ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΣΙΩΠΟΥΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ... ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. Απασχόλησε τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΣΙΩΠΟΥΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ... ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. Απασχόλησε τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

11 Μαΐου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:485
Μοίρασέ το

Διεθνή ΜΜΕ για δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Η Ελλάδα είναι συνηθισμένη σε δολοφονίες από συμμορίες αλλά αυτό συγκλονίζει»

ΚΟΚΚΙΝΟ έχουν κτυπήσει τα εγκλήματα των λαθροεισβολέων στην Ελλάδα, αλλά αυτοί που ορκίστηκαν να φυλάττουν την Πατρίδα, ΣΙΩΠΟΥΝ.

ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΣΙΩΠΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ.

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ. Όπως είμαστε και όλοι εμείς, ο ελληνικός λαός, συνένοχοι.

ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας, με τα ξένα ΜΜΕ να κάνουν ειδική αναφορά στο συμβάν.

Οι ληστές – δολοφόνοι στραγγάλισαν μέχρι θανάτου την άτυχη μητέρα αφού πρώτα σκότωσαν και κρέμασαν τον σκύλο της οικογένειας στον φράχτη του σπιτιού.

Η Ελλάδα είναι συνηθισμένη σε δολοφονίες από συμμορίες, ωστόσο, το ειδεχθές έγκλημα με τον στραγγαλισμό της μητέρας μπροστά στο μωρό της συγκλονίζει, όπως υποστηρίζει το Reuters.

Εφημερίδα «Daily Mirror»

Βρετανίδα 20 ετών, δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της κορούλας της που είναι μόλις 11 μηνών, γράφει η βρετανική εφημερίδα Mirror προσθέτοντας ότι τέσσερις διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας στη Γλυκά Νερά.

Η μητέρα όπως και ο σκύλος της οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο. Οι κακοποιοί δολοφόνησαν τη γυναίκα δίπλα στο 11 μηνών μωρό της, το οποίο το πρωί βρέθηκε από τους αστυνομικούς δίπλα στη νεκρή μητέρα του, σε κατάσταση σοκ να κλαίει.

Ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης γυναίκας, πιλότος στο επάγγελμα, ακινητοποιήθηκε από τους ληστές – δολοφόνους οι οποίοι τον έδεσαν σε μία καρέκλα.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ληστών – δολοφόνων.

Βρετανική εφημερίδα «Daily Mail»

Ληστές βασάνισαν και δολοφόνησαν 20χρονη Βρετανή μητέρα μπροστά στα μάτια της μόλις έντεκα μηνών κορούλας της στην Ελλάδα , γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Νωρίτερα, οι δολοφόνοι ακινητοποίησαν τον σύζυγό της δένοντάς τον σε καρέκλα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, σήμερα τα ξημερώματα.

Η 20χρονη Καρολάιν στραγγαλίστηκε στη σοφίτα της οικογένειας , προσθέτει το δημοσίευμα. Η εφημερίδα, επικαλούμενη την ιστοσελίδα «Πρώτο Θέμα», γράφει ότι οι ληστές αρχικά σκότωσαν και εν συνεχεία κρέμασαν το σκυλί της οικογένειας.

 

 

Εφημερίδα «The Times»

Ληστές στραγγάλισαν μέχρι θανάτου Βρετανίδα μητέρα μπροστά στα μάτια της μόλις 11 μηνών κορούλας της εισβάλλοντας στο σπίτι της οικογένειας σε προάστιο των Αθηνών σήμερα το πρωί, όπως δήλωσε η ελληνική αστυνομία.

Οι δολοφόνοι βασάνισαν την 20χρονη Καρολάιν στη σοφίτα του σπιτιού της στα Γλυκά Νερά όπου κοιμόταν με το μωρό της.

Η άτυχη γυναίκα γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά είχε βρετανικό διαβατήριο.

Πρακτορείο Reuters

Tρεις διαρρήκτες στραγγάλισαν μια νεαρή Βρετανίδα μητέρα μπροστά στο μόλις 11 μηνών βρέφος της, αφού εισέβαλαν στο σπίτι της σε προάστιο της Αθήνας και έδεσαν τον σύζυγό της για να τον ακινητοποιήσουν, ανέφερε η ελληνική αστυνομία.

Οι κλέφτες απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα αφού σκότωσαν τη 20χρονη γυναίκα, η οποία γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά είχε βρετανικό διαβατήριο. Ο 32χρονος σύζυγός της, πιλότος στο επάγγελμα, βρέθηκε ζωντανός.

Οι ληστές- δολοφόνοι σκότωσαν επίσης το σκύλο της οικογένειας και τον άφησαν κρεμασμένο στο φράχτη του σπιτιού της οικογένειας, πρόσθεσε η αστυνομία.

«Οι Έλληνες είναι συνηθισμένοι σε δολοφονίες από συμμορίες αλλά ο στραγγαλισμός της γυναίκας μπροστά στο βρέφος της προκάλεσε σοκ στην Ελλάδα».

Iστοσελίδα «euroweeklynews.com»

Νεαρή μητέρα δολοφονήθηκε μπροστά στην κορούλα της στην Ελλάδα, είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας «euroweeklynews».

Η Βρετανή μητέρα, 20 ετών, βρήκε τραγικό θάνατο ύστερα από την εισβολή διαρρηκτών στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

 

 

Πηγή

Προβολές : 485


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα