Προς ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ στις ΗΠΑ – Έβαλαν μπροστά τον Αρχηγό του Στρατού

Προς ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ στις ΗΠΑ – Έβαλαν μπροστά τον Αρχηγό του Στρατού

14 Νοεμβρίου, 2020 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,275
Μοίρασέ το

Πλέον το σενάριο του εμφυλίου είναι πιο ορατό από ποτέ. Αυτό προκύπτει, μεταξύ άλλων, από την παρέμβαση του Αρχηγού των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, τον οποίο, όπως φαίνεται, έχει εξαγοράσει το Βαθύ Κράτος.

 
TRAMP_STRATIGOS
Απειλή κατά του Τραμπ…

«Στον Λευκό Οίκο συνεχίζουμε να εργαζόμαστε θεωρώντας ότι ο Τραμπ θα έχει δεύτερη θητεία».

Αυτό είπε ο Πίτερ Ναβάρο, ένας από τους οικονομικούς συμβούλους του απερχόμενου προέδρου, μιλώντας στο Fox Business, την ώρα που, όπως θα δείτε παρακάτω, το Βαθύ Κράτος έβαλε μπροστά τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων!!!

«Πιστεύω ότι είναι πραγματικά σημαντικό (…) να καταλάβετε ότι θέλουμε επαληθεύσιμα ψηφοδέλτια, μια ψηφοφορία που να μπορεί να επικυρωθεί και μια έρευνα για τον αυξανόμενο αριθμό των ισχυρισμών περί απάτης τους οποίους έκαναν μάρτυρες που υπέγραψαν ένορκες, γραπτές καταγγελίες», πρόσθεσε.

Ο Τραμπ εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει νίκη του Βαθέος Κράτους, καθώς, όπως καταγγέλλεται, κατά τα φαινόμενα δικαίως, οι Δημοκρατικοί του Μπάιντεν θέλουν να αρπάξουν την εξουσία με νοθεία.

Πλέον το σενάριο του εμφυλίου είναι πιο ορατό από ποτέ. Αυτό προκύπτει, μεταξύ άλλων, από την παρέμβαση του Αρχηγού των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, τον οποίο, όπως φαίνεται, έχει εξαγοράσει το Βαθύ Κράτος.

Συγκεκριμένα ο Μαρκ Μάιλι δήλωσε:

«Είμαστε ένας μοναδικός Στρατός. Είμαστε μοναδικοί ως στρατιωτικοί. Δεν ορκιζόμαστε σε Βασιλιά ή Βασίλισσα, τύραννο ή δικτάτορα. Το μότο του αμερικανικού στρατού εδώ και 200 χρόνια, από τις 14 Ιουνίου του 1775 είναι πως θα το υπερασπιστούμε, εννοώντας το Σύνταγμα. Και θα προστατεύουμε την ελευθερία του Αμερικανικού Λαού».

Τα γεμάτα… αριστεροσύνη λόγια του Στρατηγού δύσκολα πείθουν τους σκεπτόμενους Αμερικανούς πολίτες, καθώς όταν οι αριστεριστές πολιορκούσαν τον Λευκό Οίκο, είχε αρνηθεί στον Τραμπ την συμβολή του Στρατού, προκειμένου να προστατευτεί η ελευθερία και το Σύνταγμα, όπως διατείνεται. Τα λόγια του παραπέμπουν περισσότερο σε απειλή προς στον Αμερικανό Πρόεδρο πως αν δεν αποδεχθεί την ήττα του (ασχέτως αν αυτή επήλθε με νοθεία), θα βρει τον Στρατό απέναντι με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Θα επέμβει ο Στρατός κατά του Τραμπ και κατά υποστηρικτών τους στους δρόμους; Θα υπάρξει εμφύλιος μέσα στο ίδιο το στράτευμα; Σύντομα θα μάθουμε…

 

Πηγή

Προβολές : 1,275


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα