Ο Fauci στην «ηλεκτρική καρέκλα» καθώς τα email αποκαλύπτουν τα ψέματά του.

Ο Fauci στην «ηλεκτρική καρέκλα» καθώς τα email αποκαλύπτουν τα ψέματά του.

14 Ιουνίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:409
Μοίρασέ το

 

 

Το… φωτοστέφανο που είχαν αποδώσει τα ΜΜΕ στον Δρ Anthony Fauci φαίνεται να αμαυρώνεται και να…κρέμεται όλο και περισσότερο στραβά μέρα με την μέρα.

Το χειρότερο είναι ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμπλέκουν τον Fauci «στην δημιουργία της πανδημίας, εναντίον της οποίας υποτίθεται πως έδινε μάχη», αφού τώρα αποκαλύπτουν ότι όντως υποστήριζε «τα φρικτά και επικίνδυνα πειράματα που φάνηκε να κατέστησαν δυνατό τον COVID», δήλωσε ο Carlson, προσθέτοντας ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι τόσο καταστροφικά που «αναδρομικά φαίνεται σαν ψεύτικο.»

Γκρεμίζεται το αφήγημα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ.

Αυτό που δεν γίνεται όμως κατανοητό από τον μέσο πολίτη είναι, πως… ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΦΑΟΥΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ Ο ΦΑΟΥΤΣΙ… ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ… ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΕΙΤΣ… Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ “ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ”…

ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ … ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σύνοψη του άρθρου:

  • Ο Δρ Anthony Fauci – του οποίου η εμπειρογνωμοσύνη θεωρείται αδιαμφισβήτητη από τα «επίσημα»ΜΜΕ από την αρχή της πανδημίας του COVID-19 – αντιμετωπίζει τώρα αυξανόμενο έλεγχο και κριτική, καθώς η αλληλογραφία που ανακτήθηκε μέσω ενός αιτήματος για νόμο περί ελευθερίας της πληροφορίας αποκαλύπτει ότι είπε ψέματα τόσο στο κοινό όσο και στη Γερουσία των ΗΠΑ για διάφορα θέματα
  • Τα email δείχνουν ότι ο Fauci υποστήριξε το είδος της επικίνδυνης έρευνας που πιθανότατα δημιούργησε την πανδημία COVID-19 και ότι βοήθησε στην κάλυψη της θεωρίας προέλευσης εργαστηρίου
  • Ο Fauci, μέχρι πολύ πρόσφατα, προώθησε αποκλειστικά τη θεωρία φυσικής προέλευσης. Τώρα βρίσκουμε ότι βοήθησε στη δημιουργία ενός εγγράφου στη Φυσική Ιατρική που ήρθε για να στηρίξει ολόκληρη τη θεωρία φυσικής προέλευσης, ενώ ενημερώθηκε για το γεγονός ότι υπήρχαν ενδείξεις ότι ο ιός είχε δημιουργημένα χαρακτηριστικά
  • Τα έγγραφα της FOIA δείχνουν επίσης ότι ο Fauci είπε ψέματα ότι οι μάσκες αποτελούν αποτελεσματική μορφή προστασίας
  • Ο Fauci απέτυχε επίσης να αναγνωρίσει ότι η φυσική ανοσία αποκτάται όταν αναρρώνετε από τον COVID-19, γεγονός που καθιστά τον εμβολιασμό εντελώς περιττό και δεν έχει ακόμη αντιταχθεί σε συστάσεις για τον εμβολιασμό όσων ασθενών ανάρρωσαν από COVID-19, παρόλο που είναι άνοσοι και φαίνεται να είναι πιο επιρρεπείς σε παρενέργειες των εμβολίων.

Το… φωτοστέφανο που είχαν αποδώσει τα ΜΜΕ στον Δρ Anthony Fauci φαίνεται να αμαυρώνεται και να…κρέμεται όλο και περισσότερο στραβά μέρα με την μέρα.

Ο Δρ Anthony Fauci – του οποίου η ιατρική εμπειρογνωμοσύνη έχει θεωρηθεί αδιαμφισβήτητη από τα «επίσημα»ΜΜΕ από την αρχή της πανδημίας COVID-19 – αντιμετωπίζει τώρα αυξανόμενο έλεγχο και κριτική καθώς η αλληλογραφία που αποκτήθηκε μέσω αίτησης του νόμου περί ελευθερίας της πληροφορίας (FOIA) από τον Buzzfeed αποκαλύπτει ότι είπε ψέματα τόσο στο κοινό όσο και στη Γερουσία των ΗΠΑ για διάφορα θέματα.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κυκλοφόρησαν στο κοινό νωρίς το πρωί της 2ας Ιουνίου, 2021. Όλες οι 3.234 σελίδες των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να βρεθούν στο έγγραφο Cloud (εδώ το λίνκ με όλα τα mail).

Τα ειδησεογραφικά μέσα έσπασαν ταμεία σε κυκλοφορία, με κάθε δημοσιογράφο να προσφέρει τη δική του εκδοχή σχετικά με το ποια είναι η επίπτωση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για παράδειγμα ο οικοδεσπότης του “The Next Revolution”, Steve Hilton, περιέγραψε λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο ο Fauci και ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας, Δρ. Francis Collins, αμφότεροι λέγανε επανειλημμένα ψέματα για την προέλευση του SARS-CoV-2.

«Ωμή απάτη»

Την Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021, ο οικοδεσπότης του Fox News, Tucker Carlson (βίντεο παραπάνω) ζήτησε ποινική έρευνα για τον Fauci μετά την κυκλοφορία αυτών των χιλιάδων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που αντάλλαξαν μεταξύ τους τις πρώτες μέρες της πανδημίας, ο Fauci και πολλά άλλα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του Mark Zuckerberg και του δισεκατομμυριούχου Bill Gates.

Ο Carlson κατηγόρησε τον Fauci για μια «απόλυτη απάτη» και δήλωσε ότι ο Fauci πρέπει να τεθεί υπό ποινική έρευνα.

Το Fox φιλοξένησε στο παρελθόν τον Fauci σε πολλές ειδησεογραφικές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένων και των εκπομπών του Carlson, ωστόσο τώρα ο δημοσιογράφος ανακαλύπτει ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνουν πως ο Fauci είναι «απλώς άλλος ένας ομόσπονδος γραφειοκράτης – βαθιά πολιτικός και συχνά ανέντιμος», όπως δήλωσε εν τέλη ο Carlson.

Το χειρότερο είναι ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμπλέκουν τον Fauci «στην δημιουργία της πανδημίας, εναντίον της οποίας υποτίθεται πως έδινε μάχη», αφού τώρα αποκαλύπτουν ότι όντως υποστήριζε «τα φρικτά και επικίνδυνα πειράματα που φάνηκε να κατέστησαν δυνατό τον COVID», δήλωσε ο Carlson, προσθέτοντας ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι τόσο καταστροφικά που «αναδρομικά φαίνεται σαν ψεύτικο.»

Ο γερουσιαστής Rand Paul προφανώς συμφωνεί. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του Fox News (παρακάτω), ο Paul είπε ότι τα email που κυκλοφόρησαν αποκαλύπτουν μια «ενοχλητική εικόνα» που «πρέπει να αποκλείσει τον Fauci από τη θέση στην οποία βρίσκεται»

Ο Fauci δήλωσε ότι δεν χρηματοδοτούσε έρευνα Gain-of-Function

Μερικά από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνουν ότι ο Fauci, στις αρχές του 2020, ανησυχούσε ότι οι Αμερικανοί μπορεί να πιστεύουν ότι ο ιός προήλθε από το Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan (WIV) στην Κίνα. Γιατί να ανησυχεί γι ‘αυτό; Όπως σημείωσε ο Carlson, αυτό έχει νόημα αν ήξερε ότι είχε χρηματοδοτήσει την ίδια έρευνα που τώρα έμοιαζε με την πηγή της πανδημίας.

Στις 31 Ιανουαρίου 2020,ο Kristian Andersen, ιολόγος στο Ινστιτούτο Ερευνών Scripps στην Καλιφόρνια(εδώ το λίνκ), έστειλε email στον Fauci δηλώνοντας ότι

«Τα ασυνήθιστα χαρακτηριστικά του ιού αποτελούν ένα πολύ μικρό μέρος του γονιδιώματος του (<0,1%), οπότε πρέπει να κοιτάξουμε πολύ προσεκτικά σε όλες τις ακολουθίες για να δούμε ότι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του (δυνητικά) φαίνονται κατασκευασμένα.»

Αργότερα έγραψε ότι αυτός και η ομάδα του «βρίσκουν όλοι το γονιδίωμα ασυμβίβαστο με τις προσδοκίες από την εξελικτική θεωρία.» Είναι ενδιαφέρον εδώ, ότι περίπου έξι εβδομάδες αργότερα, ο ίδιος ο Άντερσεν έκανε μια δημοσίευση σε εφημερίδα στην οποία αυτός και η ομάδα του επέμειναν ότι ο ιός δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί σε εργαστήριο!!!

Τι μεσολάβησε ανάμεσα στις δυο αντικρουόμενες αυτές θέσεις; Πάντως η προσωρινή μνήμη των email αποκαλύπτει ότι ο Fauci έβαλε ένα…χεράκι στη δημιουργία αυτής της δημοσίευσης του Άντερσεν.

Να σημειώσουμε εδώ ότι, τέσσερις ημέρες μετά την κυκλοφορία των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο Andersen διέγραψε ολόκληρο τον λογαριασμό του στο Twitter.(πηγή εδώ)

Την επόμενη μέρα, ο Fauci έστειλε ένα επείγον email στον Dr. Hugh Auchincloss, τον κύριο αναπληρωτή διευθυντή των Εθνικών Ινστιτούτων Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), με τίτλο “ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ”.

«Είναι σημαντικό να μιλήσουμε», έγραψε ο Fauci. «Κρατήστε το κινητό σας τηλέφωνο … Διαβάστε αυτό το χαρτί καθώς και το e-mail που θα σας προωθήσω τώρα. Θα έχετε εργασίες που πρέπει να γίνουν σήμερα.»

Συνημμένο στο email ήταν ένα αρχείο με τίτλο «Baric, Shi et al – Nature Medicine – SARS Gain of function.pdf.»

Αυτή η εργασία γράφτηκε από τον Ralph Baric, Ph.D., έναν ιολόγο στις ΗΠΑ και τον Shi Zhengli, έναν ερευνητή στο WIV που ειδικεύεται στους κοροναυρούς νυχτερίδων.

Στις 11 Μαΐου 2021, ο Fauci κατέθεσε ενώπιον της Επιτροπής Υγείας, Παιδείας, Εργασίας και Συντάξεων της Γερουσίας(δείτε εδώ).

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τον γερουσιαστή Rand Paul, ο Fauci επέμεινε ότι «το NIH δεν έχει ποτέ χρηματοδοτήσει και δεν χρηματοδοτεί τώρα έρευνα για τη βελτίωση της λειτουργίας του Ινστιτούτου ιολογίας του Γουχάν». Επέμεινε επίσης ότι ο Baric δεν ασχολείται με έρευνα κέρδους-λειτουργίας. (Αυτός είναι ο ίδιος Baric του οποίου το χαρτί  έστειλε ο Fauci στον Auchincloss, και σημειώθηκε σαφώς ως «κέρδος λειτουργίας του SARS».)

Όπως αποκαλύφθηκε στο «The Biggest Flip-Flop Ever – Who Going to Jail;»(δείτε εδώ) το είδος της έρευνας που χρηματοδότησε ο Fauci αναφέρεται εδώ και πολύ καιρό ως κέρδος λειτουργίας, αλλά τώρα προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει ότι καλύπτεται από αυτόν τον όρο παίζοντας με τις λέξεις.

Όπως σημείωσε ο Carlson στην έκθεσή του στις 2 Ιουνίου 2021, οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων λογοκρίνουν επιθετικά και υποτιμούν τους ανθρώπους για το «έγκλημα» της συνομιλίας σχετικά με το ενδεχόμενο ο SARS-CoV-2 να είναι μια δημιουργία εργαστηρίου που ξέφυγε, και το έκαναν σε μεγάλο βαθμό βασισμένοι στα λεγόμενα του ίδιου του Fauci.

Ο Fauci είπε ότι δεν ήταν έτσι, και αυτό έγινε το «ευαγγέλιο» που επαναλαμβάνεται από τα ΜΜΕ-όρνια των γεγονότων παντού.

Τώρα ξαφνικά, φαίνεται ότι υπήρξε μια συντονισμένη στροφή. Το ερώτημα είναι, γιατί μας αποκάλυψαν τόσα πολλά;

Στην παραπάνω αναφορά βίντεο, ο Carlson αποκαλύπτει μέρος της απάντησης: Οι επιστήμονες φοβόντουσαν να χάσουν τη χρηματοδότησή τους, χρηματοδότηση που, παρεμπιπτόντως, προέρχεται από τους Αμερικανούς φορολογούμενους.

Ο Fauci είπε ψέματα σχετικά με την προέλευση του ιού

Σε μια ενημέρωση Τύπου του Λευκού Οίκου στις 17 Απριλίου 2020, ο Fauci είπε ξανά ψέματα, όταν είπε ότι η επιστήμη ήταν «απόλυτα συνεπής με το άλμα από ένα ζώο σε έναν άνθρωπο». Ωστόσο, «αυτό που ισχυρίστηκε είναι γνωστό ότι δεν θα μπορούσε να είναι γνωστό», επισημαίνει ο Carlson.

Δύο ημέρες μετά από αυτήν την ενημέρωση τύπου, ο πρόεδρος της EcoHealth Alliance, Peter Daszak, Ph.D., έγραψε στον Fauci  ευχαριστώντας τον για τη βοήθειά του στην εκτροπή της θεωρίας προέλευσης του εργαστηρίου. Το email αναφέρει:

«Καθώς το PI της επιχορήγησης R01 στοχεύθηκε δημόσια από δημοσιογράφους της Fox News κατά την ενημέρωση του Προεδρικού Τύπου χθες το βράδυ, απλώς ήθελα να πω ένα ευχαριστώ εκ μέρους μου και των συνεργατών μας, για την δημόσια δήλωσή σας ότι τα επιστημονικά στοιχεία υποστηρίζουν την φυσική προέλευση για το COVID-19 από μια διαρροή από νυχτερίδες σε άνθρωπο και όχι από εργαστηριακή απελευθέρωση από το Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan.»

Ποιος όμως είναι ο Daszak που στέλνει αυτό το ευχαριστήριο μήνυμα στον Fauci;

Δεν είναι άλλος από τον μεσάζοντα μεταξύ του NIAID / NIH του Fauci και του WIV. Η EcoHealth Alliance (που πρόεδρος της είναι ο Daszak) έλαβε αρκετές επιχορηγήσεις NIH, οπότε μιλάμε για εκατομμύρια δολάρια που περιελάμβαναν έρευνα κέρδους από λειτουργίες για κοροναίους, οι οποίες στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στον Shi Zhengli και άλλους στο WIV. Ο Daszak λοιπόν σίγουρα είχε κάθε λόγο να θέλει να εκτρέψει την προσοχή από τη θεωρία διαρροής εργαστηρίου.

Ήταν επίσης καλά ενημερωμένος για το πόσο επικίνδυνη ήταν αυτή η έρευνα. Το 2015, μίλησε σε σεμινάριο Εθνικών Ακαδημιών Επιστημών για τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης μολυσματικών ασθενειών, προειδοποιώντας τον κίνδυνο πειραματισμού σε «εξανθρωπισμένα ποντίκια», που σημαίνει εργαστηριακά ποντίκια που έχουν γενετικά τροποποιηθεί ώστε να μεταφέρουν ανθρώπινα γονίδια, κύτταρα ή ιστούς.

Την ίδια χρονιά,(το 2015) ο Daszak δημοσίευσε επίσης μια εφημερίδα στην οποία προειδοποίησε ότι μπορεί να προκύψει παγκόσμια πανδημία από εργαστηριακό περιστατικό και ότι «οι κίνδυνοι ήταν μεγάλοι με το είδος της έρευνας χειραγώγησης ιών που διεξήχθη στο Wuhan.»(πηγή)

Στις 2 Ιανουαρίου 2020, έστειλε ένα tweet που ανακοίνωσε ότι είχε απομονωθεί επιτυχώς οι κοροναϊοί SARS «που συνδέονται με ανθρώπινα κύτταρα στο εργαστήριο» και ότι το έργο άλλων επιστημόνων δείχνει ότι ορισμένοι από αυτούς τους ιούς έχουν πιθανότητα πανδημίας καθώς μπορούν να μολύνουν εξανθρωπισμένα ποντίκια.(πηγή)

Ωστόσο, από την αρχή, ο Daszak έκανε ό, τι μπορούσε για να διαλύσει τη συζήτηση σχετικά με το ότι το SARS-CoV-2 είναι οτιδήποτε άλλο παρά φυσικό. Πήρε ρεκόρ απορρίπτοντας τη θεωρία προέλευσης εργαστηρίου ως «καθαρή φούσκα».(δείτε σχετικά εδώ και εδώ)

Ήταν επίσης ο εγκέφαλος πίσω από τη δημοσίευση μιας επιστημονικής δήλωσης που δημοσιεύθηκε στο The Lancet(δείτε εδώ), καταδικάζοντας τέτοιες έρευνες όπως η…. «θεωρία συνωμοσίας»,(πηγή εδώ και εδώ) που στη συνέχεια στηρίχθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να «ξεφορτωθούν» τις θεωρίες και τα στοιχεία που δείχνουν πιθανότατα τον πανδημικό ιό να προήλθε από εργαστήριο .

Για να εξασφαλιστεί περαιτέρω ότι η θεωρία διαρροής εργαστηρίου θα εξαφανιστεί, ο Daszak επιλέχθηκε να είναι σε δύο ξεχωριστές «προμήθειες» επιφορτισμένες με τη διερεύνηση της προέλευσης του SARS-CoV-2, μία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας(δείτε εδώ) – η οποία, φυσικά, απέρριψε τη θεωρία δημιουργίας του ιού στο εργαστήριο- και μια από το The Lancet. (δείτε σχετικά)

Αποκαλύφθηκε το «κρυφό χέρι» πίσω από τη θεωρία φυσικής προέλευσης

Τώρα, τελικά, όλες αυτές οι προσπάθειες για να συγκαλυφθεί η αλήθεια καταρρέουν. Ο ρόλος του Fauci στη συκοφαντία γίνεται επίσης πολύ πιο ξεκάθαρος.

Στο ντοκιμαντέρ «Plandemic – Indoctornation», ο Δρ Meryl Nass δήλωσε ότι έπρεπε να υπήρχε «ένα κρυφό χέρι πίσω από το έγγραφο της Φυσικής Ιατρικής» που έγινε η βάση για τη φυσική, ζωονοσολογική θεωρία προέλευσης.

Αυτό το άρθρο δεν πρέπει να συγχέεται με το άλλο έγγραφο Nature Medicine που αναφέρθηκε προηγουμένως, το οποίο εκδόθηκε από τους Baric και Shi. Το άρθρο στο οποίο αναφέρεται ο Nass δημιουργήθηκε από τον ερευνητή της Scripps, Kristian Andersen, ο οποίος, τον Ιανουάριο του 2020, είπε στον Fauci ότι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της γονιδιωματικής ακολουθίας «(δυνητικά) φαίνονται κατασκευασμένα».

Η εφημερίδα του Andersen «The Proximal Origin of SARS-CoV-2» (δείτε εδώ) – που δημοσιεύθηκε στις 17 Μαρτίου 2020 και είχε συν-συγγραφείς τους Andrew Rambaut, Ian Lipkin, Edward Holmes και Robert Garry – έγινε η κυρίαρχη «απόδειξη» ότι το SARS-CoV-2 είχε φυσική προέλευση και δεν μπορούσε να προέλθει από εργαστήριο.

«Οι αναλύσεις μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι το SARS-CoV-2 δεν είναι εργαστηριακό κατασκεύασμα ή σκόπιμα χειρισμένος ιός», αναφέρει το έγγραφο. Η προσωρινή μνήμη email προσδιορίζει ποιος αποτελούσε το «κρυφό χέρι» πίσω από αυτό το έγγραφο. Δεν ήταν άλλοι από τον ίδιο τον Fauci, τον διευθυντή του NIH, Collins και τον Jeremy Farrar, επικεφαλής του Wellcome Trust.

Στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη σελίδα 2.401, με ημερομηνία 6 Μαρτίου 2020, ο Andersen ευχαριστεί τους Fauci, Collins και Farrar για τις «συμβουλές και την καθοδήγηση» τους στο κείμενο. Οι τέσσερις συν-συγγραφείς του είναι cc’d, μαζί με τον διευθυντή επικοινωνιών του Salk Institute, Chris Emery.

fauci email

Fauci, Collins και Farrar – Μια ομάδα καλλιτεχνών στην συγκάλυψη.

Αυτό είναι πολύ μεγάλο. «Η εγγύτητα προέλευσης του SARS-CoV-2» ήταν η επιστημονική υποστήριξη του ισχυρισμού φυσικής προέλευσης και τώρα ανακαλύπτουμε ότι ο ίδιος ο Fauci συμμετείχε στη δημιουργία του. Οι Farrar και Collins είναι επίσης βαθιά χωμένοι σε αυτήν την συγκάλυψη.

Ο Farrar συνδύασε την επιστημονική δήλωση στο The Lancet, που αποδείχθηκε ότι ενορχηστρώθηκε από τον Daszak, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Ο Farrar συμμετείχε επίσης στη Δοκιμασία Αλληλεγγύης του ΠΟΥ (δείτε εδώ), η οποία δηλητηρίασε ασθενείς με τοξικές δόσεις υδροξυχλωροκίνης (HCQ).

Σε αυτή τη δοκιμή, η οποία είχε σαφώς σχεδιαστεί για να αποδείξει ότι η HCQ ήταν «επικίνδυνη», χρησιμοποίησαν μια αθροιστική δόση 8.800 mg για 10 ημέρες.

Εν τω μεταξύ, γιατροί σε όλο τον κόσμο που ανέφεραν επιτυχία με το φάρμακο χρησιμοποιούσαν τυπικές δόσεις περίπου 200 mg την ημέρα για λίγες μόνο ημέρες. Ο Farrar, έχοντας περάσει 18 χρόνια στην ηγεσία μιας κλινικής ερευνητικής μονάδας στο Βιετνάμ,(δείτε εδώ) πρέπει (ή θα έπρεπε) να γνωρίζει ότι τέτοιες υψηλές δόσεις HCQ – ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο φάρμακο κατά της ελονοσίας – θα ήταν τοξικές.

Όσο για Collins, προώθησε τη συγκάλυψη με τη δημοσίευση 26, Μάρτη του 2020, (εδώ η δημοσίευση) στην οποία επιβεβαίωνε το εν λόγω χαρτί Nature Medicine του Άντερσεν καταλήγοντας ότι ο κορωνοιός αποδείχθηκε να είναι φυσικής προέλευσης, και πως πρέπει να αγνοηθούν οι φήμες για το αντίθετο. Επιπλέον, αφού ο Fauci προσπάθησε πειστικά να ισχυριστεί ότι το NIAID / NIH δεν χρηματοδότησε ποτέ καμία έρευνα κέρδους-λειτουργίας, ο Collins έφυγε με μια δημόσια δήλωση NIH(δεὶτε εδώ) στην οποία υποστήριξε τον ισχυρισμό του Fauci.

Έρευνα των Email για το τι γνώριζε ο Fauci

Σε μια εκπομπή της 3ης Ιουνίου 2021, ο Carlson εξέτασε τις «σουρεαλιστικές» εμφανίσεις του Fauci μετά την κυκλοφορία των email.

Ως ένα μόνο παράδειγμα, απλώς γέλασε στο ερώτημα γιατί διαγράφηκε τόσο πολύ ένα συγκεκριμένο email μεταξύ του Fauci και του Collins.

Στο μέρος που δεν έχει διαγραφεί, ο Collins προειδοποιεί τον Fauci ότι μια «θεωρία συνωμοσίας» σχετικά με την προέλευση του ιού αποκτά ταχύτητα. Γιατί ακριβώς έγινε αυτό το email; Τι είπε στο υπόλοιπο του email; Ο Fauci ισχυρίζεται ότι αγνοεί το θέμα, και τα επίσημα ΜΜΕ τον αφήνουν να ξεφύγει.

Τώρα, όταν γίνεται επεξεργασία ενός εγγράφου, εκχωρείται μια ταξινόμηση, εξηγώντας γιατί αυτά τα μέρη πρέπει να παραμείνουν μυστικά, και σε αυτήν την περίπτωση, αυτές οι ταξινομήσεις είναι πράγματι ενδιαφέρουσες. Επαναλαμβανόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ Fauci και μη κυβερνητικών ατόμων όπως οι Zuckerberg και Daszak φέρουν κωδικούς όπως:(πηγή εδώ και εδώ)

  • (β) (4), το οποίο αναφέρεται σε πληροφορίες που θα μπορούσαν να βλάψουν την εφαρμογή τεχνολογίας αιχμής σε ένα οπλικό σύστημα των ΗΠΑ.
  • (β) (6), το οποίο αναφέρεται σε πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών εξωτερικής κυβέρνησης, που θα προκαλούσαν σοβαρές βλάβες στις σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και μιας ξένης κυβέρνησης ή σε συνεχιζόμενες διπλωματικές δραστηριότητες των ΗΠΑ
  • (β) (7), το οποίο αναφέρεται σε πληροφορίες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την τρέχουσα ικανότητα των κυβερνητικών αξιωματούχων των ΗΠΑ να προστατεύουν τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και άλλους προστατευόμενους για τους οποίους έχουν εξουσιοδοτηθεί υπηρεσίες προστασίας, προς το συμφέρον της εθνικής ασφάλειας.

Ο Fauci είπε ψέματα για τις μάσκες

Η προσωρινή μνήμη των email δείχνει επίσης ότι ο Fauci είπε ψέματα και για άλλα πράγματα, όπως τις μάσκες και τα εμβόλια.

Σε ένα email, ο Fauci εξήγησε ότι οι χειρουργικές μάσκες δεν λειτουργούν ενάντια στους ιούς επειδή οι ιοί γλιστρούν μέσα από το υλικό, κάτι που είναι η αλήθεια. Όμως, όταν πρόκειται για τις δημόσιες δηλώσεις του σχετικά με τις μάσκες, ο Fauci υπήρξε κατά σειρά ψεύτης.

Ξεκίνησε λέγοντας ότι οι Αμερικανοί δεν πρέπει να τις φορούν επειδή προσφέρουν ελάχιστη έως καθόλου προστασία – πράγμα που είναι αλήθεια – και τα οφέλη είναι ως επί το πλείστον ψυχολογικά, καθώς μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο ασφαλείς.

Στη συνέχεια άλλαξε γνώμη, προτρέποντας όλους να φορούν μάσκα όλη την ώρα. Όταν έρχεται αντιμέτωπος με αυτήν την στροφή, λέει ότι είπε… ψέματα ότι οι μάσκες δεν είναι αποτελεσματικές επειδή ήθελε να διασφαλίσει ότι θα υπήρχαν αρκετές για τους πρώτους εργαζόμενους!!!

Λοιπόν, στην πραγματικότητα, είπε ψέματα, γιατί είπε την αλήθεια αυτή την πρώτη φορά. Όλα από τότε, ωστόσο, ήταν ψέμματα το ένα μετά το άλλο.

Μια μάσκα δεν ήταν καν επαρκής.

Ο Fauci άρχισε να προτείνει δύο.

Στη συνέχεια, επέμεινε ότι οι άνθρωποι έπρεπε να συνεχίσουν να τις φορούν ακόμη και αφού εμβολιαστούν. Δεν υπάρχει καθόλου επιστημονική λογική σε αυτό, και ο Fauci το γνωρίζει.

Ο Fauci δεν έχει πει ακόμα την αλήθεια για τη φυσική ανοσία

Ο Fauci ήταν επίσης ανέντιμος όσον αφορά την ανάγκη εμβολιασμού για τον COVID-19. Στις αρχές Μαρτίου 2020, ένας πρώην αξιωματούχος του Ομπάμα έστειλε email στον Fauci ρωτώντας εάν άτομα που αναρρώνουν από τον COVID-19 μπορούν να περιμένουν να είναι άνοσα μετά.

Ο Fauci απάντησε: «Δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με αυτό το θέμα, αλλά θα υποθέσετε ότι έχουν [sic] ουσιαστική ανοσία μετά τη μόλυνση.»

Εδώ, είναι αρκετά ασφαλές να κάνεις υποθέσεις, επειδή είναι ένα καθιερωμένο ιατρικό γεγονός ότι όταν αναρρώνεις από ιογενή λοίμωξη, είσαι άνοσος και ότι η ανοσία μπορεί να είναι δια βίου σε πολλές περιπτώσεις. Θα ήταν πολύ ασυνήθιστο αν δεν υπήρχε ανοσία μετά την ανάρρωση από ιογενή λοίμωξη. Όπως σημείωσε ο Carlson, ότι η ισχυρή ανοσία εμφανίζεται μετά τον COVID-19 και έχει επίσης επιβεβαιωθεί σε μελέτες κατά το τελευταίο έτος.

Τώρα, εάν έχετε φυσική ανοσία έναντι μιας ασθένειας, δεν χρειάζεται να εμβολιαστείτε.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα, ο Fauci δεν το παραδέχτηκε ποτέ αυτό δημοσίως και δεν έχει αντιταχθεί δημοσίως σε συστάσεις για εμβολιασμό όσων έχουν αναρρώσει από το COVID-19, παρόλο που υπάρχουν στοιχεία που υποδηλώνουν ότι τέτοια άτομα διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο παρενεργειών από το εμβόλιο . Ούτε καν όσοι μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν αντισώματα δεν αποκλείονται από την προπαγάνδα του εμβολίου.

Ο Fauci προσπάθησε να κλείσει την Florida

Άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον Μάρτιο του 2020, που συζητήθηκαν στο The Beltway Report, (δείτε περισσότερα) δείχνουν ότι ο Fauci υποσχέθηκε επίσης να ασκήσει πίεση στον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντη για να κλείσει γυμναστήρια, μπαρ και παραλίες.

Ο παραλήπτης αυτής της ανταλλαγής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ήταν ένας ειδικός για τον ιό HIV της Φλόριντα, ο Doug Brust, ο οποίος έγραψε: «Είμαι ο γιατρός του HIV εδώ. Είμαι … Βάζω τη ζωή μου στη γραμμή έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να αντλούν δύναμη, να πίνουν μπύρα, να αγοράσουν φαγητό και να μαυρίσουν στον ήλιο.» Σε απάντηση, ο Fauci έγραψε, εν μέρει:(δείτε περισσότερα)

«Όσον αφορά τα μπαρ και τις παραλίες, φωνάζω στην τηλεόραση 2 έως 5 φορές κάθε νύχτα για να πω στη νεότερη γενιά να αρχίσει να το παίρνει στα σοβαρά … Είμαι πολύ έκπληκτος που ο Κυβερνήτης DeSantis δεν έχει κλείσει εντελώς τα μπαρ, ακόμα κι αν σερβίρουν φαγητό. Βγάλτε έξω μόνο. ​​Θα το αναφέρω αύριο στη συνεδρίαση της Ειδικής Ομάδας.»

Η έκδοση βιβλίου του Fauci αποσύρεται εν μέσω της αντίδρασης

fauci βιβλίο

Λαμβάνοντας υπόψη το ταχέως εξασθενημένο «αστέρι» του Fauci, το βιβλίο του, «Expect the Unknown: Ten Lessons on Truth, Service and the Way Forward», που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021, έχει πλέον αποσυρθεί από την Amazon και την Barnes & Noble.

Βρήκαμε ένα αρχειοθετημένο αντίγραφο της αρχικής λίστας του Amazon, αλλά ακόμη και η προσωρινά αποθηκευμένη έκδοση εξαφανίστηκε μέσα σε μια εβδομάδα.

Εάν κάνετε αναζήτηση για το βιβλίο σε έναν από αυτούς τους πωλητές βιβλίων τώρα, δεν θα το βρείτε. Όπως αναφέρθηκε από το Just the News στις 2 Ιουνίου 2021: (πηγή αναφοράς)

«Η απόσυρση του βιβλίου έρχεται μετά την αντίδραση από κριτικούς που κατηγόρησαν τον Fauci ότι επωφελήθηκε από τη θανατηφόρα πανδημία στις ΗΠΑ στην οποία εποπτεύει.»

Μεταξύ εκείνων που επικρίνουν τον Fauci είναι ο συντελεστής του Fox News Channel, Joe Concha, ο οποίος τον συνέκρινε με τον δημοκρατικό κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo, υπογράφοντας μια «επταψήφια»(είναι πολλά τα λεφτά) συμφωνία για τις προσπάθειές του κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θανάτων μεταξύ των «υποβοηθούμενων» κατοίκων .

«Αν κοιτάξετε ξανά τους αριθμούς, είχατε τον Cuomo να κερδίζει από μια πανδημία, έναν κυβερνητικό αξιωματούχο», δήλωσε ο Concha, επίσης δημοσιογράφος της εφημερίδας The Hill. «Τώρα έχουμε το Fauci να το κάνει επίσης. Νομίζω ότι αυτό είναι τρομακτικό».

Ο καθημερινός συγγραφέας Greg Price κατηγόρησε τον Fauci για «δημοσίευση ενός βιβλίου και πως έγινε ο υψηλότερος αμειβόμενος υπάλληλος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης την στιγμή που εσύ ως πολίτης έχασες την επιχείρησή σου και είχες τα παιδιά σου εκτός σχολείου για έναν χρόνο».

Η αλήθεια μπορεί να είναι αργή στο να έρθει στην επιφάνεια, αλλά τελικά, λάμπει συνήθως. Και αυτό φαίνεται να ισχύει εδώ.

Η αλήθεια για τη θεωρία διαρροής από εργαστήριο – ότι είναι στην πραγματικότητα η πιο εύλογη και όχι μια θεωρία συνωμοσίας – εμφανίζεται τώρα σχεδόν παντού.

Ακόμη και το Vanity Fair(εδώ το λίνκ) έχει ένα αναλυτικό άρθρο που περιγράφει λεπτομερώς το δράμα του Fauci.

Η θεωρία που πριν από λίγες εβδομάδες χλευάσθηκε ως αποσυναρμολογημένη θεωρία συνωμοσίας, τώρα παίρνει ξαφνικά την ισότιμη προσοχή που θα έπρεπε, και πιθανότατα θα είχε λάβει, καθ ‘όλη τη διάρκεια της «πανδημίας», εάν δεν ήταν ο Fauci και οι συνεργάτες του συνωμότες. 

Αυτή η υπόθεση πρέπει να αποδείξει ένα πράγμα, και αυτό είναι ότι οι «θεωρίες συνωμοσίας» δεν είναι αυτόματα αναληθείς.

 

Πηγή

Προβολές : 409


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα