Παραδοχή «βόμβα» από τον Δρ. Άντονι Φάουτσι, σύμβουλο του Λευκού Οίκου και αρχιερέα της παγκόσμιας υστερίας: “«Χρηματοδοτούσαμε το εργαστήριο της Ουχάν»!

Παραδοχή «βόμβα» από τον Δρ. Άντονι Φάουτσι, σύμβουλο του Λευκού Οίκου και αρχιερέα της παγκόσμιας υστερίας: “«Χρηματοδοτούσαμε το εργαστήριο της Ουχάν»!

26 Μαΐου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:356
Μοίρασέ το

Τα στοιχεία που δείχνουν ότι «κινεζικός» ιός «δραπέτευσε» και οδήγησε σε lockdown και εμβόλια.

 

 

 

 

Αρχίζει να ξηλώνεται το πουλόβερ του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, με την παραδοχή του ΣΙΩΝΙΣΤΗ – ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΦΑΟΥΤΣΙ.

Η Παγκόσμια Κοινότητα, πρέπει πλέον να κινηθεί εναντίον του και εναντίον της ΚΙΝΑΣ..

 

Καλλιόπη Σουφλή

Παραδοχή «βόμβα» από τον Δρ. Άντονι Φάουτσι, σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα υγείας και αρχιερέας της υστερίας που βιώνουμε εδώ και ένα χρόνο, καθώς ομολόγησε στους Αμερικανούς νομοθέτες πως το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ χρηματοδότησε με 600.000 δολάρια το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν σε μια περίοδο 5 ετών, ώστε να μελετηθεί αν οι κορωνοϊοί της νυχτερίδας μπορούν να προσβάλουν τον άνθρωπο.

Μία δήλωση που έρχεται την ώρα που όλα τα στοιχεία συνηγορούν πως ο κορωνοϊό «δραπέτευσε» από το εργαστήριο της Ουχάν, ένας ιός που οδήγησε τις περισσότερες χώρες στο να επιβάλουν αυστηρά lockdown, υποχρεωτικές μασκοφορίες και γενικώς να καταπατήσουν τις ελευθερίες των πολιτών εις το όνομα της υγείας.

Ενώ πλέον έχει οδηγήσει στις πωλήσεις εμβολίων (και άλλων ιατρικών σκευών από τεστ), μέσα από τις οποίες «κολοσσοί» πλουτίζουν με πολλά δισεκατομμύρια δολάρια. Να αναφέρουμε το παράδειγμα με τα self test, καθώς η χώρα μας δίνει πολλά εκατομμύρια στην Κίνα (από την οποία προήλθε ο ιός).

Ο Φάουτσι λοιπόν εμφανίστηκε ενώπιον εξεταστικής επιτροπής την Τρίτη και αποκάλυψε πως το κονδύλι διοχετεύτηκε στην κινεζική ερευνητική δομή μέσω μιας μη κερδοσκοπικής εταιρίας (EcoHealth Alliance), χρηματοδοτώντας μια «ήπια συνεργασία με πολύ αξιοσέβαστους κινέζους επιστήμονες, οι οποίοι είναι παγκόσμιες αυθεντίες στον κορωνοϊό».

Αυτό είπε ο επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μολυσματικών Νόσων των ΗΠΑ, αρνούμενος ωστόσο εμφατικά πως ο σκοπός της έρευνας ήταν ο χειρισμός του κορωνοϊού για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγους μήνες ο Φάουτσι είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον -τότε- πρόεδρο Ν.Τραμπ, καθώς υποστήριζε πως πρέπει να επιβληθούν αυστηρά lockdown και να γίνουν υποχρεωτικές οι μάσκες παντού, κάτι για το οποίο ήταν αντίθετος ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Φυσικά τα «θέλω» του Φάουτσι εκπληρώθηκαν μόλις ανέλαβε την προεδρία ο Τζο Μπάιντεν. 

 

 

Πριν την ομολογία-«βόμβα», καθώς πρωτύτερα όλοι αρνούνταν οποιαδήποτε αμερικανική εμπλοκή στο μοιραίο εργαστήριο της Ουχάν, ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας, Dr. Francis Collins, δήλωσε πως «δεν γνωρίζουμε, φυσικά, για άλλες πηγές χρηματοδότησης ή άλλες δραστηριότητες που μπορεί να έχουν συμβεί έξω από ό,τι τα δικά μας λεφτά επέτρεψαν».

Οι ΗΠΑ έκοψαν άρον-άρον τη χρηματοδότηση στην EcoHealth Alliance τον περσινό Απρίλιο, μέσα στην κατακραυγή.

Ο δρ Φάουτσι είπε επίσης πως το ενδιαφέρον των Αμερικανών με τους κορωνοϊούς των νυχτερίδων ξεκίνησε όταν ξέσπασε η επιδημία SARS πριν από δύο σχεδόν δεκαετίες.

«Τρομάξαμε πολύ με τον SARS-CoV-1 το 2002-2003, όπου αυτός ο συγκεκριμένος ιός μεταδόθηκε αναμφίβολα από νυχτερίδα σε ενδιάμεσο ξενιστή, πυροδοτώντας μια επιδημία και πανδημία που κατέληξε σε 8.000 κρούσματα και κοντά στους 800 θανάτους. Θα ήταν σχεδόν παράλειψη των καθηκόντων μας αν δεν το μελετούσαμε αυτό, και ο μόνος τρόπος για να μελετήσεις αυτά τα πράγματα είναι να πας εκεί που γίνεται η δράση».

Η αμερικανική χρηματοδότηση του Ινστιτούτου Ιολογίας της Ουχάν έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο τον τελευταίο καιρό, με τις φωνές που βλέπουν ύποπτες σχέσεις να πληθαίνουν.

Η Wall Street Journal αποκάλυψε το Σαββατοκύριακο πως τρεις ερευνητές του μοιραίου ινστιτούτου νόσησαν τόσο βαριά τον Νοέμβριο του 2019 που κατέληξαν στο νοσοκομείο…

Και φυσικά ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως επαληθεύεται, καθώς τόνιζε από την αρχή πως πρόκειται για «κινεζικός» ιός.

 

Πηγή

Προβολές : 356


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα