Οφειλόμενη απάντηση σε ένα... “τσουβάλιασμα”...

Οφειλόμενη απάντηση σε ένα... “τσουβάλιασμα”...

7 Σεπτεμβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:303
Μοίρασέ το

Μην τους βάζουμε όλους σ’ ένα τσουβάλι.

Κάποιων το Ήθος, η Ακεραιότητα και η Εντιμότητα, αξίζουν πολλά τσουβάλια χρυσάφι.

Η οικογένειά τους, μπορεί να είναι πολύ υπερήφανη γι αυτούς.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Έχω πάψει προ πολλού να ασχολούμαι με τον τόπο που ζω… είναι χαμένος χρόνος… τίποτα σχεδόν δεν έχει αλλάξει στον μικρόκοσμο της τοπικής εξουσίας, πλην μιας μόνο εξαίρεσης, που γίνεται με συνέπεια, υπευθυνότητα και ήθος.

Κάποιες φορές όμως, τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους, γιατί η γενίκευση είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

Φίλοι από την σελίδα μου στο f.b., μου έστειλαν την παρακάτω εικόνα… και δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να απαντήσω στην σχολιάζουσα, καθ΄ότι τιμωρημένη από τους φασίστες των HOAXES, που χρηματίζονται από τον εβραιόσκυλοσιωνιστή Τζώρτζ Σόρος, για να επιβάλουν σιωπή σε κάθε φωνή που αντιστέκεται στα βρώμικα και σατανικά τους σχέδια.

Θα δώσω όμως μια απάντηση στην κυρία Ασπασία Μαυρομάτη, μέσα από το ιστολόγιό μου, ελπίζοντας πως ίσως φτάσει ως τα μάτια της…

Λυπάμαι κυρία μου, αλλά είστε λάθος… ή μάλλον εν μέρει λάθος…

Γιατί δεν είναι όλοι οι αντιδήμαρχοι για .. “σχοινί και σαπούνι” όπως γράφετε.

Υπάρχει κάποιος που τιμά και σέβεται  πρωτίστως τον ίδιο του τον εαυτό και κατόπιν τους πολίτες που τους ψήφισαν.

Ένας Άνθρωπος που λέει ωμά και χωρίς “μπιχλιμπίδια” και”γλυψίματα” την άποψή του στον δήμαρχο.

Ένας Άνθρωπος, που αρνήθηκε να λαμβάνει τον μισθό του αντιδημάρχου.

Ένας Άνθρωπος, που έφερε και φέρνει συνεχώς προσκόμματα στα οικονομικά συμφέροντα των ημετέρων που επιχειρούνται στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Μαραθώνα.

Ένας Άνθρωπος, που προσπαθεί με κάθε νόμιμο τρόπο να συμμαζέψει τα οικονομικά του Δήμου.

Ένας Άνθρωπος, που έφερε και συνεχίζει να φέρνει ηθικά εμπόδια στην πρόσληψη ως Γραφείο Τύπου του Δήμου, του πλέον μεγαλύτερου λαμόγιου και φοροφυγά Γιάννη Κοντογιώργου, που έχει φυλλάδα στον Δήμο Μαραθώνα, όταν ακόμα και τα κάποια πολιτικά πρόσωπα που μιλούσαν στο παρελθόν με τα χειρότερα λόγια, με απαξίωση και λοιδωρούσαν την κίτρινη και ξεπουλημένη στα συμφέροντα “δημοσιογραφία του”, έκαναν κωλοτούμπα και υπέγραψαν την πρόσληψή του.

Ένας Άνθρωπος, που δεν θα τον δείτε ποτέ να κυνηγάει την δημοσιότητα… αντιθέτως, αθόρυβα και με Ήθος, ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του.

Είναι ο μόνος Άνθρωπος, που έχει ξεκαθαρίσει πολλάκις τον δήμαρχο Μαραθώνα Στέργιο Τσίρκα, ότι “θα με βρεις μπροστά σου αντίθετο σε κάθε παρανομία και δεν θα υπογράψω για να εξυπηρετηθούν οικονομικά συμφέροντα ψηφοφόρων σου”…

Κι εγώ, ρωτάω: Γνωρίζετε πολλούς στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης του δήμου μας, που να διαθέτουν τέτοιο ΗΘΟΣ;

Γνωρίζετε πολλούς σαν τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Μαραθώνα κύριο Νίκο Ευαγγελόπουλο, κυρία Μαυρομάτη;;;

Μην τους βάζουμε όλους σ’ ένα τσουβάλι.

Κάποιων το Ήθος, η Ακεραιότητα και η Εντιμότητα, αξίζουν πολλά τσουβάλια χρυσάφι.

Η οικογένειά τους, μπορεί να είναι πολύ υπερήφανη γι αυτούς.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Ως ιδιοκτήτρια, εκδότρια και δημοσιογράφος, της εφημερίδας ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, γνώρισα από την καλή και από την ανάποδη, εκατοντάδες πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των Δήμων και των Κοινοτήτων της Ανατολικής Αττικής.

Οι έχοντες Ήθος, Ακεραιότητα και Εντιμότητα, δυστυχώς μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού… και σ΄αυτούς περιλαμβάνεται και ο κύριος Νίκος Ευαγγελόπουλος.

Υ.Γ.2. Όπως είχα πει την ημέρα των εκλογών στον ίδιο τον τότε υποψήφιο δήμαρχο Στέργιο Τσίρκα, παρουσία πολλών γνωστών έξω από το εκλογικό κέντρο: “Στέργιο, ο μόνος λόγος που έρχομαι να ψηφίσω, είναι ο κύριος Νίκος Ευαγγελόπουλος. Κανένας άλλος. Και θα με βρεις μπροστά σου σε κάθε μη νόμιμη πράξη”.

 

 

 

Προβολές : 303


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα