Πειραματόζωα όλοι εμείς;;; Ποιές οι παρενέργειες των εμβολίων; Δηλώσεις που ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ! (βίντεο)

Πειραματόζωα όλοι εμείς;;; Ποιές οι παρενέργειες των εμβολίων; Δηλώσεις που ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ! (βίντεο)

30 Δεκεμβρίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:521
Μοίρασέ το

 

 

Ας πούμε λοιπόν σ’ αυτά τα “σούργελα” που παριστάνουν τους ιατρούς και μας πιέζουν να κάνουμε το εμβόλιο, έχοντας ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, τα εξής:

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.

ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΩΝ ΕΩΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
Κάτι δεν «κολλάει» καλά…

Χθες, όπως σας δείξαμε, η Αθηνά Λινού, έκανε λόγο για αρχικές παρενέργειες με το εμβόλιο αλλά και πως είναι πιθανό να εμφανιστούν ΚΑΙ μακροχρόνια, κάτι που σημαίνει πως τα εμβόλια που μοιράζονται παντού, δεν έχουν δοκιμαστεί επαρκώς και εγκυμονούν κινδύνους.

Αυτό γιατί οι σοβαρές παρενέργειες ενός εμβολίου δεν εμφανίζονται στην αρχή αλλά μετά από κάποιους μήνες ή μετά και από χρόνια και άρα ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να ξέρει οτιδήποτε, μιας και ουσιαστικά τα εμβόλια για τον κορωνοϊό αυτή την στιγμή ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ πάνω στους ανθρώπους.

 

Ποιες είναι οι άμεσες συνέπειες ενός εμβολίου;;;

Ερυθρότητα, πόνος και ένα μικρό οίδημα στο σημείο της ένεσης αποτελούν τις πρώτες αντιδράσεις του σώματος μετά από οποιοδήποτε εμβόλιο, εξηγεί ο βιοπαθολόγος Ανάργυρος Πλακιώτης στο Sputnik.

Η μεγαλύτερη παρενέργεια ενός εμβολίου ενδέχεται να είναι κάποια αλλεργική αντίδραση, ωστόσο σε σχέση με το εμβόλια για τον κορωνοϊό δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με ακρίβεια, πόσο βαριά μπορεί να είναι για τον καθέναν.

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

«Κάθε εμβόλιο έχει τις δικές του παρενέργειες.

Στο παρελθόν έχουν σημειωθεί παραλύσεις ακόμα και θάνατοι από αυτά.

Για παράδειγμα ακόμα και σήμερα στο εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας, ενδέχεται να σημειωθούν ακραία περιστατικά σε ελάχιστες περιπτώσεις, όπως η εκδήλωση κάποιας εγκεφαλίτιδας ή κάποιος θάνατος.

Όμως έσωσε δισεκατομμύρια ανθρώπους», εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο βιοπαθολόγος.

 

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΌ;;; ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!

«Υπάρχουν εμβόλια που βασίζονται στην παραδοσιακή σχολή, όπου εισάγουν ένα εξασθενημένο ή κατεστραμμένο τμήμα του ιού, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν και εμβόλια που βασίζονται σε πιο έξυπνες ιδέες. Μία από αυτές είναι η αποστολή μιας φωτογραφίας του ιού στο σύστημα και όχι του ιού καθ’ αυτού», συνέχισε καθιστώντας σαφές ότι τα μακροπρόθεσμα δεδομένα για την ασφάλεια των εμβολίων κατά του κορωνοϊού δεν είναι γνωστά.

Συμπερασματικά λοιπόν, εφόσον τα μακροπρόθεσμα δεδομένα για την ασφάλεια των εμβολίων κατά του κορωνοϊού δεν είναι γνωστά, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί πως οι εμβολιασμοί γίνονται πειραματικά και ό,τι προκύψει. Ποιος θα ήθελε να γίνει πειραματόζωο;;;

«Χρειάζεται αρκετό χρόνο εργαστηριακών ελέγχων για να διαπιστωθούν όλα τα δεδομένα», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο ιατρός, ο οποίος ισχυρίστηκε πως δεν πρέπει να έχουμε επιφυλάξεις για κάτι ακραίο, κάτι για το οποίο δεν μπορούμε να είμαστε επίσης σίγουροι, μιας και χρειάζονται, όπως προαναφέραμε, ίσως και χρόνια για καταστεί σαφές ποιές ακριβώς θα είναι οι παρανέργειες, ακραίες και μη.

Δείτε ξανά το βίντεο με την Αθηνά Λινού να αναφέρει για τις παρενέργειες του εμβολίου πως μακροχρόνια μπορεί να υπάρξει κάτι.

Δείτε από το 15.30:

 

Πηγή

Προβολές : 521


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα