Οι Ρότσιλντ αποκαλύφθηκαν. Ποιοι είναι οι «φίλοι« τους στην Ελλάδα (βίντεο)

Οι Ρότσιλντ αποκαλύφθηκαν. Ποιοι είναι οι «φίλοι« τους στην Ελλάδα (βίντεο)

27 Ιουλίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,352
Μοίρασέ το

 

Πολλοί Ρότσιλντ ήταν υποστηρικτές του σιωνισμού, ενώ σήμερα άλλοι θέλουν να βρεθεί «λύση» στο Παλαιστινιακό και να επέλθει παγκόσμια κυβέρνηση στον πλανήτη.

Κατηγορούνται πως συμμετέχουν στον έλεγχο του παγκόσμιου πλούτου και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, με σκοπό την παράδοσή του σε ένα κέντρο διαχείρισης, και πως ενθαρρύνουν ή αποθαρρύνουν πολέμους μεταξύ κρατών.

Συνηθίζουν να συνεργάζονται με αριστερές ή αριστερόστροφες κυβερνήσεις, καθώς η Αριστερά συγκεντρώνει τον πλούτο και διευκολύνει τον έργο εύκολης εξαγοράς οικονομιών, σε αντίθεση με την ελεύθερη οικονομία, η οποία ενδυναμώνει την μεσαία τάξη και αυξάνει τον ανταγωνισμό.

 

 
Μα και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αριστερόστροφη είναι…
Απλά ο Μητσοτάκης είναι ένας αριστερόστροφος “Μ@Κ@ΚΑΣ”, μειωμένης πνευματικής ικανότητας.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Ένα άρθρο που θα ευχαριστηθείτε…

Το μεγάλο επενδυτικό πρότζεκτ των 120 εκατ. ευρώ στην Κασσιόπη της Κέρκυρας (Kassiopi Project), το οποίο δεν πραγματοποιείτο λόγω της αθάνατης γραφειοκρατία, προκάλεσε την αντίδραση των Ρότσιλντ σε ένα θέμα που έμεινε στα χαμηλά της επικαιρότητας, ενώ είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς αποκάλυψε πολλά.

Ο Νατ (Ναθάνιελ) Ρότσιλντ, κληρονόμος του τίτλου του βαρόνου στην σειρά διαδοχής της δυναστείας των παγκοσμιοποιητών, έγραψε ένα υβριστικό Tweet κατά του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος παρέστη στα εγκαίνια.

Χαρακτήρισε «ανόητο» τον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή ξεκόλλησε τις διαδικασίες για την επένδυση.

Απέναντι στην επένδυση στέκονται, πέραν του Ρότσιλντ,  ο πρόεδρος του fund Permira στο σκέλος Γερμανίας, Αυστρίας και Ελβετίας, Γιοργκ Ροκενχάουζερ, αλλά και ο επενδυτής Ρομπ Λούκας από τη CVC Private Equity του Λονδίνου.

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;

Και οι δύο διαθέτουν ιδιοκτησίες που γειτνιάζουν με την περιοχή όπου θα κατασκευαστεί το πολυτελές συγκρότημα.

Ο Ροκενχάουζερ είχε παραδεχθεί μάλιστα, μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine», πως μαζί με άλλους συνέβαλλαν στην χρηματοδότηση δράσεων του συλλόγου των κατοίκων της περιοχής που αντιδρούν στο έργο.

Με άλλα λόγια χρηματοδοτούσαν τις διαδηλώσεις…

Ρεπορτάζ έκανε λόγο εδώ και καιρό και για την ανάμειξη του «Βαρόνου Ρότσιλντ», του γνωστού 86χρονου Τζέικομπ Ρότσιλντ, χωρίς όμως να υπάρχουν στοιχεία.

Τελικά έγινε αυτό που λέμε «θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει». Το Tweet του γιου του, Νατ Ρότσιλντ, απέδειξε την ανάμειξη της οικογένειας κατά της επένδυσης στην Κέρκυρα.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά ποιοι είναι οι Ρότσιλντ και με ποιους συνεργάστηκαν στην Ελλάδα:

 

ΡΟΤΣΛΙΝΤ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Ο λόρδος Τζέικομπ Ρότσιλντ είναι μία από τις… μυθικές μορφές της «σκοτεινής» οικογένειας των παγκοσμιοποιητών-τραπεζιτών και ιδιοκτήτης παγκοσμίου αναγνωρισιμότητας συλλογής έργων τέχνης.

Έχει συνδέσει το όνομά του με την Ελλάδα μέσα από σημαντικές… δωρεές γύρω από τον πολιτισμό και την τέχνη. Η Γεννάδειος Βιβλιοθήκη, μάλιστα, έχει πραγματοποιήσει εκδήλωση προς τιμήν του.

Μέλη της οικογένειας Ρότσιλντ αγόρασαν πριν από λίγα χρόνια μεγάλα κομμάτια γης στο Μεγανήσι της Λευκάδας. Εμβληματική είναι και η κατοικία των Ρότσιλντ στην Κέρκυρα και κυρίως η θεαματική συλλογή έργων τέχνης στο Waddesdon Manor στην αγγλική εξοχή, καθώς και στο Spencer House στο Λονδίνο.

Το γενεαλογικό τους δέντρο ως τραπεζική δυναστεία ξεκινά από τον Γερμανoεβραίο Μάγερ Αμσελ Ρότσιλντ (1744-1812) και τη γυναίκα του Γκούτλε Σνάπερ (1753-1849) με τα πέντε βέλη στο οικόσημό της να παραπέμπουν στους πέντε γιους του ζευγαριού που διασκορπίστηκαν στην Ευρώπη (Γερμανία, Αυστρία, Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία) για να εδραιώσουν και να αναπτύξουν την οικογενειακή τραπεζιτική επιχείρηση, η οποία διαδραματίζει βαρύνοντα ρόλο στα οικονομικά του πλανήτη.

Πολλοί Ρότσιλντ ήταν υποστηρικτές του σιωνισμού, ενώ σήμερα άλλοι θέλουν να βρεθεί «λύση» στο Παλαιστινιακό και να επέλθει παγκόσμια κυβέρνηση στον πλανήτη.

Κατηγορούνται πως συμμετέχουν στον έλεγχο του παγκόσμιου πλούτου και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, με σκοπό την παράδοσή του σε ένα κέντρο διαχείρισης, και πως ενθαρρύνουν ή αποθαρρύνουν πολέμους μεταξύ κρατών.

Συνηθίζουν να συνεργάζονται με αριστερές ή αριστερόστροφες κυβερνήσεις, καθώς η Αριστερά συγκεντρώνει τον πλούτο και διευκολύνει τον έργο εύκολης εξαγοράς οικονομιών, σε αντίθεση με την ελεύθερη οικονομία, η οποία ενδυναμώνει την μεσαία τάξη και αυξάνει τον ανταγωνισμό.

 

ΝΑΤ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

 

Ο Νατ Ρότσιλντ δηλώνει μόνιμος κάτοικος Ελβετίας.

Είναι:

  • Κληρονόμος της δυναστείας των παγκοσμιοποιητών με μυθική και καλά κρυμμένη περιουσία.
  • Μέλος της ελίτ και των κλειστών κλαμπ.
  • Άστατος χαρακτήρας με εξαρτήσεις.
  • Λάτρης της άνετης ζωής.
  • Άνθρωπος που μπορεί να μεθοδεύσει τα πάντα, όσο δύσκολα και αν φαντάζουν στην διαπραγματευτική σκακιέρα.

Προκειμένου να εμποδίσει την επένδυση στην Κέρκυρα προβάλλει περιβαλλοντικές… ανησυχίες, ενώ την ίδια ώρα είναι μεγαλομέτοχος του παγκόσμιου κολοσσού των εξορύξεων Glencore, ο οποίος κατηγορείται για περιβαλλοντικές επιπτώσεις στην Αφρική.

Επιπλέον είναι μέτοχος με μερίδιο που αποτιμάται περίπου στα 3 δισ. δολάρια σε τεράστια ανθρακωρυχεία στην Ινδονησία, ενώ έχει συμφέροντα ακόμα και στη μεγαλύτερη τουρκική ενεργειακή Genel Energy.

ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Οι σχέσεις των Ρότσιλντ με την Ελλάδα ξεκινούν πριν την δημιουργία του νέο-ελληνικού κράτους.

Συμμετείχαν στο κονσόρτσιουμ που χορήγησε δύο δάνεια στην επαναστατημένη Ελλάδα το 1824, ενώ αργότερα ήταν και από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841.

Τον τελευταίο καιρό ο όμιλος Ρότσιλντ είχε αναπτύξει στενές σχέσεις με την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, καθότι, όπως γράψαμε, η οικογένεια προτιμά τις αριστερές πολιτικές δυνάμεις.

Ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός το 2017 είχε επισκεφθεί, χωρίς να ανακοινωθεί, το Παρίσι και είχε συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Ρότσιλντ.

Την επίσκεψη ο όμιλος την είχε χαρακτηρίσει ιδιωτική.

Το 2018 ο τότε αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης ανέθεσε στην τράπεζα Ρότσιλντ την παροχή εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αντί 3,5 εκατ. ευρώ, με την πρόβλεψη ότι από κάθε έκδοση κρατικού ομολόγου ωρίμανσης 24 μηνών θα υπάρχει αμοιβή επιπλέον 1,5 εκατ. ευρώ.

 

ΕΠΑΥΛΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

 

Η θερινή έπαυλη των Ρότσιλντ στην Κέρκυρα είναι απομονωμένη από την υπόλοιπη περιοχή μέσα σε μία έκταση 200 στρεμμάτων, την οποία απολαμβάνουν κατά καιρούς ως επισκέπτες εκπρόσωποι της παγκόσμιας επιχειρηματικής ελίτ αλλά και μέλη αντίστοιχων οικογενειών (βλ, Ροκφέλερ, Μόργκαν κτλ).

Την έπαυλη έχτισε ο 4oς βαρόνος Τζέικομπ Ρότσιλντ και πατέρας του Νατ. Αρχικά είχε αγοράσει μία μικρή έκταση στην περιοχή της Κερασιάς και σιγά-σιγά απέκτησε ένα μεγάλο τμήμα όπου έχτισε έναν πύργο από πέτρα επάνω σε βράχο, μέσα στο πράσινο, με απέραντη θέα στη θάλασσα ως την Αλβανία.

Ο βαρόνος στο πέρασμα των δεκαετιών, κατά πάγια τακτική, φρόντισε να οικοδομήσει σχέσεις με την τοπική κοινωνία και ουκ ολίγες φορές φέρεται να προθυμοποιήθηκε να… στηρίξει την εκάστοτε δημοτική αρχή.

Έτσι λοιπόν, ο δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης και λίγο πάνω από το μισό δημοτικό συμβούλιο αντιδρούν στην επένδυση λέγοντας ότι θα υποβαθμίσει το φυσικό περιβάλλον, συντασσόμενοι με την άποψη Ρότσιλντ, ενώ οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η NCH Capital και οι μακέτες αποτυπώνουν ένα έργο που φαίνεται να «δένει» αρμονικά με το τοπίο. Εκφράζουν φόβους πως θα διαταραχθεί η ισορροπία χλωρίδας και πανίδας.

KASSIOPI PROJECT

Προκειμένου να φτάσει το Kassiopi Project, έργο τουριστικής ανάπτυξης προϋπολογισμού άνω των 120 εκατ., στην αφετηρία της υλοποίησής του, χρειάστηκαν οκτώ χρόνια. Το έργο θα γίνει σε έκταση 495 στρεμμάτων, από τα οποία το 93% θα παραμείνει πράσινο.

Η δόμηση περιορίζεται σε τρεις ζώνες, τον χώρο του ξενοδοχείου που αφορά ένα πολυτελές θέρετρο με ξενοδοχείο 5 αστέρων, με 90 δωμάτια και 76 σουίτες (η διαχείριση θα ανατεθεί σε κορυφαίο operator), και δύο ζώνες επαύλεων (Hillside και Seaside). Επίσης στην επένδυση περιλαμβάνεται και μαρίνα ελλιμενισμού σκαφών δυναμικότητας 57 θέσεων με δυνατότητες εφοδιασμού των σκαφών.

Στην διάρκεια τους κατασκευαστικού σταδίου, θα δημιουργηθούν 1.000 νέες θέσεις εργασίας, ενώ μόλις λειτουργήσει οι νέες θέσεις θα είναι 500. Πέραν τούτου, θα συνεισφέρει στα δημόσια ταμεία και στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ το φορολογικό όφελος στην φάση των εργασιών υπολογίζεται στα 36 εκατ. ευρώ.

Αυτό το έργο θέλουν να εμποδίσουν οι Ρότσιλντ.

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες σε σχέση με το επενδυτικό έργο στην Κασσιόπη, βλέπουμε πως οι Ροτσιλντ εφαρμόζουν στην Κέρκυρα μία μικρογραφία της παγκόσμιας συμπεριφοράς τους, δηλαδή να επηρεάζουν κυβερνήσεις και τοπικούς άρχοντες μέσω δωρεών και εν συνεχεία να εμποδίζουν αντίπαλα επενδυτικά πρότζεκτ, τα οποία απειλούν την πρωτοκαθεδρία τους.

Η… «διαχυτικότητα» του υιού Ρότσιλντ αποκάλυψε την ανάμειξή τους, παρά το γεγονός πως προτιμούν να δρουν αθόρυβα.

Αποκάλεσαν τον πρωθυπουργό της χώρας και αντίπαλο του συνομιλητή τους, Αλέξη Τσίπρα, ως ανόητο.

 

Πηγή

Προβολές : 1,352


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα