“ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ”, ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΕΣΤ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ. Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

“ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ”, ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΕΣΤ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ. Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

20 Δεκεμβρίου, 2020 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:632
Μοίρασέ το

Απίστευτα είναι τα όσα διαδραματίζονται στην Δυτική Αττική και ειδικότερα στην Ελευσίνα!

 

Για να μας επιβάλλουν το εμβόλιο, θα επιστρατεύσουν όχι μόνον την πραιτωριανή αστυνομία, αλλά και τον στρατό…

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

Βγήκαν παγανιά οι πραίτωρες και οι χρυσοπληρωμένες δημοσιογραφικές πόρνες, για να τρομοκρατήσουν τον λαό.

Δεν θα πάει μακρυά η … βαλίτσα.

Όταν ξεσπάσει η οργή, γιατί ο κόσμος δεν θα έχει να φάει όλοι αυτοί, δεν θα βρίσκουν τρύπα και λαγούμι να κρυφτούν.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Εσείς που τον ψηφίσατε, να πάτε να κάνετε και το τεστ και τα εμβόλια…άντε πουλάκια μου να ξεβρωμίσει η Πατρίδα μας από εσάς… 

 

Ο συγκεκριμένος δήμος είναι ένας από τους τρεις (μαζί με τον Ασπρόπυργο και τη Μάνδρα) που έχει χαρακτηριστεί «κόκκινος» από τις υγειονομικές αρχές και στον οποίο έχει υποβληθεί σκληρό lockdown.

Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των αρχών για διενέργεια μαζικών τεστ κορωνοϊού, η προσέλευση των κατοίκων ήταν για ακόμη μία μέρα αρκετά χαμηλή.

Είναι χαρακτηριστική η απροθυμία των πολιτών να υποβληθούν ακόμη και σε δωρεάν rapid tests, τη διανέργεια των οποίων δεν σταματά να διαφημίζει ο ΕΟΔΥ.

Αυτό ανάγκασε την αστυνομία να λάβει ακόμη πιο σκληρά μέτρα!

Οι αστυνομικοί βγήκαν στους κεντρικούς δρόμους της βιομηχανικής πόλης, με έμφαση τις εισόδους και εξόδους, και σταματούσαν τα διερχόμενα οχήματα προτρέποντας τους πολίτες να μπουν στην ουρά και να περιμένουν να κάνουν το τεστ!

Οι εικόνες «μιλούν» από μόνες τους:

 

Στο κόκκινο η δυτική Αττική: Πολίτες δεν κάνουν τεστ – Επέμβαση της αστυνομίας | 19/12/2020

 
 

 

Πηγή

Προβολές : 632


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα