Οριστικό! Σε μυστική σύσκεψη στο Μαξίμου αποφασίστηκε η προφυλάκιση Μαρινάκη όταν κληθεί από τον ανακριτή για την υπόθεση Noor1!

Οριστικό! Σε μυστική σύσκεψη στο Μαξίμου αποφασίστηκε η προφυλάκιση Μαρινάκη όταν κληθεί από τον ανακριτή για την υπόθεση Noor1!

1 Δεκεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,017
Μοίρασέ το

 

Θα τον διασύρουν με εντολή Μητσοτάκη ως έμπορο ναρκωτικών.

 
Προβλέπω σύρραξη μεταξύ μητρός και υιού…
και… ο διάολος να βάλει το χέρι του και να πάνε όλοι στα τσακίδια.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ.1 Διαβάστε κι αυτό έτσι για να μαθαίνετε τι παίζει στα παρασκήνια που βοούν…
 
Υ.Γ.2. Και το φωτογραφικό υλικό που επέλεξα, μεταξύ σοβαρού και αστείου… για την κατάντια μας ως λαού, να έχουμε πολιτικούς και … αθλητικούς παράγοντες, την αφρόκρεμα της διαφθοράς και της διαπλοκής.
 


Του Άρη Σπίνου 
 

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε γράψει για το γεγονός ότι το μέγαρο Μαξίμου έχει ξεγράψει τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Φυσικά το έχει καταλάβει και ο ίδιος και δίνει τις “σχετικές απαντήσεις” από τα ΜΜΕ που ελέγχει αφού αρκετές φορές τα πρωτοσέλιδα και τα ρεπορτάζ θυμίζουν… ΑΥΓΗ.

 
 
Πριν λίγες μέρες έμπιστος άνθρωπος του Μέγαρου Μαξίμου μετέφερε στο edolio5 την απόφαση της κυβέρνησης να οδηγηθεί σε προφυλάκιση ο μεγαλοεφοπλιστής όταν κληθεί από τον ανακριτή να απολογηθεί για τα βαρύτατα κακουργήματα σχετικά με το Noor1, για πολλούς και διάφορους λόγους.
 
 
“Αν νομίζει ότι θα μας εκβιάζει κάνει λάθος” είπε ανάμεσα στα άλλα ένας εκ των εμπίστων του πρωθυπουργού. 
 
 
Εξ άλλου στην ίδια σύσκεψη αποφασίστηκε όπως έχει ήδη γράψει το edolio5 να ασκηθεί αναίρεση στην απόφαση του εφετείου, δίκη που τελείωσε  πριν λίγες εβδομάδες με τον βασικό κορμό όσων είχαν συμμετοχή στην υπόθεση αυτή.
 
 
Η πληροφορία μας είναι απόλυτα εξακριβωμένη  

Πηγή

Προβολές : 1,017


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα