Πρόεδρε του Αρείου Πάγου και Αρχηγέ ΓΕΕΘΑ, μετά από αυτή την ανάρτηση, αν δεν πράξετε σύμφωνα με τον όρκο που δώσατε, θα είστε ΕΠΙΟΡΚΟΙ.

Πρόεδρε του Αρείου Πάγου και Αρχηγέ ΓΕΕΘΑ, μετά από αυτή την ανάρτηση, αν δεν πράξετε σύμφωνα με τον όρκο που δώσατε, θα είστε ΕΠΙΟΡΚΟΙ.

11 Αυγούστου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:663
Μοίρασέ το
Ο ΕΣΕΠΑ με την σημαντικη αυξηση της επιχειρησιακης του δυνατοτητας , το 2011 – 2012 αποτελεσε ΑΓΚΑΘΙ στο ματι της συντεχνιας που ελεγχει την δασοπυροσβεση.
Το πολιτικο συστημα γνωριζει απολυτα τι συνεβαινε και συμβαινει ομως η ΕΝΤΟΛΗ εκτελειται διαχρονικα.

Με διαχρονικη εντολη απο το 2014 , ΣΑΜΑΡΑ , ΤΣΙΠΡΑ , , ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , 100 Πυροσβεστικα οχηματα ειδικα μετασκευασμενα , για δυσβατες περιοχες , με πληρη εξοπλισμο για 1000 @ πλεον δασοπυροσβεστες ΣΑΠΙΖΟΥΝ.

 

Η ζωή μας, κάνει κύκλους… κι αυτό επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά.

Γεγονότα του χθες, συναντιούνται με τα γεγονότα του σήμερα και Η ΑΛΗΘΕΙΑ που κάποτε πολεμήθηκε από ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, σήμερα βγαίνει ωμή και αδυσώπητη.

Αρκετά χρόνια πριν μέσα από την εφημερίδα μου τότε, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, έδινα αγώνα υπεράσπισης του Εθελοντικού Σταθμού Νέας Μάκρης, του οποίου ιδρυτής και Πρόεδρος ήταν ο αείμνηστος ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΓΛΟΥ (οι παλιοί αναγνώστες μου ίσως τον  θυμούνται από την  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, που έσωζε ζωές τη στιγμή που καιγόταν το ίδιο του το σπίτι, είμαι σε θέση να γνωρίζω τον πόλεμο που γινόταν όχι μόνον στον Γιάννη Δαμιανόγλου, αλλά και τον πόλεμο κατά του Νίκου  Σαχινίδη και του ΕΣΕΠΑ (ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΑΝΑΔΑΣΩΤΩΝ) .

 

Τότε, μαζί με τον αείμνηστο Γιάννη Δαμιανόγλου, είχαμε κάνει καταγγελτικές ενέργειες προς την πυροσβεστική  υπηρεσία και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς και πολιτικούς φορείς.

Αυτή την είδηση όταν μου την έστειλαν, συγκλονίστηκα.

Ήταν από τα γεγονότα που μου είχε εκμυστηρευθεί ο αείμνηστος ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΓΛΟΥ, και επιβεβαίωσα όταν κλήθηκα σε μια ανθρώπινη στιγμή με τον Γιάννη, τα μέλη του ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ και τον κ. Νίκο Σαχινίδη, Προέδρου του ΕΣΕΠΑ (ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΑΝΑΔΑΣΩΤΩΝ) και πληροφορήθηκα από “πρώτο χέρι” τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν από την “πολιτεία”.

Προβλήματα όχι μόνο από τον κρατικό μηχανισμό, αλλά και από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Και μπορεί η υπόθεση που αναδεικνύεται σήμερα που τα συμφέροντα καίνε όλη την Ελλάδα,  να αφορά γεγονότα μεταγενέστερα, ο πόλεμος όμως που έκανε η πολιτεία κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ έχει βαθιές ρίζες.

Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΘΙΓΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ… “ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ”.

Ο δημοσιογράφος, ακόμα και σε μια φιλική μάζωξη, δημοσιογραφία κάνει.

Και οι παρακάτω εικόνες επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές, στην συζήτηση και εξιστόριση των προβλημάτων που είχαν οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, γενικώς.

Αριστερά στην φωτογραφία ο αείμνηστος Γιάννης Δαμιανόγλου (με την μπλούζα) και δεξιά ο κ. Νίκος Σαχινίδης πρόεδρος του ΕΣΕΠΑ, που μου έλεγε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα οποία είχα κάνει ρεπορτάζ στο παλιό καταργημένο μου ιστολόγιο. 

Σήμερα, με αφορμή τις φωτιές που κατασπαράσσουν ολόκληρη την Πατρίδα μας, και σε συνδυασμό με την είδηση που μου έστειλαν, οι μνήμες ξαναζωντανεύουν και ΟΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, ΝΕΚΡΟΙ Ή ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

Οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ που αδικήθηκαν και κυνηγήθηκαν ανελέητα, σήμερα, ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ.

Και μπορεί ο Νίκος Σαχινίδης, να δικαιώνεται εν ζωή, θέλω όμως να πιστεύω πως και η ψυχή του αείμνηστου και αγαπημένου φίλου ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΜΙΑΝΟΓΛΟΥ, θα νοιώθει την δικαίωση.

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, ΠΛΙΩΤΑΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΣ, ο καθένας από την πλευρά του τομέα ευθύνης του (ο πρώτος της δικαιοσύνης και ο δεύτερος των Ενόπλων Δυνάμεων) ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ.

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Δώστε ιδιαίτερη βάση, στις δηλώσεις του Προέδρου του ΕΣΕΠΑ κ. Νίκου Σαχινίδη, όχι μόνον για τον πόλεμο που του κάνουν τα συντεχνιακά συμφέροντα, αλλά και για την επερχόμενη ιδιωτικοποίηση της πυροσβεστικής.

Θα ακολουθήσουν κι άλλα ρεπορτάζ για το θέμα.

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ .
Με διαχρονικη εντολη απο το 2014 , ΣΑΜΑΡΑ , ΤΣΙΠΡΑ , , ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , 100 Πυροσβεστικα οχηματα ειδικα μετασκευασμενα , για δυσβατες περιοχες ,με πληρη εξοπλισμο για 1000 @ πλεον δασοπυροσβεστες ΣΑΠΙΖΟΥΝ.
 
Τα οχηματα ηταν δωρεα της Εμπορικης Τραπεζας /Credit Agricole προς το ΕΣΕΠΑ στο πλαισιο του προγραμματος δασοπυροσβεσης.
Ο ΕΣΕΠΑ με την σημαντικη αυξηση της επιχειρησιακης του δυνατοτητας ,το 2011 – 2012 αποτελεσε ΑΓΚΑΘΙ στο ματι της συντεχνιας που ελεγχει την δασοπυροσβεση.
Το πολιτικο συστημα γνωριζει απολυτα τι συνεβαινε και συμβαινει ομως η ΕΝΤΟΛΗ εκτελειται διαχρονικα.
Σημερα ζητουν απο το ΕΣΕΠΑ να στειλει τα πυροσβεστικα που διαθετει.
Τα οποια ομως εχει κατασχεση το Ελληνικο Δημοσιο ,και ΣΑΠΙΖΟΥΝ στις Αποθηκες.
Τα αμαξωματα , ηταν δωρεα της ΕΛΒΕΤΙΚΗΣ Κυβερνησης  στο ΕΣΕΠΑ.
Η αρχικη τους μορφη ηταν ασθενοφορα ,για τα χωρια στις Αλπεις .
Εδω δεν μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν ως ασθενοφορα ,καθως με τον Ηλιο ,λογω της ειδικης για την Ελβετια κατασκευης ,θα μετατρεπονταν σε φουρνους το Καλοκαιρι.
Ο ΕΣΕΠΑ ζητησε χρηματοδοτηση απο την Εμπορικη Τραπεζα ,και τα μετατρεψανε σε πυροσβεστικα.
Δεν τους δωσανε τα χρηματα , αλλα η Εμπορικη Τραπεζα ( τεχνικη υπηρεσια ) πηρε προδιαγραφες ,εκανε διαγωνισμο, αναδεικνύεται μειοδότης , πιστοποιηθηκε η κατασκευη πληρωθηκαν τελη αδεια κυκλοφοριας , ασφαλειες και οτι αλλο ζητησε το Ελληνικο δημοσιο , και παραδωθησαν σε δημοσια εκδηλωση , παρουσια του Περιφερειαρχη Κεντρικης Μακεδονιας ( ΜΑΙΟΣ 2012 ) και Κυβερνητικων στελεχων στο ΕΣΕΠΑ.
Το 2014 για να εξοντωσουν και απο αλλη πλευρα το ΕΣΕΠΑ ,ανακαλυψαν οτι δεν πληρωθηκαν δασμοι , για τα οχηματα ,κατασκευης Γερμανιας.
Ο προεδρος του ΕΣΕΠΑ ,πηγε στα δικαστηρια , κατηγορουμενος για κακουργημα της ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ , και του ζητουσαν , 600,000 ευρω.
Το Υπουργειο Οικονομικων , ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Ο Προεδρος , και το ΕΣΕΠΑ  πηγαν στα δικαστηρια και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ.
Η ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Η πρωτη κατ εντολη διαδικασια ,σε βαρος του ΕΣΕΠΑ . εγινε τον φλεβαρη του 2014 , μετα απο ανωνυμη καταγγελια .
Το ΕΣΕΠΑ κατηγορηθηκε ως εγκληματικη οργανωση , που εβαζε φωτιες ,για να εμφανιζεται μετα και να τις σβηνει.
Μεχρι σημερα δεν εχει απαγγελθει κατηγορια , ενω σε ερευνα του ΣΔΟΕ που απαντουσε στο βασικο στοιχειο κατηγοριας , οτι ο προεδρος του ΕΣΕΠΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΣΗΣ.
Το πορισμα αποδεικνυε οτι οχι μονο δεν εβγαλε χρηματα , αλλα η περιουσια του , μειωθηκε κατα 4 διαμερισματα.
Επτα χρονια τωρα τα οχηματα σαπιζουν ,στις αποθηκες , και η ΕΛΛΑΔΑ καιγεται .
Τα στοιχεια ειναι απο τον ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΛΑΔΟΥΧΟ , ΚΑΙ Pavlos Dermetakis.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ. 09 08 2021 .
Το ωραίο ειναι ότι πήραν τον πρόεδρο κ. Νικόλαο Σαχινίδη την 07 08 2021 ,και του είπαν οτι τηλεφωνούν από την Πολιτική Προστασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΘΡΑΚΗΣ και με εντολή της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ , όσα πυροσβεστικά οχήματα διαθέτη , να τα στειλει στην ΕΥΒΟΙΑ.
Η Απαντηση του:  “ΒΡΕ ΒΛΑΚΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΡΙΖΩΜΑΤΑ ΗΜΑΘΕΙΑΣ , ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ.”
( Εγκεφαλικα επαθαν και στην Θεσσαλονικη , αλλα και στην Αθηνα.).

 

ΣΧΟΛΙΑ

 

Πηγή

 

Διαβάστε και τα παρακάτω ρεπορτάζ, για να αντιληφθείτε το μέγεθος της ΑΠΑΤΗΣ, σε βάρος ενός ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ. Του Νίκου Σαχινίδη.

Σαχινίδης: Εγώ είμαι ο στόχος

Πέμπτη 20 Φεβ 2014

 

Για «ολοκληρωτικό και απρόκλητο πόλεμο» κάνει λόγο ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Σώματος Ελλήνων Πυροσβεστών, Νίκος Σαχινίδης, σε δήλωσή του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα esepa.gr.

«Μεθοδεύεται η εξόντωσή μου ως ανθρώπινη προσωπικότητα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Σαχινίδης, απευθύνοντας έκκληση προς τους πολίτες να μην πιστεύουν σε ό,τι δημοσιεύεται σχετικά με το πρόσωπο και τη δράση του.

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα του κ. Σαχινίδη:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι δεχόμαστε ένα ολοκληρωτικό και απρόκλητο πόλεμο από ανώνυμη καταγγελία που απορρίφθηκε δύο φορές από την Εισαγγελία του Άρειου Πάγου σύμφωνα με την ομολογία του ανώνυμου καταγγέλλοντα.

Επανέρχεται για τρίτη φορά στέλνοντάς την στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Μεθοδεύεται η εξόντωσή μου ως ανθρώπινη προσωπικότητα. Είναι δεδομένο με το σύστημα της ανθρωποφαγίας να προσπαθήσουν οι εντεταλμένοι από το δημοσιογραφικό κατεστημένο να με διαβάλουν σε αισχρό βαθμό.

Παρακαλώ να κρατήσετε την ψυχραιμία σας σε ό,τι θα λέγεται σε κανάλια, blog και εφημερίδες.

Μην πτοείσθε, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Σας παρακαλώ μείνετε δεμένοι μεταξύ σας όπως πάντα.

Σας μεταφέρω τι μου είπε ο κος Κοκκολάκης, μέχρι πρόσφατα δ/ντής της Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης και απόλυτος γνώστης της διαδρομής μας εδώ και 14 χρόνια, σε τηλεφωνική μας επικοινωνία:

“Νίκο, μου τηλεφώνησαν κάποιοι δημοσιογράφοι και με ρώτησαν τι γίνεται . Η απάντησή μου ήταν: Κρατάτε μικρό καλάθι δεν είναι έτσι τα πράγματα.”

Να ξέρετε ότι εγώ είμαι ο στόχος, εμένα θα προσπαθήσουν να βλάψουν και να διαβάλουν με κάθε τρόπο και μέσο, αλλά μη φοβάστε τους συκοφάντες .

Σας ευχαριστώ και για τα μηνύματα συμπαράστασης.

Μην ακούτε ηχογραφημένες συνεντεύξεις διότι δεν θα δώσω . Τις κόβουν και τις ράβουν όπως θέλουν.

Κείμενα εφημερίδων που φέρονται ως συνεντεύξεις μου, δεν αναγνωρίζονται από εμένα .

Θα δίδονται μόνο γραπτές απαντήσεις από εμένα, οι οποίες θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα.

Μόνο ζωντανές συνομιλίες σε απευθείας μετάδοση να πιστέψετε.

 

Νίκος Σαχινίδης»

 

Πηγή

 

Σαχινίδης: Ότι έχουμε κάνει είναι νόμιμο

 
Τρίτη 25 Φεβ 2014

 

«Ότι έχουμε κάνει είναι νόμιμο και δεν εξαπατήσαμε κανέναν» υποστήριξε ο πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης ΕΣΕΠΑ (Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών), Νίκος Σαχινίδης, ο οποίος κατηγορείται, μαζί με άλλα δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ότι απέσπασε από χορηγίες και δωρεές, τουλάχιστον τα τελευταία 12 χρόνια, το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ.

Όπως διευκρίνισε σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα το απόγευμα, από το συνολικό ποσό, το 1,2 εκατ. ευρώ είχε χορηγήσει και διαχειρισθεί απευθείας, για ανάγκες της ΜΚΟ, η Εμπορική Τράπεζα και τα υπόλοιπα η οργάνωση.

«Πού διατέθηκαν τα υπόλοιπα χρήματα; Διαιρέστε 1,3 εκατ. με 14 χρόνια λειτουργίας του ΕΣΕΠΑ και διά των 30 σταθμών που λειτουργούσε» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ωστόσο ότι για όλα τα χρήματα υπάρχουν παραστατικά, ενώ ΣΔΟΕ και εφορία που έλεγξαν την οργάνωση δεν βρήκαν κάτι μεμπτό.

Απαντώντας στις καταγγελίες ότι ο στόλος των περίπου 100 πυροσβεστικών οχημάτων και ασθενοφόρων, που διαθέτει η οργάνωση, δεν είχε πινακίδες, δεν είχαν καταβληθεί τέλη κυκλοφορίας και δεν είχε περάσει τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους, παραδέχθηκε ότι αυτό ίσχυε έως το 2010.

Από τότε και μέχρι τώρα, όλα τα οχήματα έχουν πινακίδες και έχουν καταβληθεί τα τέλη από τα χρήματα που διαχειρίζεται η Εμπορική Τράπεζα.

«Επειδή αδυνατούσαμε να καταβάλουμε τα τέλη κυκλοφορίας, είχαμε απευθυνθεί στην πολιτική ηγεσία, η οποία μας υποσχόταν λύση, χωρίς όμως ποτέ να την υλοποιήσει» ανέφερε ο κ.Σαχινίδης, κάνοντας λόγο «για ένα ανάλγητο κράτος, που δεν φρόντιζε να απαλλάξει τους εθελοντές από αυτό το βάρος».

Ο ίδιος, πάντως, χαρακτήρισε τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί ως «κίνηση αποπροσανατολισμού», εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του ότι προωθείται η ιδιωτικοποίηση των πυροσβεστικών υπηρεσιών.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακοτρείο, η οργάνωση λειτουργεί πλέον 12 σταθμούς, από τους 52 που είχε κατά το παρελθόν, και στο δυναμικό της ανήκουν περίπου 1.000 εθελοντές.

Υπερασπιζόμενος τη δράση του ΕΣΕΠΑ, ο Κώστας Κοκολάκης, πρώην γενικός διευθυντής της Πολιτικής Προστασίας, εξήρε το έργο των εθελοντών μιλώντας για μια αγαστή συνεργασία.

Όσο για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων, έφερε ως παράδειγμα τη συντήρηση ενός πυροσβεστικού οχήματος για το οποίο, μόνο για τα ελαστικά, απαιτούνται 2.000 ευρώ ετησίως.

«Σκεφθείτε ότι με τις πυρκαγιές στη νότια Ελλάδα το 2009, το ΕΣΕΠΑ, με τα οχήματα που συνέδραμε, πλήρωσε μόνο για τα διόδια 3.800 ευρώ» συμπλήρωσε, τονίζοντας, ωστόσο, ότι η Πολιτική Προστασία δεν έδωσε ποτέ χρήματα σε εθελοντική οργάνωση.

Για «απόλυτη ανατροπή του τεκμαρτού της αθωότητας» μίλησε, από την πλευρά του, ο συνήγορος του κ. Σαχινίδη, Κωνσταντίνος Λογοθέτης, τονίζοντας ότι η προκαταρκτική εξέταση βασίζεται σε τρεις καταθέσεις παραπονούμενων και είναι ακόμη στο στάδιο της μελέτης.

«Είναι αξιοπερίεργο, πάντως, μια οργάνωση να έχει εξαπατήσει το ελληνικό κράτος, 50 δήμους και κοινότητες και ξένους» κατέληξε ο κ. Λογοθέτης.

 

Πηγή

 

Προβολές : 663


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα