.
 
Φυσικά, ούτε συγγνώμη θα ζητήσω, ούτε επανορθωτικό κείμενο θα ανεβάσω και εμμένω, μέχρι τελευταίας λέξης, στην αρχική μου ανάρτηση.
 
Μάλιστα, περιμένω με ανυπομονησία το δικαστήριο γιατί έχουμε να πούμε πολλά.
 
Η σημερινή κίνησή τους επιβεβαιώνει πλήρως αυτό που έγραψα τις προάλλες : ότι πρόκειται για τους μεγαλύτερους εχθρούς της ελευθερίας του λόγου στις μέρες μας.
 
Υ.Γ. Στο εξώδικο, οι επίσημοι λογοκριτές του διαδικτύου γράφουν ότι τους έθιξα την τιμή και την υπόληψη επειδή τους αποκάλεσα “εχθρούς της ελευθερίας του λόγου”.
 
Σαν να διαμαρτύρονται οι Χρυσαυγίτες όταν τους αποκαλούν νεοναζί, ένα πράγμα…

 

Πηγή

Προβολές : 768


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα