Πανηγυρίζουν οι τουρκαλάδες για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ντόκου. Χ.Ακάρ για ΣΕΑ πρωθυπουργού Θ.Ντόκο: «Στην Ελλάδα υπάρχουν ακαδημαϊκοί που βλέπουν ότι έχουμε δίκιο και μας στηρίζουν»!!!!!!!!!!!!!!!!

Πανηγυρίζουν οι τουρκαλάδες για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ντόκου. Χ.Ακάρ για ΣΕΑ πρωθυπουργού Θ.Ντόκο: «Στην Ελλάδα υπάρχουν ακαδημαϊκοί που βλέπουν ότι έχουμε δίκιο και μας στηρίζουν»!!!!!!!!!!!!!!!!

8 Απριλίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:211
Μοίρασέ το

 

Ανακοίνωση του ΕΛΙΑΜΕΠ για το σκάνδαλο κατασκοπείας

Πόσο λογικό είναι να διαβιβάζει εκθέσεις, μη εμπιστευτικές, στην Τουρκία ο γενικός διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ από το προσωπικό του mail, πριν αυτές δουν καθ’ ένα μέρος ή καθ’ ολοκληρίαν το φως της δημοσιότητας και ποια η σκοπιμότητα. 

Αν αυτό δεν είναι εξυπηρέτηση των στόχων του εχθρού τότε τι είναι;

 

 

 

Τι τους έκαναν τους ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ, οι αρχαίοι μας πρόγονοι;

ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ.

ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ…

Πότε θα έρθει η ώρα να τους … θυμηθούμε και να πράξουμε ότι έπρατταν κι εκείνοι;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Πως καταστρέφεις μια σφηκοφωλιά;

ΤΗΣ ΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΙΑ.

Τους Έλληνες που λειτουργούν ως «Δούρειος Ίππος» στη χώρα μας, με αφορμή τις αποκαλύψεις pronews.gr που έφερε στη δημοσιότητα τα αρχεία του WikiLeaks αναφορικά με τις πληροφορίες και τις εκθέσεις που διέρρεε στην Τουρκία ο νυν ΣΕΑ του πρωθυπουργού Θάνος Ντόκος και πρώην γενικός διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, είπε πως ορισμένοι απόστρατοι στρατιωτικοί, πολιτικοί και ακαδημαϊκοί λένε ότι «στην Ελλάδα λένε πως έχουμε δίκιο»! 

Ο Χ.Ακάρ χρησιμοποιεί τους εντός ελληνικού εδάφους Δούρειους Ίππους και την αδιανόητη ανοιχτή γραμμή μεταβίβασης πληροφοριών από την Ελλάδα στην Τουρκία που είχε -και πιθανόν έχει ακόμα- ο ΣΕΑ του πρωθυπουργού Θ.Ντόκος και λέει ότι ακόμα και στην Ελλάδα καταλαμβάνονται σε δίκια μας και συνεργάζονται μαζί μας.

«Ορισμένοι πολιτικοί, απόστρατοι αξιωματικοί και ακαδημαϊκοί στην Ελλάδα λένε ότι έχουμε δίκιο και ότι σωστά τα λέμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ακάρ.

Να θυμίσουμε ότι ο Θ.Ντόκος διέρρευσε μέσω προσωπικού του mail στην τουρκική πρεσβεία στην ΕΕ στις Βρυξέλλες, αδημοσίευτη έκθεση στοιχεία της οποίας φαίνεται να δημοσιεύονται  μετά από μερικές εβδομάδες από το ΕΛΙΑΜΕΠ. 

Στην έκθεση αυτή που γράφτηκε από  τον Έλληνα καθηγητή του πανεπιστημίου Μπιλκέντ της Άγκυρας & στέλεχος του ΕΛΙΑΜΕΠ κ.Ιωάννη Γρηγοριάδη και διέρρευσε ο νυν ΣΕΑ του Μητσοτάκη, δίνονται συμβουλές στους Τούρκους για το πως θα συνδυάσουν το «δόγμα Νταβούτογλου» και τις περιφερειακές τους φιλοδοξίες με την ένταξη στην ΕΕ!

Είναι έκθεση η οποία κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική και ο νυν ΣΕΑ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Θάνος Ντόκος τη διαρρέει στην Άγκυρα.

Η εξόχως κρίσιμη και σημαντική έκθεση περνάει από όλη την ηγεσία του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών και της ΜΙΤ και τελικά διαβιβάζεται στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσω του γαμπρού του και μετέπειτα υπουργού Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο οποίος είναι και ο τελικός αποδέκτης του mail! 

Στο μεταξύ με μία ανακοίνωση που προσπαθεί να δικαιολογήσει τις ανοιχτές συνομιλίες με τον εχθρό και τη διαρροή εμπιστευτικών εγγράφων προχώρησε το ΕΛΙΑΜΕΠ ισχυριζόμενο τα εξής:

Η απάντηση του ΕΛΙΑΜΕΠ: 

«Απάντηση σε δημοσιεύματα του διαδικτύου για υποτιθέμενη «διαρροή» «απόρρητης έκθεσης» του ΕΛΙΑΜΕΠ το 2010.

Σε απάντηση δημοσιευμάτων, με θέμα υποτιθέμενη «διαρροή» δήθεν «απόρρητης έκθεσης» του ΕΛΙΑΜΕΠ το 2010 από τον τότε γενικό διευθυντή και νυν Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού κ. Θάνο Ντόκο, το ΕΛΙΑΜΕΠ διευκρινίζει τα ακόλουθα:

Αποτελεί πάγια πρακτική του ΕΛΙΑΜΕΠ, όπως και όλων των ινστιτούτων, να αποστέλλουν τις ηλεκτρονικές εκδόσεις τους στον κατάλογο αποδεκτών, εν προκειμένω χιλιάδες, στους οποίους περιλαμβάνονται και πρεσβείες που έχουν ζητήσει να λαμβάνουν τις δημοσιεύσεις του ΕΛΙΑΜΕΠ. Η εγγραφή στον κατάλογο των παραληπτών του ΕΛΙΑΜΕΠ γίνεται πλέον με απλή συμπλήρωση του ονόματος και email, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς στην ιστοσελίδα του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Η αποστολή προς όλους των δημοσιεύσεων του ΕΛΙΑΜΕΠ συνοδευόταν στο παρελθόν από μια διαβιβαστική επιστολή γενικού περιεχομένου προς όλους τους παραλήπτες, με μια γενική εισαγωγή από τον τότε Γενικό Διευθυντή.

Η εν λόγω ‘απόρρητη έκθεση’ στην οποία αναφέρεται το δημοσίευμα ήταν ένα απλό Κείμενο Εργασίας (The Davutoğlu Doctrine and Turkish Foreign Policy) του καθηγητή Ιωάννη Γρηγοριάδη, που δημοσιεύθηκε από το ΕΛΙΑΜΕΠ, ως Working Paper No 8/2010, τον Απρίλιο 2010. Το Κείμενο Εργασίας μπορεί και μπορούσε πάντα ο καθένας να βρει και να διαβάσει στην ιστοσελίδα του ΕΛΙΑΜΕΠ εδώ.

Αυτό άλλωστε θα μπορούσε να διαπιστώσει και ο ευφάνταστος συντάκτης του δημοσιεύματος, εάν έκανε τον κόπο να την αναζητήσει. Καμία «απόρρητη έκθεση» λοιπόν, καμία «διαρροή» και καμία συνωμοσία, όπως κάποιοι επιμόνως αναζητούν εκεί που δεν υπάρχουν».

 

 

Φυσικά τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα παραθέτουν οι συντάκτες του αμαρτωλού ΕΛΙΑΜΕΠ προσπαθώντας να καλύψουν το σκάνδαλο, αλλά εντελώς διαφορετικά. 

Πρώτον η διαρροή της έκθεσης έγινε πολύ πριν δημοσιευθεί, έγινε απευθείας στην Άγκυρα από τον γενικό διευθυντή του ΕΛΙΑΜΕΠ και νυν ΣΕΑ του πρωθυπουργού, Θ.Ντόκο, χωρίς σε καμία περίπτωση να περιλαμβάνεται στα καθήκοντα του. 

Επισης δεν έγινε από το mail του ΕΛΙΑΜΕΠ αλλά από το προσωπικό του Ντόκου φοβούμενος προφανώς διαρροή. 

Πόσο λογικό είναι να διαβιβάζει εκθέσεις, μη εμπιστευτικές, στην Τουρκία ο γενικός διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ από το προσωπικό του mail, πριν αυτές δουν καθ’ ένα μέρος ή καθ’ ολοκληρίαν το φως της δημοσιότητας και ποια η σκοπιμότητα. 

Αν αυτό δεν είναι εξυπηρέτηση των στόχων του εχθρού τότε τι είναι; 

 

Πηγή

Προβολές : 211


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα