Ο Σατανάς με το Χρυσό Στόμα παριστάνει τον Λειτουργό του Υψίστου και πουλάει τον θάνατο για Σωτηρία. Η Ιερά Σύνοδος οφείλει να αναθεματίσει και να καθαιρέσει άμεσα τον Ψεύτη Σαββάτο που δεν έχει κανένα φόβο Θεού

Ο Σατανάς με το Χρυσό Στόμα παριστάνει τον Λειτουργό του Υψίστου και πουλάει τον θάνατο για Σωτηρία. Η Ιερά Σύνοδος οφείλει να αναθεματίσει και να καθαιρέσει άμεσα τον Ψεύτη Σαββάτο που δεν έχει κανένα φόβο Θεού

10 Ιουλίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:774
Μοίρασέ το

 

Η άνεση που λέει αντιεπιστημονικά ψέματα ο Σαββάτος εκμεταλλευομένας το Ράσο, δείχνει ότι δεν έχει κανένα Φόβο Θεού ,διότι προφανώς λατρεύει άλλον Θεό, ο οποίος είναι και αρσενικοθήλυκος. 

O Σαββάτος με το «Χρυσό Στόμα» , προφανώς παραβιάζει και την 1η Εντολή, «Ουκ έσονταί σοι θεοί έτεροι πλήν εμού». Λατρεύει τον Μπαφομέτ.

Και να ήταν μόνον η πρώτη Εντολή;

ΤΟ … “ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ”, που το πας Σπυρέτο μου;;;

Και να ήταν μόνον  Ο Σαββάτος με το “Χρυσό Στόμα”… είναι δυστυχώς η πλειοψηφία τους… 

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ…

ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ, ΕΡΡΙΞΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥΣ.

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι Μητροπολίτες, που συναποτελούν την Ιερά Σύνοδο οφείλουν Ομολογία Πίστεως.

Ο Σαββάτος , με το Χρυσό Στόμα, χωρίς καμιά αίσθηση Φόβου και ντροπής παραβιάζει την εντολή του Θεού «Ου Ψευδομαρτυρήσεις». 

Είναι ένας Ψευδομάρτυρας υπέρ του καρτέλ των Εμβολιαστών. 

Παραβιάζει την εντολή «Ου ψευδομαρτυρήσεις» χωρίς κανέναν ενδοιασμό και λέει ξεδιάντροπα ψέματα ,ότι ο υγιής που δεν έχει κανένα ιό στον οργανισμό του,  «σκορπάει τον θάνατο στους συμπολίτες του», ενώ αυτό το κάνουν οι μεταλλαγμένοι που εμβολιάστηκαν.

Ο Καθηγητής της Ιατρικής στο Πανεπιστημιο της Οξφόρδης, Sir John Bell, αποκάλυψε ότι ο εμβολιασμός προκαλεί τις περισσότερες μεταλλάξεις του ιού, απαιτώντας νέα εμβόλια σε ένα ατελείωτο κυνήγι.

Η άνεση που λέει αντιεπιστημονικά ψέματα ο Σαββάτος εκμεταλλευομένας το Ράσο, δείχνει ότι δεν έχει κανένα Φόβο Θεού ,διότι προφανώς λατρεύει άλλον Θεό, ο οποίος είναι και αρσενικοθήλυκος. 

O Σαββάτος με το «Χρυσό Στόμα» , προφανώς παραβιάζει και την 1η Εντολή, «Ουκ έσονταί σοι θεοί έτεροι πλήν εμού». Λατρεύει τον Μπαφομέτ.

Ο Ψεύτης και Άθεος Σαββάτος είπε ότι «αμαρτάνουν όσοι δεν εμβολιάζονται» και ότι  «η υποχρεωτικότητα πρέπει να έχει μια γενική εφαρμογή σε όλη την κοινωνία. Κανένας δεν μπορεί να εξαιρεθεί, ούτε οι ιερείς, καθώς είμαστε όλοι ευάλωτοι απέναντι στον κίνδυνο του Covid.

Θα πρέπει να ισχύει σε όλο τον πληθυσμό.

Κάθε μέλος της κοινωνίας, εάν θέλει να μη διασπείρει τον θάνατο και την καταστροφή, πρέπει να εμβολιαστεί.

Το ατομικό δικαίωμα καταξιώνεται όταν εγώ σέβομαι τον άλλον άνθρωπο και όταν δεν γίνομαι αφορμή να πεθάνει ο άλλος ο άνθρωπος.

Να εμβολιαστούμε για να σπάσουμε την αλυσίδα του θανάτου. Μπροστά στο δίλημμα ζωή ή θάνατος” δεν υπάρχει εάν εφαρμόζουμε το Σύνταγμα ή δεν το εφαρμόζουμε».

Όλα όσα είπε είναι ψέμα.

Κανείς που δεν έχει κάνει εμβόλιο δεν διασπείρει τον ιό.

Την μετάλλαξη και τον θάνατο την διασπείρουν οι εμβολιασμένοι. 

Οι Εμβολιασμένοι Ισραηλινοί τουρίστες που κουβάλησε ο Εφιαλτάκης διέσπειραν την Ινδική μετάλλαξη στην Ελλάδα. 

Μπροστά στο δίλημμα ζωή ή θάνατος ο Σαββάτος τάχθηκε με τον θάνατο και τον σατανά για να εισπράξει τα αργύρια της Προδοσία ως άλλος Ιούδας.

Το Χρυσό Στόμα  είπε και ότι, «από τη στιγμή που ο άνθρωπος γίνεται αιτία να προκαλείται θάνατος στη ζωή του ίδιου και των συνανθρώπων του, αυτό είναι αμαρτία. Καθένας από εμάς πρέπει να καθορίσει τη σχέση του με τον συνάνθρωπό του».

Αυτό είναι απόλυτα ψευδές και συκοφαντικό και ένας Μητροπολίτης δεν μπορεί να λέει ψέματα και να συκοφαντεί με γνώσει του και με πρόθεση.

Το Χρυσό Στόμα θεωρεί πως ο εμβολιασμός με το πειραματικό σκεύασμα του Καρτέλ αποτελεί «μέσο προστασίας της ανθρωπότητας», και αυτός είναι ένας κατάφορα ψευδής ισχυρισμός..

Το πολιτικό ζήτημα με τις εξαρτημένες από την Παγκόσμια Διακυβέρνηση τοπικές διοικήσεις είναι ότι δεν κάνουν ότι πρέπει για να προστατευόσουν την δημόσια Υγεία και ότι συνεργάζονται στη Τρομοκρατία, και αυτό το στόχο υπηρετεί το Χρυσό Στόμα. 

ΥΓ. Ερωτώ την Συνοδική Επιτροπή επί των Δογματικών και Νομοκανονικών Ζητημάτων και τον Πρόεδρο της, να μας απαντήσουν εάν η πεολειχία είναι αμάρτημα και εάν η Πουστιά είναι επίσης αμάρτημα.

 

Πηγή

Προβολές : 774


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα