Ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης, καταγγέλει κυβέρνηση και συνταγματολόγους και προτρέπει τους πολίτες να επιδεικνύουν στους αστυνομικούς την ερμηνεία του Συντάγματος από κορυφαίους Συνταγματολόγους.

Ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης, καταγγέλει κυβέρνηση και συνταγματολόγους και προτρέπει τους πολίτες να επιδεικνύουν στους αστυνομικούς την ερμηνεία του Συντάγματος από κορυφαίους Συνταγματολόγους.

27 Φεβρουαρίου, 2021 25 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,016
Μοίρασέ το

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Κατ’ επιταγήν του άρθρου 120 παρ. 4 του ανασκολοπισμένου Συντάγματός μας, προτείνω να

ε κ τ υ π ώ σ ε τ ε  το αναρτώμενο απόσπασμα από το βιβλίο του Δαγτόγλου, όπως και το αντίστοιχο από το βιβλίο του Μάνεση, και να τα επιδεικνύετε στους αστυνομικούς που θα τολμούν να εφαρμόζουν την προδήλως αντισυνταγματική ΚΥΑ.

Αλοίμονο στην χώρα που δεν έχει πνευματικούς ανθρώπους…

Αλοίμονο στον λαό, που έχει άμεση ανάγκη από πνευματικούς ανθρώπους.

Μια και οι πνευματικοί άνθρωποι είναι πλέον ελάχιστοι στην Ελλάδα, ας δώσουμε βάση σ’ αυτά που γράφει ένας από τους ελάχιστους Πνευματικούς Ανθρώπους της Πατρίδας μας, στον Καθηγητή Κύριο Κωνσταντίνο Βαθιώτη.

Στον μοναδικό Πνευματικό Άνθρωπο της νεώτερης Ελλάδας, που είχε το θάρρος και την τόλμη να πετάξει στα μούτρα του ψευδεπίγραφου πανεπιστημιακού χώρου, την παραίτησή του.

Πράξη Γενναιότητας, Ανδρείας, Εντιμότητας και Ήθους.

Δίνοντας ουσιαστικούς αγώνες ενημέρωσης και αφύπνισης στον μουδιασμένο ελληνικό λαό, ο Κύριος Βαθιώτης, παραθέτει τα ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που οφείλουν να έχουν μαζί τους όλοι οι πολίτες στους οποίους έχουν επιβληθεί τα δικτατορικά και ΠΑΡΑΝΟΜΑ μέτρα ενημέρωσης για κάθε μετακίνησή τους και να τα επιδεικνύουν στους αστυνομικούς.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ.

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αλήθεια, γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ;

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ;

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;;;

 

Υ.Γ.2. Άντε να τελειώνουμε και με την γελοιότητα της “ιερής δήλωσης του άρθρου 12”, και με την … αποστολοπουλειάδα…

 

Ας φρεσκάρουμε την μολυσμένη μνήμη μας με όσα λέει όχι μόνο ο Αριστόβουλος Μάνεσης αλλά και ο Πρόδρομος Δαγτόγλου, ομότιμος καθηγητής Διοικητικού Δικαίου Νομικής Σχολής Αθηνών, σχετικά με την
α ν τ ι σ υ ν τ α γ μ α τ ι κ ή  υποχρέωση
δ η λ ώ σ ε ω ς στις αρχές κάθε κ ι ν ή σ ε ω ς του πολίτη.
Ντροπή σας κ. Πιερρακάκη, ντροπή σας κ. Μητσοτάκη, αλλά πρωτίστως ντροπή σας κύριοι συνταγματολόγοι που έχετε ραμμένα τα χείλη σας!
Τώρα ξέρετε γιατί πήραν χθες τα κλάματα τον κ. ΧΑρδαΛΙΑ: ήταν από την  κ ά π ν α  που  ανέδιδε το
“σ ο υ β λ ι σ μ έ ν ο”  Σύνταγμά μας στην “ολοκληρωτική ψ η σ τ α ρ ι ά”  της παρούσας κυβέρνησης, που είναι ακριβώς ΓΙΑ Κ Λ Α Μ Α Τ Α.
Σημειωτέον ότι ο Δαγτόγλου, μετά την επιβολή της δικτατορίας της 21ης Απριλίου του 1967 και με αφορμή την παρέμβαση του τότε καθεστώτος στη διδακτική ύλη του μαθήματος της Ιστορίας του Δικαίου (ήθελαν να παραλειφθεί το κεφάλαιο που αφορούσε την Γαλλική Επανάσταση), εγκαταλείπει την Ελλάδα και φεύγει για το εξωτερικό, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε πλέον να εργαστεί ελεύθερα ως δημοσιολόγος στην Ελλάδα.
Π α ρ α ι τ ή θ η κ ε από την υποψηφιότητά του στην έδρα δημοσίου δικαίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η οποία επρόκειτο να κριθεί δεκαπέντε ημέρες αργότερα και παρέμεινε στο εξωτερικό μέχρι την πτώση της δικτατορίας το 1974.
Κατ’ επιταγήν του άρθρου 120 παρ. 4 του ανασκολοπισμένου Συντάγματός μας, προτείνω να
ε κ τ υ π ώ σ ε τ ε  το αναρτώμενο απόσπασμα από το βιβλίο του Δαγτόγλου, όπως και το αντίστοιχο από το βιβλίο του Μάνεση, και να τα επιδεικνύετε στους αστυνομικούς που θα τολμούν να εφαρμόζουν την προδήλως αντισυνταγματική ΚΥΑ.

 

Πηγή

Προβολές : 2,016


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα