ΠΑΡΑΝΟΙΑ! Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΓΙΑΤΡΩΝ -ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ – ΙΕΡΑΡΧΩΝ, ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ!

ΠΑΡΑΝΟΙΑ! Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΓΙΑΤΡΩΝ -ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ – ΙΕΡΑΡΧΩΝ, ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ!

28 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,206
Μοίρασέ το

Και έχει το θράσος το “ιατρικό ΣΚΟΥΠΙΔΙ των ΦαρμακοΜΑΦΙΩΝ” που δηλώνει και … παιδίατρος, να ισχυρίζεται πως τα παιδιά 12-15 ετών, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν το μπόλι.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Το ότι έχουμε να κάνουμε με μια ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΓΙΑΤΡΩΝ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ – ΙΕΡΑΡΧΩΝ και CIA, είναι γνωστό πλέον στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΕΚΡΥΠΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ FPIZER ΚΑΙ ΤΗΣ MODERNA, ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!

Τα εμβόλια προκαλούν ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΕΣ και ΠΕΡΙΚΑΡΔΙΤΙΔΕΣ.

Διαβάστε και το ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΟΦ,  εδώ

Γιατί μπορεί να το ανάρτησαν, όπως έχουν υποχρέωση, αλλά πόσοι θα μπουν να το διαβάσουν;;;

Και έχει το θράσος το “ιατρικό ΣΚΟΥΠΙΔΙ των ΦαρμακοΜΑΦΙΩΝ”, να ισχυρίζεται πως “τα παιδιά 12-15 ετών, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν το μπόλι.”

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.

Αλήθεια, αυτή “η σκύλα”, έχει παιδιά;

Κι αν ναι, τι ηλικίας είναι και αν θα τους κάνει το μπόλι με τις παρενέργειες.

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΚΤΗΝΟΣ!

ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΣΙΩΠΟΥΝ.

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ.

ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΦΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Διαβάστε και το ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΟΦ,  εδώ

 

Προβολές : 1,206


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα