ΠΟΥΤΙΝ – 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΣΕΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΠΟΥΤΙΝ – 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΣΕΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

21 Απριλίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:755
Μοίρασέ το

Η Αρκούδα κινείται ξανά δυνατά στην διεθνή σκακιέρα και τραντάζει την γη!

 

 

Και το τράνταγμα, θα είναι πολύ μεγάλο… και πολύ αιματηρό.

Δεν ξεχνάμε πως το ΝΑΤΟ, είναι ένα ακόμα σιωνιστικό κατασκεύασμα, με ότι αυτό σημαίνει.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ξύπνησε από τον χειμέριο ύπνο της η ρωσική Αρκούδα και ετοιμάζεται να ξανακάνει αισθητή την παρουσία της παγκόσμια και ηχηρά!

21 – 4 – 21

  Η ημερομηνία σταθμός είναι Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, τα δύο “21” (21-4-21), με τον Πρόεδρο της Ρωσίας να ετοιμάζεται να εκφωνήσει ενώπιον του Κοινοβουλίου της Ρωσίας (Ομοσπονδιακή Συνέλευση) και του Ρωσικού λαού, την πιο βαρυσήμαντη ομιλία του, που θα προκαλέσει διεθνή γεωπολιτικό σεισμό, ενώ αμέσως μετά θα συνεδριάσουν τα Νομοθετικά Σώματα (Δούμα και Κάτω Βουλή), προς άμεση έγκριση και κεραυνοβόλο ενέργεια!
  Όπως όλα δείχνουν, ο Πούτιν, που τόσο καιρό είχε χαθεί κυριολεκτικά, επανέρχεται δριμύτερος και αναμένεται να εξαγγείλει:
1. Την Ένωση της περιοχής του Ντονμπάς (Ανατολική Ουκρανία) με την μητέρα Ρωσία, όπως είχε κάνει πριν επτά χρόνια (2014) με την Κριμαία!
2. Την αποστολή Ρωσικών Στρατευμάτων στα Νέα Ρωσικά Σύνορα, δηλαδή μέσα στην ίδια την (τέως) Ουκρανία (Ντονμπάς)!
3. Την Ομοσπονδιακή Ένωση ή Στενή Συμμαχία (στρατιωτική και οικονομική) με την Λευκορωσίαπερικυκλώνοντας την Ουκρανία και από τον βορρά, φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής από το ίδιο το Κίεβο, μια παραδοσιακά Ρωσική και Ορθόδοξη πόλη, όπου και η οικία και ο τάφος του Κωνσταντίνου Υψηλάντη, πατέρα του Αρχηγού της Ελληνικής Επανάστασης το 1821 (δείτε εδώ)
  Αν μερικά ή και όλα από τα παραπάνω εξαγγελθούν δια στόματος Πούτιν, τότε θα δημιουργηθεί ισχυρότατος διεθνής σεισμόςκαθώς η Ουκρανία τελεί υπό την σκιά του ΝΑΤΟ, αν και δεν τόλμησε  ακόμη να την κάνει μέλος του.

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 

Σημείωση 1: Τυχόν στρατιωτική απάντηση της Ουκρανίας, θα προκαλέσει θυελλώδη προέλαση του Ρωσικού Στρατού δυτικότερα, με ένωση διά ζώνης ξηράς Ντονμπάς – Κριμαίας και κήρυξη της Αζοφικής ως Ρωσικής Θάλασσας!
Σημείωση 2: Τυχόν εμπλοκή του ΝΑΤΟ θα προκαλέσει απελευθερωτική εισβολή ρωσικού στρατού και στο Κίεβο από τα οχυρά της Λευκορωσίας, που θα είναι αδύνατον να ανακοπεί, καθώς μεγάλη μερίδα του πληθυσμού της Ουκρανίας θέλει την Ορθόδοξη Ρωσία και όχι την άθεη Δύση, αφού μέχρι πριν λίγα χρόνια ψήφιζε μάλιστα πλειοψηφικά φιλορωσικές κυβερνήσεις, ενώ μεγάλο ρόλο παίζει πλέον η “σιγουριά” του εμβολίου Sputnik (ιατροφαρμακευτικός πόλεμος)…
Σημείωση 3: Όλα αυτά θα γίνουν λίγο πριν την έναρξη της γιγάντιας πολυεθνικής Άσκησης του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, Βαλκάνια και Μαύρη Θάλασσα, με την ονομασία “Defender Europe 21“, της οποίας η κύρια φάση αρχίζει την 1 Μαϊου (παραμονή του Ορθόδοξου Πάσχα…) και τελειώνει στις 10 Ιουνίου 2021, με συμμετοχή 26 χωρών και 28.000 στρατιωτών, ενώ ήδη νατοϊκά πολεμικά πλοία προωθούνται στον Εύξεινο Πόντο και αμερικανικά στρατεύματα έχουν αποβιβαστεί σε Δυρράχιο και Αλεξανδρούπολη! Το σενάριο της Άσκησης είναι σύγκρουση με την Ρωσία! (δείτε και εδώ)
Σημείωση 4: Ο Πούτιν προχωρά τώρα σε αυτές τις κινήσεις, για να κάνει ένα μεγάλο πασχαλιάτικο δώρο στον ρωσικό λαό και να γιορτάσουν έτσι Ανάσταση και Πάσχα ελεύθερα χιλιάδες Ρώσοι στο Ντονμπάς, προκαλώντας καταιγίδα χαράς και κωδωνοκρουσιών το βράδυ της διπλής τους Ανάστασης, ενώ ο Ρωσικός Στρατός θα είναι ηθικά δυναμωμένος λόγω του Ορθόδοξου Πάσχα! Ο Πούτιν θα ανεβάσει έτσι συνολικά τα συναισθήματα και τον ψυχισμό των Ρώσων όλου του κόσμου και μάλιστα των υπόλοιπων εγκλωβισμένων της Ουκρανίας…
Σημείωση 5: Την ίδια μέρα “μεταρρυθμιστικοί” κύκλοι εντός της Ρωσίας οργανώνουν σωρεία διαδηλώσεων εναντίον του Πούτιν στις 21 Απριλίου, με αιτιολογία την χειροτέρευση της υγείας του αντιπολιτευόμενου ηγέτη Αλεξέι Ναβάλνι, λόγω της απεργίας πείνας που πραγματοποιεί στις ρωσικές φυλακές και με απώτερο στόχο να αμαυρώσουν την διεθνή εικόνα του Ρώσου Προέδρου, ακριβώς την ημέρα της μεγάλης δόξας του…

ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΛΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

  Όλα έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά εδώ και καιρό, όπως και το ρωσικό εμβόλιο Sputnik που έδωσε νέα διεθνή ανάσα στην Ρωσία και πλέον νιώθει πολύ πιο ισχυρή για να επιβάλει τα εθνικά της δίκαια και να υπερασπιστεί ρωσικούς πληθυσμούς που την καλούν και θα την καλέσουν…
  Πλοία του Ρωσικού Πολεμικού Στόλου κατεβαίνουν συνεχώς από τον Βόλγα και Ντον για να Αζοφική και Μαύρη Θάλασσα, σχηματίζοντας ισχυρή αποβατική δύναμη και δύναμη κρούσης, ενώ μεγάλες μονάδες του Στρατού Ξηράς και Πυροβολικό είναι έτοιμες να μπουν ακαριαία σε Λουγκάνσκ και Ντονέτσκ για την πιο αξέχαστη Μεγάλη Εβδομάδα της Ρωσίας…

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΠΑ, ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;

  Η απάντηση του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ ποια θα είναι άραγε σε όλα αυτά;
 Η άσκηση “Defender Europe 21” θα εξελιχθεί από πρόβα Πολέμου σε Παγκόσμιο Πόλεμο;
 
 Και με την ευκαιρία, τι είχε συμβεί το 2014 στο αμερικανικό USS Donald Cook στην Μαύρη Θάλασσα, που οδήγησε σε μαζικές παραιτήσεις το πλήρωμά του; (δείτε εδώ)
 Η Ουκρανία θα προχωρήσει μόνη της σε επίθεση κατά Ρωσικού Στρατού, με την βοήθεια των Τουρκικών μη επανδρωμένων TB2 Bayraktar; Οδηγώντας σε ρωσική εγκατάλειψη τον Ερντογάν και άμεση άρα ανατροπή του, όπως επιθυμούν και οι ΗΠΑ; (δείτε εδώ)

Πηγή

Προβολές : 755


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα