Ο Ν.Τραμπ στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του δηλώνει «παρών» στην πολιτική σκηνή: «Το κίνημά μας βρίσκεται μόνο στην αρχή»

Ο Ν.Τραμπ στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του δηλώνει «παρών» στην πολιτική σκηνή: «Το κίνημά μας βρίσκεται μόνο στην αρχή»

20 Ιανουαρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:388
Μοίρασέ το

«Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος επειδή ήμουν ο πρώτος πρόεδρος εδώ και δεκαετίες που δεν ξεκίνησε έναν καινούριο πόλεμο»

Το γεγονός πως πραγματικά είναι ο μόνος πρόεδρος των ΗΠΑ, που δεν έκανε πόλεμο και φρόντισε τον λαό του, είναι στα θετικά του Ντόναλντ Τράμπ.

Αν και κατά την προσωπική μου άποψη, τώρα ξεκινούν τα γεγονότα που θα σηματοδοτήσουν τους έσχατους καιρούς, φοβάμαι πως αυτά που θα ζήσουμε με τον νέο ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΗ πρόεδρο, θα είναι τρομακτικά.

 

Καλλιόπη Σουφλή 

 

Χωρίς καμία αναφορά στον εκλεγμένο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν αλλά και δηλώνοντας ότι τώρα αρχίζουν όλα είναι το «αντίο» του Τραμπ που αποτελεί βιντεοσκοπημένο μήνυμα από τον Λευκό Οίκο, τη Δευτέρα.

«Το κίνημά μας βρίσκεται μόνο στην αρχή του», λέει, ενώ παράλληλα υπεραμύνεται των πολιτικών του λέγοντας ότι στη θητεία του δεν προκάλεσε κανέναν πόλεμο.

«Ορκίζεται μια νέα διοίκηση και προσευχόμαστε για την επιτυχία της στη διατήρηση της αμερικανικής ασφάλειας και ευημερίας», δηλώνει.

Δεσμεύεται, δε, για συνεχή παρουσία στην πολιτική σκηνή, σημειώνοντας ότι το κίνημά του «μόλις αρχίζει».

«Τώρα, καθώς ετοιμάζομαι να παραδώσω την εξουσία σε μια νέα διοίκηση, θέλω να ξέρετε ότι το κίνημα που ξεκινήσαμε βρίσκεται στην αρχή του», σημειώνει.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, κάνοντας τον απολογισμό της θητείας του, ένιωσε υπερήφανος γιατί δεν προκάλεσε κανέναν πόλεμο στα τέσσερα χρόνια που παρέμεινε στο αξίωμα.

«Επανεργοποιήσαμε τις συμμαχίες μας και ενώσαμε τα έθνη του κόσμου για να αντιμετωπίσουν την Κίνα, όπως ποτέ στο παρελθόν», είπε στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας, σύμφωνα με αποσπάσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

«Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος επειδή ήμουν ο πρώτος πρόεδρος εδώ και δεκαετίες που δεν ξεκίνησε έναν καινούριο πόλεμο», πρόσθεσε.

 
 

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Αμερικής σχεδιάζει να ταξιδέψει στην πολυτελή του έπαυλη στο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα, λίγες ώρες προτού ορκιστεί ο διάδοχός του, την Τετάρτη.

Το ταξίδι με το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One θα γίνει το πρωί, ενώ η ορκωμοσία Μπάιντεν, για να αναδειχθεί 46ος πρόεδρος της Αμερικής, θα διεξαχθεί στις 12 το μεσημέρι της ίδια ημέρας. 

 

Farewell Address of President Donald J. Trump

Πηγή

Προβολές : 388


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα