οι «Σωτήρηδες», οι «Χαρδαλιάδες», οι «Βατόπουλοι» και οι “Μόσιαλοι”  Ούτε στη Βαρβάκειο τέτοια πρεμούρα για ξεπούλημα.... ΓΙΑΤΙ …;

οι «Σωτήρηδες», οι «Χαρδαλιάδες», οι «Βατόπουλοι» και οι “Μόσιαλοι” Ούτε στη Βαρβάκειο τέτοια πρεμούρα για ξεπούλημα.... ΓΙΑΤΙ …;

28 Νοεμβρίου, 2020 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:607
Μοίρασέ το

Φυσικά «Σωτήρηδες» έχουν  όλες οι χώρες. Και «Παγώνες» και «Σηψες».

Αλλά πρωτίστως πρέπει να έχουν «Μόσιαλους».

Ενώ οι «άλλοι» κάνουν την αναγκαστική «λάτζα» των κυβερνήσεων τις οποίες  «τυγχάνει» να συμβουλεύουν στο πως θα παίρνουμε «αναγκαστικά» μέτρα- τα οποία φυσικά αυτοαναιρούνται  και αυτοακυρωνονται γιατί βλέπετε η πραγματικότητα είναι ξεροκέφαλη και αλλάζει όποτε γουστάρει.

 

 

 

Εμποροπανήγυρη, στο χρηματιστήριο των εμβολίων…και οι γύφτοι παίζουν το ντέφι, για να χορέψουν τα … μαϊμούδια οι λαοί…

Ε ρε Καραϊσκάκης που τους χρειάζεται…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Και στο τέλος της ανάρτησης, αυτό που τους αξίζει…

 

Ολοι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι.Αυτό είναι κάτι που μπορεί κατόπιν να το αναλάβει η εκπαίδευση.

Η ηλιθιότητα,είναι κάτι που  δεν αλλάζει,ούτε με την επιμόρφωση,όση και να λαβει κανεις. Δεν θυμάμαι ποιος το είχε πει. Δεν υπάρχει εμβόλιο δηλαδή γι αυτή  τη νόσο.

Οι «ειδικοί» (που πρέπει να εισακούονται κατά Σωκράτη) δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να μην είναι βλάκες. Δεν είναι προϋπόθεση. Είναι απλά προαίρεση.

Να μην αρχίσουμε να κατονομάζουμε διάσημους «ειδικούς» που αποδείχθηκαν πανίβλακες,γιατί δεν μας παίρνει ο χώρος. Θα ξημερώσουμε.

Αν δε, βάλουμε στην εξίσωση και την ισχυρή πιθανότητα αρκετοί ειδικοί να μην ορμώνται από την-έστω ατίθαση-τάση τους να ειδοποιούν τις αρχές από βιασύνη, προχειρότητα, παρά να είναι στρατευμένοι- επί πληρωμή «εισακουώμενοι» δηλαδή- από τις «αρχές» και πολύ περισσότερο όταν και οι ίδιοι έχουν υφάνει έναν ιστό προσωπικών οικονομικών ή άλλων συμφερόντων τα οποία ζητούν να ικανοποιηθούν μέσω της θεσμοθέτησης των μέτρων ή των οδηγιών που εισηγούνται,τότε έχουμε το κατάλληλο μείγμα για μια εκρηκτική ύλη η οποία ανατινάσει τόσο τα δημόσια χρηματοκυβώτια, όσο και νομοθετικούς κανονισμούς που προστατεύουν-υαν θεμελιώδεις αρχές ατομικής και κοινωνικής ελευθερίας.

 

Η περίπτωση Μόσιαλου -δεν είναι η μόνη ασφαλώς, απλά βρίσκεται λόγω συνθηκών στην επικαιρότητα να θυμηθούμε  π. χ . φωστήρες μνημονίων, προτάσεων και εφαρμογών, ελληνόφωνων και μη, που κατόπιν «έκαναν λαθος», θα ξημερωσουμε -είναι χαρακτηριστική.

Φυσικά «Σωτήρηδες» έχουν  όλες οι χώρες. Και «Παγώνες» και «Σηψες».

Αλλά πρωτίστως πρέπει να έχουν «Μόσιαλους».

Ενώ οι «άλλοι» κάνουν την αναγκαστική «λάτζα» των κυβερνήσεων τις οποίες  «τυγχάνει» να συμβουλεύουν στο πως θα παίρνουμε «αναγκαστικά» μέτρα- τα οποία φυσικά αυτοαναιρούνται  και αυυοακυρωνονται γιατί βλέπετε η πραγματικότητα είναι ξεροκέφαλη και αλλάζει όποτε γουστάρει.

Οι «Μόσιαλοι» όμως,σε κάθε χώρα, έτσι και εδώ, είναι απαραίτητοι για την «επόμενη μέρα».

Αν οι «Σωτήρηδες», οι «Χαρδαλιάδες»  και οι «Βατόπουλοι» είναι εδω, είτε για να κλαψουρίζουν κατά την διάρκεια ανακοινώσεων κρουσμάτων,είτε για να σε απειλούν «αμα δεν,τότε θα…» οι Μόσιαλοι είναι χρήσιμοι για τον «οδικό χάρτη της επόμενης μέρας».

Ειναι δηλαδή σαν να ακούς τον καιρό από έναν  καλό μετεωρολόγο.

Είναι η «συνετη» άποψη, που πρέπει να εισακούεται σοβαρά. Είναι η ήρεμη και σταθερή φωνή που φέρει πτυχίο από το  Imperial College. Είναι η πέρα από φωνασκίες και λοιπές υπερβολές, «φωνή της λογικής».

Τί πιο λογικό λοιπόν, από το να τρέχεις να ανακοινώνεις στα κοινωνικά δίκτυα, ότι  τα «δικά μας εμβόλια» της Astra, ότι είναι στο 90%, όταν επόμενη διαπίστωση είναι ότι «η μισή δόση είναι περισσότερο προστατευτική από την ολόκληρη». Η ανάποδα, η ολόκληρη δόση είναι περισσότερο βλαπτική από την μισή». (άρα,διαλλκετικά,αν  δεν λάβεις  δόση,θα εχεις καθολική ανοσία. Αν είναι έτσι απορώ,γιατί σκοτώνονται  νυχθημερών στα εργαστήρια)

Και μάλιστα ανακοινώνονται εν είδει  μεταγραφών ποδοσφαίρου. Οχι σε επίσημα ιατρικά περιοδικά και υπό peer-review,όπως γίνεται πάντα ως τώρα. 

Κατευθείαν σε twitter,facebook κλπ.

Λες και είναι  οι γάμοι του Φίγκαρο.

Ουτε καν οι ίδιοι οι επιστήμονες των εργαστηρίων. Βγαίνουν στο γυαλί απευθείας δημοσιοσχεσίτες.

Σα να προκειται για κλήρωση του C.L ή για κάποια δημοσκόπηση.

Ούτε στη Βαρβάκειο τέτοια πρεμούρα για ξεπούλημα.

Πέρα από την πλάκα όμως, είναι απορίας άξιο-και άξιο βασανισμού της λογικής ταυτόχρονα- να παρατηρείς, «ειδικούς» οι οποίοι «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις» βγαίνουν διθυραμβικά και ανακοινώνουν ποσοστά επιτυχίας εμβολίων τα οποία-ποσοστά-δεν έχει ξαναδεί η ανθρωπότητα από όταν την έφτιαξε  ο Κύριος.

Τα οποία ποσοστά περισσότερο ομοιάζουν-αλλά και λειτουργούν- ως «μετοχές» σε ένα  πρόχειρα στημένο «χρηματιστήριο εμβολίων» όπου τα ρεκόρ ποσοστών προστασίας σπάνε με΄τέτοια ταχύτητα το ένα το άλλο, που θα έκανε τον Σ.Μπούμκα να βάλει τα κλάματα.

«Εχει πέσει όλη η επιστημονική κοινότητα πάνω στο θέμα. Ολο το παγκόσμιο επιστημονικό κεφάλαιο έχει ταχθεί στον άγωνα αυτόν και άρα γι αυτό τόσο τα εκπληκτικά άμεσα αποτελέσματα» μας λένε.

Ποιοι να πουν, τι; Δεν έχει λαλήσει ιατρός ακόμα.

Και πως να μιλήσει. Αφού ουδείς  γνωρίζει τίποτα. 

Τους ίδιους τους μετοχους-συνεπενδυτας ακούμε. Κάποιους. Όχι ολους.

Μερικοι δεν αδειάζουν να ασχοληθούν με αυτά. Τι να προλάβουν. Βγάζουν  μπροστά  κάτι  “βόδια” σαν τον  Μπουρλα και τον Μπανσελ.

Καμια ντουζίνα τέλος πάντων  εταιρίες συμμετέχουν στην εμποροπανήγυρη.

Έχουν πιάσει στασίδια.

Εχουν μοιράσει και την πελατεία. 

Sputnik από την ανατολική πελατεία, ολίγη Κίνα, ολίγον Ινδία κλπ.  Pfizer Moderna κυρίως  Δυτικά  καθότι είναι πιο ακριβές αλλά και «ντοπιες».

Άσε που θα πουληθούν ως καλύτερες και είναι γνωστό ότι οι δυτικές  κοινωνίες αξίζουν καλύτερη μοίρα όπως και οι δυτικές κυβερνήσεις έχουν μεγαλύτερο  πορτοφόλι.

Όσες δεν έχουν, δεν πειράζει, εδώ είμαστε να δανείσουμε.

Τι διάβολο εταίροι και σύμμαχοι είμαστε.

Η  Astra  θα λάβει φυσικά κομμάτι πιτας Δυτικής, αλλά όχι όσο θα ήθελε.

Και όχι εκεί που θα ήθελε. Δεν βαριέσαι. Καλά είναι και τα Βαλκάνια.

Φυσικά, ως φθηνότερο  θα κάνει θραύση στην Αφρική.

Και Νότια  Αμερική.  Έχουν ήδη υπογράψει πολλές  φυλές. Οι Κινέζοι, δεν έχουν  θέμα. 

Μπορούν να πουλάνε στους εαυτούς τους.

Γενικα δηλαδή, τα καλα και ακριβά μονοκλωνικα από δω, για τους απαραίτητους, και κάτι ιικες  σαρδέλες από κει,για το «ερμα».

Δυσθεώρητα λοιπόν, ποσοστα επιτυχίας όλων των εμβολίων ανεξαιρέτως,ποσοστά τα οποία δεν διανοούνταν ως χθες-κυριολεκτικά- οι άνθρωποι της ιατρικής επιστήμης.

Ποσοστά  50-60% ασφαλούς κάλυψης των εμβολίων κατά επιδημικών νόσων,εθεωρούντο μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020, πολύ ικανοποιητικά .

Τι στο διάολο συνέβη εν τω μεταξύ. Εκρηξη συσσωρευμένης γνώσης; Βοήθεια έξωθεν ή άνωθεν. From the Martians: Επιφοίτηση Αγία;

Φυσικά η ιατρική επιστήμη,- όπως όλες- προχωρά και βελτιώνεται. Αυτονόητο. Αλλά τέτοια «κοσμογονική αλλαγή» σε έναν τομέα που «μας έπιασε στον ύπνο»
(υποτίθεται) δεν έχουμε ξαναδεί.

Δεν πάμε καν σε εμβόλια που έχουν χρονική διάρκεια από τις πρώτες δοκιμές ως την  ευρεία κατανάλωση ακόμα και 20 χρόνια.

Ακόμα και τα λεγόμενα «απλά», αυτό της «κανονικής Η1Ν1 γρίπης δηλαδή,χρειάστηκε  5 -10 χρόνια.

Και συνεχώς βελτιώνεται-αναπόφευκτα πρέπει να ακολουθεί αυτονόητες μεταλλάξεις του ιού που καλέιται να ανασχέσει.

Αυτό που παίρνεις ως φάρμακο σήμερα,,είναι κάτι που διεξοδικά μελετήθηκε,δοκιμάστηκε,τεσταρίστικε, για κάποια -έως αρκετά-χρόνια πριν.

Αυτό το «θαύμα» όμως δεν το έχει ξαναδεί ο κόσμος. Ταυτόχρονα σχεδόν,με απόκληση ημερών!
(Καλό θα ήταν να ήταν μεγαλύτερο το χρονικό διάστημα , έτσι για «ξεκάρφωμα»,αλλά θέλει η πουτάνα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την άφηνει)

Δεν τους αρκεί καν το 90%. Οχι. Πάνε παραπάνω.

94% λέει η Pfizer. (αυτοί οι ακριβείς αριθμοί παραπέμπουν σε «29 κατασκευαστές πλυντηρίων συστήνουν «τάδε».

‘Η, το «τάδε σαμπουάν καταπολέμα ως και 97% την πυτιρίδα. Ε, σου λέει, αν βρεις και λιγη στο γιακά,τι να γίνει.Ανήκει  στο υπόλοιπο 3%)

Το 90% της Moderna καπάκι έγινε 95% Εβαλε 1% πάνω το καλόπαιδο ο Μπανσέλ.

Τζάμπα είναι άλλωστε. Με το στόμα.

Σάμπως θα ασχοληθεί καμια επιτροπή; 

Εδώ έχουν υπογράψει παραλάβές πριν ακομα βρεθούν τα «θαυματουργά εμβόλια».

Ανεξάρτητα του ποιο θα είναι πιο κατάλληλο και πιο ισχυρό,χωρίς καν να γνωρίζουν,έβαλαν τζίφρες οι αναλογοι υπουργοί ανα τον κοσμο πάνω σε λευκες κόλλες.

Και συ μου λες αστεία; Εδώ είμαστε σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης».

Εδώ δεν κάνουν καν νεκροψίες στα θύματα.

Λες να βρεθεί καμια τρελή επιτροπή, ή κυβέρνηση ή έστω μονήρης επιστήμων  που να ζητήσουν «στοιχεία»;

Τσατρα-πατρα. Εδώ καιγόμαστε,τα πρωτόκολλα  και τους χρόνους θα κοιτάμε; Βάλε τώρα που γυρίζει.

-«ρελάνς» λέει ο Τούρκος.

-«Τα βλέπω» λέει ο Μπουρλάς, (που πρόκανε  και πούλησε την πρώτη μέρα).

-δώσε φύλλο, λέει ο άλλος ο Γάλλος.

-Μοιράζω» λέει ο ο ΠΟΥ.

-Επ…παιδιά μισό λεπτό να παω για «ψιλό» γιατί με τόσα κοκτέϊλ που ήπια,με επιασε κατούρημα.λέει ο Μπουρλάς

-Ο.Κ λέει η «μάνα» Γκεμπρεχέσης του ΠΟΥ.

«Διάλειμα μία ώρα και ξανά όλοι εδω παιδιά. Γιατί το «αφεντικό» φωνάζει.

Πρέπει να «κλείσουμε» στις 2,γιατί αύριο πέφτουν υπογραφές για την ανακατασκευή του «μαγαζιού»

-Ο.Κ

Μιλάμε για ανέκδοτα.Που θα ήταν μόνο τέτοια,αν δεν παίζοταν οι ζωές μυριάδων. Που καλούνται-προς το παρόν «καλούνται», αλλά σε 2-3 χρόνια θα «υποχρεούνται»-να εμβολιασθούν οσο γινεται περισσότεροι.

Φυσικά καλό θα ήταν να μας πούν, αφού για έναν πιο επικίνδυνο και σχετικά άγνωστό ιό «που δεν είναι καν γρίπη» φτάνουν σε 7-8 μήνες με εμβόλια καταπολέμησης και θωράκισης πληθυσμού στο τρομερό 90-95%,τότε γιατί δεν πέφτουν με τα  μούτρα -λογικά δεν θα χρειαστούν πάνω απο 2-3 μήνες- να βρούν και το εμβόλιο της λιγότερο επικίνδυνης και πολύ πιο γνωστής εργαστηριακά, γρίπης Η1Ν1;

Για να μη το χοντρήνουμε και αναρωτηθούμε «γιατί δεν πέφτετε όπως τώρα με τα μούτρα 1-2 χρονάκια (λογικά τόσο θα πάρει με βάση τις ταχύτητες που μας ανακοινώνετε) ώστε να λυθεί και το θέμα του καρκίνου,τουλάχιστον στις βασικές μορφές τους, ο οποίος είναι η δεύτερη αιτία θανάτου παγκοσμίως.

Λέει λοιπόν ο πάντα έγκαιρα και κυρίως έγκυρα πληροφορημένος μεγαλοκέφαλος Μόσιαλος: «Μόνο με ειδικά έγγραφα ιατρικά,διαφορετικά Nο PLans. Νο ταξίδια.» «όσοι το πάρουν,(το εμβόλιο) και είναι η συντριπτικη πλειοψηφία αυτοί,θα μπορούν να ταξιδευουν σε αλλες χώρες. «Ηλεκτρονικό Ιατρικό Πιστοποιητικό» λέει. 

«Φρονιμάτων» λέω εγώ.

«Να γίνει πρόταση προς την Ε.Ε,από την κυβέρνηση».Λέει.

Κάτι μου «λέει»  ότι θα περάσει. Και φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλαι χώραι. «Αλλωστε αυτό γίνεται ήδη με τον κιτρινο πυρετό σε ανατολικες χώρες,»  λέει.

Μας προιδεάζει αλλά και καταρρίπτει όποιες αναπόφευκτες αμφιβολίες κάποιων-αρκετών  υποπτευομένων για το νόμιμο του πράγματος).

Εχουμε ήδη μπούσουλα,σου λέει. Απλά τον απλώνουμε παντού.

Βέβαια προκύπτουν εύλογα ερωτήματα:

Ενα 60% εμβολιασμένων θεωρείται -από την επιδημειολογία, εμβολιολογία- ένα ικανότατο ποσοστό προκειμένου να δημιουργηθεί η λεγόμενη «ανοσία αγέλης». Κατά τα λεγόμενα των «ειδικών».

Προβλέπεται ότι ένα ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό είναι πρόθυμο να εμβολιαστεί.

Γενικά περιπου  3 στους 10 μονο στιλώνουν τα ποδάρια. Οι υπόλοιποι είναι «ο.κ.» με το πολύτιμο υγρό» του «Αστερίξ» Μπουρλά και των υπολοίπων «Ουσεϊν Μπολτ» της φαρμακολογίας.

Οπότε-ερωτώ εύλογα:  διατί να υπάρχουν περιορισμοί των «ατάκτων» και απαγορεύσεις όσων έχουν κάθε δικαίωμα να μη λάβουν τα αστραπιαία εφταμηνίτικα εμβόλια; «θέλω να περιμένω» σου λέει ο άλλος. Πονηρός. «να δουμε πως θα πάει το πράγμα. Να περάσει ένας χρόνος-δύο και αν δεν έχουμε τίποτε αποδεκατισμούς, θα το πάρω γιατί υπάρχει και μια υψηλή σύνταξη εις το μέλλον να με περιμένει.»  Ναι, μη φας έχουμε γλαρόσπουπα)

Αρα,δεν υπάρχει θέμα κάλυψης.

Ο ϊός αποδράμει και με ισχυρή ανοσία αγέλης.

Οταν πλέον δεν υπάρχει «έδαφος» δηλαδή να αναπτυχθεί περαιτέρω.

Αυτο γνωρίζουμε τουλάχιστον εδώ και δεκαετίες.

Εκτός και αν άλλαξε κάτι και πρέπει να γίνει εκστρατεία,κάτι σαν «σταυροφορία» κατά πάντων σταγονιδίων και απειροελάχιστων πιθανοτήτων να ζήσει έστω και ΕΝΑΣ ϊός παγκόσμια.

Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Αμα κάψεις τα πάντα, όλοι οι ιοί θα «ζοριστούν».

Αμα ανατινάξεις το σύμπαν, πιθανόν να έχουμε τα χαρμόσυνα νέα της πλήρους απάλειψης ΚΑΙ των ϊών.

Αρα, γιατί αφού  τα «εκπληκτικά ποσοστά  επιτυχίας των big-pharma  πιάσαν ταβάνι  95%, σε συνδυασμό με την πρόθεση του  70% του πληθυσμού να εμβολιασθεί  δεν είναι αρκετά;

Τι άλλο θέτε ρε  Μόσιαλοι; Σαλώμες των εταιρείών. Κεφαλές επί πίνακι;

(Δεν αμφιβάλω για κανενός τα πτυχία. Το τί κάνουν με αρκετοί με αυτά,είναι το θέμα. Υπηρετείς αυτό που σπούδασες,ακομα και με «ζόρι» προσωπικό-ειδικά όταν μιλάμε για την Ιατρική επιστήμη- η καταθέτεις τα πτυχία και τα ντοκτορά στα πόδια κυβερνησεων και επιχειρησεων με αντάλλαγμα στην «καλύτερη» «δουλίτσες», στην «χειρότερη» κάποια πρόσκαιρη αναγνωρισιμότητα,όσο διαρκεί δηλαδή το γεγονός,ή κάποια ανώτερη θέση σε επιστημονικά συμβούλια και λοιπές έδρες. Δηλαδή γίνεσαι ένας «σελέμπριτυ»,ένα με αντάλλάγματα. Ενα «ψώνιο» με πτυχίο δηλαδή. Και γιατί δεν πας κατευθείαν στο Survivor ή στο Big Brother να τελειώνουμε και να μη ταλαιπωρείσαι και συ;).

Επίσης,άλλο ερώτημα που ξεπηδά σα βάταχος από τον «πράσινο βάλτο» της «υγιούς  επίσημης και έκγυρης ενημέρωσης»  είναι: Οι μη εμβολιασμένοι, αφού θα θεωρούνται μαύρα πρόβατα και επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία τρίτων χωρών,γιατί θα μπορούν να ταξιδεύουν εντός της χώρας τους;

Δεν κινδυνεύουν οι ομοεθνείς ή συνυπήκοοί τους; Αυτοί πως θα προστατευτούν από τους «αρνητές» του εν λόγω εμβολίου;

Μήπως θα πρέπει να το δουν αυτό καλύτερα,ίσως τα εθνικά κοινοβούλια και να απαγορεύουν γενικά την μετακίνηση-εκτός ευλόγου ακτίνας ενός-δύο χιλιομέτρων ας πούμε από την κατοικία τους-οι μη εμβολιάσμενοι;

Δεν είναι λογικό; Δε αντιβαίνει αυτό στις διατάξεις περί ισονομίας και δεν λειτουργεί επιλεκτικά ειδικά σε ένα τόσο σοβαρό για τον κίνδυνο της δημόσιας υγείας θέμα;

Παρακαλώ  κύριε Elijah, να το δείτε.

Οι εσωχώριοι τί ειναι; Δούλοι; Πρόβατα; Πειραματόζωα;

Ή όλοι ελεύθερα, ή όλοι υπό περιορισμους  και υπό κοινούς κανόνες.

Δηλαδή τα κεφάλαια να κυκλοφορούν ανεμπόδιστα και οι κάτοικοι όχι;

Αλλοι  free  και άλλοι «ένδον»;

Οι μετοχές, τα ομόλογα, τα λοιπά αξιόγραφα,τα κρυπτονομίσματα,τα fands, οι «εξωχώριες» offshore τι παραπάνω έχουν απο εμάς;

Αυτα δεν «πασχουν»; Δεν μεταφέρουν «ιούς»; Δεν μεταδίδουν «ασθένειες»; Δεν μετατρέπονται σε «πανδημίες»;

Τι σκατά παγκοσμιοποίηση είναι αυτή; Μόνο ο κεφαλο-ταξιδιώτης δηλαδή- ο έχων την δυνατότητα και την ικανότητα να αλλάζει χώρες θα πρέπει να προστατεύεται;

Ο άλλος που θέλει να πάει  π.χ. από την Αθήνα στη Χαλκιδική,ή στη Πάρο,γιατί να κινδυνεύει παραπάνω; (Εκτός και αν δεν κινδυνεύει).

Εχει άλλο δέρμα ή αξίζει λιγότερο;

Παρακαλώ όπως μεριμνήσετε για καθολική «κάρτα υγειονομκής ταξιδιωτικής ασφάλειας».

Παντού και σε ολους. Και στο άυλο και στο υλικό. Η όλοι στον «κουβά», η κανείς.

Οχι διακρίσεις.

 

Πηγή

 

Προβολές : 607


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα