Πιο ξεκάθαρη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι μας ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ δεν θα βρείτε. ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ. (βίντεο)

Πιο ξεκάθαρη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι μας ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ δεν θα βρείτε. ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ. (βίντεο)

27 Δεκεμβρίου, 2020 49 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:8,359
Μοίρασέ το
 
Το ΕΡΩΤΗΜΑ που ΠΡΕΠΕΙ να μας απασχολεί ΟΛΟΥΣ είναι…
 
Αν επαγγελματίες υγείας, μια ΝΟΣΟΚΟΜΑ με τη βοήθεια μιας άλλης νοσοκόμας (Και όσοι είναι πίσω τους) στήνουν ΟΛΟ αυτο το σκηνικό ((ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ)) για να ΠΕΙΣΟΥΝ τις μάζες (και πολύ περισσότερο τους αδαείς, τους ευάλωτους και τους μη έχων τη δυνατότητα να κρίνουν τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά) πως μπορούν και πρέπει να κάνουν το συγκεκριμένο εμβόλιο, τότε αμφιβάλω: 

 
1ον ότι έχουν κάποια σχέση με την Ιατρική
 
2ον ότι θέλουν το καλό μας
 
3ον ότι θέλουν να μας προστατέψουν
 
4ον ότι το 50% των επαγγελματιών υγείας ΘΕΛΟΥΝ πραγματικά να κάνουν το εμβόλιο.
M αυτή τη θεατρική παράσταση που είδα ειλικρινά νομίζω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΡΌΣ Ή ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, γιατί ρε μπούστη μου κάποιον θα έβρισκαν να το κάνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
 

 

Νομίζω πως μετά από αυτή την άκρως επεξηγηματική και με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο ανάλυση, να έχουμε πλέον όλοι αντιληφθεί το μέγεθος της ΑΠΑΤΗΣ που έστησε όλο αυτό το κατευθυνόμενο τσίρκο των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Πριν λίγες μέρες, έγραψα σε κάποιον φίλο που με ρώτησε ποιός είναι ο NICK KILO, πως είναι ο πρώτος άνθρωπος που μου άνοιξε τα μάτια για την τεράστια απάτη του κορονοϊού.

Σήμερα, θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια, γιατί είναι ο μόνος που εξακολουθεί να μας αφυπνίζει με τις ιατρικές γνώσεις του.

 
Πιο ξεκάθαρη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι μας ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ δεν θα βρείτε.
 
Ερώτηση.
Η ΕΞΑΠΆΤΗΣΗ ασθενών και πολιτών από Επαγγελματίες Υγείας είναι ποινικό αδίκημα ή δεν είναι??
 
Μιας και δεν είμαι “ειδικός” απευθύνω την ερώτηση στους ειδικούς.😉 εισαγγελείς και άλλους.
 
Ποιος θα μαζέψει αυτούς που ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ τον ελληνικό λαό??
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ στις φώτο και μετά ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
 
Οι ανακολουθίες ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ και όχι δεν χρειάζεται να είστε γιατρός ή νοσοκόμος για να τις ΔΕΙΤΕ και να κατανοήσετε τη κοροϊδία και την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.
 
Η νοσοκόμα στο βίντεο με απόλυτη βεβαιότητα σύμφωνα με τις ΟΔΗΓΙΕΣ και ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΉ δεν έκανε το συγκεκριμένο εμβόλιο, αλλά κάτι άλλο που μάλλον είχε έτοιμο.
 
Το βίντεο που έκανα ScreenCapture από τη σελίδα της ΕΡΤ σε αργή κίνηση ×0.25 είναι ξεκάθαρο, ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΡΊΝΟΝΤΑΣ το τι έκανε ζωντανά, με τις οδηγίες προετοιμασίας που έχω βάλει με τις φωτο από το Φύλλο Οδηγιών Χρήσης του κατασκευαστή και περιγράφω αναλυτικά και ξεκάθαρα.
 
 
Συνοπτική περιγραφή της διαδικασίας, προετοιμασίας του εμβολίου όπως δίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ από τις φωτο του ΦΟΧ.
 
 
Φωτο Νο1….Πρώτα γίνεται απόψυξη στο φιαλίδιο που περιέχει “εμβόλιο” για 5 δόσεις και μετά γίνεται αραίωση του με “sodium chloride 9 mg/mL (0.9%) solution for injection”, ας το πούμε φυσιολογικό όρο.
 
Είναι αυτό που βλέπετε ότι κάνει η νοσοκόμα με τη πρώτη μεγάλη βελόνα.
 
Ανοίγει ένα από αυτά τα μικρά πλαστικά φιαλίδιο με φυσιολογικό όρο από όπου παίρνει το φυσιολογικό όρο που ΠΡΕΠΕΙ να ρίξει/εγχυσει μέσα στο φιαλίδιο που περιέχει το εμβόλιο για να γίνει αραίωση.
 

 
Φωτο Νο1-2…..Αφού έχει 👉ρίξει/εγχυσει το φυσιολογικό όρο 1.8mL, πρέπει να 👉τραβήξει λίγο τη σύριγγα προς τα πάνω, έξω από το υγρό και να τραβήξει το έμβολο της σύριγγας για να βγάλει απο το φιαλίδιο των 5 εμβολίων ακριβώς 1.8mL ΑΕΡΑ, ώστε να εξισορροπήσει τη πίεση μέσα στο φιαλίδιο των εμβολίων.
 
 
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΦΙΑΛΙΔΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΛΈΟΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΊ ΣΕ 5 δόσεις εμβολίου εφόσον έχουν αραιωθεί με το φυσιολογικό όρο.
 
Στη συνέχεια ΠΡΕΠΕΙ να κοιτάξει (σηκώνεις το φιαλίδιο προς το φως) το φιαλίδιο για να ΕΛΕΓΞΕΙ αν η εικόνα του είναι έτσι όπως πρέπει, ήτοι το αραιωμένο εμβόλιο θα πρέπει να εμφανίζεται ως υπόλευκη διασπορά χωρίς ορατά σωματίδια και αν δει ότι υπάρχουν σωματίδια ή αποχρωματισμός θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΊΨΕΙ/ΠΕΤΑΞΕΙ το αραιωμένο εμβόλιο (απλός οπτικός έλεγχος ποιότητας).
 
Από αυτά που περιγράφω ως για το τι ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ με τη μεγάλη σύριγγα που περιέχει το φυσιολογικό όρο για αραίωση του εμβολίου
……… …………ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ…………..
 
Φωτο Νο3…
Μετά την αραίωση το φιαλίδιο θα περιέχει 2.25 mL, που αντιστοιχούν σε 5 δόσεις των 0.3mL και θα περισσεύει (για απόρριψη/πέταμα) περίπου 0.75mL εμβόλιο. Και μετά πρέπει να χτυπήσουν το εμβόλιο σε 5 ανθρώπους από το ίδιο φιαλίδιο που ετοιμάστηκε.
 
 
Ελπίζω να μη χρειάζεστε κάποιο γιατρό ή νοσοκόμο ή τους χοαξακηδες για να σας ΠΟΥΝΕ τι ΕΙΔΑΤΕ, άντε να συνοψίσω.
 
Η νοσοκόμα ΟΥΤΕ ΚΑΝ πίεσε το έμβολο της πρώτης σύριγγας που χρησιμοποίησε για να ρίξει, εγχυσει το φυσιολογικό όρο στο φιαλίδιο του εμβολίου.
 
Το πήγαινε γύρω γύρω και απλά το άφησε κάτω και άφησε και τη γεμάτη σύριγγα με το φυσιολογικό όρο κάτω επίσης (με κατέβασμα σε υπολογιστή και ζουμαρισμα φαινεται 100%)
 
και φυσικά αφού ΔΕΝ άδειασε τη σύριγγα με το φυσιολογικό όρο μέσα στο φιαλίδιο των εμβολίων ΔΕΝ τράβηξε και τον αέρα με τη σύριγγα
 
Και φυσικά ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ήτοι να γυρίσει το αραιωμένο πλέον φιαλίδιο του εμβολίου πάνω κάτω 10 ΦΟΡΕΣ για να πάρει ένα ομοιόμορφο υγρό, στο οποίο ΘΑ ελέγξει την εμφάνιση του ως προς την ομοιομορφία του για να είναι σίγουρη ότι η ποιότητα του οπτικά ήταν σωστή, ΠΡΙΝ χρησιμοποιήσει τη δεύτερη σύριγγα για να πάρει τη πρώτη δόση εμβολίου.
 
αφού άφησε κάτω το φιαλίδιο (που ΔΕΝ ΑΡΑΙΩΣΕ) με τη τάπα/φελλό προς τα ΠΑΝΩ.
 
Στη συνέχεια ετοίμασε την δεύτερη σύριγγα (που θα χρησιμοποιήσει για τον εμβολιασμό).
 
Και μετέπειτα κάνει πως πιάνει (6-35″ με 6-40″ περιπου) το φιαλίδιο που είχε ΔΗΘΕΝ ετοιμάσει με τη τάπα προς τα ΠΑΝΩ, αλλά αλλάζει κίνηση και πιάνει ένα άλλο που είχε τη τάπα/φελλό προς τα ΚΑΤΩ και φαίνεται ότι ήταν προς τα κάτω από το γύρισμα του χεριού για να τρυπήσει το φελλό με τη σύριγγα και να πάρει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΡΟΝΟΕΜΒΟΛΙΟ
(το οτι ηταν και αλλο φιαλιδιο ξαπλα ή αναποδα δε φαίνεται καθαρά, αλλά από τη κίνηση του χεριού και από το ότι ΔΕΝ είχε ετοιμάσει το φιαλίδιο με το εμβόλιο σωστά, γιατί αν δεν το γυρίσεις πάνω κάτω, ΘΕΤΕΙΣ σε κίνδυνο το παραλήπτη του εμβολίου για πολλούς λόγους, είμαστε βέβαιοι ότι πήρε ΑΛΛΟ έτοιμο φιαλίδιο)
 
Και ΜΟΝΟ η διαδικασία ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ για τη προετοιμασία όπως επιτάσσει ο κατασκευαστής ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΜΒΟΛΙΟ Pfizer ΣΊΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ, απλούστατα γιατί ΑΝ ΔΕΝ το ετοιμάσεις ΣΩΣΤΑ θέτεις σε κίνδυνο τον παραλήπτη, γιατί το φιαλίδιο με τις 5 δόσεις εμβολίου ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΑΙΩΘΕΙ με ασφάλεια.
 
Υ.Γ, και επειδή θα μας την πέσουν οι Hoax Fact Checkers , προς ενημέρωση, όπως ξέρετε γιατρός δεν είμαι, νοσοκόμος δεν είμαι, ΑΛΛΑ έχω 2 πιστοποιητικά και ανάλογη εκπαίδευση σε Medical Aid, Medical first Aid και ξέρω πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να ακολουθείς 100% τις οδηγίες του κατασκευαστή για οποιοδήποτε ενέσιμο προϊόν, όπως τα εμβολια, ειδικά αν χρειάζονται αραίωση, dilution και οπτικό έλεγχο ποιότητας μετέπειτα.
 
Στις 2 αγαπητές Νοσοκόμες ((που εκτελούν ΕΝΤΟΛΕΣ)) ένα πράγμα έχω να πω μόνο:
 
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ που ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ τους ασθενείς σας και τους πολίτες

 

Υ.Γ.1.

Όποιος με γνωρίζει,Ξέρει ότι έχω φετίχ με τη τήρηση της ορθής διαδικασίας σε ότι κάνω και με αυτή τη λογική προσέγγιση συγκρίνω την ορθή διαδικασία εκ του κατασκευαστή με αυτό που έκανε η νοσοκόμα για να αποδείξω αδιαμφισβήτητα την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.
 
Το ΕΡΩΤΗΜΑ που ΠΡΕΠΕΙ να μας απασχολεί ΟΛΟΥΣ είναι…
 
Αν επαγγελματίες υγείας, μια ΝΟΣΟΚΟΜΑ με τη βοήθεια μιας άλλης νοσοκόμας (Και όσοι είναι πίσω τους) στήνουν ΟΛΟ αυτο το σκηνικό ((ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ)) για να ΠΕΙΣΟΥΝ τις μάζες (και πολύ περισσότερο τους αδαείς, τους ευάλωτους και τους μη έχων τη δυνατότητα να κρίνουν τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά) πως μπορούν και πρέπει να κάνουν το συγκεκριμένο εμβόλιο, τότε αμφιβάλω: 
 
1ον ότι έχουν κάποια σχέση με την Ιατρική
 
2ον ότι θέλουν το καλό μας
 
3ον ότι θέλουν να μας προστατέψουν
 
4ον ότι το 50% των επαγγελματιών υγείας ΘΕΛΟΥΝ πραγματικά να κάνουν το εμβόλιο  με αυτή τη θεατρική παράσταση που είδα ειλικρινά νομίζω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΡΌΣ Ή ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, γιατί ρε μπούστη μου κάποιον θα έβρισκαν να το κάνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
 
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ??????
 
Υ.Γ.2.
Και επειδή όπως το περίμενα κάποιος “ειδικός” (αξιαγάπητος φυσικά και του έχω και εκτίμηση). Έκανε τη παρατήρηση ότι, να βρε το είχαν έτοιμο από πριν και μετά στη κάμερα απλά δήθεν έπαιξαν σε μικρό βαθμό τη προετοιμασία και χρησιμοποίησαν στο τελος αυτό που είχαν δήθεν έτοιμο.
 
Βάζω το ακόλουθο από το κατασκευαστή για να τελειώνει και αυτό το παραμύθι. “Diluted medicinal product” … Chemical and physical in-use stability has been demonstrated for 6 hours at 2 ºC to 30 ºC after dilution in sodium chloride 9 mg/mL (0.9%) solution for injection. From a microbiological point of view, the product SHOULD BE USED IMMEDIATELY. If not used immediately, in-use storage times and conditions are the responsibility of the user…..
 
Σε απλά Ελληνικά, το εμβόλιο ΜΟΛΙΣ ΑΡΑΙΩΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιηθεί, γιατί ΑΝ ΔΕΝ χρησιμοποιηθεί κατευθείαν, η ΕΥΘΥΝΗ της αποθηκευσης και χρήσης του μετέπειτα ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΟ Η ΓΙΑΤΡΟ που έκανε τη πατάτα αφού το ΑΡΑΙΩΣΕ να το βάλει στη συντήρηση ή να το κρατήσει και να χρησιμοποιήσει αργότερα.
 
Άρα τέτοιες αστείες δικαιολογίες του τύπου “Το είχαν έτοιμο” είναι δικαιολογίες του τύπου το έφερε ο ροζ ελέφαντας, γιατί κανένας Ε.Υ δε θα κάνει του κεφαλιού του να ξαναβάλει το αραιωμένο έτοιμο εμβόλιο στο ψυγείο και ειδικά ένα εμβόλιο ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ που πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες 100% ΠΙΣΤΑ
 
Όπως είπα, το να ακολουθώ τη τήρηση της ορθής διαδικασίας είναι το ΦΕΤΙΧ ΜΟΥ
 
Ελπίζω να είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ
Με εκτίμηση .
 
Υ.Γ.3.

Nick Kilo

Υ.Γ.4.

Όλα τα screenshot είναι από το δημοσιευμένο έγγραφο της EMA (έχω το pdf και όχι το λινκ, όποιος θέλει το βρίσκει και το κατεβαζει)
 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
 

Πηγή

Προβολές : 8,359


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα