Οι Ταλιμπάν είναι ήδη εδώ! Ισλαμαμπάντ ο Πειραιάς, Καμπούλ η πλ. Βικτωρίας!

Οι Ταλιμπάν είναι ήδη εδώ! Ισλαμαμπάντ ο Πειραιάς, Καμπούλ η πλ. Βικτωρίας!

23 Αυγούστου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:625
Μοίρασέ το

 

Αναρωτιέται κανείς τι άλλου είδους παρόμοια έθιμα θα πρέπει να ανεχθούμε τις επόμενες δεκαετίες από τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς που εγκαθίστανται στην Ελλάδα και οι οποίοι, ακόμα και σύμφωνα με υπέρμαχους της μεταρρύθμισης του Ισλάμ, λειτουργούν σαν να βρίσκονται στον Μεσαίωνα.

 

Αναρωτήθηκες ελληνόφωνε ραγιά, γιατί οι Αρχές, επιτρέπουν αυτά τα βάρβαρα έθιμα στους εισβολείς και γιατί σ’ αυτούς δεν ισχύουν ούτε καραντινες ούτε μπόλια;

ΑΜΦΙΒΑΛΩ.

Εσένα σ’ ενδιαφέρει να μπολιαστείς, όπως ακριβώς σου λένε οι πληρωμένες τηλεοπτικές πόρνες 24 ώρες το 24ωρο, σ΄ενδιαφέρει να έχεις κινητό τελευταίας τεχνολογίας και στο τραπέζι σου κάτι να ξεχνάς τον ραγιαδισμό σου, ένα φραπέ και ένα τάβλι και είσαι πασάς.

Σε πέντε χρόνια από τώρα, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Σε πέντε χρόνια, ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑ, ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Σου τα έχει πει ο Άλμπερτ Πάϊκ, εδώ και εκατόν τόσα χρόνια, αλλά πού να σου μείνει καιρός να ασχοληθείς μ’ αυτά…

Άσε που φοβάσαι μην σε πουν “ρατσιστή”…

ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ, ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ;;;

Σε έχουν αποχαυνώσει τα πενήντα χρόνια ανελέητης προπαγάνδας και αλοίωσης του μυαλού σου καθώς και η αφαίρεση της ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΟΥ… αυτής που μάλλον δεν είχες ποτέ.

Είναι και το άλλο χαρακτηριστικό σου, αυτό που λέει: “Έλα μωρέ, εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα;”… δεν ξέρεις όμως πως ΤΟ ΦΙΔΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ, ΠΙΟΝΙΑ ΜΙΑΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ…

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ, σου λέω ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΡΑΓΙΑ.

Οι επιλεγμένες φωτογραφίες, είναι μήπως και σε αφυπνίσουν, αλλά… δεν το βλέπω, λοβοτομημένο ανθρωπάκι.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τι διάολο, αυτοί οι στρατιωτικοί που ορκίστηκαν ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;

 

Την ίδια στιγμή που οι εικόνες από το Αφγανιστάν προκαλούν φρίκη σε όλο τον κόσμο, παρόμοιας υφής σκηνές εκτυλίσσονται στον… Πειραιά.

 

Για ακόμα μια φορά χθες δεκάδες άνδρες, ημίγυμνοι και ξυπόλυτοι, αυτομαστιγώθηκαν και αυτοχαράχθηκαν, προκειμένου να τιμήσουν με τον μεσαιωνικό αυτό τρόπο τη θρησκευτική εορτή της Ασούρα. Αποτέλεσμα της πρακτικής τους, η μετατροπή της ιστορικής περιοχής του Πειραιά σε προάστιο τριτοκοσμικής πόλης της Ασίας.

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης τελετής, οι σιίτες μουσουλμάνοι, ως ένδειξη θρήνου και πίστης, περπατούν χτυπώντας ταυτόχρονα το κορμί τους με κοφτερά αντικείμενα και μαστίγια μέχρι να ματώσουν.

Θέαμα αποτρόπαιο, μάρτυρες του οποίου γίνονται ακόμη περαστικοί που σοκάρονται, και που για κάποιο λόγο στη χώρα μας αντιμετωπίζεται με μια «φολκλορική προσέγγιση» και χρησιμοποιείται ως αφορμή για την «εισαγωγή» του πληθυσμού στα θρησκευτικά έθιμα του Ισλάμ. 

Έχουμε, λοιπόν, το φαινόμενο της εισαγωγής τέτοιου είδους βαρβαρικών εθίμων στην καθημερινότητά μας χωρίς να κουνιέται φύλλο. 

Αναρωτιέται κανείς τι άλλου είδους παρόμοια έθιμα θα πρέπει να ανεχθούμε τις επόμενες δεκαετίες από τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς που εγκαθίστανται στην Ελλάδα και οι οποίοι, ακόμα και σύμφωνα με υπέρμαχους της μεταρρύθμισης του Ισλάμ, λειτουργούν σαν να βρίσκονται στον Μεσαίωνα.

Άλλωστε, πόσο απέχει αυτή η πρακτική του αυτομαστιγώματος από άλλες που περιλαμβάνουν ακόμα και τον ακρωτηριασμό γενετικών οργάνων νέων κοριτσιών άλλων σεκτών του Ισλάμ;

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί ακόμα το γεγονός πως την ίδια στιγμή που η αγωνία για τον κορονοϊό εν όψει χειμώνα χτυπά κόκκινο, τέτοιου είδους «χάπενινγκ» συνεχίζονται απρόσκοπτα. 

Άλλωστε, για τι μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό να μιλήσει κανείς, τη στιγμή που τα αίματα από τους συμμετέχοντες πετάγονται δεξιά κι αριστερά;

dimokratianews,20|08|2021

Οι Ταλιμπάν είναι ήδη εδώ!

dimokratianews,20|08|2021

Η «δημοκρατία» είναι ένα ενημερωτικό μέσο, το οποίο δεν ακολουθεί την πεπατημένη της σήψης, της παρακμής και του αφελληνισμού. Ασχολούμαστε και καταγγέλλουμε τη σταδιακή μετατροπή της Ελλάδας σε χαλιφάτο από τα πρώτα φύλλα μας έως και σήμερα.

Γράφουμε για όσα οφθαλμοφανή προσπαθεί να κρύψει κάτω από το χαλί το κατεστημένο.

Σχολιάζουμε τα μείζονα προβλήματα, την ίδια στιγμή που οι έχοντες πολιτική, οικονομική και επικοινωνιακή ισχύ και εξουσία προσποιούνται ότι δεν υπάρχουν, δεν τα βλέπουν, δεν απειλούν τον λαό και την πατρίδα.

Σήμερα η εφημερίδα μας δείχνει την κατάντια της καρδιάς της πρωτεύουσας της Ελλάδας και την ταχύτατη παράδοση από την πολιτική τάξη των ιερών εδαφών μας στους ισλαμιστές εποίκους και τους κουβαλητούς του Ερντογάν.

Στην πλατεία Βικτωρίας γίνονται πικνίκ Αφγανών και στην περιοχή δεσπόζουν οι παντιέρες ισλαμικών οργανώσεων, στον Πειραιά και σε άλλα σημεία της επικράτειας αυτομαστιγώνονται μαζικά οι Σιίτες μουσουλμάνοι στη γιορτή Ασούρα και οι Πακιστανοί διοργανώνουν εθνικιστικές φιέστες αλαλάζοντας συνθήματα υπέρ της πολεμικής θρησκείας τους και του Πακιστάν.

Την ίδια στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτά τα εξωφρενικά και θλιβερά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει την προσπάθεια του θρησκευτικού αποχρωματισμού της Ελλάδας, απαγορεύοντας τον Δεκαπενταύγουστο την περιφορά της εικόνας της Παναγίας.

Η εικόνα της Ελλάδας που προβάλλουν τα διαφημιστικά σποτ του ΕΟΤ είναι εντελώς διαφορετική από την αληθινή.

Στα κέντρα των μεγάλων πόλεων επικρατεί το ισλαμικό στοιχείο, το οποίο δεν νιώθει πια την ανάγκη να διατηρεί χαμηλό προφίλ. Εκδηλώνεται ελεύθερα και επιβάλλει την κυριαρχία του και ουσιαστικά και συμβολικά.

Ο παραδοσιακός τρόπος ζωής των Ελλήνων βρίσκεται υπό ανεπίσημη αλλά ουσιαστική απαγόρευση από την κυβέρνηση, ενώ τα αιματηρά έθιμα και οι πολεμοχαρείς φιέστες των μουσουλμάνων παρουσιάζονται από τους μηχανισμούς του κατεστημένου σαν… συμπαθητικές και ανώδυνες φολκλορικές εκδηλώσεις.

Έχοντας κατά νου όλα τα προαναφερθέντα μπορεί να πει κάποιος ότι η ανησυχία για το πού θα πάνε και τι θα κάνουν οι Αφγανοί Ταλιμπάν είναι άνευ ουσίας.

Οι Ταλιμπάν βρίσκονται ήδη εδώ!

 

 

Πηγή

 

Πηγή

Προβολές : 625


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα