Ο “Αρχιερέας της Διαφθοράς” συγκυβερνά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο “Αρχιερέας της Διαφθοράς” συγκυβερνά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

12 Αυγούστου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:435
Μοίρασέ το

Ευθεία επίθεση απο την “ΕΣΤΙΑ”

Κυβερνούν μαζί ,λέει.

Ο διώκτης της διαφθοράς Μητσοτάκης με τον “Αρχιερέα της Διαφθοράς”.

 

 

 

Κι αναρωτιέμαι, πόσο “νιονιό” έχει ο νεοέλληνας ραγιάς, ώστε ακόμα να μην αντιλαμβάνεται πως ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΘΕΑΤΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ.

Εβραϊκής καταγωγής ο Σημίτης, εβραϊκής καταγωγής ο Μητσοτάκης… ο υιός της αδελφής του…

Εβραϊκής κατατωγής οι οικογένεια Παπανδρέου, ντονμέδες (κρυπτοεβραίοι) οι Καραμάν Αλήδες.

ΕΒΡΑΙΟΣ, Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

Γι αυτό και θα το γράφω και θα το φωνάζω διαρκώς:

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,…

Η ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ SINGULAR LOGIC, METAKINEI 1.800.000 ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

“O Aρχιερέας της Διαφθοράς”,”ο πρωθυπουργός ,επι των ημερών του οποίου, έκαναν πάρτι οι νταβατζήδες” είναι φράσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

“Το ΠΑΣΟΚ και η ηγεσία του είναι το πιο διεφθαρμένο κόμμα στην Ιστορία της Ελλάδας”. Είναι φράση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για το ΠΑΣΟΚ των Παπανδρέου,Ακη,Γιάννου,Σημίτη.

Ο τελευταίος έγινε πρωθυπουργός το 1996 ,εποχή που ο αδελφός του Σπύρος είχε τεράστια θέση στη Γερμανική Δημοκρατία και έτσι δεν προκάλεσε καμία έκπληξη το γεγονός ότι νίκησε στην ψηφοφορία τον Ακη παντρεμένο με την Γερμανίδα Μολντενχάουερ με την οποία απέκτησε δυο παιδιά και τεράστια περιουσία,τόση ώστε με τον κρητικό μέγα “δημοκράτη” Σμπώκο να “πλακώνονται” για ένα πουρμπουράρ της τάξης των …80 εκατομ ευρώ,το οποίο χάθηκε ανάμεσα στους καθημερινούς λογαριασμούς τους…

Τόση ,ώστε η γερμανίδα συζυγος ενώ ορκιζόταν πως διαζύγιο δεν θα πάρει και θα τον καταστρέψει με κασέτες που έχει,εξαφανίστηκε χωρίς να πει κιχ…Ως άλλη Μαργαρίτα έναντι της Δήμητρας.

Είναι αυτή η Μαργαρίτα για την οποία ο Φαλσιανί έγραψε πως βρίσκεται στον τεράστιο λογαριασμό της λίστας Λαγκάρντ.Ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε αγωγή στον Φαλσιανί ,γράφοντας ότι αυτά είναι ψεύδη και τον προσβάλλουν μαζί με όλη την οικογένεια.

Εχασε την αγωγή στα ελληνικά δικαστήρια ,όπου τον Φαλσιναί εκπροσώπησε ο Αλέξανδρος Παπαστεργιόπουλος, ο οποίος είναι επίσης σήμερα ο δικηγόρος της κ.Τουλουπάκη.

Αυτής της Εισαγγελέως ,την οποία το σύστημα Μητσοτάκη βιάζεται τόσο πολύ να διώξει απο τη θέση της,ώστε της προανήγγειλε δια φιλικών ΜΜΕ και του Αδωνη δίωξη,αν και δεν είχε γίνει κάν συνεδρίαση των αρμοδίων δικαστών.

Αυτοί οι δικαστές είναι τακτικοί,όχι σαν την Διοικητική δικαστίνα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η οποία ψήφισε ως δικαστίνα, υπέρ του Γιώργου Παπακωνσταντίνου,όταν αυτός παραπέμφθηκε για άθλιους χειρισμούς και ουσιαστική συγκάλυψη των ονομάτων στη λίστα Λαγκάρντ.

Στους τακτικούς δικαστές στα συμβούλια σπάνια,αν όχι ποτέ ο πρόεδρος αυτοορίζεται εισηγητής και βγάζει εισήγηση-απόφαση σε ένα Σαββαοκύριακο για σπουδαία υπόθεση…

Τούτων δοθέντων και ενώ κυκλοφορεί ένα πραγματικά σοκαριστικό-ανατριχιαστικό βίντεο(π.χ. documentonews) από την απόπειρα δολοφονίας κατά Στ.Χίου η σημερινή ΕΣΤΙΑ κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο βασικό θέμα Μητσοτάκη-Σημίτη.

Κυβερνούν μαζί ,λέει.

Ο διώκτης της διαφθοράς Μητσοτάκης με τον “Αρχιερέα της Διαφθοράς”.

Ιδού το ρεπορτάζ:

Σας παραθέτουμε το πρωτοσέλιδο άρθρο της:

Συγκυβέρνησις Μητσοτάκη – Σημίτη

Τσακλόγου: Ο άνθρωπος που ξέσπασε σε κλάματα ενώπιον του Τόμσεν τώρα υπουργός με χαρτοφυλάκιο την κοινωνική ασφάλιση για να εφαρμόσει το μνημόνιο Πισσαρίδη

Και τα δύο περιστατικά συνέβησαν προ εβδομάδος.

Το πρώτο ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση Μητσοτάκη-Γεννηματά. Στον προθάλαμο του γραφείου του πρωθυπουργού ανέμεναν υπομονετικά το τέλος αυτής τα επικοινωνιακά επιτελεία των αρχηγών: Πέτσας, Πελώνη, Τσιόδρας κ.α από τη ΝΔ , Χρηστίδης, Βλάχος από το ΚΙΝΑΛ.

Όταν τέλειωσε η συνάντηση ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Πάνος Βλάχος σκεπτόμενος πως στο ίδιο επιτελείο ανήκει και ο λογογράφος του πρωθυπουργού Γιάννης Βλαστάρης σχολίαζε μεγαλόφωνα: «Μα όλοι αυτοί πλην Πέτσα είναι κεντροαριστεροί, όλοι ΠΑΣΟΚ είναι!». Λίγες ημέρες αργότερα δημοσιογράφος μητσοτακικών αποχρώσεων που τώρα ασχολείται με εκτυπωτικές επιχειρήσεις έλεγε με χιούμορ στον πρωθυπουργό κατά την αναχώρηση του από το γραφείο του: «Φεύγω για Χαριλάου Τρικούπη. Πάω να βρω και άλλους πασόκους εκεί! Όσους έχεις εδώ είναι…λίγοι !».

Η αλήθεια είναι πως μετά και τον χειρουργικό ανασχηματισμό Μητσοτάκη η πεποίθηση αυτή ενισχύεται. Η κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία αποτέλεσε στο πρώτο της σχήμα ένα μείγμα μητσοτακικών, σαμαρικών (Άδωνις, Βρούτσης, Μηταράκης) αυτόνομων (Κεραμέως, Δένδιας, Σταϊκούρας, Κικίλιας) και κεντροαριστερών (Γεραπετρίτης, Μενδώνη, Πιερρακάκης, Χρυσοχοίδης, Λιβάνιος) Υπουργών μετά και τον ανασχηματισμό μετεξελίσσεται σε κάτι άλλο: Σε συγκυβέρνηση Μητσοτάκη- Σημίτη.

Η πτέρυγα του Αντώνη Σαμαρά διατηρεί μεν τα ερείσματα της στο σχήμα αλλά αποδυναμώνεται. Το κούρεμα των αρμοδιοτήτων των Άδωνι Γεωργιάδη και Γιάννη Βρούτση (τους αφαιρούνται επενδύσεις, ΣΔΙΤ, συντάξεις) είναι σαφές μήνυμα. Αντιθέτως η ομάδα Σημίτη με την υπουργοποίηση του καθηγητή Πάνου Τσακλόγλου, ο οποίος αναλαμβάνει το ισχυρό χαρτοφυλάκιο της κοινωνικής ασφάλισης ενισχύεται.

Τα δύο πρόσωπα του ανασχηματισμού ο υπερφιλελεύθερος τσάρος της οικονομίας Θεόδωρος Σκυλακάκης με αρμοδιότητα τις υπό περιστολή κρατικές δαπάνες και ο κεντροαριστερός -μέλος της ομάδας Πισσαρίδη- Πάνος Τσακλόγλου την συμπόρευση αυτών των δύο ρευμάτων του μητσοτακικού και του σημιτικού, σηματοδοτούν.

Συμπόρευση που ενισχύεται από το γεγονός ότι επικεφαλής της ελληνικής ομάδας στον ελληνοτουρκικό διάλογο που αρχίζει στην Άγκυρα αναλαμβάνει με απόφαση του πρωθυπουργού ο συνταξιούχος Πρέσβης, διοικητής της ΕΥΠ επί Κώστα Σημίτη, Παύλος Αποστολίδης.

Έτσι ο πρώην πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που εμφανίστηκε σε δεξίωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας μετά από χρόνια, μπορεί να καμαρώνει ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αναθέσει φανερούς ή σκιώδεις ρόλους υπουργών στους κάτωθι συνεργάτες του ή προσωπικότητες που απηχούν τις θέσεις του:

Προεδρία της Δημοκρατίας: Κατερίνα Σακελλαροπούλου (είχε ψηφίσει υπέρ της αθώωσης Παπακωνσταντίνου ως μέλος του ειδικού δικαστηρίου)

Τράπεζα Ελλάδος: Γιάννης Στουρνάρας (δεύτερη εξαετία)

Υπουργείο Εξωτερικών: Θάνος Ντόκος (ΕΛΙΑΜΕΠ- σύμβουλος Ασφαλείας) Χρήστος Ροζάκης (μετέχει σε συσκέψεις Μαξίμου) Παύλος Αποστολίδης (διάλογος με Τουρκία)

Δ.Ν.Τ: εκπρόσωπος Ιωάννης Μασουράκης (γνωστός για τις «εύστοχες» προβλέψεις του επί Μνημονίων)

Εσωτερικών: Τάκης Θεοδωρικάκος (γραφείο τύπου ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη) Θόδωρος Λιβάνιος (Συνεργάτης Γιώργου Καμίνη)

Ζητήματα θεσμών: Νίκος Αλιβιζάτος (μετέχει στην επιτροπή 2021 και σε επιτροπή του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης)

Επιτελικό κράτος: ο Γενικός Γραμματέας Θανάσης Κοντογεώργης

ΕΡΤ: Φίλιος Στάγκος, Άρης Τόλιος

Επιτροπή Πισσαρίδη: Νίκος Καραμούζης, Διομήδης Σπινέλης, Πάνος Τσακλόγλου .

Μόνο ο… Γιώργος Πανταγιάς έχει μείνει αναξιοποίητος! Η κυριαρχία Σημίτη σε όλα τα καθοριστικά πόστα της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι πλέον πλήρης. Και όταν δεν διορίζεται σημιτικός σε δημόσια θέση, η επόμενη επιλογή είναι από άλλη συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ. Όπως ο προτεινόμενος νέος υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Θόδωρος Πελαγίδης, τέως βενιζελικός.

Η υπουργοποίηση του Πάνου Τσακλόγλου στενού συνεργάτη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου το 2010, συμβούλου των κυρίων Παπαδήμου και Στουρνάρα το 2012-2014 επισφραγίζει την κεντροαριστερή κατεύθυνση της κυβέρνησης για την οποία έχει προϊδεάσει ο πρωθυπουργός με τις επανειλημμένες αναφορές του στον Ελευθέριο Βενιζέλο, τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον Γκέχαρντ Σρέντερ, τον Αντώνη Τρίτση, τον Αλέξανδρο Σβώλο, τον Δημήτρη Γληνό, τον Ευάγγελο Παπανούτσο, την Άννα Διαμαντοπούλου κ.α

Το μέλος της ομάδος Πισσαρίδη κύριος Τσακλόγλου. εντέλλεται να εφαρμόσει το πόρισμα της επιτροπής Πισσαρίδη για το κεφαλαιοποιητικό σύστημα και την ιδιωτική ασφάλιση. Ο κύριος Τσακλόγλου έχει άριστες ακαδημαϊκές περγαμηνές. Όχι όμως και πολιτική εμπειρία διαχείρισης συνδικάτων.

Το 2010 ως μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ με την τρόικα δεν άντεξε τα προσβλητικά σχόλια Τόμσεν και ξέσπασε μπροστά στους τεχνοκράτες σε γοερά αναφιλητά και κλάματα. Το επεισόδιο κατεγράφη στις παραπολιτικές στήλες της εποχής με την φράση «Όταν έκλαψε ο Πάνος». Ελπίζουμε να μην συμβεί το ίδιο στην πρώτη του συνάντηση με τα συνδικάτα.”

 

 

Πηγή

Προβολές : 435


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα