Ο Μπιλ Γκέιτς προσέλαβε BLM «Μαθητές» για να μετρήσει τα ψηφοδέλτια στα κράτη του Battleground

Ο Μπιλ Γκέιτς προσέλαβε BLM «Μαθητές» για να μετρήσει τα ψηφοδέλτια στα κράτη του Battleground

21 Νοεμβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:403
Μοίρασέ το

Ο Μπιλ Γκέιτς πρέπει να κατηγορηθεί για προδοσία

Αλοίμονο αν δεν έβαζε το χέρι του το σιωνιστικό μπάσταρδο του Ροκφέλλερ, και στις εκλογές στις ΗΠΑ.

Ας είμαστε όμως ορθολογιστές.

ΤΙΠΟΤΑ  ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝ ΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ… ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.

ΑΛΛΟΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Την παρακάτω εικόνα, μην περιμένετε να την δείτε, ακόμα κι αν τελικά ξανακάνουν τον Τράμπ Πρόεδρο, τα μεγάλα αφεντικά του πλανήτη.

 

Για να διασφαλίσει ότι ο Τζο Μπάιντεν «κέρδισε» τα περισσότερα από τα βασικά κράτη της μάχης, ο Μπιλ Γκέιτς και άλλοι σε θέσεις επιρροής αντικατέστησαν τους βετεράνους εργαζόμενους σε δημοσκοπήσεις με «νέους μαύρους μαθητές», επίσης γνωστοί ως τρομοκράτες Black Lives Matter (BLM) , οι οποίοι διέπραξαν εκλογικές απάτες για πληρωμή.

από τον Ethan Huff

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γκέιτς και οι συμμορίες του φοβόντουσαν τους βετεράνους εργαζόμενους στη δημοσκόπηση να φοβούνται ότι θα μολυνθούν με τον κοραναϊό του Γουχάν (Covid-19) , ανοίγοντας την πόρτα για νέους μαύρους ακτιβιστές να εισέλθουν και να κλέψουν τις ψήφους για τον Μπάιντεν, εξασφαλίζοντας τη νίκη του που δηλώθηκε από τα μέσα ενημέρωσης. “

Ο Μπιλ Γκέιτς προσέλαβε το Black Lives Matter

«Η δικαιολογία του COVID-19 χρησιμοποιήθηκε για να τρομάξει μερικούς ηλικιωμένους εργαζομένους στην ψηφοφορία να υποκλίνονται και να αντικατασταθούν από αυτούς τους δακτυλίους», γράφει ο Shane Trejo για το Big League Politics.

 

Το πρόγραμμα Campus Vote, μια πτέρυγα του Κέντρου Εκλογών, έλαβε χρηματοδότηση από το New Venture Fund για να προσλάβει αυτούς τους «νέους μαύρους μαθητές» ως εργαζόμενους στην ψηφοφορία.

Το New Venture Fund, σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό, έλαβε περισσότερα από 94 εκατομμύρια δολάρια από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, καθώς και από άλλες παγκοσμιοποιημένες ομάδες ειδικών συμφερόντων όπως το Ίδρυμα Ford και το Ίδρυμα Hewlett.

Το NBC News ξεκίνησε για πρώτη φορά τα φασόλια για τους «νέους μαύρους μαθητές», υποδεικνύοντας ότι αυτή η «διαφορετική ομάδα χιλιάδων νεότερων Αμερικανών, που κυμαίνονταν από 16χρονους μαθητές γυμνασίου έως φοιτητές», είχε επιφορτιστεί με το «να μπαίνει ως ψηφοφόροι τη χώρα κατά την πρόωρη ψηφοφορία και την Ημέρα των Εκλογών.

Μόλις εγκατασταθούν, αυτοί οι «νεαροί μαύροι μαθητές», με τη βοήθεια του έργου Poll Workers και του The Poll Hero Project, συμμετείχαν σε μια εκστρατεία απάτης κατά της ψηφοφορίας που προσπαθεί να κλέψει τις εκλογές για τον Μπάιντεν.

Ο παίκτης μπάσκετ Lebron James συμμετείχε επίσης στο ψεύτικο, έχοντας συνεργαστεί τόσο με το Ταμείο Νομικής Άμυνας του NAACP όσο και με το Power the Polls για να προσλάβει περισσότερους νέους μαύρους για να εργαστούν στις εκλογικές μονάδες σε σχεδόν κάθε αστικό θύλακα όπου φαίνεται να έχουν υποστεί ψευδείς μετρήσεις.

Ο Μπιλ Γκέιτς πρέπει να κατηγορηθεί για προδοσία

Παρεμπιπτόντως, ο Γκέιτς έχει πάρει αυτό που ήθελε με τη δηλωμένη «νίκη» του Μπάιντεν.

Ο δισεκατομμυριούχος ευγενιστής γιορτάζει γρήγορα τα αποτελέσματα που ανέφεραν τα ΜΜΕ, τα οποία έχουν ήδη εγκαταστήσει τον Μπάιντεν ως «εκλεγμένο πρόεδρο».

 

Αυτό σημαίνει, φυσικά, ότι ο Γκέιτς είναι συνεπής στη διάπραξη προδοσίας κατά του έθνους μας.

Τα χρήματα και η εμπλοκή του οδήγησαν σε πολλά κράτη να κηρυχθούν για τον Μπάιντεν, δίνοντάς του μια «νίκη», παρόλο που πραγματοποιήθηκε προφανής απάτη στις εκλογές που απαιτεί περαιτέρω έρευνα.

Στη Νεβάδα, για παράδειγμα, οι καταγγέλλοντες που έχουν υπογράψει ένορκες βεβαιώσεις λένε ότι παρατήρησαν τους «νέους μαύρους μαθητές» του Γκέιτς που έλεγαν σε ανθρώπους που προσπαθούσαν να ψηφίσουν χωρίς κατάλληλη ταυτοποίηση για να υποβάλουν αίτηση για ό, τι χρειάζονται από το DMV και να φέρουν μαζί τους τα χαρτιά, ακόμα κι αν Αυτή είναι νομικά απαράδεκτη συμβουλή.

«Μας είπαν (ο αρχηγός της ομάδας μου) και δύο άλλοι βοηθοί να συμβουλέψουμε άτομα που ήθελαν να εγγραφούν για να ψηφίσουν και δεν είχαν την κατάλληλη άδεια ταυτότητας / οδηγού της Νεβάδας, ότι θα μπορούσαν να βγουν στο χώρο στάθμευσης και να κλείσουν ραντεβού με το DMV για να λάβετε ένα αναγνωριστικό / άδεια οδήγησης της Νεβάδας και, στη συνέχεια, να προσκομίσετε την απόδειξη της επιβεβαίωσης ραντεβού τους (είτε ένα έντυπο αντίγραφο είτε να το πυροβολήσετε στο τηλέφωνό τους σε εμάς) και στη συνέχεια θα μπορούσαν να εγγραφούν », δήλωσε ένας από τους καταγγέλλοντες σε μια κατάθεση.

«Τότε τους επιτράπηκε να ψηφίσουν με προσωρινή ψηφοφορία, παρόλο που τα ραντεβού τους έγιναν μέχρι τον Ιανουάριο του 2021. Μας είπαν ότι αυτό επιτρέπεται σε όλη την κοιλάδα, σε όλα τα εκλογικά κέντρα».

Σε μια άλλη περίπτωση, ένας καταγγέλλων είδε δύο άτομα να ανοίγουν φακέλους ψηφοφορίας, να τους γεμίζουν και να τους υπογράφουν, και να τους βάζουν πίσω σε επίσημους ροζ και λευκούς φακέλους σαν να στέλνονταν ταχυδρομικά από νόμιμους ψηφοφόρους.

«Έβλεπα τακτικά ανθρώπους να περπατούν με πολλά ψηφοδέλτια», υποστηρίζει αυτός ο πληροφοριοδότης. «Δεν μας επιτρέπεται να μιλήσουμε με τους παρατηρητές ή τους παρατηρητές. Δεν έπρεπε να πούμε τίποτα ποτέ στους παρατηρητές. “

 

Πηγή

Προβολές : 403


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα