Ο επικοινωνιολόγος του Χριστόδουλου εκθέτει τη συγκάλυψη ιερών σεξουαλικών εγκλημάτων

Ο επικοινωνιολόγος του Χριστόδουλου εκθέτει τη συγκάλυψη ιερών σεξουαλικών εγκλημάτων

27 Φεβρουαρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:890
Μοίρασέ το
Οι καιροί ου μενετοί! Και αυτά που έρχονται θα μας αφήσουν άφωνους!

Στην χρονιά των μεγάλων αποκαλύψεων, κανείς δεν θα μείνει στο απυρόβλητο.
Θα δούμε και θα ζήσουμε καταστάσεις και γεγονότα που ούτε καν φανταζόμασταν και πρόσωπα που θα πετάξουν την μάσκα της αθωότητας…
Ο χώρος της εκκλησίας, βοά από σεξουαλικά σκάνδαλα.
Καιρός να ξεβρωμίσει κι αυτός, όπως και άλλοι χώροι…
ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ.
ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΪΚΟ.
Και δυστυχώς ουδείς είναι άμοιρος αυτής της σαπίλας. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ.
Καλλιόπη Σουφλή

[Στην Αρχιεπισκοπή της Αθήνας και στην Κύπρο]

του Αναγνώστη Λασκαράτου

[Κλικ εικόνα για μεγέθυνση] Από παλαιότερη υπόθεση που (ευτυχώς) κηρύχτηκε ανυπόστατη από την αδέκαστη και άγρυπνη ελληνική Δικαιοσύνη (Βλ «Η ασέλγεια»).

 

του Αναγνώστη Λασκαράτου

 

 

 

Ένας ιερωμένος της Αρχιεπισκοπής Αθήνας, συνελήφθη πριν λίγες ημέρες από αστυνομική κάμερα  να χειρονομεί αισχρά μέσα σε έρημο δρόμο («ασέλγεια» το ονόμασαν στο astynomiko/gr), πάνω σε φτωχό μετανάστη ή πρόσφυγα νεαρό (ανήλικο;) και το βίντεο έγινε ανάρπαστο στο διαδίκτυο.

Ταυτόχρονα ένας «πρώην μητροπολίτης» στην Κύπρο (κατά πάσαν πιθανότητα ο μη κατονομαζόμενος Άγιος πρώην Κιτίου, ο μόνος πρώην μητροπολίτης του νησιού) καταγγέλθηκε από τρεις γυναίκες (η μια όταν έπεσε θύμα του ήταν 16χρονη ορφανή) για παρενοχλήσεις και βιασμό ή απόπειρα βιασμού, ενώ παράλληλα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄, καταγγέλλεται για συγκάλυψη της πρώτης καταγγελίας που είχε διατυπωθεί σε τηλεοπτική συνέντευξη το 2011, την οποία η Εκκλησία, η Δικαιοσύνη και τα κόμματα τα Κύπρου, δεν μπόρεσαν δυστυχώς (λόγω φόρτου εργασίας) να δουν.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Χρυσόστομος Β΄ της Κύπρου, είχε υμνήσει τον δεσπότη ως παράδειγμα αρετής το 2019, όταν παραιτήθηκε λόγω ηλικίας και υγείας και η Σύνοδος τον παρασημοφόρησε, αν και όλοι τους γνώριζαν.

Ο  ευλαβέστατος  Σωτήριος Τζούμας, που έχει συκοφαντηθεί αδίκως από δυνάμεις του Σκότους (Βλ. «Ο επικοινωνιολόγος του Χριστόδουλου και ο μητροπολίτης Σύρου»-Βαγγέλης Τριάντης, Hot Doc τ.43   02 Ιανουάριος 2014.

«Μεταξύ των όσων αναφέρονται στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που έχει καταγράψει ο κοριός της ΕΥΠ είναι και τα ονόματα του μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεου και του επικοινωνιολόγου…»), πολιτευτής Α΄ Πειραιώς της ΝΔ (επί Καραμανλή Β΄), ανήκοντας (ως ένας από τους ελάχιστους εναπομείναντες σταθερούς χριστοδουλικούς) στην (ήπια) αντιπολίτευση κατά του Ιερώνυμου Β΄,  στην ιστοσελίδα του «Eξάψαλμος» κατήγγειλε τις διαφαινόμενες προθέσεις αρχιεπισκοπικής συγκάλυψης, παρά τη δημοσιότητα που έχουν πάρει και οι δυο υποθέσεις.

Αυτή της Αθήνας βέβαια έχει δημοσιοποιηθεί κυρίως διαδικτυακά, αφού τη σνομπάρουν ακόμη και τα επαναστατικά έντυπα «Αυγή» και ο «Ριζοσπάστης», για να μην επιδεινωθεί η δύσκολη θέση του Αρχιεπισκόπου που παριστάνει τον ανήξερο.

Παραθέτω απόσπασμα του δημοσιεύματος, παραπέμποντας με σύνδεσμο  στο πλήρες άρθρο, όπου εισαγωγικά ο κ.Τζούμας, κάνοντας το μαύρο άσπρο, αποπειράται το ξέπλυμα του Χουντόδουλου από τη θύελλα του 2004-2005. που ονομάστηκε «τσουνάμι» και έσκασε απρόβλεπτα και ανεξέλεγκτα με αφορμή το ιερό παραδικαστικό κύκλωμα, εξευτελίζοντας την Εκκλησία, η οποία διασώθηκε όταν έπεσε απότομα πέπλος σιωπής, πιθανότατα  με επενέργεια του Αγίου Πνεύματος (Βλ.«Tο… τσουνάμι των αποκαλύψεων πλησιάζει και τον Xριστόδουλο-ΤΑ ΝΕΑ, Μπαΐλης Πάνος 5 Φεβρουαρίου 2005).

Το άρθρο του κ.Τζούμα, μέσα στον κυνισμό του, αποκαλύπτει, ιδιαίτερα στον επίλογό του, έναν κόσμο συνενοχής, έναν κόσμο συγκαλύψεων και σαλπίζει αγωνιώδες σήμα κινδύνου για να σωθεί η Εκκλησία Α.Ε., καλώντας την να πετάξει την εκτεθειμένη σαβούρα στη θάλασσα και να συμμαζέψει τώρα που υπάρχει ο κίνδυνος τους ακόμη κρυφούς αλλά ασυμμάζευτους κληρικούς.

Γράφοντας λες και θα τον διαβάσουν μόνο οι μυημένοι, αφ’ενός εγγράφει υποθήκες («Εγώ σας τα ‘λεγα»), αφ’ετέρου εκθέτει τον Ιερώνυμο Β΄:

«Είμαστε έτοιμη ως Εκκλησία να περάσουμε ένα νέο τσουνάμι; (25 Φεβρουαρίου 2021).

«Θα τιμωρηθεί παραδειγματικά  ο κληρικός που πρωταγωνιστεί στο άθλιο βίντεο που έγινε viral; «….Ένας ιερέας της Αρχιεπισκοπής όνομα και πράμα, (γνωστός για τις επιδόσεις του από το παρελθόν) εικονίζεται να προβαίνει σε απαράδεκτη πράξη προς νεαρό μελαμψό… Πακιστανό μάλλον.

Και αφού ολοκληρώνει την αποτρόπαιη πράξη χωρίζουν οι δρόμοι τους και αυτός ο χυδαίος βάζει το χέρι στη μύτη για να μυρίσει τα έργα των χειρών του ο κόπρος!

Έχει γίνει χαμός με αυτό το βίντεο. Επαναλαμβάνω ότι   διακινείται και μεταξύ παιδιών-μαθητών τα οποία γελούν με την κατάντια του ιερέως και τον σιχτιρίζουν!

Ο εν λόγω ιερωμένος (ουστ απο δω!) έμαθα ότι εκλήθη στην Αρχιεπισκοπή για …εξηγήσεις(!)  και είπε, λέει, ότι δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του σε αυτό… και δεν ξέρει ποιος είναι και να τον αφήσουν ήσυχο.  

Και ασφαλώς, αφέθηκε «ήσυχος» για να συνεχίσει προφανώς το …θεάρεστο έργο του! (συγχώρα με Θεέ μου!)

Δηλαδή ο ελεεινός αυτός τύπος που τον αναγνώρισαν όλοι οι συνάδελφοι του ιερείς αλλά και όσοι τον γνωρίζουν να επιδίδεται δημοσίως μέσα στο δρόμο στις αρρωστημένες ορέξεις του, ο ίδιος  δεν «αναγνωρίζει» λέει τον εαυτό του…..

Δεν ξέρω αν το θέμα ανοίξει εκ νέου από την Αρχιεπισκοπή , αλλά η πρώτη αντίδραση (κουκούλωμα λέγεται) δεν μας βρίσκει σύμφωνους.

Πρώην Πρόεδρος Αρείου Πάγου, επικεφαλής της αδέκαστης ελληνικής Δικαιοσύνης

Μη προκαλούμε κι άλλο την οργή του Θεού! Και ας μην εκνευρίζουμε άλλο τον κόσμο που θρησκεύεται.

Αρκετά έχει απομακρυνθεί από την Εκκλησία λόγω κορονοϊού. Ας ομολογήσουμε το «ημάρτομεν, ηνομήσαμεν»! Ας δεχθούμε ότι πήραμε τη ζωή μας λάθος και ας κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Ποτέ δεν είναι αργά!

Και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο ένοχος που κάνει μέσα στο δρόμο τέτοια εγκλήματα αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Και έρχομαι και στο άλλο θέμα των ημερών με επίκεντρο πάλι την Εκκλησία.

Οι εφημερίδες αποκάλυψαν πως ανώτατος κληρικός στην Κύπρο είναι ένοχος για ανήθικες πράξεις προς γυναίκες.  

Μάλιστα ο αθεόφοβος ερωτύλος  αποπειράθηκε προ ετών  να βιάσει και ένα κορίτσι σε ηλικία 16 ετών.

Η Κύπρος είναι ανάστατη.

Όλοι ξέρουν ποιος είναι αλλά ακόμη δεν έχουν αποκαλύψει το όνομα του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος έδωσε τις  εξηγήσεις που έπρεπε προς την αστυνομία η οποία  ερευνά το θέμα μετά τις επώνυμες καταγγελίες και όπως μάθαμε από έγκυρες  πηγές έδωσε πολύ διαφωτιστικές πληροφορίες.

Όλα αυτά δημιουργούν μια πολύ αρνητική περιρρέουσα ατμόσφαιρα για τον εκκλησιαστικό χώρο , η οποία αν φουντώσει με πραγματικά ή πλαστά περιστατικά θα προκληθεί ένα νέο τσουνάμι το οποίο στο πέρασμα του αυτή τη φορά θα σαρώσει τα πάντα και δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο…..

Γι΄αυτό καλό θα είναι να είναι οι κληρικοί μας  διπλά προσεκτικοί.

Πρέπει να περνούν από έλεγχο κάθε τους κίνηση και να μην εμπιστεύονται αυτούς που τους προσεγγίζουν αν δεν τους γνωρίζουν.

Όσοι μάλιστα επιδίδεστε σε τέτοιες δραστηριότητες -λίγο πολύ γνωστοί στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ  – και αδιαφορείτε  γιατί έχετε … «μπάρμπα» Ιεράρχη, μην εφησυχάζετε. Όταν ξεσπάσει το κακό κανείς δεν θα μπορεί να σας σώσει από τα δόντια του λύκου.

Αν και πολύ φοβάμαι ότι και ο … «μπάρμπας» για να γλυτώσει και ο ίδιος την κατακραυγή θα κάνει ότι δεν σας γνωρίζει!

Επομένως κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και απευθύνουμε έκκληση για αυτοσυγκράτηση μέχρι να περάσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο που κάποιοι θέλουν να μετατρέψουν την Εκκλησία και τους ευάλωτους κληρικούς μας σε «Ιφιγένεια»του συστήματος.

Οι καιροί ου μενετοί! Και αυτά που έρχονται θα μας αφήσουν άφωνους!».

 

Πηγή

Προβολές : 890


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα