Ο Νίκος Αντωνιάδης, ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ τις δικηγορικές ομάδες των... πελαταγωγών: “Η ΔΡΑΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΑΓΩΓΩΝ – ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ “ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ”

Ο Νίκος Αντωνιάδης, ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ τις δικηγορικές ομάδες των... πελαταγωγών: “Η ΔΡΑΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΑΓΩΓΩΝ – ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ “ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ”

8 Σεπτεμβρίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:529
Μοίρασέ το
 
 
Νίκος Αντωνιάδης: “Πίσω από την απόπειρα αυτή κρύβονται δικηγορικές ομάδες, οι οποίες συνήθως επιχειρούν να αποκτήσουν την αναγκαία πελατειακή βάση για να πλουτίσουν με τη βοήθεια των λεγόμενων πελαταγωγών, ασχέτων δηλαδή με το δικηγορικό λειτούργημα ανθρώπων, οι οποίοι μέσω του διαδικτύου και κυρίως του facebook, με δημόσιες αναρτήσεις, καλούν κόσμο να συμμετάσχει σε ομαδικές αγωγές, μηνύσεις κ.λπ (“για να ανασάνουν τα παιδιά μας”, “για να βάλουμε φυλακή αυτούς που μας φέρνουν τους λαθρομετανάστες” και άλλα πολλά τέτοια), παρέχοντας έγγραφες εξουσιοδοτήσεις και καταβάλλοντας το σχετικό κόστος της συμμετοχής του στις ομαδικές αυτές νομικές ενέργειες, παραπέμποντάς τον σε links δικηγορικών ομάδων.”

 

 
 
Η ιστορία, πάντα θα επαναλαμβάνεται…
Κάποιοι, θα πολεμούν για λογαριασμό του λαού, με εντιμότητα και ανιδιοτέλεια…
 
Κάποιοι άλλοι θα κοιτάζουν πως θα ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΟΥΝ τον λαό, για να πλουτίσουν.
 
Δεν υπάρχει δικηγόρος, που να μην γνωρίζει πως το Συμβούλιο της Επικρατειας, είναι το ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ.
 
ΟΣΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ.
 
ΟΤΑΝ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΡΑΡΡΙΦΘΕΙ, ΚΑΘΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ…
 
ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Η ΔΡΑΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΑΓΩΓΩΝ –
ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ “ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ”
_______________________
Τη θέση μου για την προσφυγή στο ΣτΕ κατά των νόμων, των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου και των κοινών υπουργικών αποφάσεων που έχουν εκδοθεί με το πρόσχημα του κορωνοϊού, την έχω καταστήσει ξεκάθαρη πολλές φορές.
 
Έχω ξεκαθαρίσει δηλαδή ότι μία αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ, κατά π.χ. της Κ.Υ.Α. για την υποχρεωτικότητα της μάσκας στα σχολεία, είναι καταδικασμένη, πολλώ μάλλον μία ταυτόχρονη αίτηση αναστολής εκτέλεσης της Κ.Υ.Α. μέχρις εκδόσεως αποφάσεως επί της αιτήσως ακυρώσεως.
 
Kαι ότι όχι απλά θα απορριφθούν, κατ’ αρχήν η αίτηση αναστολής και στο τέλος και η αίτηση ακυρώσεως, αλλά θα χαρίσουν στην κυβέρνηση το επιχείρημα ότι δικαιώθηκαν οι αποφάσεις της και με τη βούλα του ΣτΕ, για το οποίο βεβαίως θα μας πει “εσείς άλλωστε προσφύγατε”, και θα ενισχύσει τις συκοφαντίες της σε βάρος μας περί fake news και συνωμοσιών.
 
Για τον λόγο αυτό αρνήθηκα να καταθέσω μία τέτοια αίτηση στο ΣτΕ, καίτοι μου προτάθηκε, όπως γνωρίζετε, και θα μπορούσα μέσα σε δύο ημέρες, με τη δυναμική που έχει η σελίδα αυτή και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλουν χιλιάδες άνθρωποι, να γεμίσω τον τραπεζικό λογαριασμό μου με δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
 
Απλά, αυτό που δεν μπορούν να κατανοήσουν πολλοί, κρίνοντας τα αλλότρια εξ ιδίων, είναι ότι εγώ αγωνίζομαι πραγματικά για το παιδί μου και τη χώρα μου, επιλέγοντας να κάνω μόνο τις ενέργειες που μπορούν να ωφελήσουν τον αγώνα αυτό, απορρίπτοντας προσοδοφόρες για μένα ενέργειες που θα τον βλάψουν.
 
Εσχάτως, διαπιστώνοντας κάποιοι την δυναμική αυτής της σελίδας αλλά και τη δυναμική των διαδικτυακών ομάδων που δημιουργήθηκαν με τη συμμετοχή χιλιάδων γονέων που αγωνιούν για τα παιδιά τους, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την αγωνία αυτή και να πλουτίσουν.
 
Πίσω από την απόπειρα αυτή κρύβονται δικηγορικές ομάδες, οι οποίες συνήθως επιχειρούν να αποκτήσουν την αναγκαία πελατειακή βάση για να πλουτίσουν με τη βοήθεια των λεγόμενων πελαταγωγών, ασχέτων δηλαδή με το δικηγορικό λειτούργημα ανθρώπων, οι οποίοι μέσω του διαδικτύου και κυρίως του facebook, με δημόσιες αναρτήσεις, καλούν κόσμο να συμμετάσχει σε ομαδικές αγωγές, μηνύσεις κ.λπ (“για να ανασάνουν τα παιδιά μας”, “για να βάλουμε φυλακή αυτούς που μας φέρνουν τους λαθρομετανάστες” και άλλα πολλά τέτοια), παρέχοντας έγγραφες εξουσιοδοτήσεις και καταβάλλοντας το σχετικό κόστος της συμμετοχής του στις ομαδικές αυτές νομικές ενέργειες, παραπέμποντάς τον σε links δικηγορικών ομάδων.
 
Υπέπεσε στην αντίληψή μου μία τέτοια δημόσια πρόσκληση για ομαδικές προσφυγές κατά της Κ.Υ.Α. για την υποχρεωτικότητα της μάσκας.
 
Προκειμένου μάλιστα, και εδώ είναι το φοβερό, η πελαταγωγός αναρτήσασα τη δημόσια αυτή πρόσκληση να πείσει τον κόσμο για την αναγκαιότητα, αλλά κυρίως την αποτελεσματικότητα της ομαδικής αυτής προσφυγής, βεβαίωσε τον κόσμο, εν γνώσει της ψευδώς, ότι “καμία ομαδική αγωγή δεν έχει χαθεί ποτέ των ποτών”.
 
Για τις ενέργειες αυτές θα ενημερώσω την Εισαγγελία Αθηνών και τον Δικηγορικό Σύλλογο.
 
Αρκεί εδώ, όλως ενδεικτικά, προς απόδειξη του τεραστίου αυτού ψεύδους περί του “ποτέ των ποτών απόρριψης ομαδικής αγωγής”, να θυμίσω σε κάποιους ή να ενημερώσω κάποιους άλλους, πώς αντιμετώπισε το ΣτΕ την ομαδική αίτηση ακυρώσεως κατά του πρώτου μνημονίου και τους νόμους 3833/2010 και 3845/2010.
 
Αφενός, θα διαπιστώσετε ότι με την υπ’ αριθμ. 668/2012 απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ απορρίφθηκε όχι απλά μία “ομαδική αγωγή” κάποιων πολιτών ή γονέων, αλλά μία αίτηση ακυρώσεως την οποία υπέγραψαν πλήθος νομικών και φυσικών προσώπων, όπως ήταν :
 
1) ο «Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών»,
 
2) η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ),
 
3) η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων (ΠΟΠΣ),
 
4) η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ),
 
5) το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος,
 
6) η Ομοσπονδία Εργατικών Στελεχών Ελλάδος,
 
7) Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς,
 
8) ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Αξιωματικών Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Τάξης 1978,
 
9) η Λέσχη Αεροπορίας Στρατού,
 
10) ο Ενιαίος Φορέας Διδασκόντων Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστημίου Κρήτης, και 22 άλλα φυσικά πρόσωπα, δικηγόροι κ.λπ.
 
Μέχρι και την ΕΣΗΕΑ και τους δημοσιογράφους είχαν μαζί τους οι αιτούντες.
 
Αφετέρου, για να καταλάβετε από το σκεπτικό της απόφασης αυτής, ποια θα ήταν η αντιμετώπιση του ΣτΕ μίας αντίστοιχης αιτήσεως ακυρώσεως κατά π.χ. της Κ.Υ.Α. για την υποχρεωτικότητα της μάσκας στα σχολεία :
 
“Κρίθηκε ότι η θεσπισθείσα με τους νόμους 3833/2010 και 3845/2010 περικοπή αποδοχών και επιδομάτων εργαζομένων στο Δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και συνταξιοδοτικών παροχών αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής και προωθήσεως διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων της ελληνικής οικονομίας, το οποίο, συνολικώς εφαρμοζόμενο, αποσκοπεί τόσο στην αντιμετώπιση της κατά την εκτίμηση του νομοθέτη άμεσης ανάγκης καλύψεως οικονομικών αναγκών της χώρας όσο και στη βελτίωση της μελλοντικής δημοσιονομικής και οικονομικής της καταστάσεως, δηλαδή στην εξυπηρέτηση σκοπών, που συνιστούν κατ’ αρχήν σοβαρούς λόγους δημοσίου συμφέροντος”.
 
Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, όσο δεν αποδομείται η απάτη, οι λόγοι “προστασίας της δημόσιας υγείας” θα είναι η ταφόπλακα οποιασδήποτε απόπειρας ακύρωσης των μέτρων συνολικά στο ΣτΕ.
 
Για την αποδόμηση αυτή προσπαθώ.
 
Για την αποδόμηση αυτή προσπαθούν εκατοντάδες πλέον γιατροί σε όλον τον κόσμο.
 
Μέχρι τότε το ΣτΕ, ούτως ή άλλως αλλά και σε κάθε περίπτωση μέχρι τότε, δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά ο Άη Βασίλης για κυβέρνηση, δικηγόρους και πελαταγωγούς.

 

Διαβάστε και κάποια ενδιαφέροντα σχόλια

 

Οι ακραίες καταστάσεις δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν με την πεπατημένη οδό.χρειαζονται μια διαφορετική σκέψη και τις ανάλογες ενέργειες.εσεις με Αντωνιάδη έχετε την οξυνεια και την πολυπλοκότητα της διαφορετικής σκέψης.δεν είναι εύκολο η πλειοψηφία να σας κατανοήσει.θελουν αλλά δεν μπορούν.συνεχιστε και είμαστε μαζί σας

 

Τι αποδεικνύεται λοιπόν; ότι ισχύει ο νόμος του ισχυρού, ο οποίος πατά επί πτωμάτων για να εξουσιάζει σώμα και ψυχή. Ο λαός ενώ έχει υπεράνθρωπη δύναμη τον διαχωρίζουν σε χίλια κομμάτια, ώστε να χάνει την δύναμη του. “διαίρει και βασίλευε” Και όσο εμείς φαγωνόμαστε με τους υπόλοιπους που τρώνε το σανό, η κάθε εξουσία τρίβει τα χέρια της. Οποιος ασχολείται με το ατομικό του συμφέρον, πάντα θα αντικρούει στα αντίθετα συμφέροντα κάποιου άλλου. Η ορθή λογική κάνει την διαφορά, ο ελεύθερος σκεπτόμενος πολίτης..κάτι που δεν υπάρχει σήμερα μα ούτε τα τελευταία δυο χιλιάδες χρόνια..πρόβατα έτοιμα για σφαγή.
 
 
Η αστυνομία έχει δείξει την θέση της στο να υπακούει σε ανθελληνικά σχέδια μασονοκυβερνόντων για το μηνιάτικο και για να μην θεωρηθούν πραξικοπηματίες.Το ίδιο και με τον στρατό. Δυστυχώς. Έτσι οι μασονοκυβερνώντες έχουν τα ατού που θέλουν για να κάνουν ότι θέλουν όσο βρίσκονται σε κυβερνητικές θέσεις. Έχουν μαζί τους την αστυνομία, τον στρατό, την απειλή με εισαγγελείς, την απειλή με πρόστιμα και γενικά μια σωρεία διαφόρων απειλών για να κάνουν τα σατανικά σχέδια που θέλουν.

 

Εκνευρίζομαι αφάνταστα που στις πλάτες αθώων ψυχών και το δικό μας άγχος θέλουν κάποιοι να βγάλουν χρήματα που είναι η ανθρώπινη πλευρά μας που είναι η ενοποίηση που θα έπρεπε να έχουμε ως λαός που είναι το ελληνικό στοιχείο. Που;;;

 

Συμφωνώ μέ τόν. κ. Αντωνιάδη καί συμπληρώνοντας θά τό διατυπώσω κάπως διαφορετικά επί τής ουσίας: οι ανώτατοι δικαστικοί πλειστάκις έχουν αποδείξει ότι ποτέ δέν δέν είναι μέ τό μέρος τού Λαού αλλά μέ τήν εξουσία (τήν όποια εξουσία…) μέ τήν οποία διαπλέκονται αισχρώς.Πάντα βρίσκουν νομιμοφανή παραθυράκια γιά νά δικαιολογούν τίς αποφάσεις τους. Επομένως, μόνον μιά ισχυρή νομική αποδόμηση όλης αυτής τής ΑΠΑΤΗΣ (η οποία δέν θά έδινε περιθώρια δικανικών ελιγμών εκ μκέρους τού ΣΤΕ ) θά μπορούσε νά ανοίξη τόν δρόμο γιά τήν έκδοση μιάς δικαίας αποφάσεως.
 
 

αυτά για αρχή με το συνταγματικό δικαίωμα που λες…

⛔ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ….. ΠΟΣΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ;;;;
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ…..
👉 Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…..
ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ…
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ…
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗ, ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΝ…
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ….
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΠΙΚΑΛΛΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ……
🤔 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ;;;
ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ, ΤΟΝ ΛΥΚΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΥΜΕΡΙΟΥΣ…
ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ….
–>▪ ΑΝ ΕΓΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ….
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ, ΟΤΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΗ……
–>▪ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ….
▪ ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ…..
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…
ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ…..
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ…….
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ;;;; ΟΧΙ…..
ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΤΥΓΝΟ ΤΗΣ ΝΟΜΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΕΞ ΦΟΡΙ….
ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΑΝ….
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΟ 1833 ΠΟΥ ΕΠΤΩΧΕΥΣΕ….
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΓΓΛΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΛΕΞ ΦΟΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕ, ΕΦΟΣΟΝ ΗΤΑΝ ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΑΤΗΡΑ….
ΕΠΟΜΕΝΩΣ…
–>● ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (6 Μαΐου του ’10, άρθρο 14 παράγραφος 5), ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ…..
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ…
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 300 ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ….
ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ….
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ…. ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ…
ΟΧΙ ΑΔΕΛΦΕ…..
– ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ…..
ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ “ΟΧΙ” ΕΓΙΝΕ “ΝΑΙ”;;;
ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ;;;;;….
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ –▪ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ▪-…..
ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Παλιά ανάρτηση του Νικόλαος Αναξίμανδρος Γεωργιάδης αλλά πάντα επίκαιρη, δυστυχώς)

 

Αγγελος Σολωμος

και αν δεν το κατάλαβες να στο πω και εγώ.

Από τις 6 Μαΐου του ’10 με το άρθρο 14 παράγραφος 5, που επισφραγίστηκε τον Νοέμβριο του ’11, ΈΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΈΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΌΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΙΚΌ ΚΑΘΕΣΤΏΣ..
 
ΕΊΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΉ λέμε..
 
Έχει ποδοπατηθεί Σύνταγμα, συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών και δεν είμαστε πια χώρα, αλλά χώρος.
 
Δεν μας ανήκει τίποτα.. δεν έχουμε δικαίωμα να ζητήσουμε τίποτα όσο άδικο και αν είναι αυτό εις βάρος μας..
Τι δεν κατάλαβες από αυτό που είπα?
 
 
Αρκετοί ή δεν διαβάζουν προσεκτικά αυτά που γράφετε ή δεν τα κατανοούν ευρύτερα.
 
Σε αρκετές περιπτώσεις δικαιολογείται. Όχι όμως πάντα και ειδικά σε θέματα υγείας και κυρίως που αφορούν τα παιδιά.
 
Αρκετοί μάλιστα, εκτός από κάποιους προβοκάτορες που σας περιμένουν στην γωνία για να σας προσβάλλουν, περιμένουν από εσάς έναν νέο ηγέτη σωτήρα ή ποιμένα που θα τους οδηγήσει στην λύτρωση.
 
Λύτρωση που θα έρθει με το σύνθημα σας για επανάσταση.
Στα όπλα για πόλεμο, μαζική ανυπακοή, εξέγερση, διαδήλωση κλπ.
 
Δυστυχώς, δεν αντιλαμβάνονται ότι αν σηκώσετε το χέρι σε κάλεσμα -και που μάλιστα; μέσα από το Facebook, αν είναι δυνατόν- εντός μερικών λεπτών θα έχετε συλληφθεί ως τρομοκράτης από το τμήμα προστασίας του κράτους και δημοκρατικού πολιτεύματος.
 
Μόλις χθες σε χώρες όπως η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία προέβησαν σε συλλήψεις σε σπίτια πολιτών σπάζοντας ακόμα και πόρτες και εισβάλλοντας σε αυτά, για απλές δημοσιεύσεις χρηστών στο facebook για κάλεσμα σε διαδηλώσεις κατά των μέτρων. Μια περίπτωση αν δεν κάνω λάθος ήταν μιας γυναίκας που ήταν και έγγυος.
 
Πρέπει, με την σειρά μας να αντιληφθούμε, ότι ο δικηγόρος που μας φιλοξενεί στον τοίχο του, κυρίως μας ενημερώνει με τις νομικές του γνώσεις και δεν μας κατευθύνει σε ενέργειες αντίδρασης οι οποίες βάσει νόμου θεωρούνται παράνομες.
 
Ενίοτε, μας καλεί σε άλλου είδους συμμετοχή για να υποστηρίξουμε τον αγώνα του. Και παρακολουθούμε για πρώτη φορά σε ζωντανή μετάδοση ένα πολυμετωπο δικαστήριο υβριδικού τύπου!
 
Σε πολλές δημοσιεύσεις του έχει αναφερθεί με την φράση ασκούμε ΠΙΕΣΗ.
 
Από εκεί και ύστερα σαφώς θα πρέπει να αντιδρούμε στο παράλογο.
 
Παρακολούθησα τις χθεσινές συγκεντρώσεις των γονέων και αυτό ήταν πολύ ενθαρρυντικό. Ιδιαίτερα της Θεσσαλονίκης super εντυπωσιακό.
 
Η λέξη πίεση μπορεί να μεταφραστεί και με άλλων ειδών αντιδράσεις. Για παράδειγμα αρκετοί που προσβάλλονται από τα επιβαλλόμενα μέτρα, πιθανόν να γνωρίζουν κοινοτάρχες, δημάρχους, νομάρχες, βουλευτές, υπουργούς, αστυνομικούς, ιατρούς, καθηγητές, κλπ.
 
Μιλήστε τους.
Συζητηστε μαζί τους.
 
Να νοιώσουν ότι όταν έρθει η ώρα των εκλογών δεν θα τους ξεχάσετε για την συμπεριφορά τους αν είναι πολιτικοί.
 
Ότι θα φέρουν ευθύνη αν συμβεί κάτι και είναι παιδαγωγοί και ότι θα σας χάσουν από πελάτες αν είναι στον χώρο της υγείας. Αν είναι της δημόσιας ασφάλειας ενημερώστε τους φιλικά, πιθανόν να έχουν άγνοια.
 
ΟΧΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 

Πηγή

Προβολές : 529


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα