Ο Νίκος Αντωνιάδης, καταγγέλλει την  ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ “ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ” ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Νίκος Αντωνιάδης, καταγγέλλει την ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ “ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ” ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

7 Νοεμβρίου, 2020 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:702
Μοίρασέ το
 
Νίκος Αντωνιάδης: “ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΜΑΡΕΛΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ:
 
ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟ;
ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΜΑΡΕΛΛΟΥ:
ΓΙΑ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΠΟΥ “ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ”
 
ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΕΜΜΕΣΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ
ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ”

 
 
Δύο μέτρα και δυο σταθμά για τους “ημέτερους” και για τους… αντιρρησίες…
 
ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Η Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
 
Έρριξε και το τελευταίο φύλλο συκής.
 
ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ , ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΡΝΩΝ.
 
Όλα αυτά θα πληρωθούν κάποια στιγμή και θα πληρωθούν πολύ ακριβά.
 
ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Εύχομαι οι νομικοί αγώνες του Νίκου Αντωνιάδη, να δρέψουν γρήγορα καρπούς και να δούμε τους επίορκους στο εδώλιο των κατηγορουμένων.
 
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ…
 
 
ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΕΣΕΙΣ;
ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΜΑΡΕΛΛΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΓΩ
_________________
Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ “ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ” ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΑΙ Η ΕΜΜΕΣΗ -ΓΙΑ ΑΡΧΗ- ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ:
 
ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΜΑΡΕΛΛΟΥ
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ:
 
ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟ;
ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΜΑΡΕΛΛΟΥ:
 
ΓΙΑ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΠΟΥ “ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ”
 
ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΕΜΜΕΣΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ
ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ
__________________________
ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ “ΞΥΠΝΗΣΑ” ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ “ΜΟΔΑ”:
ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ “FAKE NEWS” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
___________________
 
Δεν ήταν δυνατόν να με αφήσει αδιάφορο η είδηση της παρέμβασης του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
 
Αναφορικά με την εμφάνιση του πατέρα Αθανάσιου στο MEGA και στον Νίκο Ευαγγελάτο, διαβάζουμε στα ρεπορτάζ:
 
“Πρώτον, για να διερευνηθεί η βασιμότητα της καταγγελίας που έκανε ο αρχιμανδρίτης.
 
Αναφερόμενος στην πανδημία είπε πως συγγενείς ατόμων που έχασαν τη ζωή τους, δωροδοκήθηκαν για να δεχθούν να κατοχυρωθεί ως αιτία θανάτου ο κορoνοϊός.
 
Το ζητούμενο γι’ αυτό το σκέλος της εισαγγελικής έρευνας είναι να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται τα εξής αδικήματα: Της ψευδούς βεβαίωσης, που αφορά δημοσίους υπαλλήλους και γιατρούς δημοσίων νοσοκομείων ή της ψευδούς ιατρικής πιστοποίησης από ιδιώτες γιατρούς.
 
Σύμφωνα με το GRTIMES, κατά την έρευνα που ανατέθηκε στην αστυνομία, ο ιερέας θα κληθεί να καταθέσει ενόρκως για να αναφέρει τις πηγές των πληροφοριών του.
 
Δεύτερον, ο καταγγέλλων θα κληθεί να καταθέσει ανωμοτί, ως ύποπτος, σχετικά με τα λεγόμενα του περί μη χρήσης προστατευτικής μάσκας.
 
‘Μας λένε ότι οι μάσκες προστατεύουν. Δεν προστατεύουν οι μάσκες τους άλλους, τους προστατεύει η προσευχή.
 
Ήδη μας λένε ότι πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο.
 
Είναι 7 δισεκατομμύρια ο πληθυσμός, φαντάζεστε τι λεφτά θα πάρουν κάποιοι για το εμβόλιο;’ δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πατέρας Αντώνιος σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας.
 
Με βάση τα παραπάνω η αστυνομία καλείται να διακριβώσει αν τελέστηκε παραβίαση του άρθρου 183 του Ποινικού Κώδικα, περί ‘διέγερσης σε ανυπακοή'”.
 
______________________
Επειδή λοιπόν, ως φαίνεται, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης “βλέπει” μόνο από την από “εδώ” πλευρά τις “διεγέρσεις σε ανυπακοή”, θα τον διευκολύνω εγώ να “δει” και από την από “εκεί” πλευρά.
Με εξώδικη αναφορά μου θα του ζητήσω να συμπληρώσει την εντολή του και να παραγγείλει να διερευνηθεί η διέγερση σε ανυπακοή και σε άλλες δύο περιπτώσεις, της από “εκεί” όμως πλευράς:
-Ελένη Γιαμαρέλλου, 14.5.2020:
“‘Είναι κάτι που υπερβαίνει και το νου μας και τις απόψεις μας και τις σκέψεις μας’ πρόσθεσε και στην ερώτηση των δημοσιογράφων εάν υπερβαίνει και την υγεία μας η καθηγήτρια απάντησε: ‘Ασφαλώς και την υγεία μας. Σε προφυλάσσει και στην υγεία σου ούτε συζήτηση’.
Για τις ενστάσεις των επιστημόνων στην άποψη αυτή, η κ. Γιαμαρέλλου είπε ότι επειδή πρόκειται για μυστήριο, ‘δεν ισχύει η έννοια της επιστήμης’.
‘Εδώ δεν ισχύει η έννοια της επιστήμης. Είναι η έννοια του μυστηρίου. Η οποία είναι πάνω από την επιστήμη και επηρεάζει την επιστήμη. Επομένως ή πιστεύεις ότι συμμετέχεις στο μεγαλύτερο μυστήριο και δεν παθαίνεις τίποτα ή δεν πηγαίνεις να κοινωνήσεις αν φοβάσαι’, είπε η κ. Γιαμαρέλλου”.
__________________________
 
Όπως βλέπετε, κύριε Προϊστάμενε, μάλλον μας ξέφυγε αυτή η διέγερση, δεν νομίζετε;
 
-Τέλος, καθημερινές είναι οι παραβιάσεις του μέτρου της μάσκας στα τηλεοπτικά στούντιο.
 
Θα τις μαζέψω όλες και θα ζητήσω από τον κύριο Προϊστάμενο να παραγγείλει τον ποινικό έλεγχο της έμμεσης διέγερσης σε ανυπακοή από τους δημοσιογράφους, που κατά τα λοιπά μας κουνάνε το δάκτυλο και μας τρομοκρατούν καθημερινά με τον “φονικό” ιό.
 
Θα του στείλω μάλιστα και την εγκύκλιο του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή, η οποία αφορούσε βέβαια την από “εδώ “ πλευρά, αλλά έχει μία πολύ χρήσιμη νομική ανάλυση της έμμεσης διέγερσης.
 
Αν εγώ π.χ. ανεβάσω μία φωτογραφία στο facebook χωρίς μάσκα, θα με μαζέψουν για έμμεση διέγερση.
 
Αυτό ακριβώς κάνουν οι δημοσιογράφοι.
 
Γιατί, θέλουν δε θέλουν, θα μπει τάξη.
Και είμαστε μόνο στην αρχή.

 

 

Πηγή

Προβολές : 702


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα