Πετούν την ιατρική μπλούζα στα σκουπίδια!!! Ορκίστηκαν Γιατροί όχι πειραματόζωα της Pfizer. (Στη Γαλλία, φαίνεται πως υπάρχουν πολλοί Βαθιώτηδες! Στην Ελλάδα, μόνον ΕΝΑΣ. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ)

Πετούν την ιατρική μπλούζα στα σκουπίδια!!! Ορκίστηκαν Γιατροί όχι πειραματόζωα της Pfizer. (Στη Γαλλία, φαίνεται πως υπάρχουν πολλοί Βαθιώτηδες! Στην Ελλάδα, μόνον ΕΝΑΣ. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ)

16 Ιουλίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:425
Μοίρασέ το

Ο εξαναγκασμός σε πειραματική ιατρική πράξη είναι κολάσιμος με βάση όλο το δίκαιο που διέπει τα σχετικά και βέβαια τον Κώδικα Νυρεμβέργης!

Νοσηλεύτρια δηλώνει ότι ”αποφάσισα να εγκαταλείψω τη θέση μου ως νοσηλεύτρια σε Γηροκομείο γιατί πάντα έλεγα ότι αυτοί δεν θα έχουν το δέρμα μου”

 

 

 

Στην Γαλλία, φαίνεται πως υπάρχουν πολλοί Βαθιώτηδες… Στην Ελλάδα, ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ ΘΕΣΗ.

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ.

ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΣΕΙ;

ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΤΣΙΠΑ ΜΑΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Και στη Γαλλία …..Τους ζητείται να γίνουν επίορκοι.

Ν΄ανταλλάξουν την ανέκπτωτη ιατρική τους ιδιότητα με αυτή του πειραματόζωου του εργαστηρίου της Pfizer μετέχοντας υποχρεωτικά ως εθελοντές στην γ΄φάση κλινικών δοκιμών του εμβολίου της.

Ορκίστηκαν Γιατροί όχι πειραματόζωα της Pfizer.

Πετούν την ιατρική μπλούζα στα σκουπίδια!!!

Ζητήθηκε από υγειονομικούς σήμερα και πολλούς υπαλλήλους σε ιδιωτικό τομέα σε καθημερινή βάση να αποδεχθούν έναν ρόλο που δεν τους ανήκει.

Τα εμβόλια διανύουν τη γ΄φάση κλινικών δοκιμών είναι πειραματικά και έχουν πάρει άδεια κυκλοφορίας όχι έγκριση.

Ο εξαναγκασμός σε πειραματική ιατρική πράξη είναι κολάσιμος με βάση όλο το δίκαιο που διέπει τα σχετικά και βέβαια τον Κώδικα Νυρεμβέργης!

Νοσηλεύτρια δηλώνει ότι ”αποφάσισα να εγκαταλείψω τη θέση μου ως νοσηλεύτρια σε Γηροκομείο γιατί πάντα έλεγα ότι αυτοί δεν θα έχουν το δέρμα μου”

Επικεφαλής μονάδας εντατικής στη Γαλλία δήλωσε ότι το 40% του νοσηλευτικού προσωπικού στις εντατικές στο νοσοκομείο του παραιτήθηκαν από Σεπτέμβρη ως Δεκέμβρη για συνθήκες εργασιακές μη αναγνώριση μη προοπτικές ανάπτυξης κι εξέλιξης συν τις πιέσεις που δέχονται προφανώς….

Άλλοι επιλέγουν την εμβολιακή μετανάστευση.” Πουλάω το σπίτι μου και εγκαταλείπω τη Γαλλία” λόγω υγειονομικής δικτατορίας!!

Εικόνα

Την ίδια ώρα στην Αγγλία ανοίγουν πάλι όλα από 19 Ιουλίου χωρίς μάσκες εξωτερικό εσωτερικό και χωρίς ψηφιακό pass sanitaire και χωρίς υποχρεωτικό εμβολιασμό σε κανέναν τομέα.

Μόνο για εργαζόμενους σε Οίκους Ευγηρίας έχει τεθεί να εφαρμοστεί από Οκτώβριο αλλά πρώτα πρέπει πρώτα να ψηφιστεί από κοινοβούλιο!

Η Γερμανία δια της Μέρκελ διαμήνυσε δεν θ΄ακολουθήσει το δρόμο της Γαλλίας και δεν θα επιβάλει υποχρεωτικό εμβολιασμό σε κανέναν και κυρίως σε υγειονομικό προσωπικό.

Σε καμιά Πολιτεία των ΗΠΑ δεν υπάρχει υποχρεωτικός εμβολιασμός για υγειονομικούς.

Σε Φλόριντα ποτέ δεν επιβλήθηκε κανένα μέτρο ούτε αυτό του lockdown.

Φλόριντα, Τέξας, Ντακότα απέχουν σχεδόν από κάθε μέτρο υγειονομικής καταπίεσης…

Οπότε υπήρχε εναλλακτική επέλεξαν την επίθεση σε εργασιακά κεκτημένα και δικαιώματα και τώρα συζητούν να το επεκτείνουν σε εκπαιδευτικούς ως υποχρεωτικό και σε παιδάκια κατ’ αρχήν εθελοντικά…

Τόσους εθελοντές δεν είχε ποτέ σε κλινικό πείραμα καμιά φαρμακευτική… εθελοντές υποχρεωμένους ..

Νέα ήθη στην ιατρική δεοντολογία και στο νομικό πολιτισμό…..

Οι καθηγητές και οι δάσκαλοι ορκίστηκαν καθηγητές και δάσκαλοι κι όχι πειραματόζωα της Pfizer!!!

Αυτό το μέτρο για εκπαιδευτικούς δεν ισχύει πουθενά στον κόσμο παρά μόνο στη Σαουδική Αραβία στις μαντράσες των αποκεφαλιστών……

 

 

Πηγή

Προβολές : 425


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα