Ο Γ. Τράγκας, τινάζει στον αέρα την Οικογένεια Μητσοτάκη, τον Κυριάκο και την κλίκα” Τσιόδρα... ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;

Ο Γ. Τράγκας, τινάζει στον αέρα την Οικογένεια Μητσοτάκη, τον Κυριάκο και την κλίκα” Τσιόδρα... ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;

17 Ιουνίου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,162
Μοίρασέ το

Η λάσπη της διαφθοράς άρχισε να βγαίνει από τις χαραμάδες του Μαξίμου

Τα Διεθνή Μέσα ασχολούνται με τις αδιαφανείς ενέργειες Μητσοτάκη πριν κλείσει χρόνο

Καλό είναι τα μέλη της οικογένειας, πριν ο κόσμος πιστέψει ότι αποτελούν πολιτικοοικονομική συμμορία πρώτου μεγέθους, έτοιμη να συνάψει πάλι συμφωνίες με την Κόζα Νόστρα, όμοιες με εκείνες που έκανε η οικογένεια με την Καλτσεστρούτσι και τον Παλτσαβόλτα για να πουλήσει την ΑΓΕΤ Ηρακλής, να δίνει στη δημοσιότητα όλα τα οικονομικά στοιχεία.

 

Συνεχίζει ο Γιώργος Τράγκας, να κτυπάει αλύπητα σαν χταπόδι την “Αγία Οικογένεια Μητσοτάκη” και τον πρωθυπουργό ειδικά, αλλά και όλη την κλίκα των λοιμωξιολόγων, που έχουν φάει το καταπέτασμα από τις πολυεθνικές των φαρμάκων, για να τρομοκρατήσουν τον λαό, με την ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

Ο Τράγκας όμως, έβγαλε και τους σκελετούς που κρύβει Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, από το παρελθόν…

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ… αλλά τι να περιμένεις από … ΕΒΡΑΪΚΗ ΓΕΝΙΑ;;;

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Μ’ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ;;;

Μάλλον όχι… γι αυτό και θα ζήσουμε ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, λίαν συντόμως…

Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Εξελίσσεται στην πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση που είχαμε επί μνημονίου. Πριν ακόμη κάνει γενέθλια και σβήσει το πρώτο κεράκι στην τούρτα, τα πλέον έγκυρα ΜΜΕ στον κόσμο γράφουν ότι είναι αδιαφανής και ότι οι ενέργειές της μυρίζουν διαφθορά.

Ο Guardian του Λονδίνου, μία από τις πλέον έγκυρες εφημερίδες του κόσμου, φιλοξένησε μεγάλο άρθρο – ανταπόκριση από την Αθήνα, ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη προχώρησε σε αδιαφανείς διανομές μεγάλων ποσών, για να προωθήσει το σύνθημα «Μένουμε στο σπίτι».

Δηλαδή η βρετανική εφημερίδα ( όπως μαθαίνω ακολουθούν και άλλες ) επιβεβαιώνει ότι ο αρχάγγελος της Υγείας και οι συνεργάτες του, δεν ήταν τόσο αθώοι και έντιμοι, όταν μας φυλάκισαν στα σπίτια μας, δίνοντας στο ΣΚΑΙ και σε άλλα παραλιακά, συγγενή μέσα, μεγάλα ποσά για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με έναν ανεκδιήγητο κυβερνητικό εκπρόσωπο και διάφορους άλλους που θυμίζουν έντονα τους Ζουρνατζήδες και τους Λαδάδες της Απριλιανής περιόδου – βλέπε Χαρδαλιάδες – επιδίδεται σε ένα άγριο αλισβερίσι και φαγοπότι, προκειμένου να διατηρεί αναμμένα τα κεριά στα μανουάλια και τα θυμιατά για τον κο Μητσοτάκη.

Ήδη, διάφορες διεθνείς οργανώσεις, όπως αυτή της Διεθνούς Διαφάνειας επισημαίνουν ότι σε έκτακτες καταστάσεις, πρέπει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στις οικονομικές συναλλαγές.

Καλό είναι τα μέλη της οικογένειας, πριν ο κόσμος πιστέψει ότι αποτελούν πολιτικοοικονομική συμμορία πρώτου μεγέθους, έτοιμη να συνάψει πάλι συμφωνίες με την Κόζα Νόστρα, όμοιες με εκείνες που έκανε η οικογένεια με την Καλτσεστρούτσι και τον Παλτσαβόλτα για να πουλήσει την ΑΓΕΤ Ηρακλής, να δίνει στη δημοσιότητα όλα τα οικονομικά στοιχεία.

Π.χ. πρέπει να μάθουμε κάθε ευρώ που δόθηκε για το «Μένουμε στο Σπίτι» και σε ποιον δόθηκε. Πρέπει να μάθουμε ακόμη ποιος παίρνει χρήματα για να κάνει πειράματα με τη ζωή των Αθηναίων και να φτιάχνει μεγάλες πεζοπορίες, την ώρα που πεινάει ή δεν έχει δουλειά η πλειοψηφία των δημοτών.

Την ώρα, που ο εμπορικός κόσμος δεν έχει να πληρώσει τις υποχρεώσεις του. Θείος και ανιψιός ήδη καλύπτονται με πέπλο αδιαφανών ενεργειών και ήδη αποτελούν σκανδαλώδη πρόσωπα για ένα μεγάλο τμήμα της κοινής γνώμης.

Οι Έλληνες πολίτες στερούμενοι ακόμη και τα απαραίτητα, πρέπει να γνωρίζουν που πηγαίνουν τα λεφτά στα κανάλια, πόσα πήρε ο κος Αλαφούζος ή ο κος Μαρινάκης ή ο κος Φιλιππάκης ή η εφημερίδα των Συντακτών.

Πρέπει να ξέρουν οι Έλληνες πολίτες, όλες τις εντολές που δίνει ο κος Δημητριάδης στο Μαξίμου και το πώς μοιράζονται τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Επίσης, πρέπει να γνωρίζουν, πόσο κοστίζουν όλα αυτά τα μεγαλόπνοα έργα του δημάρχου της Αθήνας και σε ποιες τσέπες θα πάνε τα 50 εκατομμύρια. Ποιοι εργολάβοι έκαναν τις πρώτες μελέτες, ποιες εταιρίες υλοποιούν το πιλοτικό πρόγραμμα και ποιοι θα εκτελέσουν το έργο. Ο δήμαρχος της Αθήνας έδωσε το έργο στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, στον κο Περιστέρη, στον κο Μυτιληναίο, στον Άκτωρα;

Στην Ελλάδα έχουμε συγκεκριμένους εργολάβους και πρέπει οι δημότες να γνωρίζουν, ποιοι θα αρμέξουν τα 50 εκατομμύρια, που δίνει ο Μπακογιάννης για τη μεγάλη πεζοπορία, προκειμένου να φανεί αντάξιος των έργων του Θείου του.

Η αδιαφάνεια, η πρόωρη διάβρωση και αποσύνθεση αυτής της κυβέρνησης συνοδεύονται από γελοιότητα και ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού.

Αυτό επισημαίνει ακόμα και η Καθημερινή που ανήκει στο συγκρότημα Αλαφούζου. Εκεί δηλαδή που δουλεύει η ανιψιά και νύφη. Η Καθημερινή μιλάει σήμερα για το αλαλούμ στον τουριστικό τομέα και για τα ανεφάρμοστα μέτρα που εισηγούνται ο ανεκδιήγητος Τσιόδρας και η ομάδα των λοιμωξιολόγων που δεν βγάζει άχνα για τα μεγάλα ποσά που πήρε στη διάρκεια του 2020.

Ήδη όλοι έχετε αντιληφθεί την παρατεταμένη σιωπή του Τσιόδρα για τα λεφτά που έπαιρνε από την GlaxoSmithKline, τη Novartis και άλλες μεγάλες πολυεθνικές των φαρμάκων.

Έπαιξε ένα από τα πιο βρόμικα παιχνίδια εις βάρος του ελληνικού λαού, όπως και άλλοι, προσαρμόζοντας την επιστήμη του στην κυβερνητική πολιτική και στις επιλογές ενός νοσηρού ανθρώπου, όπως ο Μητσοτάκης. Υπάρχουν ευθύνες που θα περιγραφούν σε πλήθος δημοσιευμάτων, όχι μόνο για τον Τσιόδρα αλλά και για άλλους που παρέκαμψαν την Ιπποκρατική αρχή του «Μη βλάπτειν» και οδήγησαν τον ελληνικό λαό σε οικονομική καταστροφή και απόγνωση.

Υπάρχουν κάποιοι, όπως οι κύριοι Σύψας και Μαγιορκίνης, που μονοπώλησαν τα παράθυρα της κας Κοσιώνη, του κου Στραβελάκη και άλλων καναλιών, τρομοκρατώντας τους Έλληνες, ενώ λάμβαναν τεράστια ποσά από φαρμακευτικές εταιρίες ως δωρεές ή για έρευνες.

Το τελευταίο 500αρικο που έπεσε στον κο Μαγιορκίνη την ημέρα που έληξε το lockdown για έρευνα σχετικά με τους οροθετικούς του Αids, ενώ έβγαινε συνεχώς και μιλούσε για την επιστροφή του Covid και για πιθανά Lockdown, προκάλεσε μειδιάματα και ποικίλα σχόλια.

Οι περισσότεροι Έλληνες πιστεύουν ότι τα μέτρα αυτά είναι ανεφάρμοστα, είτε αφορούν τις τουριστικές μονάδες, είτε αφορούν τους οίκους ανοχής, είτε αφορούν τα αεροπλάνα. Είναι η κανονικότητα που θέλει ο Μπιλ Γκέιτς.

Είναι τα οικονομικά πλήγματα που ήθελε να καταφέρει στη Δύση, η Κίνα. Είναι η πολιτική παράλυση του ελληνικού λαού, ενόψει της βαθύτατης ύφεσης, του επόμενου μνημονίου και της αποκρουστικής πολιτικής που φέρνει η οικογένεια, ο Θείος και ο δήμαρχος.

Από χθες, όλοι οι ξενοδόχοι, όλοι οι επιχειρηματίες, όλοι οι έμποροι φωνάζουν περισσότερο σε ολόκληρη τη χώρα.

Η Αγία Οικογένεια καταστρέφει τους πάντες.

Ο μη νοήμων, ο νοσηρός, δεν έχει λύσεις.

Αντιλαμβάνεται τα κύματα δυσφορίας και έχει βάλει τα πληρωμένα κανάλια να μιλάνε για ανασχηματισμό.

Έχουμε μία κυβέρνηση δυσκίνητη, σε πολλές επιλογές της εμφανίζεται ανεπαρκής, λαμβάνει οδηγίες απευθείας από τον κο Δημητριάδη και έχει απόλυτη σχέση μέσω του κου Γεραπετρίτη και του κου Σκέρτσου με εργολάβους και άλλα οικονομικά συμφέροντα.

Έχει στα σωθικά της ανθρώπους του Σόρος και είναι εδώ και καιρό σε πλήρη συναλλαγή, όχι μόνο με το Open Society αλλά και με το ίδρυμα Γκέιτς, δηλαδή τον όμιλο της Microsoft.

Επιχειρεί και κάνει μπίζνες με τον μεταναστευτικό. Τα μέλη της οικογένειας έχουν αδυναμία με τις ΜΚΟ.

Ήδη κάνει μπίζνες με τη Microsoft.

Ο πρωθυπουργός λειτουργεί ως πιόνι προώθησης των συμφερόντων του Γκέιτς στην πληροφορική, στην τηλεργασία, στον εντοπισμό και γενικά στον έλεγχο πληθυσμών που επιθυμεί ο δισεκατομμυριούχος.

Εκτιμώ ότι υπάρχει ευρεία συνεργασία, την οποία δένει η παρουσία του κου Πιερρακάκη, παλαιού στελέχους μεγάλης εταιρίας τηλεπικοινωνιών.

Επίσης, τα οικονομικά συμφέροντα του κου Μητσοτάκη με τη Microsoft δένουν περισσότερο τις σχέσεις του ΣΚΑΙ τόσο με τη Microsoft, όσο και με το Πεκίνο.

Μοχλός, συντονιστής όλων αυτών των πολιτικών επιλογών ή ενεργειών που προβάλλονται ήδη ως αδιαφανείς από διεθνή μέσα ενημέρωσης είναι ο κος Γρηγόρης Δημητριάδης, ανιψιός του κου Μητσοτάκη, με πλούσιο παρελθόν, παρόν και μέλλον. Μάλιστα ορισμένες πηγές λένε ότι έχει καλές σχέσεις με τον Άνω Κόσμο και τον Κάτω Κόσμο.

Η οικογένεια φυσικά, όπως διαπιστώνεται από πλήθος δημοσιευμάτων, αξιοποιεί τα κρατικά ταμεία, προκειμένου να βγαίνουν καλές δημοσκοπήσεις για τον κο Μητσοτάκη και να αποθεώνουν το κυβερνητικό έργο, μια σειρά γνωστοί δημοσιογράφοι τόσο στον ΣΚΑΙ, όσο και σε άλλα κανάλια.

Ειδικά στη διαχείριση διαφημιστικών πακέτων, ορισμένες φορές συναγωνίζονται και ξεπερνάνε την οικογένεια Βαρβιτσιώτη.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο ένας γιος του Γιάννη είναι υπουργός Εξωτερικών και για αυτό ορισμένοι δεν έχουν καλό ύπνο και ο άλλος δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω από διαφημιστική τούρτα.

Αλλά και τα μέλη της Αγίας Οικογενείας έχουν ειδικές γνώσεις για ΜΚΟ, Open Society, Action Aid και για όλες τις καμπάνιες που αφορούν μετανάστες, κατατρεγμένους, παιδιά που τραυματίστηκαν από νάρκες στην Αφρική, για τη ζωή των μυρμηγκοφάγων, για τους μεγάλους κόκκινους τερμίτες.

Η οικογένεια ασχολείται επισταμένα με ό,τι βγάζει χρήμα.

Γρήγορο, εύκολο και καλυμμένο από μανδύα πολιτισμού και ανθρωπιάς.

Επίσης, εδώ και χρόνια, κάνει παρέα και έχει κοινωνικές επαφές με ανθρώπους, όπως ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο Τζορτζ Σόρος, οι αδελφοί Ζαββού. Επίσης, η οικογένεια προστατεύει και ενισχύει πολιτικούς όπως ο κος Νίκος Γεωργιάδης, ο κος Πατέλης, ο κος Γεραπετρίτης και άλλοι.

Διατηρεί επίσης στενότατες σχέσεις με τον κο Ροζάκη, τα μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ και όσους έχουν επιδείξει στο παρελθόν, από την εποχή του Σημίτη, πατριωτική στάση και επιδόσεις στην προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας.

Είναι μία κυβέρνηση δομημένη στα μέτρα ενός νοσηρού ανθρώπου.

Μιας πολιτικής φυσιογνωμίας με εντελώς αντιλαϊκό προφίλ.

Απεχθάνεται όλους τους φτωχούς, τους ασθενέστερους οικονομικά. Είναι αποκρουστικός πολιτικά, όταν μιλάει για καθαρίστριες, σχολικούς φύλακες ή συμβασιούχους.

Είναι εφιαλτικός, όταν απευθύνεται προς επιχειρηματίες και λέει: «Ας κάνει ο καθένας το κουμάντο του!».

Είναι αγνώμων , όταν απευθύνεται σε αυτούς που τον ψήφισαν.

Θυμίζει ένα παλιό επεισόδιο που συνέβη σε ένα διαφημιστικό γύρισμα του πατέρα του, με σύμβουλο έναν πεπειραμένο διαφημιστή, τον Κοέν.

Είχε ξεφύγει τότε, στη δημοσιότητα ένα μπακστέιτζ στου αείμνηστου και προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, γιατί ήταν εντελώς διαφορετικό από τους φιλολαϊκούς στίχους που ήθελε να περάσει μέσα από το προεκλογικό σποτ.

Είναι μία κυβέρνηση που δεν ασχολείται με τα κοινά, με τα καθημερινά.

Αλλά με το πώς θα κάνει ταμείο.

Δεν ενδιαφέρεται ούτε καν να διαβάσει τις ανοησίες που γράφουν οι λοιμωξιολόγοι.

Ούτε καν απασχολείται για τη λειτουργία των ξενοδοχείων, των εμπορικών κέντρων ή των καταστημάτων ανοχής.

Επέβαλε μία ατμόσφαιρα πανικού, τρόμου και παραφροσύνης και τη διατηρεί.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,162


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα