Ο NICK KILO, ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ! Πόσο Νέος Είναι ο καινούριος μας Ιός;; Και για πρώτη φορά θα πω. PLEASE SHARE

Ο NICK KILO, ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ! Πόσο Νέος Είναι ο καινούριος μας Ιός;; Και για πρώτη φορά θα πω. PLEASE SHARE

24 Νοεμβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:694
Μοίρασέ το
Ένα σαθρό οικοδόμημα το ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ εύκολα με μια μικρή ΜΠΟΜΠΑ στα θεμέλια.
 
Και το σαθρό οικοδόμημα της ΔΗΘΕΝ πανδημίας και του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΝεοΝαζισμου στηρίζεται ΜΟΝΟ σε μια κολώνα ……

 
 
Ο NICK KILO, ήταν από τους πρώτους που διέγνωσαν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ και με αδιάψευστα στοιχεία τα οποία παρουσιάζει από την προσωπική του σελίδα, όχι μόνον αφυπνίζει τους αναγνώστες του, αλλά και γκρεμίζει το σαθρό οικοδόμημα της καλοστημένης παγκόσμιας απάτης.
 
Θα ενώσω κι εγώ την φωνή μου μαζί του και θα σας ζητήσω να κοινοποιήσετε στους φίλους σας αυτή την ανάρτησή του, αλλά και όλες όσες έχω αναρτήσει στο ιστολόγιό μου attikanea.info, ώστε να αφυπνιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι.
 
Καλλιόπη Σουφλή

Το παιχνίδι είναι «επιστημονικά στημένο» εδώ και πολύ καιρό με τη βοήθεια πληθώρας πρόθυμων που θησαυρίζουν εξ «χορηγιών» για τη «προστασία» μας από «αόρατους εχθρούς».

Μιας και το αίμα των «ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ» έχει αρχίσει και βράζει λέω να ρίξω λίγες μπόμπες ……. βαθειά ανάσα παρακαλώ και καλό διάβασμα 

Από το ευαγγέλιο των ιολογων θα αφήσω κάτι εδώ και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Απλα γιατι το παιχνίδι είναι «επιστημονικά στημένο» εδώ και πολύ καιρό με τη βοήθεια πληθώρας πρόθυμων που θησαυρίζουν εξ «χορηγιών» για τη «προστασία» μας από «αόρατους εχθρούς».

Viruses 2015, 7, 996-1019; doi:10:3390/v7030996
«Identification of NEW Respiratory Viruses in the new millennium»
 
«The first human coronavirus were identified in the 1960s by Tyller and Bynoe who passaged a virus, named B814, in HUMAN EMBRYONIC TRANCHEAL ORGAN CULTURES. When this virus was inoculated intranasally into human VOLUNTEERS, common child-like symptoms were PRODUCED. Hamre and Prockow (1966) later isolated a virus, which they were able to GROW in tissue culture, from subjects presenting with symptoms of the common cold. The virus was later named human coronavirus 229E (HCoV-229E).
 
All of these viruses, including B814 and HCoV-229E, were ether-sensitive, indicating the presence of a lipid covering. McIntosh et.al (1967) later recovered SEVERAL ETHER SENSITIVE VIRUSES FROM HUMAN RESPIRACTORY TRACTS, WHICH WERE GROWN IN ORGAN CULTURE.
 
These viruses were termed «OC» viruses to indicate passage in organ culture. Under ELECTRON MICROSCOPY all of these viruses had morphologies similar to several other viruses (Όπως όλες οι οικογένειες ιών) previously identified, namely ΙΒV, MHV, TGEV. These viruses later classified as coronaviruses, which was ACCEPTED AS A NEW GENUS IN 1975.
UNFORTUNATELY, MANY OF THE CLINICAL SAMPLES COLLECTED AND STORED IN THE 1960’s WHICH WERE POSITIVE FOR CORONAVIRUS LIKE PARTICLES, WERE SUBSEQUENTLY LOST.
Therefore, until the identification of SARS-CoV (ο Πρώτος) in 2003,💣💣💣💣💣💣 the STUDY OF HUMAN CORONAVIRUS WAS RESTRICTED TO RESEARCH OF HCoV-229E and HCoV-OC43 …...DESPITE THE CLEAR EVIDENCE OF FURTHER CORONAVIRUS STRAINS» οοοοοοοοουυυυυυυππππππππςςςςςςςς💣💣💣💣💣💣

Τα καταλάβατε????

1ον ..Αποθηκευμένα δείγματα νέων στελεχών του κορονοιου, απλά, ΧΑΘΗΚΑΝ
 
2ον (και το πιο σημαντικό!!!!!!)
..Αν και είχαν ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ και ΑΛΛΩΝ ΣΤΕΛΕΧΏΝ της υπέροχης κορονο-οικογένειας, η ΕΡΕΥΝΑ ΠΕΡΙΟΡΊΣΤΗΚΕ σε δύο συγκεκριμένα στελέχη μόνο, για πολλά πολλά χρόνια.
Από το ίδιο «ευαγγέλιο» ακολουθούν ολίγα σημαντικά.
 
3....Το 2003 μας την «ΕΠΕΣΕ» ο SARS-COV-1 και φύτεψαν την ιδέα της ύπαρξης νέων στελεχών από μια περίεργη μετάλλαξη και την ιδέα ότι αν πάρουμε «μέτρα» μπορούμε να τον ελέγξουμε
(Επειδή τα έζησα παγκοσμίως τα μέτρα τότε, σας λέω με βεβαιότητα ότι μιλάμε για γελοιότητες, του τύπου πριν μπεις σπίτι πλύνε τα παπούτσια με χλωρίνη, κλπ) και φυσικά «ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΑΝ» οι μάγκες, φοβήθηκε και εξαφανίστηκε .
 
Και φυσικά «ξέχασαν» να κάνουν ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΡΟΫΠΆΡΞΗΣ για το πρώτο πολύ κακό αδελφάκι. ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ οι ειδικοί και αρμόδιοι ΓΝΩΡΙΖΑΝ («DESPITE THE CLEAR EVIDENCE OF FURTHER CORONAVIRUS STRAINS») ότι υπάρχουν και κυκλοφορούν πολλά αλλά άγνωστα στελέχη.
 
4...Λίγο μετά το 2003 επίσης έσκασε μύτη ένα άλλο αδελφάκι ο HCoV-NL63, όπου με ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΡΟΥΠΑΡΞΗΣ ανακάλυψαν ότι προϋπήρχε (τουλάχιστον από το 1988, δειγματοληπτικά) και δεν ήταν κωλοφαρδοι που τον είδαν😘😘😘
 
5...Το 2004 επίσης έσκασε μύτη ένα ακόμα αδελφάκι ο HCoV-HKU1 όπου πάλι με ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΡΟΫΠΆΡΞΗΣ ανακάλυψαν ότι προϋπήρχε (τουλάχιστον από το 1995, δειγματοληπτικά) και δεν ήταν κωλοφαρδοι που τον είδαν πάλι.
 
.6..Το 2012 μας την έπεσε ο ΦΟΒΕΡΟΣ, ΤΡΟΜΕΡΟΣ και σουπερ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΣ αλλά δήθεν όχι τόσο μεταδοτικός MERS-CoV, ακριβώς 10 χρόνια μετά το πρώτο κακό παιδί της οικογένειας.
Και Τι ξέχασαν πάλι να κάνουν Σε άλλο ένα κακό παιδί ??
 
Μα φυσικά ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΡΟΫΠΆΡΞΗΣ (αν και έσκασε μύτη τον Ιούνη του 2012, έκαναν μια ολίγον δήθεν αναδρομική μελέτη στο ίδιο έτος και βρήκαν ότι μας την ειχε πέσει από τον Απρίλη του 2012, γιατί πιο πίσω δεν έλεγξαν)
 
7..…….💣💣💣💣💣💣.και το Δεκέμβρη του 2019 μας την έπεσε το ΤΡΙΤΟ ΤΌ ΚΑΛΟ, ή πιο σωστά ΤΡΙΤΏΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.
 
Με τον φοβερά μεταδοτικό SARS-COV-2, ή όπως τον έχω ονομάσει εγώ ο ψεκασμενος.
 
Ο ΦΑΝΤΟΜΑΣ ΙΟΣ, όχι γιατί δεν υπάρχει, αλλά απλά γιατί ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝ Ο ΑΤΙΜΟΥΛΗΣ αφού οι «ΑΡΜΟΔΙΟΙ» και τα γιουσουφάκια τους οι «ιολογοι» έχασαν πληθώρα δειγμάτων πριν 50-60 χρόνια και ενώ ΗΞΕΡΑΝ ότι υπήρχαν πλείστα διαφορετικά στελέχη αυτής της οικογένειας ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ΕΨΑΧΝΕ..
 
Και φυσικά τι ΞΕΧΑΣΑΝ πάλι να κάνουν σε άλλο ένα κακό παιδί ??
 
Μα φυσικά ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΡΟΫΠΆΡΞΗΣ
 
Ένα σαθρό οικοδόμημα το ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ εύκολα με μια μικρή ΜΠΟΜΠΑ στα θεμέλια.
 
Και το σαθρό οικοδόμημα της ΔΗΘΕΝ πανδημίας και του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΝεοΝαζισμου στηρίζεται ΜΟΝΟ σε μια κολώνα ……
 
ΟΤΙ ξαφνικά αναδύθηκε μέσω μιας «αναμενόμενης» ζωονοτικης μεταλλαξης με τις νυχτεριδες ενα ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣA NOVEL AND EMERGING CORONAVIRUS STRAIN…. μιας οικογένειας που στο παρελθόν μας ΕΧΟΥΝ «ΔΕΙΞΕΙ» οι ειδικοί και αρμόδιοι ότι βγάζει ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ
 
Για όποιον το έχασε και μπερδεύτηκε, αν και το ευαγγέλιο των ιολογων είναι σαφέστατο και ο ψεκασμενος τα παρουσιάζει σε απλή και κατανοητή γλώσσα, το επαναλαμβάνω.
 
Για να το εμπεδωσετε
DESPITE THE CLEAR EVIDENCE OF FURTHER CORONAVIRUS STRAINS»
 
Οι μελέτες πέριξ της κορονο-οικογένειας περιορίστηκαν ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΥΦΊΣΤΑΝΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ
 
 
Με εκτίμηση ένας ψεκασμενος που ξέρει ΑΝΑΓΝΩΣΗ
 
Και για πρώτη φορά θα πω. PLEASE SHARE
 

 

Πηγή

Προβολές : 694


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα