Πάμε να δούμε τι προκαλεί στην υγεία το 5G... γιατί άρχισε η προπαγάνδα από τα αργυρώνητα ΜΜΕ και έπεται η εγκατάσταση δεκάδων χιλιάδων ΚΕΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, σ’ ολόκληρη την επικράτεια.

Πάμε να δούμε τι προκαλεί στην υγεία το 5G... γιατί άρχισε η προπαγάνδα από τα αργυρώνητα ΜΜΕ και έπεται η εγκατάσταση δεκάδων χιλιάδων ΚΕΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, σ’ ολόκληρη την επικράτεια.

14 Ιουλίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,138
Μοίρασέ το

 

Αν πίασει το κινητό σήμα με τον Σταθμό Βάσης για να συνδεθεί με το Βασικό Σταθμό Ελέγχου στο 90Ghz και είσαι έως 10 χρονών έχει τσιμπήσει ενα καρκινικό κυτταράκι για πρωινάκι.

Αν είσαι έγκυος μπορεί να βγεί το παιδί με τα τίποτα περίεργα δάχτυλα η με κανένα χρόνιο νόσημα.

Αν έχεις πρόβλημα με καμιά καρδιά θα σε διαβάσει ο παπάς της γειτονίας, και αν δε δεν βρείς κεραία διαθέσιμη γιατί είναι Πάσχα και αναζητήσει αυτόματα και άλλη κεραία πιο πέρα και πιο πέρα και πιο πέρα, δεν θα προλάβει να σε πάει ούτε ο παπάς.

Μαθαίνω πως στις τηλεοράσεις με τους αργυρώνητους δημοσιοκάφρους, έχει ήδη ξεκινήσει η προπαγάνδα για τα… “οφέλη του 5G”.
Μέχρι το τέλος του χρόνου, θα έχει γίνει και ο απαραίτητος διαγωνισμός και μετά πάμε φουλ για εγκατάσταση δεκάδων χιλιάδων ή και εκατοντάδων χιλιάδων ΚΕΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ…

Φροντίζει άλλωστε η κυβέρνηση του Κούλης γι αυτό…

Ανάμεσα στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, στην ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ και την ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, προσθέστε και τους ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 5G.

Κι εγώ που είμαι άσχετη με τα της πληροφορικής, το παρακάτω άρθρο, το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό.

Διαβάστε το και ετοιμαστείτε για νέες μορφές αντίστασης…

Εκτός αν θέλετε εσείς και τα παιδιά σας, να γεμίσουν ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Επειδή οι ρουφιάνοι του φατσοβιβλίου, η συμμορία των ΑΝΘ-ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES, έχουν βαλθεί να μας πείσουν πόσο καλό θα  μας κάνει το 5g, παραθέτω και την τελευταία εικόνα, στην οποία ο Διδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου Μάντσεστερ και Διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών κ. Αλκιβιάδης Κεφαλάς, δηλώνει επισήμως, ότι “ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ 5G είναι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και ότι τα ELLINIKA HOAXES, είναι ΗΜΙΜΑΘΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΗ.

Φυσικά και είναι ΗΜΙΜΑΘΗ… Φυσικότατα και είναι ΙΔΙΟΤΕΛΗ, ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ, προκειμένου να μας επιβάλουν ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.

Τελικά δεν είμαι μεγάλος συνωμοσιολόγος και μπορείτε να αποδώσετε τους χαρακτηρισμούς σας εις τα μούτρα σας (το λέω με εις αρχαίο να ακούγεται επιβλητικό).

Διαβάζω για τα συγκεκριμένα πράγματα 10 ώρες την μέρα έχω βγάλει τα μάτια μου για να χαρακτηριστώ συνωμοσιολόγος απο ατόμα που δεν έχουν ιδέα απο πληροφορική και τηλεπικοινωνίες.

Πάμε λιγο να δούμε το 5g καθαρά επιστημονικά και μόνο.

Το 5G θα χρησιμοποιήσει τρεις περιοχές συχνοτήτων: μια χαμηλή συχνότητα στα 0,7 GHz, μια μεσαία στα 3,4-3,8 GHz και μια υψηλή συχνότητα στα 24,25-27,5 Ghz αλλά και ακόμη υπολότερη στα 90GHz.


Το 5g εκμπεμπεί ακομη και 10 φορές περισσότερο απο τα μικροκύματα. Τα μικροκύματα είναι στα 10 Ghz ενω το 5g στα 24-27,5 και στα 90Ghz στην υψηλή ζώνη.

Επίσης αν πίασει το κινητό σήμα με τον Σταθμό Βάσης για να συνδεθεί με το Βασικό Σταθμό Ελέγχου στο 90Ghz και είσαι έως 10 χρονών έχει τσιμπήσει ενα καρκινικό κυτταράκι για πρωινάκι.

Αν είσαι έγκυος μπορεί να βγεί το παιδί με τα τίποτα περίεργα δάχτυλα η με κανένα χρόνιο νόσημα.

Αν έχεις πρόβλημα με καμιά καρδιά θα σε διαβάσει ο παπάς της γειτονίας, και αν δε, δεν βρείς κεραία διαθέσιμη γιατί είναι Πάσχα και αναζητήσει αυτόματα και άλλη κεραία πιο πέρα και πιο πέρα και πιο πέρα, δεν θα προλάβει να σε πάει ούτε ο παπάς.

Οποιαδήποτε ακτινοβολία που είναι μη ιονίζουσα (την λέμε και μη ιοντίζουσα) είναι πολύ αδύναμη για να σπάσει τους χημικούς δεσμούς.

Η ακτινοβολία που μπορεί να προκαλέσει ζημιά, να σκοτώσει κύτταρα, να προκαλέσει μεταλλάξεις DNA ονομάζεται ιονίζουσα.


Τα μικροκύματα είναι η μόνη εξαίρεση μη ιονίζουσας ακτινοβολίας, αλλά ικανής να βλάψει ιστό,
καθώς είναι ακριβώς σκόπιμα φτιαγμένη να συντονίζεται με τα μόρια νερού και να τα κάνει να πάλλονται.

Το 5g εκμπεμπεί ακομη και 10 φορές περισσότερο απο τα μικροκύματα. Τα μικροκύματα είναι στα 10 Ghz, ενω το 5g στα 24-27,5 και στα 90Ghz στην υψηλή ζώνη.

Το 5g και αυτό ειναι μη ιονίζουσα αλλά αλλά αλλά εκπέμπει πολυ υψηλά και πάιζει ρόλο και η πυκνότητας ισχύς ανά μονάδα εμβαδού.


Η ενεργειακή πυκνότητα εκφραζεται σαν milliwatt ανά τετραγωνικό εκατοστό (mW/cm2 ή σε μικροwatt ανά τετραγωνικό εκατοστό (µW/cm2).

Τα 3.5 Ghz είναι στα 7 mw/cm2 τα 90Ghz σε milliwatt ανά τετραγωνικό εκατοστό είναι 25 φορές περισσότερο, οπότε καλύτερα να μην γεννιόμουνα.

Από 4 mw/cm2 και πάνω είναι πρόβληματα όπως καρκίνος του δέρματος, εγκεφαλικά επεισόδια, ανακοπές καρδίας κλπ.

Αν κάνουμε την μαθηματική πράξη τα Ghz του 5g σήματος θα μας βγούν σε milliwatt ανά τετραγωνικό εκατοστό γύρω στα 175 δηλάδη στο κόκκινο του πίνακα (Καθαρός Κίνδυνος λέει).

Οι πομποί συχνοτήτων 450-1500 MHz θεωρούνται ασφαλείς αν η ισχύς εκπομπής τους είναι μικρότερη από 1,4 * (450/f), όπου f η συχνότητα σε MHz).

Έτσι, το φορητό του GSM (f=900MHz), μπορεί να θεωρηθεί ασφαλές αν η ισχύς του
είναι μικρότερη από 0,7 Watts και εφόσον, σύμφωνα με την οδηγία, απέχει από το σώμα απόσταση μεγαλύτερη από 2,5 cm.

Δηλαδή ακόμη και ενα 3g κάτι μπόρει να προκαλέσει.

Το 4g λιγό καρκινάκι στις μεγάλες πόλεις μόνο μπορείς να το φας.

Το 5g με τέτοιες τιμές που αναφέραμε παραπάνω και δεδομένου οτι χρειάζεται και πολυ περισσότερες κεραίες για να πίασει αυτές τις ταχύτητες για τις οποίες φημίζεται χρειάζεται μια κεραία περίπου κάθε 10 μέτρα.


Στον έχει κολλήσει τον καρκίνο θες δεν θές, δεν στο κολλάει αμέσως στον κολλάει σε μια 10ετία, κρίμα δεν είναι να πεθάνεις 40 χρονών και 50 χωρίς να έχεις κάνει κατάχρηση ποτέ?

Τα RF κύματα περιέχουν ως γνωστόν ένα ηλεκτρικό και ένα μαγνητικό πεδίο. Η ένταση E του ηλεκτρικού πεδίου μετρείται με τη μονάδα βολτ ανά μέτρο (V/m), ενώ η μονάδα αμπέρ ανά μέτρο (A/m) χρησιμοποιείται για να εκφράσει την ένταση H του μαγνητικού πεδίου (άλλες μονάδες είναι το 1 Tesla και το 1 Gauss – 1Tesla=10.000 Gauss).

Σημειωτέον, ότι μόνο το μαγνητικό πεδίο εμφανίζεται να είναι κατάλληλο για να προκαλέσει προβλήματα υγείας.

Γι’ αυτό μας ενδιαφέρει μόνο η ένταση Η του μαγνητικού πεδίου.

Από τα μαγνητικά πεδία είναι δύσκολο να προστατευθούμε, και εύκολα μπορούν διαπεράσουν κτήρια και ανθρώπους.

Σε αντίθεση με τα μαγνητικά πεδία, τα ηλεκτρικά πεδία έχουν πολύ μικρή ικανότητα να διαπεράσουν το δέρμα ή τα κτήρια.

Επειδή οι ιστοί περιέχουν κατά 70% νερό (που είναι σαν ένα ηλεκτρικό δίπολο), τότε η RF ακτινοβολία αναγκάζει τα μόρια του νερού να ταλαντώνονται ή να περιστρέφονται με τη συχνότητα της ακτινοβολίας.

Οι ραδιοσυχνότητες στην περιοχή AM (106 Hz), αλληλεπιδρούν πολύ ασθενώς με τους ανθρώπινους ιστούς και έτσι δεν προκαλούν θερμικά φαινόμενα.

Οι ραδιοσυχνότητες στις περιοχές των 90 Ghz προκαλούν τεράστια προβλήματα διότι φτάνουν όπως εξηγήσαμε παραπάνω στα 175 milliwatt ανά τετραγωνικό 175 mv/cm2. οπότε >=100 mw/cm2 = καθαρός κίνδυνος.

Όταν η RF ακτινοβολία θερμαίνει τους ιστούς, τότε αν ο θερμορυθμιστικός μηχανισμός του σώματος δεν μπορεί να επαναφέρει την κανονική θερμοκρασία τους και γι’ αυτό προξενούνται βλάβες.

 

Πηγή

Προβολές : 1,138


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα