Ο Μητσοτάκης μοιραίος και αδύναμος νομοθετεί φασιστικά, ενώ σπρώχνει τη χώρα σε οικονομική διάλυση, πείνα και πρωτοφανείς εθνικές υποχωρήσεις

Ο Μητσοτάκης μοιραίος και αδύναμος νομοθετεί φασιστικά, ενώ σπρώχνει τη χώρα σε οικονομική διάλυση, πείνα και πρωτοφανείς εθνικές υποχωρήσεις

18 Ιουλίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:527
Μοίρασέ το

Ο κατά φαντασίαν πρωθυπουργός, έχοντας δίπλα του τον Σάντσο – λοιμωξιολόγο, θα αναμετρηθεί σύντομα με τον ανεμόμυλο των Θεών.

Ήδη, αποδέχτηκε και κουβεντιάζει παρασκηνιακά, τη «μειωμένη επήρεια», δηλαδή μειωμένη εθνική κυριαρχία στα ακριτικά νησιά. Ήδη άκουσε (ο Δένδιας) από τα χείλη του Αιγύπτιου Προέδρου, Σίσι ότι πρέπει να αποδεχθεί μηδενική ΑΟΖ στο Καστελόριζο και ελάχιστα ποσοστά στη Ρόδο και στην Κρήτη.

Όσα νομοσχέδια κατατίθενται για τις πορείες, τις διαδηλώσεις και τις συγκεντρώσεις, δεν αφορούν ούτε τη δημόσια τάξη, ούτε την προστασία της δημόσιας υγείας, ούτε φυσικά τη μη παρακώληση των συγκοινωνιών.

Όλα τα νομοσχέδια είναι χουντικής προέλευσης, απλής μετατροπής χουντικών διατάξεων από την καθαρεύουσα σε απλή καθομιλουμένη και έχουν στόχο να προφυλάξουν την κυβέρνηση από το πλήθος των αγανακτισμένων που θα ξεσπάσει, λόγω ανείπωτης φτώχειας, ανεργίας και κυρίως εθνικών θεμάτων.

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ, ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…

ΩΣ ΟΜΟΓΟΝΙΔΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ  ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ.

ΓΕΡΜΑΝΟΤΡΑΦΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Ο λαός, τρομοκρατημένος από τις απειλές του ψευδο-κορονοϊού, μαντρώνεται με φασιστικές αποφάσεις, ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ… Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΔΡΑΝΕΙΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕΦΡΑΔΙΤΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΗΣ, ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ…

 

Άρθρο του Γ.Τράγκα

Ο κατά φαντασίαν «υπέροχος» πρωθυπουργός μπορεί να είναι και ο κατά φαντασίαν ασθενής του Μολιέρου (Le malade imaginaire). Ένας υποχόνδριος ( που ήθελε να γίνει γιατρός στα νιάτα του) και ιδιαίτερα νοσηρός φιλάργυρος που τον εκμεταλλεύονται και τον αξιοποιούν οι γιατροί. Εκείνος, όπως στο έργο του διάσημου συγγραφέα, αδυνατεί να ακολουθήσει τις υποδείξεις των γιατρών και εκείνοι τον εκμεταλλεύονται. (βλέπε τεράστια ποσά για δωρεές και επιχορηγήσεις σε λοιμωξιολόγους και επιδημιολόγους από πολυεθνικές και ΕΟΔΥ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ).

Η οικονομία έγινε σκόνη και θρύψαλα. Οι Έλληνες υποφέρουν. Ακούνε μόνο για κρούσματα covid-19.

Οι έμποροι τραβάνε τα μαλλιά τους. Οι παραλίες των περισσοτέρων νησιών είναι έρημες.

Η Αγία Σοφία μετατράπηκε επί των ημερών Μητσοτάκη σε Τζαμί.

Ο Ερντογάν αποφάσισε να κάνει ΕΚΕΙ την πρώτη μουσουλμανική προσευχή στην επέτειο της εισβολής του Αττίλα στο νησί της Αφροδίτης, την Κύπρο.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός προέβη σε μία κατά κοινή ομολογία φαιδρή δήλωση διαμαρτυρίας. Μπορεί να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να έχουμε χάσει το μισό Αιγαίο, επειδή οι γιατροί του κατά φαντασίαν πρωθυπουργού, έχουν εισηγηθεί να μην υπάρξουν μάχες εκ του συστάδην στις παραλίες των νησιών μας (!), να μην αποκρούσουμε τους Τούρκους εισβολείς, για να μην… κολλήσουμε covid-19 ή μεταδώσουμε τον ιό στους γείτονες!!!

Φοβάμαι (και προσεύχομαι να μην συμβεί) ότι ήρθε η ιδανική στιγμή για να «απλωθούν» οι Τούρκοι στο γαλάζιο Αιγαίο.

Ο Πατριάρχης είναι εξαφανισμένος. Ο Πάπας της Ρώμης το ίδιο.

Ο διεθνής περίγυρος σιωπά.

Το Βερολίνο πάσχει από παχεία λαρυγγίτιδα.

Ουδείς μπορεί να ανατρέψει τη σφραγίδα της τουρκικής κυβέρνησης και την προσευχή στην Αγία Σοφία που εξυψώνει στα ουράνια, το εθνικό φρόνημα των Τούρκων.

 

Η οικονομία έχει ήδη καταρρεύσει στη γειτονική χώρα.

Η τουρκική λίρα έχει αξία όσο ένα φύλλο δέντρου που παρέσυρε η βροχή το Φθινόπωρο.

Ο Ερντογάν δεν υπολογίζει τις διεθνείς αντιδράσεις.

Τις γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Ξέρει ότι οι Αμερικανοί, η διοίκηση Τραμπ βλέπει με «μισό μάτι» το γερμανικό πιόνι που βρίσκεται στο Μαξίμου.

Γι’ αυτό ματαιώθηκε η επίσκεψη του υπουργού Άμυνας στην Ουάσιγκτον και αντικαταστάθηκε από … τηλεδιάσκεψη.

Η Άγκυρα είναι ο καλύτερος πελάτης της γερμανικής βιομηχανίας.

Η Τουρκία έχει ήδη δύο ναυτικές βάσεις στις ακτές της Αλβανίας, απέναντι από τα νησιά του Ιονίου.

Τα βρήκε με τους Αμερικανούς και τους Ιταλούς στη Λιβύη και κατέχει τη μισή χώρα.

Έχει υπογράψει με τον Σάρατζ πλήρη χρήση των στρατιωτικών αεροπορικών βάσεων και «φλερτάρει» τον Κόλπο της Σύρτεως.

Έχει κυκλώσει την Ελλάδα, την ιστορική – μικρή χώρα, που σε αυτή τη δραματική και τραγική συγκυρία έχει έναν κατά φαντασίαν πρωθυπουργό.

Μπορεί να έχει εκλεγεί αλλά δεν εκπροσωπεί ούτε στο ελάχιστο την πολιτική επάρκεια που πρέπει να έχει αυτός ο πρωθυπουργικός θεσμός.

Ίσως πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος αλλά τα γεγονότα αποδεικνύουν στην πράξη, ότι ως λαός ατυχήσαμε, διαθέτοντας στις πιο δύσκολες ώρες έναν ασήμαντο πολιτικό νου, χωρίς καμία επιρροή στον διεθνή περίγυρο. Αντίθετα, παλαιές και νέες οικογενειακές και ατομικές εξαρτήσεις, καθιστούν επικίνδυνη εθνικά, την παρουσία του στον πρωθυπουργικό θώκο.

Ο Ερντογάν ολοκληρώνει την προετοιμασία της διεθνούς κοινής γνώμης, πριν αρπάξει ένα μέρος του Αιγαίου

Έχει ήδη προετοιμαστεί στο παρασκήνιο η αλλαγή συνόρων στο Αιγαίο. Όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό, αποτελούν προετοιμασία της διεθνούς κοινής γνώμης για αναπόφευκτη αλλαγή συνόρων στην νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ.

Όλα επιταχύνθηκαν από την ώρα που ανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γόνος της πλέον γερμανόφιλης πολιτικής οικογένειας και προσωπικά ο ίδιος, απόλυτα υπάκουος στο Βερολίνο. Ο Ερντογάν του είπε κατάμουτρα στη Νέα Υόρκη (στην πρώτη συνάντησή τους), ότι πρόκειται να κηρύξει ΑΟΖ με τη Λιβύη.

Δεν αντέδρασε, δεν έφερε το θέμα -όπως έπρεπε- στο ΝΑΤΟ, δεν αντέκρουσε το θέμα στον ΟΗΕ, δεν κήρυξε ΑΟΖ, ούτε με την Κύπρο, ούτε με την Αίγυπτο. Έδρασε παθητικά – αντεθνικά, όπως τον πρόσταξαν οι Γερμανοί να κάνει.

Δεν έβαλε κανένα ΒΕΤΟ στην ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων, αν και οι Σκοπιανοί δεν τηρούν, όσον αφορά τα ανταλλάγματα, τη συμφωνία των Πρεσπών.

 

Αντίθετα, εμφανίζονται προκλητικοί, εριστικοί και αλυτρωτικοί. Το ίδιο παθητικός εμφανίστηκε ο Μητσοτάκης απέναντι στα Τίρανα και δεν προέβαλε καμία αντίρρηση για τις στρατιωτικές βάσεις που παραχώρησαν στην Τουρκία, προκειμένου να ελέγχει και το Ιόνιο. Κατέστρεψε συστηματικά την ελληνική οικονομία με το lockdown και άδειασε την ψυχή των Ελλήνων με το επιχείρημα «Μένουμε Σπίτι – Μένουμε Ασφαλείς».

Ουσιαστικά, με τη βοήθεια των τηλεοπτικών καναλιών που προσφέρουν εδώ και χρόνια τουρκική κουλτούρα στο φιλοθεάμων κοινό και στηρίζουν όλες τις μεταρρυθμίσεις του μνημονίου, «πέρασε» τον τουρκικό στόλο του νέου Πορθητή μέσα στον Κεράτιο Κόλπο. Άφησε δηλαδή, να διέλθουν και να τοποθετηθούν τα γερμανικής κατασκευής κανόνια των Τούρκων απέναντι από τα ευάλωτα νεοβυζαντινά τείχη. Απέναντι από την αδύναμη μνημονιακή Ελλάδα.

Ο κατά φαντασίαν πρωθυπουργός, έχοντας δίπλα του τον Σάντσο – λοιμωξιολόγο, θα αναμετρηθεί σύντομα με τον ανεμόμυλο των Θεών. Ήδη, αποδέχτηκε και κουβεντιάζει παρασκηνιακά, τη «μειωμένη επήρεια», δηλαδή μειωμένη εθνική κυριαρχία στα ακριτικά νησιά. Ήδη άκουσε (ο Δένδιας) από τα χείλη του Αιγύπτιου Προέδρου, Σίσι ότι πρέπει να αποδεχθεί μηδενική ΑΟΖ στο Καστελόριζο και ελάχιστα ποσοστά στη Ρόδο και στην Κρήτη.

Η Τουρκία θα εξάγει την οικονομική κρίση και την πείνα δεκάδων εκατομμυρίων κατοίκων της στο Αιγαίο.

Σκακιστής ο Ερντογάν, βλέπει ότι εδώ στην Ελλάδα, ο κατά φαντασίαν πρωθυπουργός μαζί με την «χρυσή ομάδα» του Τσιόδρα, αποδυναμώνει το εθνικό φρόνημα.

Ουδείς Έλληνας, διαποτισμένος επί μήνες μέχρι μυελού οστών, ότι μπορεί να κολλήσει και να πεθάνει από covid-19, δεν σκέφτεται να πολεμήσει και να δώσει τη ζωή του στις παραλίες του Καστελόριζου, της Χίου ή της Μυτιλήνης.

Όταν σου λένε συνεχώς ο Μητσοτάκης, ο ΣΚΑΙ, η κα Κοσιώνη, οι κύριοι του MEGA και οι ειδικές εκπομπές στο ACTION24: « φυλάξου, μην βγαίνεις στο δρόμο, γιατί θα κολλήσεις και θα πεθάνεις», ουδείς μπορεί μετά να βγει και να πει: «Ίτε παίδες Ελλήνων, νυν υπέρ πάντων ο Αγών». Ουδείς κατά φαντασίαν πρωθυπουργός μπορεί να φωνάξει την κρίσιμη ώρα : «Ήρθε η στιγμή να δώσουμε τη ζωή μας», όταν προηγουμένως παρίστανε τον Αρχάγγελο – Προστάτη της Υγείας όλων, απέναντι σε μία γρίπη.

 

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής μου έχει περιγράψει πολλές φορές τον Ερντογάν, ως έναν άνθρωπο που μπαίνοντας σε μία αίθουσα και κοιτώντας γύρω του, καταλαβαίνει τι ρόλο παίζει ο καθένας και τι πρέπει να του ζητήσει.

Είναι μεγαλωμένος στο παζάρι της Πόλης. Καταλαβαίνει μέχρι που θα φτάσει ο πελάτης. Πόσο θα πληρώσει για τους χουρμάδες ή τα κάστανα. Αν έχει λεφτά ή όχι.

Περίμενε την άνοδο του Μητσοτάκη.

Έχει διαβάσει και μελετήσει κάθε πτυχή των σχέσεων της Αγίας Οικογένειας με το Βερολίνο. Από την εποχή που ο πατέρας Μητσοτάκης δεν το έκρυβε. Φώναζε και δήλωνε σε δημόσια θέα, ότι έχει «ιδιαίτερες σχέσεις» με τη Γερμανία και το βαθύ κράτος της. Από την εποχή που φώναζε στον Σαμαρά: «Να είσαι κοντά στον Γκένσερ».

Δηλαδή, όταν ο Σαμαράς ήταν υπουργός Εξωτερικών και υπέγραφαν μαζί τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.

Τότε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είπε το περίφημο ότι : «οι Έλληνες είναι αμνήμονες» και «αν τα Σκόπια γίνουν Μακεδονία, σε 10 χρόνια ο ελληνικός λαός δεν θα θυμάται τίποτα».

Εδώ να σημειώσω, ότι η συμπάθεια και η εκλεκτική συγγένεια της οικογένειας Μητσοτάκη με τους αδελφούς Σημίτη και το περιβάλλον τους (Ροζάκης και άλλοι ) έχουν πηγή , έλεγχο και καθοδήγηση, την καγκελαρία του Βερολίνου. Ο Ανδρέας Παπανδρέου έλεγε στη σύζυγό του Δήμητρα, ότι «είναι πράκτορες των Γερμανών».

 

Ο Μητσοτάκης μοιραίος και αδύναμος νομοθετεί φασιστικά, ενώ σπρώχνει τη χώρα σε οικονομική διάλυση, πείνα και πρωτοφανείς εθνικές υποχωρήσεις

Το ίδιο πιστεύει ( για την αμνησία του ελληνικού λαού) και ο κατά φαντασίαν πρωθυπουργός, ο υιός Μητσοτάκης. Εκτιμά, ότι όσες υποχωρήσεις και να γίνουν, ο κόσμος στην Ελλάδα είτε από πείνα, είτε από ανεργία, είτε από φόβο για τον covid-19, δεν θα θυμάται τίποτα από όσα αντεθνικά και αν συμβούν. Κούνια που τον κούναγε.

Εκατομμύρια συμπατριώτες μας, έχουν αρχίσει ήδη να καταλαβαίνουν, τι πολιτικό κουμάσι έχει πάει στο Μαξίμου και γιατί τους τρομοκρατεί με τον covid-19, ενώ αλώνεται η ιστορία μας και οδηγούμεθα για μια ακόμη φορά σε πλήρη εθνική ταπείνωση.

Όσα νομοσχέδια κατατίθενται για τις πορείες, τις διαδηλώσεις και τις συγκεντρώσεις, δεν αφορούν ούτε τη δημόσια τάξη, ούτε την προστασία της δημόσιας υγείας, ούτε φυσικά τη μη παρακώληση των συγκοινωνιών.

Όλα τα νομοσχέδια είναι χουντικής προέλευσης, απλής μετατροπής χουντικών διατάξεων από την καθαρεύουσα σε απλή καθομιλουμένη και έχουν στόχο να προφυλάξουν την κυβέρνηση από το πλήθος των αγανακτισμένων που θα ξεσπάσει, λόγω ανείπωτης φτώχειας, ανεργίας και κυρίως εθνικών θεμάτων.

Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης νομοθετεί εντελώς φασιστικά ( και η συμπόρευση αυτή, είναι ιστορικό πολιτικό λάθος του κου Χρυσοχοΐδη), γιατί ο Μητσοτάκης θέλει να υπογράψει εθνικές υποχωρήσεις εν μέσω ατμόσφαιρας φοβίας, περιοριστικών μέτρων και δρακόντειων διατάξεων για συγκεντρώσεις. Αυτή τη φορά, αντί να βάλουν σιδηρά κιγκλιδώματα έμπροσθεν της βουλής, νομοθετούν, όπως οι Απριλιανοί του Παπαδόπουλου.

Οι αποκαλύψεις για τη διανομή εκατομμυρίων ευρώ στα κανάλια, οι επιστροφές των χρημάτων από τον κο Μαρινάκη και άλλους, αποδεικνύουν τη βαθύτατη και προϊούσα σήψη και διαφθορά που έχει ο πρωθυπουργικός εσμός στο Μαξίμου. Και λέω «εσμός», γιατί ο πρωθυπουργικός θεσμός δεν μπορεί να μοιράζει τα εκατομμύρια του φτωχού λαού, όταν αυτό μπορεί να γίνει δωρεάν σε υποθέσεις που υποτίθεται αφορούν τη δημόσια υγεία.

Τώρα, θα συμπλακούν και με πρώην λαίμαργους φίλους τους, που ασχολούνται μόνο με το ταμείο τους και τα συμφέροντά τους. Τώρα θα αντιμετωπίσουν και την οργή εκείνων που εκτιμούσαν, ότι δεν θα μείνουν πάνω από δυόμισι χρόνια στην εξουσία!

Εσωτερικά, στο πολιτικό τέλμα της Νέας Δημοκρατίας υπάρχει και η ομάδα Σαμαρά, που προειδοποιεί ότι θα κινηθεί, θα αποσυρθεί και θα φύγει από το κόμμα, σε περίπτωση που κάνει ένα βήμα πίσω ο υιός Μητσοτάκης και δεχτεί εθνικές υποχωρήσεις στο Αιγαίο. Δηλαδή, προβεί σε εθνική μειοδοσία.

Υπάρχουν όμως εκατομμύρια Ελλήνων, οπαδών της ΝΔ και άλλων πολιτικών χώρων που σκέπτονται, ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Επί δέκα έτη, υφιστάμεθα όχι μόνο την πτώση του βιοτικού επιπέδου, αλλά κυρίως αλλεπάλληλες εθνικές ταπεινώσεις. Δεν είναι θέμα Αριστερών, Κεντρώων ή Δεξιών.

Είναι εθνική, πατριωτική και συνταγματική υποχρέωση όλων των πολιτών αυτού του τόπου, να τον υπερασπιστούν απέναντι σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς εχθρούς. Αυτός ο κόσμος δεν μπορεί να υφίσταται συνθήκες καταπίεσης, αποικίας – προτεκτοράτου. Ούτε πρόκειται να γιορτάσει ( αν προλάβουμε) τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21 με «ιδανικό εκπρόσωπο» την Γιάννα Αγγελοπούλου και με υπογραφές κάτω από προδοτικές συμφωνίες.

 

Οι Ευρωπαίοι προτιμούν Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία παρά την … ασφαλή Ελλάδα του Μητσοτάκη

 

Έστειλα στη «Δημοκρατία» μερικές ακόμη φωτογραφίες από τη ζωή στο γαλλικό Νότο. Εδώ δουλεύει η οικονομία. Επανακάμπτει χωρίς να διαχέεται από τα μέσα ενημέρωσης φόβος. Ουρές σχηματίζουν οι νέοι στα μπαρ της Νίκαιας. Ο ένας πάνω στον άλλον στις παραλίες του Juan –les- Pins, των Αντιμπών και των Καννών.

Η νυχτερινή ζωή έχει παλμό. Ο εσωτερικός τουρισμός είναι μεγάλος, υπάρχει όμως και ένα κομμάτι από ξένους που προτίμησαν τη Γαλλία, παρά την «ασφαλή» Ελλάδα.

Ο κατά φαντασίαν Πρωθυπουργός, ο οποίος πιστεύει ότι κάνει τη διαφορά, τρέχει να κλείσει τον Προμαχώνα για τους Βαλκάνιους τουρίστες που είναι φορείς του Covid-19. Σε λίγο θα τρέχει Ανατολικά, προς την πλευρά του Αιγαίου. Όχι για τον covid-19. Τότε, να δούμε τι θα εισηγηθεί το «λαμπρό μυαλό» του κου Τσιόδρα.

 

Πηγή

Προβολές : 527


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα