ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821; (βίντεο)

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821; (βίντεο)

13 Μαρτίου, 2021 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,223
Μοίρασέ το

 

Που θα είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός την 25η Μαρτίου την 200ή επέτειο της Επανάστασης που την είπαν παλιγγενεσία για να την μειώσουν;;; 

Ούτε ο Μακρόν δεν θα παραστεί μετά τον Πούτιν ακούγεται…

Ούτε ο ελληνικός λαός δεν θα παραστεί με απαγόρευση.

Τον ξεσηκωμό θα τον γιορτάσουν καθηλωμένοι οι νεοέλληνες ραγιάδες πολύ πατριωτικό το κάλεσμα… 

Με σχολεία κλειστά τι εορτασμό 200 χρόνων θα κάνετε..Τηλεκαθήλωση..

Άυλος εορτασμός…

Ο εθνομηδενισμός είναι πολύπλευρος και διαχέεται…

Με κλειστές εκκλησιές θα γιορτάσετε την 200η επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης;;;

Eνα γεγονός σταθμό στην Ευρωπαική ιστορία που ύμνησε όλος ο πολιτισμένος κόσμος και καθόρισε την πολιτική μοίρα της Ευρώπης;;;

 

Όλοι οι λαοί αντιστέκονται, κι εμείς, βγαίνουμε να αντισταθούμε, φορώντας μάσκες… !!!
ΑΝ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΚΙ ΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Η ΑΓΙΑ ΜΕΡΑ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΤΟΤΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
Ή ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ή ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ.
Το μόνο βέβαιο είναι, πως όσοι απομείνουν, θα γιορτάζουν το οβραίκο ολοκαύλωμα, αλλά όχι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό των φωτογραφιών, είναι επιλογής μου.

Η αναταραχή γενικεύεται χθες ήταν η Νέα Σμύρνη σήμερα η Νίκαια…

Η κατάσταση φαίνεται να διαφεύγει από κάθε έλεγχο.

Ο Έλληνας δεν θέλει να ζήσει στην ψηφιακή στεριά που του επιβάλουν ξένα και παγκόσμια κέντρα λήψης απόφασης βλ. Νταβός κ.α καθότι ιχθύς λαός της θάλασσας στη ψηφιακή στεριά δεν ζει το ψάρι!!

Ως και ο ειδήμονας κ. Αθ. Δρούγος μίλησε σήμερα σε κανάλι για επερχόμενη αποσταθεροποίηση και είπε ότι στην Ελλάδα εφαρμόστηκαν σκληρά διαρκή αλλά αναποτελεσματικά λοκ ντάουν, ότι οι πολιτικές εξελίξεις θα επιταχυνθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Αυτό που κανείς δεν λέει είναι ποια θα είναι η επόμενη μέρα και η επόμενη μέρα θα είναι όπως διαφαίνεται μια Ελλάδα διχασμένη με πόλωση στο κατακόρυφο με εμφύλιες ταραχές με αποσταθεροποίηση με αναμόχλευση μίσους προς επωφέλεια των αντιπάλων που εποφθαλμιούν ανοιχτά και σφετερίζονται εθνικά θέματα.

Πάντα η ανωμαλία κι η η πολιτική εκτροπή όταν συνέβαινε κατέληγε σε εθνική τραγωδία.

Και πολιτική εκτροπή υπάρχει με Σύνταγμα που έχει καταλυθεί και έχουν καταστρατηγηθεί οι πυλώνες του κι έχουν σαρωθεί ως και τ΄Αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Οι επώνυμοι τηλεΥγειονομικοί που συνεργάστηκαν στην κατεδάφιση αυτού που είχε απομείνει από την ελληνική Δημοκρατία είναι σίγουρο ότι θα λογοδοτήσουν κάποια στιγμή γιατί πέραν την επιστημονικής τους ιδιότητας λειτούργησαν παρακάμπτοντας την έννοια του πολίτη και απαίτησαν από τους Έλληνες πολίτες ως και σήμερα να εκχωρήσουν και την τελευταία σπιθαμή της ιδιότητάς τους ως πολίτες και να ζήσουν στην υγειονομικίστικη ζούγκλα της απαγόρευσης κυκλοφορίας υπό όρος ΚΑΤΟΧΗΣ και του εσαεί λοκ ντάουν.

Το καίριο ερώτημα είναι αν υπάρχει κρυφή ατζέντα με την οποία κυβερνήθηκε ο τόπος στο μεγαλύτερο μέρος της μεταπολίτευσης.


Από την εποχή του ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ το 81 που μετατρεπόταν σε κατάφαση ως το Δημοψήφισμα εμπαιγμό πρόσφατα, ως το Μακεδονικό που προέκυψε με αιφνιδιασμό και επιλύθηκε χωρίς εθνική συναίνεση και αποτελεί σπίλωση και μαύρη σελίδα στην ελληνική ιστορία αφού απεμπολήθηκε όλη η ελληνιστική περίοδος και τα επιτεύγματα μιας ολόκληρης περιόδου του ελληνικού λαού.

Και όλα αυτά γιατί πίεζε το ΝΑΤΟ και η ΕΕ για την ένταξη της γείτονος που έμεινε στις καλένδες..

Μετά το Μακεδονικό που έμεινε …ο χαλβάς να τη θυμίζει σειρά έχουν τα ελληνοτουρκικά το ξέρουν πλέον και οι πέτρες.

Η αποτίμηση και ο απολογισμός μιας κυβέρνησης γίνεται στο τέλος της θητείας της και τα δεδομένα δείχνουν ότι αυτή η κυβέρνηση θ΄αφήσει πίσω της μια μεγάλη μαύρη τρύπα ανοιχτή πληγή στα εθνικά θέματα.


Δεν βιαζόμαστε να κρίνουμε την κυβέρνηση γιατί ο λογαριασμός έρχεται στο τέλος και τότε θα κριθεί η πορεία της και οι ιθύνοντες από τον ελληνικό λαό με βάση το τι του παραδίδουν.

Παρέλαβαν κράτος ολόκληρη Θράκη ολόκληρο Αιγαίο, ελεύθερο το τμήμα της κυπριακής δημοκρατίας ως ανεξάρτητο κράτος την επομένη θα είναι άθικτα;;

Ένας άλλος ειδήμονας ο κ. Μιχ. Ιγνατίου έγραψε ότι Μεγάλη Βδομάδα πάνε να σταυρώσουν την Κύπρο στη Γενεύη στη Πενταμερή.

΄Ηδη οι Τούρκοι επωφελούνται από την αποσταθεροποίηση και προβάλουν τα γεγονότα της Ν Σμύρνης.H Toυρκία καραδοκεί το TRT προβάλει τα γεγονότα της Ν Σμύρνης….

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1369747020131540995&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fdimpenews.com%2F2021%2F03%2F10%2F%25ce%25b7-%25ce%25b5%25cf%2580%25cf%258c%25ce%25bc%25ce%25b5%25ce%25bd%25ce%25b7-%25ce%25bc%25ce%25ad%25cf%2581%25ce%25b1-%25cf%2583%25cf%2584%25ce%25b7%25ce%25bd-%25ce%25b5%25ce%25bb%25ce%25bb%25ce%25ac%25ce%25b4%25ce%25b1%2F&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

 

Που θα είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός την 25η Μαρτίου την 200ή επέτειο της Επανάστασης που την είπαν παλιγγενεσία για να την μειώσουν;;; 

Ούτε ο Μακρόν δεν θα παραστεί μετά τον Πούτιν ακούγεται…

Ούτε ο ελληνικός λαός δεν θα παραστεί με απαγόρευση.

Τον ξεσηκωμό θα τον γιορτάσουν καθηλωμένοι οι νεοέλληνες ραγιάδες πολύ πατριωτικό το κάλεσμα… 

Με σχολεία κλειστά τι εορτασμό 200 χρόνων θα κάνετε..Τηλεκαθήλωση..

Άυλος εορτασμός…

Ο εθνομηδενισμός είναι πολύπλευρος και διαχέεται…

Με κλειστές εκκλησιές θα γιορτάσετε την 200η επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης;;;

Eνα γεγονός σταθμό στην Ευρωπαική ιστορία που ύμνησε όλος ο πολιτισμένος κόσμος και καθόρισε την πολιτική μοίρα της Ευρώπης;;;


Ενδεικτικό είναι ότι το Βέλγιο η καρδιά της ΕΕ στο πρελούδιο του νυν Συντάγματός του κάνει ιδιαίτερη μνεία στην Ελληνική Επανάσταση.

Το Χρονικό ενός προαναγγελθέντος του γνωστού θανάτου έχει δρομολογηθεί για να σκιάσει τη πιο Φοβερή Ημέρα του Ελληνισμού;;;

Όταν κλείσει το συριακό και βαίνει προς εκτόνωση -με διαμεσολάβηση πλέον Ρωσίας και στα ισραηλινοσυριακά με ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες Ρωσίας για διάφορα θέματα τελευταία αυτό διαφαίνεται ( επιστροφή ισραηλινής κοπέλας που διέσχισε τα σύνορα, ανακάλυψη κι επιστροφή λειψάνων Ισραηλινού πράκτορα που θανατώθηκε στη Συρία τη δεκαετία του 50)- τότε ανοίγουν τα ελληνοτουρκικά τα γεγονότα είναι μπροστά αυτοί που ήξεραν και δεν μίλησαν θα έχουν την ευθύνη….

Όσο για τη βία η χειρότερη μορφή βίας είναι η φτώχεια λέει ο Γκάντι.

Ήδη ανακοινώνουν υπό τη μορφή διαρροής τα νέα μνημόνια τη νέα πτωχοποίηση του λαού…


Αυτοί που καταδικάζουν τη βία από όπου κι αν προέρχεται και καλά κάνουν ας μέμφονται και τη δική τους βία κατά του λαού για την άσκηση της οικονομικής βίας για την στέρηση και της πιο στοιχειώδους ελευθερίας στα υγειονομικά στρατόπεδα ψηφιακής συγκέντρωσης στην Υγειονομική Κατοχή της απαγόρευσης κυκλοφορίας και στρατιωτικού νόμου.

Δεν υπάρχει λαός στον κόσμο που να μην αντέδρασε σε Απαγόρευση Κυκλοφορίας διαχρονικά επομένως να μην πέφτουν από τα σύννεφα από την Ευρώπη ως τη Λατινική Αμερική παντού και πάντοτε ο στρατιωτικός νόμος έβγαλε τον κόσμο στο δρόμο…

Είναι μια προγραμματισμένη σύγκρουση και γιατί στην Ελλάδα σε μια χώρα με ανάλογα στο παρελθόν τραύματα κατ΄εξαίρεση εφαρμόστηκε η πιο σκληρή του εκδοχή;;;

Στη Ν Σμύρνη χθες υπήρξαν σκηνές πολέμου αλλά στο διάγγελμα του ο Έλληνας πρωθυπουργός ήταν καθησυχαστικός .. βιάστηκε άστοχα να μιλήσει για πόλεμο έφθειρε τον όρο όταν ο πόλεμος σε πολλά μέτωπα είναι ανοιχτός από εδώ και εμπρός!!!

 

ΠΗΓΗ

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη εδώ και εδώ

0imos-athina.blogspot.com

 

ΘΕΛΕΙ ΑΙΜΑ! Η ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΕΠΕΖΗΣΕ!

 

Το ανθρωπόμορφο τέρας θέλει οπωσδήποτε νεκρό ή ακόμα καλύτερα νεκρούς! Πολίτες ή αστυνομικούς! Νεκρός αστυνομικός, τον βολεύει καλύτερα! Και τα χθεσινά επεισόδια ήταν αριστοτεχνικά στημένα, για να επέλθει αυτό το αποτέλεσμα, με τη βοήθεια των προβοκατόρων της ΚΥΠ, ανεξέλεγκτων χουλιγκάνων και διαφόρων «χρήσιμων ηλιθίων» της αριστεράς!

 

 

Λυπάμαι που δεν έχει αντιληφθεί ακόμα ένα μέρος του λαού, πως ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΧΕΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ.

ΠΑΝΤΑ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΗΤΑΝ, ΩΣ… ΟΒΡΙΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο Κούλης θυμάται πολύ καλά τη συμβουλή του –πρώην!- αγαπημένου του δημοσκόπου, που τον έκανε και υπουργό, Θεοδωρικάκου, και την προεκλογική και την μετεκλογική. Η πρώτη ήταν: «αν αρπάξεις ένα καλό ποσοστό από την ακροδεξιά θα κυριαρχήσεις», κι η δεύτερη πως «αν χάσεις την ακροδεξιά, χάθηκες»!

Τη μερίδα του λέοντος (3%) άρπαξε στις εκλογές του 2019 η ΝΔ από το 7% (του 2015) της Χρυσής Αυγής, κι έτσι έφτασε στο 39,8% και στην άνετη αυτοδυναμία με 158 βουλευτές!

Η μεγάλη αγωνία του παρανοϊκού δικτάτορα είναι τώρα να μη χάσει την ακροδεξιά, αλλά και τη δεξιά του! Έχει πειστεί πως αυτό είναι το «κλειδί» της πολιτικής του κυριαρχίας!

Ωστόσο, αυτό είναι πολύ δύσκολο, καθότι μετά τα lockdown έρχονται ανεργία, λουκέτα, πείνα, δυστυχία και νέο μνημόνιο, μοίρασμα του Αιγαίου, συνέχιση του προγράμματος εποικισμού της ηπειρωτικής χώρας με «προσφυγάκια», κ.τ.λ. Επιπλέον, «έσκασε» και το Λιγνάδης-gate, το οποίο δυσαρέστησε πολύ τους παραδοσιακούς -τους λεγόμενους «δεξιούς»- ψηφοφόρους, που σε συνδυασμό με την αποκάλυψη ότι η πλειοψηφία των συνεργατών του είναι… φούστηδες, άρχισαν να υποπτεύονται πως ο πολυδιαφημισμένος «σούπερ γκόμενος με κορμί λαμπάδα» ίσως δεν είναι και τόσο… φανατικός άνδρας!

Δεν άργησαν να του’ ρθουν και τα άσχημα… μαντάτα, από τον -άσπονδο!- φίλο Παπαχελά, με παραπολιτικό στην «Καθημερινή», ότι με βάση τις τελευταίες μετρήσεις (όχι βέβαια αυτές τις… τζούφιες που δημοσιοποιούνται, αλλά τις «κρυφές») μπορεί υπό κάποιες προϋποθέσεις να υποστεί η ΝΔ Βατερλώ από τα δεξιά της – όχι βέβαια από τον απολύτως ελεγχόμενο Βελόπουλο.

Πως, λοιπόν, θα κρατήσει τη δεξιά και την ακροδεξιά του;

Μία είναι η λύση: με την καλλιέργεια εμφυλιοπολεμικού κλίματος!

« Ή εγώ ή οι αναρχοάπλυτοι κομμουνιστοσυμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ»!

Μ’ αυτό το δίλημμα θέλει να πάει σε πρόωρες εκλογές μέσα στο καλοκαίρι, πριν έρθει το φθινόπωρο και φανεί ξεκάθαρα πλέον η πλήρης οικονομική καταστροφή – οπότε δε τον σώζει τίποτα!

Το δοκίμασε με τον Κουφοντίνα. Με σκοπό να τον οδηγήσει στο θάνατο, να «καεί» η Ελλάδα και να εμφανιστεί αυτός ο σάπιος ως εγγυητής της πλευράς του νόμου και της τάξης και ως επικεφαλής του… αντισυμμοριακού αγώνα. Αλλά, την τελευταία στιγμή ο Κουφοντίνας… του την έκανε και δέχτηκε τον ορό της σωτηρίας του!

Ο βάναυσος ξυλοδαρμός στην Νέα Σμύρνη και η απόλυτη κάλυψη που έδωσε η χούντα στους ραβδούχους, αναζωπύρωσε τα μίση και το διχασμό! Η χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην περιοχή, ήρθε σαν ουρανόπεμπτη ευκαιρία!

Το ανθρωπόμορφο τέρας θέλει οπωσδήποτε νεκρό ή ακόμα καλύτερα νεκρούς! Πολίτες ή αστυνομικούς!

Νεκρός αστυνομικός, τον βολεύει καλύτερα!

Και τα χθεσινά επεισόδια ήταν αριστοτεχνικά στημένα, για να επέλθει αυτό το αποτέλεσμα, με τη βοήθεια των προβοκατόρων της ΚΥΠ, ανεξέλεγκτων χουλιγκάνων και διαφόρων «χρήσιμων ηλιθίων» της αριστεράς!

Βασικός κανόνας: σε μια περιοχή με στενά δρομάκια, δε στέλνεις μοτοσυκλετιστές, γιατί δεν έχουν χώρους να κινηθούν με ταχύτητα και να ξεφύγουν σε περίπτωση κινδύνου. Είναι σαν «ποντικοί στη φάκα», μπορούν πανεύκολα να εγκλωβιστούν και να λιντσαριστούν από το πλήθος. Όπως κι έγινε!

Φαντάζομαι την άγρια χαρά του Μητσοτάκη, μόλις έμαθε για το λιντσάρισμα του αστυνομικού και την απογοήτευσή του, μόλις έμαθε πως είναι εκτός κινδύνου!

Αλλά, ο άνους δεν απογοητεύεται! Θα ανεβάσει τους ρυθμούς της έντασης! «Ακροδεξιά» καθάρματα βουλευτές και υπουργοί του θα καλλιεργούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα! Τα όργανα της καταστολής έχουν ξεσαλώσει κι επιτίθενται πλέον σε ότι κινείται!

Ε, δε θ’ αργήσει να γίνει το κακό, εκτός αν μας λυπηθεί ο Θεός της Ελλάδος!

 

ethnikismos.net

 

Πηγή

Προβολές : 1,223


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα