Παγκόσμια Ψηφιακή Ταυτότητα: Αυγή του τελικού παιχνιδιού

Παγκόσμια Ψηφιακή Ταυτότητα: Αυγή του τελικού παιχνιδιού

22 Απριλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:462
Μοίρασέ το

Η πανδημία και το εμβόλιο COVID χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή ενός παγκόσμιου συστήματος ψηφιακής ταυτότητας.

Θέλουν κυριολεκτικά να μας πετσοκόψουν σαν βοοειδή, και θα πουλήσουν αυτή τη μετάβαση στις μάζες ως ευκολία.

Αν τους επιτρέψουμε να εισαγάγουν και να ενσωματώσουν αυτό το σύστημα στις κοινωνίες μας, υποτασσόμενοι σε αυτό όπως έχει κυκλοφορήσει, τότε θα είμαστε εντελώς στο έλεός τους.

 

 

 

 

Όταν τους επιτρέψαμε να καταστρέψουν την εκπαίδευσή μας, τον Πολιτισμό μας, να διαστρεβλώσουν την Ιστορία μας, να καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματά μας, να διαλύσουν τις ζωές μας με έναν ιό ΑΠΑΤΗ, να μασκοφορεθούμε, να κάνουμε τα τεστ και τα τοξικά τους εμβόλια, χωρίς αντίσταση, δώσαμε σ’ αυτά τα σατανικά ερπετά το δικαίωμα να οδηγήσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα στην τεράστια μείωση, στον αφανισμό και στην σκλαβοποίηση των υπολοίπων.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μια ψηφιακή ταυτότητα global θα χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της κατάστασης εμβολιασμού κατά του COVID.

Το εμβόλιο για τον κοροναϊό βρίσκεται στα αρχικά στάδια ανάπτυξης.

Πέρα από την ασφάλεια και την αναγκαιότητα του ίδιου του εμβολίου, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι δηλώνουν τώρα πολύ ανοιχτά ότι όσοι δεν λαμβάνουν το εμβόλιο θα στερηθούν την πρόσβαση στην απασχόληση, τις διάφορες υπηρεσίες και την κανονική κοινωνία στο σύνολό
της· από συναυλίες μέχρι αθλητικά παιχνίδια, “ομαδικές συγκεντρώσεις” γενικά, διεθνή ταξίδια, ακόμη και απεριόριστη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, ως μόνο την αρχή.

Προκειμένου να γίνουν διακρίσεις κατά των μη εμβολιασμένων, θα πρέπει να δημιουργηθεί κάποιο είδος συστήματος για να εξακριβωθεί ποιος έχει εμβολιαστεί και ποιος όχι

Ένα παράδειγμα προτεινόμενου υβριδικού χαρτιού και ψηφιακού συστήματος αναγνώρισης εμβολίων.

Ένα σύστημα αναγνώρισης για την παρακολούθηση του καθεστώτος εμβολιασμού προτείνεται από τα “νωμένα Έθνη, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και διάφορες ΜΚΟ παγκοσμιοποιημένης παγκοσμιοποίησης.

Προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι τους για ανάκληση της ελευθερίας των διεθνών ταξιδιών από μη εμβολιασμένα άτομα, το σύστημα ταυτότητας θα πρέπει να έχει παγκόσμιο πεδίο εφαρμογής.

Το έργο ID2020 φαίνεται να βρίσκεται στο σύνδεσμο αυτής της προσπάθειας, μιας «συμμαχίας ψηφιακής ταυτότητας» που επιδιώκει να πιστοποιήσει όλα τα συστήματα ψηφιακής ταυτότητας που αναπτύσσονται σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να διασφαλιστεί η συμβατότητα πέραν των διεθνών συνόρων.

Αυτό θα μπορούσε σύντομα να γίνει ένα κοινό θέαμα οπουδήποτε υπάρχουν “ομάδες ανθρώπων”.

Φαίνεται ότι στα περισσότερα μέρη, ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός καθαυτός, αλλά θα είναι νόμιμο για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις να κάνουν διακρίσεις εις βάρος των ανεμβολίαστων κατά το δοκούν.

Παρόμοια με τον αριθμό των θέσεων που αρνούνται την υπηρεσία σε πελάτες που δεν φορούν μάσκες, ακόμη και σε μέρη όπου δεν υπάρχουν εντολές μάσκας, πιθανότατα θα είναι απολύτως νόμιμο για τους εργοδότες και τις επιχειρήσεις να αρνούνται αυθαίρετα την είσοδο σε οποιονδήποτε χωρίς την ταυτότητα + απόδειξη εμβολιασμού.

Είναι πιθανό οι επιχειρήσεις που αρνούνται την υπηρεσία ή/και την απασχόληση στους ανεμβολίαστους να έχουν ειδικά διαλείμματα από την κυβέρνηση με τη μορφή ασυλίας από εντολές κλεισίματος κλειδώματος, και χαλαρωμένοι λειτουργικοί περιορισμοί και κανονισμοί, όπως υποχρεωτικές μάσκες, όρια στους πελάτες στις εγκαταστάσεις και ενοχλητικά εμπόδια πλεξιγκλάς κλπ.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θέλει η παγκόσμια ταυτότητα να είναι αναπόσπαστη από όλες τις πτυχές της ζωής.
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει δηλώσει ότι ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι να χρησιμοποιηθεί αυτή η ταυτότητα για τα πάντα στη ζωή, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης στο Διαδίκτυο και ακόμη και σε μεμονωμένους ιστότοπους.

Εάν συμβεί αυτό, η ανωνυμία στο διαδίκτυο θα καταργηθεί πλήρως.

Εάν κάποιος δημοσιεύσει οποιαδήποτε λανθασμένη σκέψη στο διαδίκτυο, τότε πιθανώς μπορεί να τιμωρηθεί απλά επισημαίνοντας την ψηφιακή του ταυτότητα.

Στη συνέχεια, δεν θα του επιτραπεί να περάσει από σημεία ελέγχου όπου πρέπει να παρουσιάσει την ταυτότητα, σημεία ελέγχου που πρόκειται να ρυθμιστούν σε όλη την κοινωνία αρχικά για να ελέγξουν για κατάσταση εμβολιασμού.

Φινάλε.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προωθεί επίσης την ιδέα ότι η ψηφιακή ταυτότητα μπορεί και θα ενσωματωθεί στα ίδια μας τα σώματα, και τα μετανθρωπιστά μέλη τους ισχυρίζονται επίσης ότι η τεχνολογία υπολογιστών και smartphone θα αρχίσει επίσης να συγχωνεύεται με το σώμα μας στο εγγύς μέλλον.

Θέλουν κυριολεκτικά να μας πετσοκόψουν σαν βοοειδή, και θα πουλήσουν αυτή τη μετάβαση στις μάζες ως ευκολία.

Μια επερχόμενη «πανδημία στον κυβερνοχώρο» θα ξεπεράσει τις ζημιές που προκαλούνται από την πανδημία COVID, σύμφωνα με το WEF.

Κάτι άλλο συμβαίνει επίσης.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ μιλά επίσης για μια “Μεγάλη Επαναφορά” που φαίνεται να περιλαμβάνει την κατάργηση των παλαιών οικονομικών και τραπεζικών συστημάτων ολόκληρου του πλανήτη και τη θέσπιση νέων παγκόσμιων συγκεντρωτικών συστημάτων διαφόρων ειδών.

Οι ίδιοι άνθρωποι προειδοποιούν επίσης τώρα για μια επερχόμενη “πανδημία στον κυβερνοχώρο”, η οποία λένε ότι θα είναι τάξεις μεγέθους χειρότερες από την πανδημία COVID.

Έχουν “προβλέψει” ότι οι τράπεζες, η υγειονομική περίθαλψη και το σύστημα εφοδιασμού τροφίμων, μεταξύ άλλων, θα σακατευτεί από αδιάκοπες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

Πιστεύω ότι στόχος τους είναι να καταστρέψουν την παλαιού τύπου ψηφιακή υποδομή μας με εξελιγμένες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, και στη συνέχεια να ορμήσουν ως σωτήρες, προσφέροντάς μας ένα νέο είδος τεχνολογίας για τη λειτουργία των συστημάτων
μας.

Η νέα τεχνολογία θα βασίζεται στην τεχνολογία blockchain και κρυπτονομισμάτων και θα είναι πλήρως υπό τον έλεγχό τους.

Θα διαγράψουν το παλιό τραπεζικό σύστημα και ίσως όλο τον πλούτο μας (επιτυγχάνοντας έτσι τη “Μεγάλη Επαναφορά”) με αδιάκοπες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και στη συνέχεια θα εισαγάγουν ένα κρυπτονόμισμα χωρίς μετρητά.

Τράπεζα του Καναδά ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος ότι δημιουργεί ένα ψηφιακό νόμισμα “ως συνεχόμενα”.

Τι άλλο θα μπορούσε ενδεχομένως να σημαίνει η “συναγωγή” εκτός από το γεγονός ότι το ψηφιακό νόμισμα είναι απαραίτητο σε περίπτωση καταστροφικής αποτυχίας του παλαιού τραπεζικού συστήματος;

Η Τράπεζα του Καναδά δήλωσε επίσης πρόσφατα ότι το σύστημα κεντρικών τραπεζών πρέπει να υιοθετήσει ψηφιακά νομίσματατο συντομότερο δυνατό .

Χωρίς αμφιβολία, για να έχετε λογαριασμό και να χρησιμοποιήσετε αυτό το νέο ψηφιακό νόμισμα, θα χρειαστείτε τη νέα ψηφιακή ταυτότητα.

Η ψηφιακή ταυτότητα πιέζεται σκληρά στον Καναδά από το 2020.

Υπήρξε μια σκληρή ώθηση για την υιοθέτηση συστημάτων ψηφιακής ταυτότητας στον Καναδά, ξεκινώντας περίπου την ίδια περίοδο που εμφανίστηκε η πανδημία. Υπάρχουν διάφορα υβριδικά συστήματα που προτείνονται και αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή που επιτρέπουν στους χρήστες να ανεβάζουν τα αναγνωριστικά παλαιού τύπου σε μια εφαρμογή smartphone και, στη συνέχεια, να παρουσιάζουν το smartphone τους όπου ζητείται αναγνώριση.

Αυτή είναι μια λύση stopgap, μια γέφυρα μεταξύ της ταυτότητας παλαιού τύπου και των επερχόμενων συστημάτων ψηφιακής ταυτότητας, που ωθεί τους ανθρώπους να συνηθίσουν να βασίζονται στο smartphone τους για την αναγνώρισή τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα συστήματα ψηφιακής ταυτότητας εμβολίου που προτείνονται επί του παρόντος περιλαμβάνουν όλα τη χρήση smartphone για την επίδειξη ή τον προσδιορισμό αποδεικτικών στοιχείων εμβολιασμού.

Το Οντάριο σχεδιάζει να ξεκινήσει ένα σύστημα ψηφιακής ταυτότητας μέχρι το τέλος του 2021, το οποίο ισχυρίζονται ότι θα είναι “τόσο εύκολο όσο το Uber” στη χρήση και στην Αλμπέρτα ένα νέο σύστημα ψηφιακής ταυτότητας επανασυνδέεται για να λάβει οφέλη ανακούφισης από τον COVID.

Φαίνεται ότι η στρατηγική θα είναι να αφομοιωθούν σταδιακά και να αντικατασταθούν όλα τα συστήματα ταυτότητας παλαιού τύπου σε συστήματα ψηφιακής ταυτότητας που θα συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές ID2020, επιτυγχάνοντας έτσι μια παγκόσμια μήτρα παρακολούθησης ανθρώπων από την οποία κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί.

“Εντοπίστηκε μη έγκυρο αναγνωριστικό, πολίτη. Ετοιμαστείτε για απομόνωση.”
Αυτό είναι ουσιαστικά ένα σχέδιο για ένα παγκόσμιο πλέγμα ελέγχου σκλάβων στο οποίο οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να εξουδετερωθεί με το πάτημα ενός κουμπιού.

Οι αντιφρονούντες που αναγνωρίζονται θα μπορούσαν να έχουν την ταυτότητά τους σημειωμένη στο σύστημα και στη συνέχεια δεν θα μπορούσαν πλέον να εργάζονται, να αγοράζουν ή να πωλούν ή ακόμα και να βγαίνουν δημόσια.


Αν τους επιτρέψουμε να εισαγάγουν και να ενσωματώσουν αυτό το σύστημα στις κοινωνίες μας, υποτασσόμενοι σε αυτό όπως έχει κυκλοφορήσει, τότε θα είμαστε εντελώς στο έλεός τους.

Πρέπει να γίνει γνωστό: Η πανδημία και το εμβόλιο είναι οχήματα για την εισαγωγή αυτού του παγκόσμιου συστήματος ψηφιακής ταυτότητας και την ανέγερση σημείων ελέγχου πύλης σε όλη την κοινωνία μας που θα περιορίσουν την ελευθερία μας με βάση το αν έχουμε ή όχι την ταυτότητα και το καθεστώς που μας έχει εκχωρηθεί μέσω αυτής της ταυτότητας.

“Όχι”.

Πιστεύω πραγματικά ότι αν υποταχθούμε σε αυτό το νέο σύστημα και αποδεχτούμε την ψηφιακή ταυτότητα, θα το κάνουμε στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον που αντ’ αυτού αντισταθήκαμε μέχρι θανάτου όταν είχαμε ακόμα την ευκαιρία.

Πρέπει απλώς να πούμε “ΟΧΙ” και να δεχτούμε τις συνέπειες.

Το Κτήνος.

«Επίσης, κάνει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, τόσο ελεύθερους όσο και σκλάβους, να επισημαίνονται στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει αν δεν έχει το σημάδι, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.

Εδώ είναι ένα κάλεσμα για σοφία: Ας υπολογίσει αυτός που έχει διορατικότητα τον αριθμό του θηρίου, γιατί είναι ο αριθμός ενός ανθρώπου, και αυτός ο αριθμός είναι 666.”

Αποκάλυψη 13:16-18

 

 

Πηγή

Προβολές : 462


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα