Ο συζυγοκτόνος flying Babis, ο «αυτόχειρας» Δογιάκης και τα καίρια ερωτήματα του αδελφού του

Ο συζυγοκτόνος flying Babis, ο «αυτόχειρας» Δογιάκης και τα καίρια ερωτήματα του αδελφού του

24 Ιουνίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:566
Μοίρασέ το

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας φέρεται να είχε στενές σχέσεις με τον 33χρονο που δολοφόνησε την Κάρολαϊν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ο Σταύρος Δογιάκης, εντοπίστηκε νεκρός την Τρίτη 22 Ιουνίου, έξω από το αυτοκίνητό του και ο αδερφός του βάζει στο τραπέζι σημαντικά ερωτήματα.

 

 

 

 

Επειδή είμαι από χωριό και δεν τα “πιάνω” όλα, μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει “φιλική και προσωπική σχέση”, ανάμεσα στον ομορφονιό φονιά και στον … “αυτόχειρα”;;;

Άλλο είναι η φιλική και άλλο η … “προσωπική” σχέση;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μια σφαίρα στην καρδιά και μια στο κεφάλι, πρώτη φορά ακούω σε… “αυτοκτονία”…

Ο Σταύρος Δογιάκης εντοπίστηκε νεκρός με ένα τραύμα στο κεφάλι και ένα διαμπερές τραύμα στον κορμό, ενώ δίπλα του εντοπίστηκε ένα πιστόλι και ένα κουτί με χρήματα.

Την εξαφάνισή του είχε δηλώσει ο αδερφός του την 21η Ιουνίου στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης και ενεργοποιήθηκε και ο μηχανισμός Μissing Αlert από το Χαμόγελο του Παιδιού, με τις πληροφορίες για σύνδεση της υπόθεσης αυτής με τον συζυγοκτόνο από τα Γλυκά Νερά να… ανάβουν φωτιές.

Παρόλο που βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο ο νεκρός άνδρας ορίζει τον νόμιμο κληρονόμο του τον αδερφό του, ερωτήματα εγείρονται από το γεγονός πως, όπως κατέθεσε ο τελευταίος στην αστυνομία, το τελευταίο διάστημα ο 53χρονος είχε αποχωρήσει από την επιχείρηση που διατηρούσαν μαζί, μεταβιβάζοντάς του το μερίδιό του έναντι 650.000 ευρώ.

Εξαφάνιση Δογιάκη

Άλλο ένα περίεργο σημείο της υπόθεσης, είναι το γεγονός πως ο άνδρας είχε δύο τραύματα από σφαίρες. Αστυνομικές πηγές που μεταφέρονται από τον φιλοκυβερνητικό Τύπο, κάνουν λόγο για πρώτη προσπάθεια του άνδρα να αυτοκτονήσει πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει δημιουργώντας διαμπερές τραύμα, και αφού απέτυχε, υπήρξε η δεύτερη προσπάθεια με τη σφαίρα στον κρόταφο, όπου και κατέληξε.

Παράλληλα, όπως δηλώνουν άτομα του στενού κύκλου του θανόντα ο άνδρας πρόσεχε τη διατροφή του και σχεδίαζε να ανοίξει νέα, δική του επιχείρηση, η οποία σύντομα θα ολοκληρωνόταν.

Τα ερωτήματα για την «αυτοκτονία»

 

«Ο Σταύρος συμμετείχε σε επένδυση μισού εκατ. ευρώ σε καφέ μπαρ στην περιοχή του Χολαργού» λέει το πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον.

«Είναι δυνατόν να σχεδίαζε να αυτοκτονήσει και παράλληλα ετοίμαζε τη νέα του δουλειά, επενδύοντας κόπους μιας ολόκληρης ζωής;

Το μαγαζί ήταν σχεδόν έτοιμο να ανοίξει.

Είχε γίνει έναρξη στην Εφορία και σύντομα θα ολοκληρώνονταν οι εργασίες κατασκευής του.

Είναι πολλά που πρέπει να ψάξει η αστυνομία και ελπίζω πως οι έρευνες θα οδηγηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση».

Μέσα ένα μόλις 24ωρο μετά την «αυτοκτονία» του 53χρονου επιχειρηματία κυκλοφόρησαν τα πρώτη ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του Σταύρου Δογιάκη, που δείχνουν πώς δεν προκύπτουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σορός του Σταύρου Δογιάκη φέρει δύο τραύματα από σφαίρες, ένα στο στήθος και ένα στο κεφάλι.

Το τραύμα στο στήθος είναι διαμπερές και δεν μπορούσε να επιφέρει ακαριαίο θάνατο. Ενδεχομένως θα μπορούσε να προκληθεί θάνατος στη συνέχεια, από αιμορραγία.

Το δεύτερο τραύμα που φέρει η σορός του Σταύρου Δογιάκη από όπλο ήταν στο κεφάλι και αυτό που επέφερε τον ακαριαίο θάνατο.

Και δεύτερο σημείωμα…

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε και δεύτερο σημείωμα τού «αυτόχειρα» Σταύρου Δογιάκη.

Το σημείωμα βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, το Smart, με το οποίο μετέβη στην περιοχή όπου έβαλε τέλος στη ζωή του.

Έχει πιο απολογητικό ύφος -για την πράξη του- και φέρεται να ζητεί συγγνώμη από τον αδελφό του.

Ο 53χρονος αδελφός του Δογιάκη ήταν αυτός που ειδοποίησε χθες τις Αρχές για την εξαφάνισή του.

Φέρεται, μάλιστα, να παρέδωσε στην αστυνομία σημείωμα του Σταύρου Δογιάκη, με υπόνοιες για αυτοκτονία, που βρήκε στο σπίτι του και τον όριζε κληρονόμο και διαχειριστή των οικονομικών του.

Η σχέση του Δογιάκη με τον συζυγοκτόνο στα Γλυκά Νερά

 

Παρόλα αυτά υπάρχει ένα στοιχείο που εμπλέκει περισσότερο την υπόθεση και έρχεται την ώρα που πυκνώνουν τα στοιχεία που θέλουν να εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο στο σοκαριστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Όπως αναφέρθηκε στο Kontra Channel ο «αυτόχειρας» Σταύρος Δογιάκης που βρέθηκε νεκρός στα Γλυκά Νερά, είχε φιλική και προσωπική σχέση με τον δολοφόνο της Κάρολαιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο άνδρες είχαν τόσο στενή φιλία που πήγαιναν μαζί και βόλτες με το ελικόπτερο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο Σταύρος Δογιάκης είχε πέσει σε κατάθλιψη και έδειχνε σαν να τον απασχολεί κάτι σημαντικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ γνωρίζει το γεγονός και εξετάζει την υπόθεση, έτσι δεν είναι διόλου απίθανο να προκύψουν νέα δεδομένα και για τις δύο υποθέσεις.

 

 

Πηγή

Προβολές : 566


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα