Ο ιατρός Δημήτρης Αντωνίου, τινάζει στον αέρα τον Βασιλακόπουλο. Αναφέρεται σε ψυχοπάθεια του... “ειδικού”..

Ο ιατρός Δημήτρης Αντωνίου, τινάζει στον αέρα τον Βασιλακόπουλο. Αναφέρεται σε ψυχοπάθεια του... “ειδικού”..

4 Ιουνίου, 2021 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,175
Μοίρασέ το

 

 

Δημήτρης Αντωνίου: “Θ.Βασιλακόπουλος. Ερωτάται ο ίδιος και οι Αρχές, εάν έχει νοσηλευθεί σε Ψυχιατρική Κλινική και ποιά η σημερινή του κατάσταση.”

 

 

 

 

 

 

 

Εξαιρετική η δημοσιοποίηση του Ιατρού Δημήτρη Αντωνίου, ο οποίος κάνει λόγο για … “ψυχοπάθεια” του Βασιλακόπουλου.

Κι αν ισχύει, αναρωτιέμαι ποιά γυναίκα, έκανε μαζί του παιδί και ποιά είναι η ψυχική τους κατάσταση;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δεν χρειάζεται βέβαια να αναλύσουμε πως έχει στασίδι στα μμε της δημοσιογραφικής πορνείας, ένα προβληματικό άτομο… υποθέτω πως το αντιλαμβάνεστε…

 

ΑΙΤΗΣΗ

Του Δρ. Δημητρίου Αντωνίου PhD, FRCS

Ιδιώτη Χειρουργού

Δ/νση: Οδός Δημ. Βώκου 6, Χαλκίδα ΤΚ 34132

ΑΔΤ ΑΙ 986650/ΤΑ Χαλκίδος, ΑΦΜ 059325986 ΔΥΟ Χαλκίδος

τηλ.22210-62743, e-mail: [email protected]

ΠΡΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

[email protected]

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ, Διεύθυνση: Μικράς Ασίας 75, Τ.Κ. 11527, Γουδή

[email protected]

Καθηγητήν Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, Δ/ντήν 3ης Πανεπιστημιακής Κλινικής Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ, Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, Παπαδιαμαντοπούλου 20, Ιλίσια, ΑΘΗΝΑ,[email protected]

Παρακαλώ το Υπουργείο και τον Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής να διαβιβάσουν την παρούσα προσωπικά στον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο.

Αξιότιμοι Κοι

Κε Καθηγητά, όχι μόνο ο παθιασμένος τρόπος, που κατατάσσεται εμφανώς σε μια μανιακή μονομανία, αλλά και το περιεχόμενο των απόψεών σας με τις οποίες υπερασπίζεστε το εμβόλιο κατά του κορονοιού, αντιβαίνουν ομού θεμελιωδών κανόνων της ιατρικής, κυρίως όμως ο τρόπος υποστήριξή των με ΠΑΡΑΛΟΓΑ «επιχειρήματα» που βρίσκονται εκτός του πλαισίου της κλασικής ανθρώπινης λογικής ενός υγιούς ψυχικά ανθρώπου, όπως η περίφημη συνέντευξή σας την οποία έχω διαφυλάξει, ότι «οι εμβολιασμοί εν μέσω πανδημίας προκαλούν ανθεκτικές μεταλλάξεις» (όπως πράγματι συμβαίνει στην παρούσα πανδημία), ενώ στο τέλος καταλήγατε ότι «παρόλα αυτά το εμβόλιο είναι η μόνη σωτηρία μας…!».

Ταυτόχρονα η κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ έχουν εκπλαγεί από την ψυχοπαθολογική κυνικότητα ύφους και περιεχομένου του λόγου σας όταν αναφέρεστε στους θανάτους που προκαλούνται από τα εμβόλια, ο οποίος εκφράζει μια απαξία κι αρρωστημένη περιφρόνηση για την αξία της ζωής των νεκρών, επειδή «είναι σπάνιες περιπτώσεις», σε βαθμό ίσως περιύβρισης νεκρών.

Φθάσατε στο σημείο, να χαρακτηρίζεται δημόσια από την τηλεόραση του ΜΕΓΑ ΤV κι ενώπιον του δικηγόρου του, τον χειρουργό που παρέλυσε στην Κέρκυρα αμέσως μετά το εμβόλιο της Pfizer, ως “απατεώνα”!, με τον αβάσιμο κι αστήρικτο, σε βαθμό ψυχοπαθολογικό, ισχυρισμό σας ότι ο “ιατρός αυτός υποκρίνεται την παράλυση για ν` αποφύγει το πειθαρχικό επειδή είχε παραβιάσει την λίστα εμβολιασμού υπέρ ενός γνωστού του τοπικού δημοσιογράφου”!

Κι αυτά τα λέγατε όταν το θύμα αυτό κείτονταν καθολικά ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ στο Νοσ/μείο Κέρκυρας!

Και τα ξέρω αυτά διότι μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο ιατρός αυτός πολλές φορές κι ήδη η υπόθεση ερευνάται από τον εισαγγελέα ως προς το αίτιο και τους υπαιτίους, ενώ ο ιατρός, απ`ό,τι ακούγεται σας έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Είναι συμπεριφορά αυτή υγιούς ανθρώπου?

ΕΡΩΤΩ και περιμένω απάντηση.

Κι όλα αυτά τα κάνετε και τα εκφέρετε με ένα ανατριχιαστικό κυνισμό όταν αναφέρεστε στις απώλειες ανθρώπινων ζωών, που δείχνουν έναν άνθρωπο με ισοπεδωμένο συναίσθημα, ίδιον χαρακτηριστικό της διπολικής διαταραχής.

 

Κι ήθελα απλά να σας ρωτήσω.

Εάν συμβεί κάτι παρόμοιο στην γυναίκα και το παιδί σας, θα πείτε τα ίδια?

Και η αποθέωση του παραλόγου πραγματώθηκε όταν είπατε το επικά τραγελαφικό ότι «όπως ο πιλότος πρέπει να έχει καλή όραση, έτσι κι ο επιβάτης πρέπει να είναι εμβολισμένος», ενώ τολμήσατε να βάλετε μέσα στον παρανοειδή –κατά την ιατρική μου κρίση- λόγο σας και το παιδί σας, για το οποίο «λυπάστε που είναι 11 χρονών και δεν μπορεί να εμβολιαστεί».

Kι αφήνω τελευταίο το «ζωώδες» κυνικό σας επαναλαμβανόμενο ισχυρισμό ότι «υπάρχουν κίνδυνοι και νεκροί από το εμβόλιο, αλλά παρόλα αυτά τα οφέλη απ` αυτό είναι μεγαλύτερα από τους κινδύνους…».

Κι αναρωτιέμαι που στηρίζεται ο ισχυρισμός σας αυτός, διότι η δική μου κοινή λογική, στηριζομένη στα παρακάτω αντικειμενικά στοιχεία, καταλήγει στο αντίθετο συμπέρασμα:

Ήτοι:

Στην προ-εμβολιαστική εποχή (Φεβρουάριος-Οκτώβριος 2020) είχαμε συνολικά: 13-15.000 κρούσματα και 600 νεκρούς…τίποτα άλλο.

Στην μετα-εμβολιαστική εποχή (Ιανουάριος-Μάιος 2021) έχουμε συνολικά: 290.000 κρούσματα και 11.000 νεκρούς!

Είχαμε επίσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα 30 μεταλλάξεις οι οποίες έχουν αντικαταστήσει πλήρως το αρχικό στέλεχος του ιού (αχρηστεύοντας τα εμβόλια), έκρηξη νέου επιμένοντος κύματος πανδημίας στην Ελλάδα και παγκόσμια, μετατόπιση της νόσου των μεταλλάξεων σε νέες ηλικίες και βρέφη, έκρηξη θροσμβώσεων από το εμβόλιο της Astra Zeneca και παραλύσεων από το της Pfizer…κι αυτό σε παγκόσμια κλίμακα!

Φούντωμα της πανδημίας στην Χιλή και τα Εμιράτα που έχουν εμβολιάσει το 55% του πληθυσμού των και σάρωση της Ινδικής μετάλλαξης στην πολύ-εμβολιασμένη Αγγλία!, ενώ τα ίδια γίνονται στις πολύ-εμβολιασμένες Βραζιλία, ΗΠΑ κλπ…και σας μένει η σταγόνα του ωκεανού, ήτοι το Ισραήλ!….(σε βαθμό τραγελαφικό)….αν κι αυτό ακολουθεί την μοίρα του πλέον.

Ταυτόχρονα ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ, ότι οι μεταλλάξεις προκαλούνται από τον εμβολιασμό εν μέσω πανδημίας (δημοσιεύτηκαν μελέτες από τα παν/μια Bethesda and Rockfeller), ότι οι μισοί στις ΜΕΘ και τα νος/μεία είναι εμβολιασμένοι, ότι οι μισοί π.χ. θάνατοι στην Μαλεσσίνα ήταν εμβολιασμένοι…και πάνω σε όλα αυτά, ΑΡΝΗΣΤΕ να διεξάγετε, ως πανε/μιο, μια μελέτη με τους επιστημονμικούς κανόνες της ιατρικής στατιστικής (τους οποίους είτε αγνοείτε είτε αποκρύπτετε αήθως) διαπίστωσης και μέτρησης της ανοσίας (αντισωμάτων) των εμβολιασμένων…ακριβώς για να μην αποκαλυφθεί η απουσία της ανοσίας αυτής!…και παρόλα αυτά η δική σας «διανόηση» επιμένει περί των «ωφελειών» των εμβολίων, σε μια προφανή παρέλκυση από από το ΛΟΓΙΚΟ…εκτός εάν υποννοείτε το οφέλη που έχουν οι εταιρείες των εμβολίων και οι νεκροθάφτες!

Και τελειώνω εδώ το ελάχιστο αυτό δείγμα των ψυχοπαθολογικών σας «απειλών» με την ανέκφραστη –να μην πω ηδυπαθή- έκφρασή σας ότι «κάποιοι θα πεθάνουν μετά τον εμβολιασμό».

Κι αυτά είναι ένα μικρό μόνο δείγμα της ΠΑΡΑΦΡΟΝΟΥ τρόπου υποστήριξης των –σε κάθε περίπτωση ιατρικά αθεμελίωτων- επιχειρημάτων σας υπέρ του εμβολίου, με μία «ιερή» μανία» δείγμα κι αυτή του παρανοικού τρόπου σκέψης και λόγου σας.

Κε Καθηγητά

Όχι μόνο εγώ, ως ιατρός, όχι μόνο πολλοί εγκληματολόγοι-ψυχολόγοι, αλλά κι η κοινή γνώμη και το διαδίκτυο, έχουν εκφέρει δημόσια την άποψη ότι ο λόγος και η συμπεριφορά σας ξεπερνούν τα όρια του φυσιολογικού και κινούνται στα πλαίσια του παρανοειδούς συνδρόμου, ίσως και χωρίς να το ξέρετε κι εσείς.

Όμως, επειδή είστε καθηγητής Παν/μίου της Ιατρικής ο οποίος, με την ιδιότητά του αυτή, επιτελεί δημόσιο λειτούργημα το οποίο καθορίζει τις ζωές 1000άδων ασθενών, ενώ και με τις καθημερινές (όλο το 24ωρο) εμφανίσεις σας στα κανάλια- άλλο ένα σημείο διαταραχής συμπεριφοράς- επηρεάζεται τον ελληνικό λαό για το κρίσιμο θέμα του εμβολίου ΟΦΕΙΛΕΤΕ να πράξετε τα εξής:

1) Να δηλώσετε δημόσια εάν έχετε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική (όπως ευρέως διαδίδεται στο διαδίκτυο και την κοινή γνώμη) κι αν ναι, για ποίο λόγο και ποία είναι η κατάσταση της σημερινής ψυχικής σας υγείας.

2) Να δηλώσετε δημόσια, ότι παραιτείστε του δικαιώματός σας επί της προστασίας του ιατρικού σας απορρήτου για το παραπάνω θέμα, ώστε να μπορούμε να διαπιστώσουμε την αλήθεια των δηλώσεών σας, αφού φυσικά σας υπενθυμίσω, ότι ιατρικό απόρρητο ΔΕΝ υπάρχει για τα δημόσια πρόσωπα, τα οποία αντίθετα ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να το δημοσιοποιούν, ιδιαίτερα εσείς ως λειτουργός της υγείας.

Για την ισότητα των όπλων, εγώ δηλώνω ότι παραιτούμαι ισότιμα του αντίστοιχου δικαιώματός μου, παρέχοντάς σας την άδεια να έχετε πρόσβαση στον πλήρη ιατρικό μου φάκελο (που δεν υπάρχει φυσικά).

3) Να δείξετε δημόσια το δημόσιο πιστοποιητικό εμβολιασμού σας

4) Ποίος είναι ακριβώς ο πανεπιστημιακός σας τίτλος? Σε ποίο πανεπιστήμιο είστε καθηγητής? Δείξτε μας τον τίτλο σας του «Επισκέπτη Καθηγητή» στο McGill του Καναδά, που ισχυρίζεστε ότι κατέχετε.

5) Εάν εσείς αρνηθείτε να πράξετε τα παραπάνω 1-4 μέχρι την επόμενη Παρασκευή 04-06-2021, ζητώ από τις αρχές στις οποίες απευθύνομαι, να παράσχουν αυτές τις απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτω

Κε Καθηγητά

Εάν δεν μου απαντήσετε στα παραπάνω ερωτήματά μου μέχρι την επόμενη Παρασκευή 04-06-2021, θα το θεωρήσω ευλόγως ότι αποδέχεστε τις παραπάνω φήμες για την ψυχική σας υγεία και θα δημοσιοποιήσω το εύλογο αυτό συμπέρασμά μου, ελλείψει αντιθέτου ρητής ενστάσεών σας, ΔΙΟΤΙ ΟΦΕΙΛΩ να το κάνω, ως λειτουργός της υγείας κι εγώ, για το Δημόσιο Καλό.

Η παρούσα επιστολή μου ήδη δημοσιεύετε δημόσια.

Με αγάπη

Χαλκίδα 01-06-2021

Δημ. Αντωνίου

 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προβολές : 3,175


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα