Ο Ελληνικός τουρισμός και ο Bill Gates – Η «βόμβα» που θα μας αποτελειώσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ελληνικός τουρισμός και ο Bill Gates – Η «βόμβα» που θα μας αποτελειώσει (ΒΙΝΤΕΟ)

14 Ιουλίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:548
Μοίρασέ το
 

 

Έχουν βαλθεί να μετατρέψουν τους λαούς σε σκλάβους πλήρως ελεγχόμενους…

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ

 

Καλλιόπη Σουφλή

gates1
Τα μέτρα τώρα θα είναι «χάδι« σε σχέση με αυτό που θέλουν να φέρουν…

Με αφορμή τον κορωνοϊό, ο οποίος δείχνει πως δεν θα τελειώσει, μπήκε «απαγορευτικό» στα πανηγύρια μέχρι τέλος Ιουλίου, ενώ εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στα χερσαία σύνορα και επεκτείνονται και στους εποχικούς εργάτες που προέρχονται από όμορες χώρες.

Τα πράγματα είναι δύσκολα στον τουρισμό και γίνονται ακόμα δυσκολότερα.

Θετικό είναι πως από αύριο, 15/7, οι απευθείας πτήσεις από την Βρετανία και ακολουθεί  η Σουηδία από τις 22 Ιουλίου, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Τα

Ωστόσο, η επαναφορά στις αναφορές για κρούσματα και οι νέες απαγορεύσεις φέρνουν πίσω τον εφιάλτη για την οικονομία, η οποία έχει ήδη πληγεί σημαντικά.

Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, μετά από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε υπό τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, αποφάσισε και εισηγήθηκε προς την κυβέρνηση τα εξής μέτρα:

  • Την ματαίωση των πανηγυριών σε όλη τη χώρα μέχρι το τέλος Ιουλίου.
  • Την εντατικοποίηση των ελέγχων στα χερσαία σύνορά μας.
  • Την επέκταση των ελέγχων και στους εποχικούς εργάτες που προέρχονται από όμορες χώρες.

Την ίδια ώρα, ο γνωστός παγκοσμιοποιητής, Bill Gates έριξε, όπως είδαμε χθες, «βόμβα», μιλώντας για τα φάρμακα και τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού

«Αν αφήσουμε τα φάρμακα και τα εμβόλια να πάνε σε αυτούς που δίνουν τα περισσότερα χρήματα, αντί στα άτομα και τις περιοχές όπου είναι περισσότερο απαραίτητα, θα έχουμε μια ακόμα φονικότερη και μεγαλύτερης διάρκειας πανδημία».

Με άλλα λόγια, αν δεν αποδεχθούμε τα εμβόλια του Bill Gates, τα πράγματα θα πάνε ακόμα χειρότερα, καθώς αν εφαρμόζονται τέτοια μέτρα για έναν ιό, ο οποίος δεν είναι τόσο φονικός όπως υποστηρίζουν, φανταστείτε τι έχει να γίνει με μία ακόμα «χειρότερη αρρώστια», όπως ήδη την διαφημίζει ο… «φιλάνθρωπος».

 

 

Πηγή

Προβολές : 548


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα