Πάρτε μια γεύση από τις παρενέργειες και τους θανάτους από τα εμβόλια του κορονοϊού...

Πάρτε μια γεύση από τις παρενέργειες και τους θανάτους από τα εμβόλια του κορονοϊού...

18 Μαρτίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:903
Μοίρασέ το

Σχετικά με τη δημοσίευση αυτών των δεδομένων: Το UMC φροντίζει πολύ να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα που περιέχονται στο παρόν αποτελούν ακριβή καταγραφή των δεδομένων που συλλέγονται από τις εθνικές αρχές φαρμάκων και διαβιβάζονται στο UMC.

 

 

Μου γράφει ένας αναγνώστης και τον ευχαριστώ πολύ για τα στοιχεία που μου έστειλε, για τις παρενέργειες των εμβολίων του κορονοϊού και τους θανάτους…

Δεν είναι τυχαίο που ιατροί παγκοσμίου κύρους και νομπελίστες, κτυπούν καμπάνες κινδύνου για τα εμβόλια.

Παρακαλώ, λάβετέ τα πολύ σοβαρά υπόψη, αν προτίθεστε να κάνετε το εμβόλιο.

Κρατήστε το λινκ στο τέλος της ανάρτησης, να ελέγχετε τις παρενέργειες κάθε εβδομάδα. ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ, ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Αυτή η βάση δεδομένων σας επιτρέπει να περιηγηθείτε και να δείτε δεδομένα σχετικά με πιθανολογημένες παρενέργειες από διάφορα φαρμακευτικά προϊόντα (επίσης γνωστά ως πιθανολογημένες ανεπιθύμητες ενέργειες φαρμάκων (“ADRs”)).

Όλα τα δεδομένα που περιέχονται στο παρόν προέρχονται από το VigiBase®, την παγκόσμια βάση δεδομένων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ο “ΠΟΥ”) για ADRs, που διατηρείται από το Κέντρο Παρακολούθησης της Ουψάλα (το “UMC”).

Το UMC είναι το Συνεργαζόμενο Κέντρο του ΠΟΥ για τη Διεθνή Παρακολούθηση Ναρκωτικών με έδρα την Ουψάλα της Σουηδίας, παρέχοντας επιστημονική ηγεσία και λειτουργική υποστήριξη στο Πρόγραμμα του ΠΟΥ για τη Διεθνή Παρακολούθηση Ναρκωτικών(www.who-umc.org).

Τα δεδομένα περιέχουν αναφορές εικαζόμενων ADR, οι λεγόμενες ατομικές εκθέσεις ασφάλειας περίπτωσης (ICSRs), που συλλέγονται από τις εθνικές αρχές φαρμάκων σε περισσότερες από 110 χώρες και εκτείνονται σε περισσότερα από 100 000 διαφορετικά φαρμακευτικά προϊόντα.

Έτσι, αυτή η βάση δεδομένων είναι μόνο ένα αποθετήριο των ICSRs που παρέχονται για VigiBase®, και δεν θα θεωρείται ως συστηματικό μητρώο των ADRs που έχουν συμβεί ή μπορεί να συμβεί.

Ο όγκος των ICSRs για ένα συγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου, ενδεικτικά, του βαθμού χρήσης του προϊόντος, της δημοσιότητας και της φύσης των αντιδράσεων.

Δεν παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των ασθενών που εκτίθενται σε ένα συγκεκριμένο προϊόν και, ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατόν να υπολογιστεί η συχνότητα οποιασδήποτε ADR.

Επιπλέον, η συλλογή δεδομένων οφείλεται π.χ. σε διαφορετικές εθνικές νομοθεσίες και πολιτικές, ετερογενής μεταξύ των διαφόρων χωρών.

Για τους λόγους αυτούς, οποιαδήποτε ερμηνεία δεδομένων ΕΕΔ, και ιδίως εκείνων που βασίζονται σε συγκρίσεις μεταξύ διαφόρων φαρμάκων, μπορεί να είναι παραπλανητική.

Οι πληροφορίες σχετικά με την εικαζόμενη ΕΕΔ δεν θα πρέπει να ερμηνεύονται υπό την έννοια ότι το εν λόγω φάρμακο ή η (οι) δραστική(-ές) ουσία(-ές) προκαλεί γενικά την παρατηρούμενη επίδραση ή δεν είναι ασφαλής για χρήση.

Κάθε ισχυρό συμπέρασμα όσον αφορά τα οφέλη και τους κινδύνους ενός συγκεκριμένου φαρμάκου απαιτεί πάντοτε λεπτομερή αξιολόγηση και επιστημονική αξιολόγηση όλων των διαθέσιμων δεδομένων.

Η ισορροπία μεταξύ οφέλους και κινδύνου ενός συγκεκριμένου φαρμακευτικού προϊόντος ποικίλλει επίσης μεταξύ των μεμονωμένων ασθενών.

Εάν νομίζετε ότι μπορεί να αντιμετωπίζετε παρενέργεια από ένα φαρμακευτικό προϊόν, ζητήστε συμβουλές από έναν επαγγελματία υγείας το συντομότερο δυνατό.

Ποτέ μην σταματάτε ή αλλάζετε τη δόση για συνταγογραφούμενα φάρμακα χωρίς να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Το VigiAccess υποστηρίζει την τρέχουσα και την προηγούμενη σημαντική κυκλοφορία των προγραμμάτων περιήγησης Chrome, Firefox-, Internet Explorer και Safari.

Η εφαρμογή δεν θα λειτουργεί με προγράμματα περιήγησης που δεν υποστηρίζονται. Οι παλαιότερες εκδόσεις του προγράμματος περιήγησης ενδέχεται να έχουν προβλήματα ασφάλειας και επιδόσεων.

Σχετικά με τη δημοσίευση αυτών των δεδομένων: Το UMC φροντίζει πολύ να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα που περιέχονται στο παρόν αποτελούν ακριβή καταγραφή των δεδομένων που συλλέγονται από τις εθνικές αρχές φαρμάκων και διαβιβάζονται στο UMC.

Ωστόσο, η UMC δεν εγγυάται, εγγυάται ή προβαίνει σε οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με τα δεδομένα που περιέχονται στο παρόν, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, εγγυήσεων, εγγυήσεων ή παραστάσεων ακρίβειας, αξιοπιστίας, πληρότητας, νομίσματος, καταλληλότητας, καταλληλότητας ή χρησιμότητας για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό ή σε σχέση με μη παραβίαση οποιωνδήποτε δικαιωμάτων τρίτων.

Σε καμία περίπτωση η UMC δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια, ζημία, κόστος ή άλλη δαπάνη (άμεση, έμμεση, τιμωρητική, παρεπόμενη, ειδική ή επακόλουθη) που προκύπτει από ή με οποιονδήποτε τρόπο συνδέεται με τη χρήση ή την αναφορά σε οποιαδήποτε δεδομένα περιέχονται στο παρόν.

Σε καμία περίπτωση η UMC δεν ευθύνεται παρά μόνο i) βάσει του σουηδικού ουσιαστικού δικαίου και ii) υπόκειται στα δικαστήρια της Σουηδίας ενώπιον του πρωτοδικείου του περιφερειακού δικαστηρίου της Ουψάλα.

 

Πηγή

Μου γράφει ο αναγνώστης των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, και παραθέτει στοιχεία πολύ σημαντικά για τις παρενέργειες των εμβολίων του κορονοϊού:

“Κυρία Σουφλή

Σας παρακολουθώ ανελλιπώς και σας συγχαίρω για την πληροφόρηση που μας προσφέρετε.

Θέτω υπόψη σας τον παρακάτω οργανισμό  παρακολούθησης παρενεργειών φαρμάκων.

https://www.who-umc.org/about-us/who-we-are/

στην σελίδα του   http://www.vigiaccess.org/   μπορούμε να δούμε όλες τις παρενέργειες όλων των φαρμάκων .

Αποδοχή των όρων στο τέλος της σελίδας , και  SEARCH DATABASE

Στη θέση   {Enter  tradename of drug}   γράφουμε   covid-19 vaccine  και  SEARCH.

 

Το παρακολουθώ ένα μήνα τώρα,  ενημερώνεται εβδομαδιαία.

16-2-2021     84.498  παρενέργειες.

 

Adverse drug reactions (ADRs)

General disorders and administration site conditions

Death (2178)

 

Κράτησα μερικά στοιχεία ενός μηνός από 16-2 εως σήμερα

16-2-21  (84489)

22-2-21  (101369)

01-03-21

08-03-21

General disorders and administration site conditions (142151)

  • Death (1823)

16-3-2021

 Death (1928)

 

 

 

Προβολές : 903


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα