Ο κορονοϊός και οι κανόνες φίμωσης στα Πανεπιστήμια...

Ο κορονοϊός και οι κανόνες φίμωσης στα Πανεπιστήμια...

14 Μαΐου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:58
Μοίρασέ το

 

 

Δεν υπάρχει ελευθερία και δεν τολμάει κανείς να διακινδυνεύσει την εργασία του, λόγω της ευκολίας με την οποία πάνε άτομα σε πειθαρχική διαδικασία με αίτημα απόλυσης.

 

 

Στα πανεπιστήμια υπάρχει εσωτερικός κανονισμός, λόγω αυτοδιοίκητου.

Εκεί μέσα μπαίνουν κανόνες που σε φιμώνουν (το πρόσχημα της ακαδημαϊκότητας).

 

Επίσης λόγω αυτοδιοίκητου «φτιάχνουν» ιστορίες και τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί, όποιον τους χαλάει τη σούπα.

 

Ό κόσμος νομίζει ότι οι «ακαδημαϊκοί» είναι η κορυφή της κορυφής.

 

Όμως, μέσα στους χώρους αυτούς, λόγω του αυτοδιοίκητου και της άρνησης του υπουργείου να δέχεται αιτήματα επίλυσης νομικών θεμάτων, χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Πρύτανη,  άτομα που δεν είναι στο κύκλωμα διώκονται αβυσσαλέα.

 

Δεν υπάρχει ελευθερία και δεν τολμάει κανείς να διακινδυνεύσει την εργασία του, λόγω της ευκολίας με την οποία πάνε άτομα σε πειθαρχική διαδικασία με αίτημα απόλυσης.

 

Ένα παράδειγμα: Μια μέρα κάποιο ΔΕΠ δεν έρχεται στο μάθημα.

 

Ο Πρόεδρος είτε δεν το γνωρίζει είτε δεν έχει τη δύναμη λόγω του τρόπου λειτουργίας των οργάνων, να επιπλήξει το άτομο.

 

Αν κάποια ημέρα ο πρόεδρος κακοκαρδίσει κάποιον εκ των υψηλόβαθμων κινδυνεύει, σε μια καταγγελία μη ελέγχου προσέλευσης διδάσκοντα, να βρεθεί με φτιαχτές μαρτυρίες σε πειθαρχική διαδικασία απόλυσης, διότι έτσι λέει ο νόμος.

 

Άρα, ποιος πρόεδρος θα αντισταθεί σε Κοσμήτορα και Πρύτανη!

 

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για επίκουρο επί θητεία ή οποιονδήποτε σε εξέλιξη (όλες οι διαδικασίες εξέλιξης ανοιχτές σε άλλους, άρα εύκολο να χάσεις  την προαγωγή σου).

 

Να γιατί ο κ. Μαγιορκίνης και δεν μπορεί να αιτιολογήσει και έχει εντολή να καλύψει άλλους παίρνοντας τη σφαλιάρα της δημοσιότητας.

 

Σημείωση: Όποιος έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα πχ ανοσοκαταστολή από χημειοθεραπεία, μπορεί να πεθάνει και από μια απλή βακτηριακή διάρροια.

 

Δεν λένε όμως τότε στο πιστοποιητικό θανάτου «θάνατος από διάρροια».

 

Γράφουν θάνατος από καρκίνο.

 

Όμως, με τον κορωνοϊό οι οδηγίες ήταν θετικό τέστ θάνατος από τον ιό και ας πέθανε από διάρροια γιατί έφαγε μαρούλι με κολοβακτηρίδια και έκανε χημειοθεραπεία.   

 

Scorpion

 

 

άρθρο “Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (βίντεο)”

https://attikanea.info/%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7/

 

Προβολές : 58


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα